Αγαπητοί φίλοι,
Λυπάμε για τον τόπο μου πάρα πολύ και δεν το κρύβω ότι όταν γυρίζω απο το εξωτερικό μου 'ρχετε πράγματι ένα δάκρυ στα μάτια και η τάση του να φύγω και να μην ξαναπατήσω.. Ρωτάτε εάν κάνει ο Τσίμπρας για αρχηγός κόμματος η και για προθυπουργός μας..
Θα σας ρωτήσω εγώ ορισμένα πράγματα και θέλω να μου πείτε εσείς για να δούμε εάν το παληκάρι κάνει και για τι κάνεις τέλος πάντων..
Τον έχετε ποτέ ακούσει να αναφέρετε σε εθνικά θέματα?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει θράκη - πομακοχώρια?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει Σουφλί ή Νέα Βύσσα?
Πού έκανε φαντάρος?
Τι εμπειρία εργασιακή έχει στη ζωή του?
Τι γνωρίζει απο στρατηγική?
Τι γνωρίζει απο πολιτική?
Τι γνωρίζει απο ανθρώπους?
Φτώχια?
Ξενητιά?
Νοσταλγία για πατρίδα?
Ξέρει τι θα πεί πατρίδα?
Οου πιστεύει? Σε ποιόν θεό? Στόν Λάνιν?
Έκανε τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να μιλάει στις συνελεύσεις τησ Πανσπουδαστικής και να πουλάει Ριζοσπάστη?
Κομμουνιστής με Gant πουκαμισάκι?
Μήπως προσέξατε εαν φοράει και Ρόλεξ?
Έτσι είναι η νέα γενιά των κομμουνιστών?
Κάποτε ίσως μας κυβερνήσει και αυτός αλλά είναι τόσο ανήδεος και εγγάθετος του Αλαβάνου και των immagemakers του σύγχρονου Συνασπισμού (μην ξεχνάτε ότι είναι και της προόδου)που ούτε καν τον δρόμο πρός την εξουσία δεν μπορεί να βρεί το άτομο?
Δεν βαρεθήκατε τις φλούδες και τους φελούς ρε παιδιά.. (Ο αήμνιστος Ανδρέας παραλίγο να μας φυτέψει την Μιμή (που τον εξυπηρετούσε με κανένα τσι....κι κατά την διάρκεια των ταξιδιών του για πολιτκό - άσε που όσο ήταν στο νοσοκομίο αυτή και ο ξάδερφος κυβερνούσαν) τώρα μας ήρθε και το μοντέλο ο Τσίμπρας το φυτό ο Κνιτάκος να κυβερνήσει... ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.. ΜΑΤΟ ΘΕΟ...
Εδώ μέσα σε αυτό το σίτε κόβω τον πο... μου θα βρείτε άτομα 100 φορές ποιο ικανά και ψημένα απο οποιονδήποτε Τσίμπρα..
Γιαυτό να βάζετε θέμα της προκοπής και όχι τέτοια....
Φιλικά .. Σέβομε όλες απόψεις και θέλω να σεβαστείτε και την δική μου..
Λυπάμε για τον τόπο μου πάρα πολύ και δεν το κρύβω ότι όταν γυρίζω απο το εξωτερικό μου 'ρχετε πράγματι ένα δάκρυ στα μάτια και η τάση του να φύγω και να μην ξαναπατήσω.. Ρωτάτε εάν κάνει ο Τσίμπρας για αρχηγός κόμματος η και για προθυπουργός μας..
Θα σας ρωτήσω εγώ ορισμένα πράγματα και θέλω να μου πείτε εσείς για να δούμε εάν το παληκάρι κάνει και για τι κάνεις τέλος πάντων..
Τον έχετε ποτέ ακούσει να αναφέρετε σε εθνικά θέματα?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει θράκη - πομακοχώρια?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει Σουφλί ή Νέα Βύσσα?
Πού έκανε φαντάρος?
Τι εμπειρία εργασιακή έχει στη ζωή του?
Τι γνωρίζει απο στρατηγική?
Τι γνωρίζει απο πολιτική?
Τι γνωρίζει απο ανθρώπους?
Φτώχια?
Ξενητιά?
Νοσταλγία για πατρίδα?
Ξέρει τι θα πεί πατρίδα?
Οου πιστεύει? Σε ποιόν θεό? Στόν Λάνιν?
Έκανε τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να μιλάει στις συνελεύσεις τησ Πανσπουδαστικής και να πουλάει Ριζοσπάστη?
Κομμουνιστής με Gant πουκαμισάκι?
Μήπως προσέξατε εαν φοράει και Ρόλεξ?
Έτσι είναι η νέα γενιά των κομμουνιστών?
Κάποτε ίσως μας κυβερνήσει και αυτός αλλά είναι τόσο ανήδεος και εγγάθετος του Αλαβάνου και των immagemakers του σύγχρονου Συνασπισμού (μην ξεχνάτε ότι είναι και της προόδου)που ούτε καν τον δρόμο πρός την εξουσία δεν μπορεί να βρεί το άτομο?
Δεν βαρεθήκατε τις φλούδες και τους φελούς ρε παιδιά.. (Ο αήμνιστος Ανδρέας παραλίγο να μας φυτέψει την Μιμή (που τον εξυπηρετούσε με κανένα τσι....κι κατά την διάρκεια των ταξιδιών του για πολιτκό - άσε που όσο ήταν στο νοσοκομίο αυτή και ο ξάδερφος κυβερνούσαν) τώρα μας ήρθε και το μοντέλο ο Τσίμπρας το φυτό ο Κνιτάκος να κυβερνήσει... ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.. ΜΑΤΟ ΘΕΟ...
Εδώ μέσα σε αυτό το σίτε κόβω τον πο... μου θα βρείτε άτομα 100 φορές ποιο ικανά και ψημένα απο οποιονδήποτε Τσίμπρα..
Γιαυτό να βάζετε θέμα της προκοπής και όχι τέτοια....
Φιλικά .. Σέβομε όλες απόψεις και θέλω να σεβαστείτε και την δική μου..