Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,
Λυπάμε για τον τόπο μου πάρα πολύ και δεν το κρύβω ότι όταν γυρίζω απο το εξωτερικό μου 'ρχετε πράγματι ένα δάκρυ στα μάτια και η τάση του να φύγω και να μην ξαναπατήσω.. Ρωτάτε εάν κάνει ο Τσίμπρας για αρχηγός κόμματος η και για προθυπουργός μας..

Θα σας ρωτήσω εγώ ορισμένα πράγματα και θέλω να μου πείτε εσείς για να δούμε εάν το παληκάρι κάνει και για τι κάνεις τέλος πάντων..

Τον έχετε ποτέ ακούσει να αναφέρετε σε εθνικά θέματα?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει θράκη - πομακοχώρια?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει Σουφλί ή Νέα Βύσσα?
Πού έκανε φαντάρος?
Τι εμπειρία εργασιακή έχει στη ζωή του?
Τι γνωρίζει απο στρατηγική?
Τι γνωρίζει απο πολιτική?
Τι γνωρίζει απο ανθρώπους?
Φτώχια?
Ξενητιά?
Νοσταλγία για πατρίδα?
Ξέρει τι θα πεί πατρίδα?
Οου πιστεύει? Σε ποιόν θεό? Στόν Λάνιν?
Έκανε τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να μιλάει στις συνελεύσεις τησ Πανσπουδαστικής και να πουλάει Ριζοσπάστη?
Κομμουνιστής με Gant πουκαμισάκι?
Μήπως προσέξατε εαν φοράει και Ρόλεξ?
Έτσι είναι η νέα γενιά των κομμουνιστών?
Κάποτε ίσως μας κυβερνήσει και αυτός αλλά είναι τόσο ανήδεος και εγγάθετος του Αλαβάνου και των immagemakers του σύγχρονου Συνασπισμού (μην ξεχνάτε ότι είναι και της προόδου)που ούτε καν τον δρόμο πρός την εξουσία δεν μπορεί να βρεί το άτομο?
Δεν βαρεθήκατε τις φλούδες και τους φελούς ρε παιδιά.. (Ο αήμνιστος Ανδρέας παραλίγο να μας φυτέψει την Μιμή (που τον εξυπηρετούσε με κανένα τσι....κι κατά την διάρκεια των ταξιδιών του για πολιτκό - άσε που όσο ήταν στο νοσοκομίο αυτή και ο ξάδερφος κυβερνούσαν) τώρα μας ήρθε και το μοντέλο ο Τσίμπρας το φυτό ο Κνιτάκος να κυβερνήσει... ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.. ΜΑΤΟ ΘΕΟ...
Εδώ μέσα σε αυτό το σίτε κόβω τον πο... μου θα βρείτε άτομα 100 φορές ποιο ικανά και ψημένα απο οποιονδήποτε Τσίμπρα..
Γιαυτό να βάζετε θέμα της προκοπής και όχι τέτοια....

Φιλικά .. Σέβομε όλες απόψεις και θέλω να σεβαστείτε και την δική μου.. 

Επισκέπτης
εγω παντως πισταευω πως ο εθνικος σταρ ειναι πιο ικανος απο τον τσιπρα σε ολα!!!!!

ο τσιπρας ουτε για τραβελι δε κανει!!!! :tickedoff:
warnmute.gif
 Η[/URL] αιτιολογία υπάρχει στο post μου Σήμερα στις 02:18:06

Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι,
Λυπάμε για τον τόπο μου πάρα πολύ και δεν το κρύβω ότι όταν γυρίζω απο το εξωτερικό μου 'ρχετε πράγματι ένα δάκρυ στα μάτια και η τάση του να φύγω και να μην ξαναπατήσω.. Ρωτάτε εάν κάνει ο Τσίμπρας για αρχηγός κόμματος η και για προθυπουργός μας..

Θα σας ρωτήσω εγώ ορισμένα πράγματα και θέλω να μου πείτε εσείς για να δούμε εάν το παληκάρι κάνει και για τι κάνεις τέλος πάντων..

Τον έχετε ποτέ ακούσει να αναφέρετε σε εθνικά θέματα?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει θράκη - πομακοχώρια?
Έχει ποτέ αυτός ο άνθρωπος πάει Σουφλί ή Νέα Βύσσα?
Πού έκανε φαντάρος?
Τι εμπειρία εργασιακή έχει στη ζωή του?
Τι γνωρίζει απο στρατηγική?
Τι γνωρίζει απο πολιτική?
Τι γνωρίζει απο ανθρώπους?
Φτώχια?
Ξενητιά?
Νοσταλγία για πατρίδα?
Ξέρει τι θα πεί πατρίδα?
Οου πιστεύει? Σε ποιόν θεό? Στόν Λάνιν?
Έκανε τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να μιλάει στις συνελεύσεις τησ Πανσπουδαστικής και να πουλάει Ριζοσπάστη?
Κομμουνιστής με Gant πουκαμισάκι?
Μήπως προσέξατε εαν φοράει και Ρόλεξ?
Έτσι είναι η νέα γενιά των κομμουνιστών?
Κάποτε ίσως μας κυβερνήσει και αυτός αλλά είναι τόσο ανήδεος και εγγάθετος του Αλαβάνου και των immagemakers του σύγχρονου Συνασπισμού (μην ξεχνάτε ότι είναι και της προόδου)που ούτε καν τον δρόμο πρός την εξουσία δεν μπορεί να βρεί το άτομο?
Δεν βαρεθήκατε τις φλούδες και τους φελούς ρε παιδιά.. (Ο αήμνιστος Ανδρέας παραλίγο να μας φυτέψει την Μιμή (που τον εξυπηρετούσε με κανένα τσι....κι κατά την διάρκεια των ταξιδιών του για πολιτκό - άσε που όσο ήταν στο νοσοκομίο αυτή και ο ξάδερφος κυβερνούσαν) τώρα μας ήρθε και το μοντέλο ο Τσίμπρας το φυτό ο Κνιτάκος να κυβερνήσει... ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.. ΜΑΤΟ ΘΕΟ...
Εδώ μέσα σε αυτό το σίτε κόβω τον πο... μου θα βρείτε άτομα 100 φορές ποιο ικανά και ψημένα απο οποιονδήποτε Τσίμπρα..
Γιαυτό να βάζετε θέμα της προκοπής και όχι τέτοια....

Φιλικά .. Σέβομε όλες απόψεις και θέλω να σεβαστείτε και την δική μου.. 

Συγχαρητήρια για τις απόψεις σου φίλε μου! :thumbsup: Θα έχεις σίγουρα ακούσει την ρήση επιπλέουν οι φελοί! Εεε αυτό συμβαίνει στην Ελλαδίτσα μας!

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να λειπουν οι ειρωνειες παρακαλω...ο τσιπρας ειναι μια τριχα απο τα τσιουαουα μου :birdman:
warnmute.gif
 Οι[/URL] κανόνες του forum λένε:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Δημόσια Πρόσωπα

Αφού δε θέλεις να τους εφαρμοζεις, καλύτερα να μη ποστάρεις.

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
παιδια η γνωμη μου για τον Τσιπρα ειναι η εξης: το ατομο ειναι ασχετο για τα τρεχοντα θεματα που απασχολουν την χωρα και οι αποψεις του ειναι σεβαστες ως Ελληνα πολιτη αλλα ως πολιτικου αρηγου κομματος της Αριστερας δειχνουν εναν εντελως απαιδευτο ανθρωπο. και τελος δυστυχως ο ιστορικος χωρος της Αριστερας εχει να αναδειξει ενα αξιολογο ηγετη απο τα χρονια του Φλωρακη. πιστευω
οτι ισως σε καμια 10 χρονακια ισως βελτιωθει... οπως και τοσοι αλλοι (γιωργακης , κωστακης , ντορουλα κτλ.) στο δικο μας το κεφαλι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Για να δείτε το επίπεδο μερικών εδώ μέσα, και να μη με ρωτάτε με ΡΜ, σας παραθέτω τρία ΡΜ που μόλις ανταλάχτηκαν:

ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
PM  Εστάλη στον/στην: stavros51 στις: Σήμερα στις 01:35:43
μου εκλασες τα αρχειδια μου ρε παπαρα

stavros51
PM Εστάλη στον/στην: ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στις: Σήμερα στις 01:38:10
Δεν ισχύει.

Γιατί δεν έχεις.
Και δε γράφονται έτσι.

ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
PM  Εστάλη στον/στην: stavros51 στις: Σήμερα στις 01:39:33
βηξε να τα  βγαλεις απο το στομα σου ψευτομαγκα του πληκτρολογιου

Μετά από τα ανωτέρω, τον κάνω Muted οριστικά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σταύρο το έχω συζητήσει και με άλλους.
Ατομα με κομμένα παπάρια πρέπει να μένουν κλειδωμένα σπίτι τους.....
Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και να υπάρχει και εν τέλει ουσία σε αυτά που γίνονται στο νετ είναι τα μέλη των φόρουμ να δηλώνουν κανονική διεύθυνση αλληλογραφίας
πχ παπάρας@vivodinet.gr, μαγκας@hol.gr, γαμίκος@otenet.gr κ.ο.κ
Μετά θα δω ποιός μάγκας θα έχει τα αρχίδια να ποστάρει αυτές τις μαλακίες...
Από το gmail, yahoo, msn κτλ το μόνο που γίνεται στο σάιτ είναι κακό και μανούρες χωρίς λόγο από τύπους που οι πουτσότριχες είναι πιο μακριές απ το πουλί τους..

Δε βρίσκω το λόγο γιατί να δικαιολογείς το λόγο που δημοσιεύεις πμ που στέλνουν άτομα χωρίς προσωπικότητα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και τι έγινε που τον έκανε muted οριστικά???Όλοι ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος έχει πολλά προφίλ...και δεν είναι ο μόνος! :cool2:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ο συγκεκριμένος κάποια στιγμή μου θύμισε...άλλες εποχές του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Καλά, ρε...δεν έχετε τίποτα πιο σοβαρό να συζητήσετε απ' αυτό το ρεμάλι, τον Τσίπρα??? Λες καιείναι πουτάνα και θα τον γαμήσετε...
warnmute.gif
 Οι[/URL] κανόνες του forum λένε:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Δημόσια Πρόσωπα

Αφού δε θέλεις να τους εφαρμοζεις, καλύτερα να μη ποστάρεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διατήρηση της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει το “Βαρόμετρο”12 - 05 - 2008 23:01 

Διαφορετική εικόνα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνει το μηνιαίο Βαρόμετρο της Public Issue για το ΣΚΑΪ και την "Καθημερινή", καθώς διαπιστώνει τη συνέχιση της κρίσης του δικομματισμού και προβλέπει υψηλά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτηριστικά στο Βαρόμετρο Μαΐου διατηρείται η δυναμική του κόμματος της Κουμουνδούρου, τα ποσοστά του οποίου εκτινάχθηκαν από την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του Συνασπισμού.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 37%, το ΠΑΣΟΚ 31%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5%, το ΚΚΕ 7% και ο ΛΑΟΣ 4,5%. Αν τα κόμματα συγκέντρωναν αυτά τα ποσοστά στις εκλογές, τότε η κατανομή των εδρών στη βουλή θα ήταν: ΝΔ 139 έδρες, ΠΑΣΟΚ 83, ΣΥΡΙΖΑ 47, ΚΚΕ 19 και ΛΑΟΣ 12. Συνεπώς δεν σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Στο ερώτημα για τη δημοφιλία των κόμματων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 58% θετικές γνώμες και ακολουθεί η ΝΔ με 39%, το ΠΑΣΟΚ με 36%, το ΚΚΕ με 31% και ο ΛΑΟΣ με 27%.

Στο ερώτημα για την καταλληλότητα για πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής προηγείται με 39%, όσο και στην μέτρηση του Απριλίου. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 17% (από 13%) και ο Γιώργος Παπανδρέου με 13% (από 16%). Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συγκεντρώνει 4% και η Αλέκα Παπαρήγα 3%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στο ερώτημα για το ποιο είναι το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, καθώς συγκεντρώνει 32% . Ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 15%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 14%.

Να τονίσουμε επίσης ότι το ΣΚΑΙ είναι κανάλι φιλοκυβερνητικό.

Επισκέπτης
Διατήρηση της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει το “Βαρόμετρο”12 - 05 - 2008 23:01 

Διαφορετική εικόνα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνει το μηνιαίο Βαρόμετρο της Public Issue για το ΣΚΑΪ και την "Καθημερινή", καθώς διαπιστώνει τη συνέχιση της κρίσης του δικομματισμού και προβλέπει υψηλά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτηριστικά στο Βαρόμετρο Μαΐου διατηρείται η δυναμική του κόμματος της Κουμουνδούρου, τα ποσοστά του οποίου εκτινάχθηκαν από την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του Συνασπισμού.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 37%, το ΠΑΣΟΚ 31%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5%, το ΚΚΕ 7% και ο ΛΑΟΣ 4,5%. Αν τα κόμματα συγκέντρωναν αυτά τα ποσοστά στις εκλογές, τότε η κατανομή των εδρών στη βουλή θα ήταν: ΝΔ 139 έδρες, ΠΑΣΟΚ 83, ΣΥΡΙΖΑ 47, ΚΚΕ 19 και ΛΑΟΣ 12. Συνεπώς δεν σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Στο ερώτημα για τη δημοφιλία των κόμματων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 58% θετικές γνώμες και ακολουθεί η ΝΔ με 39%, το ΠΑΣΟΚ με 36%, το ΚΚΕ με 31% και ο ΛΑΟΣ με 27%.

Στο ερώτημα για την καταλληλότητα για πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής προηγείται με 39%, όσο και στην μέτρηση του Απριλίου. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 17% (από 13%) και ο Γιώργος Παπανδρέου με 13% (από 16%). Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συγκεντρώνει 4% και η Αλέκα Παπαρήγα 3%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στο ερώτημα για το ποιο είναι το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, καθώς συγκεντρώνει 32% . Ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 15%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 14%.

Να τονίσουμε επίσης ότι το ΣΚΑΙ είναι κανάλι φιλοκυβερνητικό.

Παρόλο που νομίζω ότι έχει γίνει λίγο προσωποκεντρικό το ΣΥΡΙΖΑ, εν τέλει νομίζω ότι η ανανέωση με νέα πρόσωπα είναι ο μόνος τρόπος, η Ελλάδα, να αποφύγει το αιώνιο πρόβλημα του δικομματισμού. Τουλάχιστον είναι μια καλή και αισιόδοξη αρχή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρόλο που νομίζω ότι έχει γίνει λίγο προσωποκεντρικό το ΣΥΡΙΖΑ, εν τέλει νομίζω ότι η ανανέωση με νέα πρόσωπα είναι ο μόνος τρόπος, η Ελλάδα, να αποφύγει το αιώνιο πρόβλημα του δικομματισμού. Τουλάχιστον είναι μια καλή και αισιόδοξη αρχή

Παγιώνεται η κατάσταση... ΟΙ επόμενες εκλογές και η επόμενη μέρα τους δε θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες.
Προσωπικά στα παπάρια μου εάν είναι ο Τσίπρας Συνασπισμός.
Ακόμα και στη ΝΔ εάν έβλεπα έναν πιτσιρικά να τα χώνει στους κωλόγερους της Ρηγίλλης και να παίρνει την ηγεσία την ίδια ηδονή θα ένιωθα....
Νισάφι πια με τη συντήρηση. Και για να μην παρεξηγιόμαστε για μένα το πιο συντηρητικό κόμμα της Ελλάδας είναι το ΚΚΕ.....
Ιδιες φάτσες, ίδιες λέξεις, ίδιο μοντέλο, ίδιες κινητοποιήσεις.
Αλήθεια πόσο ριζοσπαστικό θεωρείται κάτι που το αποκαλείς 90 χρόνια ριζοσπαστικό;

Επισκέπτης
Παγιώνεται η κατάσταση... ΟΙ επόμενες εκλογές και η επόμενη μέρα τους δε θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες.
Προσωπικά στα παπάρια μου εάν είναι ο Τσίπρας Συνασπισμός.
Ακόμα και στη ΝΔ εάν έβλεπα έναν πιτσιρικά να τα χώνει στους κωλόγερους της Ρηγίλλης και να παίρνει την ηγεσία την ίδια ηδονή θα ένιωθα....
Νισάφι πια με τη συντήρηση. Και για να μην παρεξηγιόμαστε για μένα το πιο συντηρητικό κόμμα της Ελλάδας είναι το ΚΚΕ.....
Ιδιες φάτσες, ίδιες λέξεις, ίδιο μοντέλο, ίδιες κινητοποιήσεις.
Αλήθεια πόσο ριζοσπαστικό θεωρείται κάτι που το αποκαλείς 90 χρόνια ριζοσπαστικό;

Το ριζοσπαστικό πέρα από τη σημασία του ανατρεπτικού, έχει και την χροιά της ανανέωσης, ναι όντως θα συμφωνήσω μαζί σου

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τσίπρας: «Η σκέψη του Μάο σε πολλά σημεία της αξίζει. Το πιστεύω αυτό... Ας πούμε, η σκέψη πίσω από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο είναι ότι πρέπει συνεχώς να αμφισβητούμε τις δομές και την νομενκλατούρα, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στην “επαναστατική” διαδικασία. Αυτή είναι μια σημαντική σκέψη».

Ερ.: «Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία»;

Τσίπρας: «Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή».

Ερ.: «Απ’ αυτήν την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ»!

Τσίπρας: «Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο

:2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ριζοσπαστικό πέρα από τη σημασία του ανατρεπτικού, έχει και την χροιά της ανανέωσης, ναι όντως θα συμφωνήσω μαζί σου
και για να μην παρεξηγιόμαστε και πάλι....
Επειδή όλες οι δεξιόστροφες μετριότητες θα τρέξουν να πανηγυρίσουν ότι ο κομμουνισμός απέτυχε απαντώ.
Δεν απέτυχε ο κομμουνισμός. Ο μαλάκας ο άνθρωπος απέτυχε να τον εφαρμόσει και να τον προσαρμόσει στα εκάστοτε πολιτικοοικονομικοκοινωνικά δεδομένα.
Εάν δεν έχεις δίπλωμα αγωνιστικής οδήγησης υπάρχει ποτέ περίπτωση να χαλιναγωγήσεις μια Φερράρι;

Επισκέπτης
και για να μην παρεξηγιόμαστε και πάλι....
Επειδή όλες οι δεξιόστροφες μετριότητες θα τρέξουν να πανηγυρίσουν ότι ο κομμουνισμός απέτυχε απαντώ.
Δεν απέτυχε ο κομμουνισμός. Ο μαλάκας ο άνθρωπος απέτυχε να τον εφαρμόσει και να τον προσαρμόσει στα εκάστοτε πολιτικοοικονομικοκοινωνικά δεδομένα.

Για την ακρίβεια ποτέ δεν πέτυχε στην ιστορία του δεν πέτυχε ούτε να εφαρμόσει ούτε να προσαρμοστεί, γι'αυτό η ζυγαριά γέρνει προς την πλουτοκρατία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom