Ποιός Τσίπρας ρε τενεκέδες? Αυτό το κοπρόσκυλο που δεν πήγε ούτε μια ώρα σχολείο? Που δεν έχει κολήσει ένα ένσημο? Που αποστήθισε ψευτοαριστερά κλισέ για να ρίχνει τα γκομενάκια? Α, κατουράτε ρε, που είναι αυτός πολιτικός...
Κύριε Πρόεδρε,εσείς εκάματεν επανάστασιν για μην πέσει η χώρα στα χέρια των κομμουνιστών.Πως γίνεται τώρα να λες ότι η καλύτερη δημοκρατία είναι αυτή της Κίνας? Εκτός και αν μας κάνεις πλάκα!
Κύριε Πρόεδρε,εσείς εκάματεν επανάστασιν για μην πέσει η χώρα στα χέρια των κομμουνιστών.Πως γίνεται τώρα να λες ότι η καλύτερη δημοκρατία είναι αυτή της Κίνας? Εκτός και αν μας κάνεις πλάκα!
Σύντροφοι τη γνώμη μου για τον Alexis Tsipras την ανέφερα παραπάνω.Δυστυχώς όμως θα πιάσει καλό ποσοστό γιατί θα τον ψηφίσουν οι Ελλεεινίδες! Εγώ γνωρίζω τσούλες όλων των κομματικών αποχρώσεων που μου είπαν ότι θα ψηφίσουν τον Alexis γιατί είναι ωραίος! Εεε ρε Ελλεεινίδες!
Μα γι αυτό υποφέρουμε σ' αυτή την κολοχώρα. Γιατί οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ, οι ΑΧΡΗΣΤΕΣ ελλεεινίδες είναι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος...κ έτσι πάντα ψηφίζουν αυτούς που είναι σαν τα μούτρα τους...τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ δηλαδή...Τοσο απλά...
Μα τι θέλεις να επιχειρηματολογήσω για τα αυτονόητα? Για το ότι η Κίνα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε εκτελέσεις αντιφρονούντων?Για το ότι ξερίζωσαν χιλιάδες χωρικούς από τη γη τους για να κτίσουν το δήθεν μεγαλύτερο φράγμα στον κόσμο? Για το ότι οι Κινέζοι αγρότες είναι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας? Μήπως θέλεις και άλλα επιχειρήματα ή σου αρκούν αυτά?