Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κοιτα αν θες τα πιστευεις αν δεν θες δεν τα πιστευεις και σιγα στη κομουνδουρου μην καθονταν να ασχοληθουν με το boo.com
ασχολουμε με τα κομματικα γιατι το γουσταρω χωρις μισθο και χωρις να ωφελουμε απο κατι απλα γιατι ειμαι ιδεολογος
τωρα αν θες το πιστευεις αν οχι δικαιωμα σου
απο εκει και περα ομως οπως εσυ που εισαι δικηγορος δεν φανταζομε να μας πεις την περιοχη του δικηγορικου σου γραφειου η και διευθυνση θες και μια ανωνυμια εδω δεν ειναι φεισμπουκ
Κι εγω ιδεολόγος δηλωνω, αλλά δεν βλεπω να με πιστευει κανενας. Εσενα γιατι να σε πιστεψουμε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γιατι πιστευεις οτι δεν ειμαι συριζα και το στηριζω και ψηφιζω και η ιδεολογια μου ειναι κοντα
και ποιος σου ειπε οτι εγω θα αγωνιζομαι για θεσεις απασχολησεις των 586€ μικτα??? εγω θελω το κρατος να φτιαξει τις υποδομες για θεσεις απασχολησεις μονιμες με προοπτικη και μισθο με αξιοπρεπες διαβιωσης και ενα κοινωνικο κρατος προνοιας που θα σεβεται τον ανεργο χαμηλομισθο χαμηλοσυνταξιουχο

Tο κρατος δε γινεται ουτε να φτιαξει υποδομες  για δουλεια ( αληθεια πως το εννοεις αυτο? ), ουτε να λυσει το θεμα της απασχολησης με αυτο τον τροπο. Η οικονομια ειναι ιδιωτικη. Κριμα αν εισαι ανεργος και απορος αλλα με αυτα που υποστηριζεις ( η εστω παριστανεις προβοκατορικα οτι υποστηριζεις), θα παραμεινεις για πολυ ακομη ετσι και χειροτερα αν εχετε αυτα τα μυαλα.
Ολα αυτα ισχυουν αν λες αληθεια σε αυτα που λες.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κι εγω ιδεολόγος δηλωνω, αλλά δεν βλεπω να με πιστευει κανενας. Εσενα γιατι να σε πιστεψουμε?

κοιτα και εγω δεν εχω λογο να σε πιστεψω οτι εισαι δικηγορος και οτι δεν γραφεις απο τα γραφεια της νδ στη συγγρου αν δεν ισχυει εσυ ξεφτιλιζεσε
εγω ομως πιστευω οτι εισαι δικηγορος οπως δηλωνεις
δεν εχω ομως και λογο να μην το πιστεψω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι πιστευεις οτι δεν ειμαι συριζα και το στηριζω και ψηφιζω και η ιδεολογια μου ειναι κοντα
και ποιος σου ειπε οτι εγω θα αγωνιζομαι για θεσεις απασχολησεις των 586€ μικτα??? εγω θελω το κρατος να φτιαξει τις υποδομες για θεσεις απασχολησεις μονιμες με προοπτικη και μισθο με αξιοπρεπες διαβιωσης και ενα κοινωνικο κρατος προνοιας που θα σεβεται τον ανεργο χαμηλομισθο χαμηλοσυνταξιουχο
και ποιος σου ειπα οτι δεν θελω την απασχοληση αυτα τα λενε οι δεξιοι που με λασπολογουν οτιδηποτε λεω δες πιο πανω για την εργασια
λες και οποιος απασχολειτε σε προγραμμα του οαεδ ειναι κακο η 400€ το μηνα για 5 μηνες θα μου λυσουν το προβλημα της ζωης μου μεχρι και μεσον λενε οτι εβαλα για μια δουλεια επιβιωσης και εξαθλιωσης
Και μονο ότι κανεις λογο για "υποδομες δουλειας που θα φτιαξει το κρατος" δειχνει ότι εισαι σε λαθος δρομο. Το κρατος δεν φτιαχνει υποδομες δουλειας.Απλως δινει κινητρα στους ιδιωτες να δημιουργησουν θεσεις εργασιας.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Tο κρατος δε γινεται ουτε να φτιαξει υποδομες  για δουλεια ( αληθεια πως το εννοεις αυτο? ), ουτε να λυσει το θεμα της απασχολησης με αυτο τον τροπο. Η οικονομια ειναι ιδιωτικη. Κριμα αν εισαι ανεργος και απορος αλλα με αυτα που υποστηριζεις ( η εστω παριστανεις προβοκατορικα οτι υποστηριζεις), θα παραμεινεις για πολυ ακομη ετσι και χειροτερα αν εχετε αυτα τα μυαλα.
Ολα αυτα ισχυουν αν λες αληθεια σε αυτα που λες.
η προσωπικη γνωμη του καθενα ειναι σεβαστη και δεχομαι αυτο που λες ασχετα αν μπορω με επιχειρηματα βαση της ιδεολογιας μου να στα αντικρουσω
και νε θελω τα κρατος και να φτιαξει και να διασφαλησει την εργασια
και ναι ειμαι και ανεργος αλλα και απορος
το μοναδικο μου περιουσιακο στοιχειο ειναι ενα σπιτι  40 τετραγωνικων α και καταθεσεις σε τραπεζα 500€ το αυτοκινητο μου το πουλησα για 1000€
αν θες το πιστευες αν οχι παλι καλως δεν μπορω να κανω κατι για να στο αποδειξω απλα επειδη μου βγαινει θα σου ω συνθημα ελπιζω να καταλαβεις

ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400€

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η προσωπικη γνωμη του καθενα ειναι σεβαστη και δεχομαι αυτο που λες ασχετα αν μπορω με επιχειρηματα βαση της ιδεολογιας μου να στα αντικρουσω
και νε θελω τα κρατος και να φτιαξει και να διασφαλησει την εργασια
και ναι ειμαι και ανεργος αλλα και απορος
το μοναδικο μου περιουσιακο στοιχειο ειναι ενα σπιτι  40 τετραγωνικων α και καταθεσεις σε τραπεζα 500€ το αυτοκινητο μου το πουλησα για 1000€
αν θες το πιστευες αν οχι παλι καλως δεν μπορω να κανω κατι για να στο αποδειξω απλα επειδη μου βγαινει θα σου ω συνθημα ελπιζω να καταλαβεις

ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400€
Ταξικο είναι το θεμα?
Εσυ αστός δεν εισαι? Εργάτης δηλωνεις?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και μονο ότι κανεις λογο για "υποδομες δουλειας που θα φτιαξει το κρατος" δειχνει ότι εισαι σε λαθος δρομο. Το κρατος δεν φτιαχνει υποδομες δουλειας.Απλως δινει κινητρα στους ιδιωτες να δημιουργησουν θεσεις εργασιας.

εσυ πιστευεις στην ιδιωτικη πρωτοβουλια στον καπιταλισμο και στην εκμεταλευση και ετσι καταληγουμε στο να υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν 12 ωρες για 400€ και να υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κανουν τιποτε και παιρνουν εκατομμυρια βλεπε πολυεθνικες

εγω πιστευω στον κρατισμο σαν μεσον που θα ελενχει και θα αποτρεπει τον ακραιο πλουτισμο και θα προσπαθει να μοιρασει δικαια τον πλουτο και το υπερκερδος

καταλαβες την διαφορα μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εσυ πιστευεις στην ιδιωτικη πρωτοβουλια στον καπιταλισμο και στην εκμεταλευση και ετσι καταληγουμε στο να υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν 12 ωρες για 400€ και να υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κανουν τιποτε και παιρνουν εκατομμυρια βλεπε πολυεθνικες

εγω πιστευω στον κρατισμο σαν μεσον που θα ελενχει και θα αποτρεπει τον ακραιο πλουτισμο και θα προσπαθει να μοιρασει δικαια τον πλουτο και το υπερκερδος

καταλαβες την διαφορα μας
Το κακο είναι ότι εχεις μαθει να συζητάς με συνθηματα, και είναι ματαιος κοπος να σου εξηγησω ότι ολο το ανωτερω ποστ είναι λαθος.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το κακο είναι ότι εχεις μαθει να συζητάς με συνθηματα, και είναι ματαιος κοπος να σου εξηγησω ότι ολο το ανωτερω ποστ είναι λαθος.

εγω συζηταω με τα παντα απλα με ενα συνθημα προτιμω να ειμαι περιληπτικος και να σε βαλω σε σκεψεις πιο αμεσα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

γιατι ειναι λαθος ρε φιλε?τι πρεπει να γινει κανα κραχ οπως το 29 για να αναθεωρησουμε δηλαδη?  :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε ναι.μικρομεσαιοι
Όταν μιλαμε για ταξεις, μιλαμε απλως για "μικρη, μεσαια και μεγαλη"????
Εγω αλλιως εχω μαθει τις ταξεις.
Και εχω μαθει επισης ότι ένα χαρακτηριστικο της "ταξης" είναι ότι εχει στεγανα.
Όχι δηλαδή να "αλλαζεις" ταξη επειδή πηρες ένα χιλιαρικο παραπανω μισθο.
Αυτά είναι αστεία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι ειναι λαθος ρε φιλε?τι πρεπει να γινει κανα κραχ οπως το 29 για να αναθεωρησουμε δηλαδη?  :think: :think:
Τι σχεση εχει η αγαπη του προς τον Κρατισμό, με αυτό που μολις εγραψες?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Την ταξη την καθοριζει ο μισθος? Δηλαδη οι μισθωτοι με 2.000 ευρω είναι άλλη ταξη?

σαφως και ο μισθος καθοριζει την εργατικη ταξη οπως και την ιδιοκτησια η οχι των μεσων παραγωγης την διευθυντικη θεση η οχι την παραγωγικη εργασια οπως και την παραγωγη η οχι εμμεσης και αμεσης υπεραξιας

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
με απολαβές 300 ευρώ...
την ημέρα κερδίζω μάλλον  :rockon: :dancing:

απλά ο Φεβρουάριος είναι λίγο πιο δύσκολος αν δεν είναι δίσεκτο ειδικά

Stories