Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μου αρέσει γιατί ενώ έγραφα το ποστ μου, απέδειξες περίτρανα τη συλλογιστική μου.........περί κομμουνισμού.......
Οσο για τον Στρατό και τον Τσίπρα....
Καιρός είναι και κάποιος από τους 300 να μη μας κοροιδεύει ότι πήγε όπως όλα τα άλλα παιδιά.......... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για την ακρίβεια ποτέ δεν πέτυχε στην ιστορία του δεν πέτυχε ούτε να εφαρμόσει ούτε να προσαρμοστεί, γι'αυτό η ζυγαριά γέρνει προς την πλουτοκρατία
μια διευκρίνηση..... Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από την κρατική γραφειοκρατική πλουτοκρατία....
Ο Ρώσσος πεινούσε και με τον Τσάρο και με τον Στάλιν....
Η μεγάλη "αλλαγή" ήταν η παύση της κληρονομικότητας. Αυτό που τρανά επανέφερε η "Δημοκρατική" Ελλάς τα χρόνια μετά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο........

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος είναι ότι ο Ρουβάς για τον Ψινάκη.

Δηλαδή διαπιστώνοντας πως ο Νεοέλλην είναι τόσο επιφανειακός αλλά και απηυδυσμένος με την καθημερινότητα του, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία πράξη άκρατου επικοινωνιακού χαρακτήρα. Το γεγονός και μόνο πως είναι νεαρός & άφθαρτος στον πολιτικό στίβο δίνει την ευκαιρία στα ΜΜΕ να τον προβάλλουν με ευχαρίστηση, λησμονώντας πως κι όλοι οι κομπλεξικοί που μας κυβερνούν ήταν κάποτε νεαροί κι αυτοί. ¨Ηταν παρόμοια κομματόσκυλα στα φοιτητικά τους χρόνια, έβαλαν το βύσμα τους στο στρατό και φρόντισαν από νωρίς να είμαι αρχικά κομματικοδίαιτοι κι ύστερα κρατικοδίαιτοι.Καμμία διαφορά λοιπόν.

¨Ομορφα κι ευχάριστα τα επικοινωνιακά tricks αλλά ο κος Τσίπρας δήλωσε επιπλέον και θαυμαστής του Μάο. Φυσικά και πρόκειται μεν για κουβέντα καφενειακού χαρακτήρα, ενδεικτική όμως της κουλτούρας από όπου προήρθε ο κος Τσίπρας. ¨Οπως κι όλοι οι πολιτικάντηδες χρησιμοποιεί κι αυτός την Αριστερή ιδεολογία προκειμένου να συσπειρώσει τον κόσμο του, χωρίς να πιστεύει αναγκαστικά στην ικανότητα της να διαμορφώνει το σημερινό κοινωνικό γίγνεσθαι. Αν πιστεύει τα περί Μαο (το οποίο δεν πιστεύω προσωπικά) είναι επικίνδυνος.

Επιπλέον, είναι εκφραστής ενός Συνασπισμού 10-12 κομμάτων, το οποίο διατρανώνει την ελευθερία του αλλά και την ευθυνοφοβία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ (ή μάλλον το οικολογικό κόμμα εντός ΣΥΡΙΖΑ) έχει αναγνωρίσει την FYROM ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. ¨Ασχετα με το ορθόν ή όχι, αν στριμωχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ(που περιέργως δεν έχει στριμωχτέι) για το θέμα της FYROM, ο Κος Τσίπρας θα δηλώσει πως η άποψη ενός εκ των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεσμευτική για τα υπόλοιπα. Κοινώς κωλοτούμπα επιπέδου Μελισσανίδη.

Επαναλαμβάνω κι εγώ λοιπόν το ερώτημα μετά από όλα αυτά.Είναι ο Τσίπρας ικανός για αρχηγός κόμματος;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καιρός είναι και κάποιος από τους 300 να μη μας κοροιδεύει ότι πήγε όπως όλα τα άλλα παιδιά

Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν έκανε τη θητεία που κάνει ο μέσος πολίτης. Δηλαδή, παραμεθόριος.

Προσωπικά, δεν έχω πειστεί ότι θα είναι φορέας ανανέωσης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θες τώρα να σε τρελλάνω;
Ο μόνος που έχει κάνει 9 μήνες Εβρο απ τα λαμόγια της ΒΟυλής είναι ο Γιώργος Παπανδρέου... Από επιλογή....
Εμεινες μαλάκας;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
μια διευκρίνηση..... Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από την κρατική γραφειοκρατική πλουτοκρατία....
Ο Ρώσσος πεινούσε και με τον Τσάρο και με τον Στάλιν....
Η μεγάλη "αλλαγή" ήταν η παύση της κληρονομικότητας. Αυτό που τρανά επανέφερε η "Δημοκρατική" Ελλάς τα χρόνια μετά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο........

Τουλάχιστον με τον Τσάρο και τον Στάλιν υπήρχε ένα αίσθημα εθνικής υπερηφάνιας, βασικό συστατικό για την ενδυνάμωση και τη συνένωση όλων των κοινωνικών τάξεων... Ας υπήρχε αυτό το αίσθημα και στην ελλαδίτσα μας και θα είχαμε κάνει μια καλή αρχή συνειδητοποίησης της κατάστασης στην οποία ζούμε. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε τιποτα παραπάνω από το να εθελοτυφλούμε βουτιγμένοι στα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θες τώρα να σε τρελλάνω;
Ο μόνος που έχει κάνει 9 μήνες Εβρο απ τα λαμόγια της ΒΟυλής είναι ο Γιώργος Παπανδρέου... Από επιλογή....
Εμεινες μαλάκας;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Στο Ναυτικό δεν υπηρέτησε ο George;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επαναλαμβάνω κι εγώ λοιπόν το ερώτημα μετά από όλα αυτά.Είναι ο Τσίπρας ικανός για αρχηγός κόμματος;

Και επαναδιατυπώνω:
Εσύ μπορείς να αναλάβεις;
Εγώ μπορώ να σου δώσω την ευκαιρία. 
Σε αυτούς που τεχνηέντως υπερασπίζεσαι έδωσα ήδη 2 και 3 ευκαιρίες.
Να πάνε να γαμηθούν τώρα. Η κοινή λογική λέει να δώσω την επόμενη σε αυτόν που μέχρι τώρα δεν είχε καμμιά.....
Αλλά στην Ελλάδα έχουμε πει... Το προφανές είναι ΟΥΤΟΠΙΑ.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ορίστε.....
Καμάρωσε που υπηρέτησε ο νυν Υπουργός σου για την Αμυνα.......
Αυτός που θέλει οι πιτσιρικάδες να πηγαίνουν υποχρεωτικά στα 19 τους στον Εβρο.........

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ορίστε.....
Καμάρωσε που υπηρέτησε ο νυν Υπουργός σου για την Αμυνα.......
Αυτός που θέλει οι πιτσιρικάδες να πηγαίνουν υποχρεωτικά στα 19 τους στον Εβρο.........

Thanks.
Τα ξέρω για τον Μεϊμαράκη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχουν και χειρότερα. Ο Άκης δεν έχει πάει καθόλου...
ναι... επειδή το μωρό μου ήταν εξόριστος στη Γαλλία επί Χούντας τον απήλαξαν τιμητικά από τα καθήκοντα... Του έδωσαν και το ΥΠΕΘΑ να λύσει όλα τα προβλήματα του ελληνικού στρατού.......

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι... επειδή το μωρό μου ήταν εξόριστος στη Γαλλία επί Χούντας τον απήλαξαν τιμητικά από τα καθήκοντα... Του έδωσαν και το ΥΠΕΘΑ να λύσει όλα τα προβλήματα του ελληνικού στρατού.......

Κι άλλοι δεν έχουν πάει. Ο Σαμαράς δεν έχει πάει. Ο Θάνος Μικρούτσικος, που έγινε υπουργός πολιτισμού όταν πέθανε η Μελίνα, δεν έχει πάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom