Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Επισκέπτης
δλδ τον έλληνα τον απασχολεί μόνο να γκρινιάζει, να βρίζει, να τσακώνεται, να κλαψομουνιάζεται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αφού όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις μόνο να τα χώνει τον ενδιαφέρει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γαβ Γαβ Γαβ Γαβ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ερχεται η σειρα μου????
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ελα να μου τον ξανακλασεις..
αμα περνας καλα,τι μας πρηζεις τα παπαρια με την κλαψα σου???
τα καριολια σαν εμενα σου εχουν κανει την ροδελα απυθμενο γκροβερ απο τα προνηπιακα σου χρονια γι' αυτο σκουζεις σαν γρια τραβεστο συνεχως..
τα στρουμφακια & τους αιωνιους τους εχω για πρωινο..ξερεις εσυ..κοντογειτονακια ειμαστε,οποτε τουμπεκιασου..
γλυκιά μου γλαροπούλα μου αρέσεις όταν αγριεύεις. Γίνεσαι πολύ άντρας. Αλλά έλα που οι καριόλες οι γυναίκες προτιμούν τον Αλέξις σήμερα............... Δες τη δημοσκόπηση που παρέθεσα.

Υ.Γ.
Δύσκολοι καιροί για ιχθυόσκαλες.............

Επισκέπτης
Την επόμενη φορά που θα πάμε για καιφέ θα σου εξηγήσω ενδελεχώς ΓΙΑΤΙ υπάρχει το σύστημα στράτευσης στην Ελλάδα.
Θα σου εξηγήσω ότι καμμία σχέση δεν έχει με την άμυνα της χώρας.
Θα σου εξηγήσω ότι έχεις τόσους στρατηγούς σκεμπέδες όσους και ο στρατός της αμερικής.
Θα σου εξηγήσω ότι έχεις στρατόπεδα στην παραμεθώριο καλαμάτα και την Τρίπολη, όταν οι Τούρκοι σουλατσάρουν πάνω από το Αιγαίο για πλάκα.
Θα σου εξηγήσω ότι κάνεις από κοινού νατοικές ασκήσεις με τους Τούρκους.
Θα σου εξηγήσω ότι ο πόλεμος σήμερον δε γίνεται με G3
Θα σου εξηγήσω ότι είναι στόκος κάποιος να θεωρεί τον Τούρκο εχθρό του κάτω από το πάπλωμα της μαμάς Αμερικής, όταν είναι σύμμαχος μαζί του στο ΝΑΤΟ και είναι υπέρ της ένταξής του στην ΕΕ.
Θα σου εξηγήσω ότι κανένας δεν γίνεται άριστος σε αυτό που κάνει λαμβάνοντας 8 Ευρώ το μήνα.
Θα σου εξηγήσω ότι η εκπαίδευση στον ελληνικό στρατό είναι για κλωτσές και ότι ένας εν δυνάμει στρατεύσιμος πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επανεκπαιδεύεται όχι με μπύρες και ανέκδοτα μετά από 15 χρόνια.
Θα σου εξηγήσω ότι η Ελλάδα είναι τρίτη σε ξόδεμα εξοπλισμών, άλλα έχει έναν στρατό σε αχρηστία και αγοράζει παρωχημένα προιόντα για να χώσει φράγκα στους "συμμάχους"
Θα σου εξηγήσω ότι με 95000 όριο στρατεύματος όπου οι περισσότεροι από τους μισούς είναι σκεμπέδες ένας μικρός και οργανωμένος στρατός θα σου πάρει όχι μόνο τα G3 αλλά και τα σώβρακα.
Θα σου εξηγήσω τέλος ότι μονίμως η χώρα αυτή ξεχωρίζει μόνο στη βλακεία και πουθενά αλλού, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά απλούστατα γιατί ο πόλεμος δεν γίνεται με βύσματα, αλλά με πολεμικό εξοπλισμό. (Θα σου πω να ρωτήσεις και τα παιδιά που πετάνε και κάνουν αναχαιτίσεις να σου πουν τη γνώμη τους)
Τεσπα, μάλλον βαριέμαι να σου εξηγήσω, γιατί γενικά έχω βαρεθεί να εξηγώ σε αυτή τη χώρα το προφανές και το λογικό.

Υ.Γ.
Εάν νομίζεις ότι ο πιτσιρικάς που πίνει μπάφους, παίζει προ και κλαίει που χάνει τη γκόμενά του και το δωμάτιό του θα γίνει λιοντάρι στη μάχη δεν έχεις απλά μεσάνυχτα..... Χρειάζεσαι την επιφοίτηση του Αγιου Πνεύματος. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Να σου πώ ρε περσόνα ...
Σε κούπα θα τον πιούμε τον καφέ [size=20pt]  ή σε κουβά  [/size]???
Για να μου τα εξηγήσεις όλα αυτά πρέπει να βγάλω διαβατήριο για Βραζιλία ... :2funny:

Συμφωνώ ... ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι αξιόμαχος ... όπως και κανένα Ελληνικό ένοπλο σώμα ... πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων (αλλά 1 κούκος δε φέρνει την άνοιξη...)

Τι προτείνεις όμως δεν μας είπες ...
Να τον καταργήσουμε ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σου πώ ρε περσόνα ...
Σε κούπα θα τον πιούμε τον καφέ  [size=12pt]ή σε κουβά [/size] ???
Για να μου τα εξηγήσεις όλα αυτά πρέπει να βγάλω διαβατήριο για Βραζιλία ... :2funny:

Συμφωνώ ... ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι αξιόμαχος ... όπως και κανένα Ελληνικό ένοπλο σώμα ... πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων (αλλά 1 κούκος δε φέρνει την άνοιξη...)

Τι προτείνεις όμως δεν μας είπες ...
Να τον καταργήσουμε ?
Τον στρατό, ή τη στράτευση;

Πριν βέβαια από αυτήν τη συζήτηση πρέπει να καταργηθούν όλα τα άχρηστα στρατόπεδα, όλοι οι υπεράριθμοι αργόμισθοι καραβανάδες και να αποσυρθεί όλος ο παρωχημένος εξοπλισμός.

Α και κάτι ακόμα που δεν εχει φτάσει στα αυτιά των Επιτελείων.
Tα περιστέρια, οι σφραγίδες, τα κωλόχαρτα, τα φύλλα πορείας, εξοδόχαρτα, τα εσωτερικά ταχυδρομεία, κλπ κλπ έχουν αντικατασταθεί από digital badges, electronic signatures, databases και e-papers.
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
αν τον ηξερα θα τον ψηφιζα.απλα ο λιγοτερο χαλια (αν δεχτουμε οτι ειναι αυτος) δεν με καλυπτει. απο τη στιγμη που ολοι ξερουμε ποιοι ηταν οι πραγματικα μεγαλοι που περασαν απο τον τοπο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν τον ηξερα θα τον ψηφιζα.απλα ο λιγοτερο χαλια (αν δεχτουμε οτι ειναι αυτος) δεν με καλυπτει. απο τη στιγμη που ολοι ξερουμε ποιοι ηταν οι πραγματικα μεγαλοι που περασαν απο τον τοπο.

εμένα τώρα γιατί δεν μου έρχεται κανείς "πραγματικά μεγάλος" στο μυαλό;
Για τη μεταπολίτευση ομιλούμε βεβαίως..... :boobies: :boobies: :boobies:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
Τωρα σε ποιας μοναδαε τη δυναμη φαινονταν η αφροκρεμα της ελληνικης κοινωνίας δεν με ενδιαφερει

Γιατι

[youtube=425,350]RtFBkey099I[/youtube]

οσο για τον Τσιπρα πριν αλλαξει την Ελλαδα πρεπει να αλλαξει το κομμα του οποτε.....

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
κοίτα μαγκόνι έχασες την ουσία του θέματος η ουσία του θέματος είναι αφού το παίζει μαχητής ο τσίπρας γιατί δεν τα χώνει.
όσο για την κυβέρνηση δεν με αφορά και αυτή για κλάματα είναι.
επιπρόσθετα δεν είμαι τυπάκι που κλαίγετε γιατί δουλεύω για 650 ευρώ και ψάχνω να βρω κάτι καλύτερο.

Χμ.................
Είσαι και εσύ λογικά αγανακτησμένος, αλλά τα βάζεις με την αντιπολίτευση λες και αυτή κυβερνά τη χώρα.....
Αρα:
Η κυβέρνηση που αποφασίζει είναι δεδομένη.
Η αντιπολίτευση που δεν αποφασίζει γαμιέται που δεν φωνάζει.
Συμπέρασμα
Παπάρα.
δλδ τον έλληνα τον απασχολεί μόνο να γκρινιάζει, να βρίζει, να τσακώνεται, να κλαψομουνιάζεται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αφού όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις μόνο να τα χώνει τον ενδιαφέρει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Παιδια εμενα ο Τσιπρας μου φαινεται κοιμισμενος. Καθολου μαχητικος και ψαρας.
Αν γινει η Κανελη αρχηγος του ΚΚΕ αντιο ζωη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όσο για την κυβέρνηση δεν με αφορά και αυτή για κλάματα είναι.
επιπρόσθετα δεν είμαι τυπάκι που κλαίγετε γιατί δουλεύω για 650 ευρώ και ψάχνω να βρω κάτι καλύτερο.
κοίτα φίλε εγώ μαζί σου είμαι......
Αλλά τώρα εχω μια ερώτηση.....
Δε σε αφορά η κυβέρνηση που σου γαμά το χριστό και την παναγία;
Δεν αναφέρομαι σε κόμμα.
ΟΚ είσαι αγανακτισμένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ..... ο καιρός για αυτό.
Υπάρχει υπεύθυνος και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
περσόνι υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας.
να σου πω το πιο απλό παράδειγμα πηγαίνουν και ψηφίζουν πολλοί αν είναι ο άλλος τραγουδιστής, ηθοποίος.........ε δεν είμαστε μακάκες??
δεν λέω ωραία γυναίκα η Καιλη αλλά μόνο για βουλή δεν κάνει...

γενικά ο κόσμος το θέμα εκλογές το έχει δει  για χαβαλέ και καλά κάνει πλέον αφού όποιος και να βγεί τα ίδια είναι.

το θέμα στην Ελλάδα είναι να έχεις βίσμα.Αν έχεις βίσμα θα περάσεις καλά στο στρατό, θα βρείς πολύ καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, θα μπείς χωρίς εξετάσεις στον δημόσιο τομέα.....
με λίγα λόγια ας έχεις και γαμώ τις σπουδές την θέση θα την πάρει το βίσμα το πολύπριζο όπως θες πεστο

κοίτα φίλε εγώ μαζί σου είμαι......
Αλλά τώρα εχω μια ερώτηση.....
Δε σε αφορά η κυβέρνηση που σου γαμά το χριστό και την παναγία;
Δεν αναφέρομαι σε κόμμα.
ΟΚ είσαι αγανακτισμένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ..... ο καιρός για αυτό.
Υπάρχει υπεύθυνος και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εδω ειναι ικανος ο γιωργακης δεν θα ναι ο Τσιπρας που ειναι και νεος; μια χαρα ειναι τοπο στα νιατα. λες να ψηφισω αριστερα; δυσκολα δεν παει το χερι ρε γμτ

Επισκέπτης
περσόνι υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας.
να σου πω το πιο απλό παράδειγμα πηγαίνουν και ψηφίζουν πολλοί αν είναι ο άλλος τραγουδιστής, ηθοποίος.........ε δεν είμαστε μακάκες??
δεν λέω ωραία γυναίκα η Καιλη αλλά μόνο για βουλή δεν κάνει...

γενικά ο κόσμος το θέμα εκλογές το έχει δει  για χαβαλέ και καλά κάνει πλέον αφού όποιος και να βγεί τα ίδια είναι.

το θέμα στην Ελλάδα είναι να έχεις βίσμα.Αν έχεις βίσμα θα περάσεις καλά στο στρατό, θα βρείς πολύ καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, θα μπείς χωρίς εξετάσεις στον δημόσιο τομέα.....
με λίγα λόγια ας έχεις και γαμώ τις σπουδές την θέση θα την πάρει το βίσμα το πολύπριζο όπως θες πεστο

Και οποιος δεν ειναι ηθοποιος, τραγουδιστης και δεν εχει βισμα τι κανει ? Μεταναστευει ?

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
στην ζωή ποτε δεν το βάζουμε κάτω.προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον ευατό μας παρά τις αντιξοότητες....

Και οποιος δεν ειναι ηθοποιος, τραγουδιστης και δεν εχει βισμα τι κανει ? Μεταναστευει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom