apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου φαινεται αδιανοητο πως συμμετεχει σε τετοια ρατσιστικα προγραμματα και δεν τα εχει καταγγειλει :S
τυπε μου φαινεται αδιανοητο πως συμμετεχει σε τετοια ρατσιστικα προγραμματα και δεν τα εχει καταγγειλει :S
τυπε μηπως αυτο προγραμμα που εισαι ειναι το εξης?οχι βαουτσερ κατι παρομοιο ομως
τυπε μηπως αυτο προγραμμα που εισαι ειναι το εξης?
τηλεφωνακι απο στελεχος συριζα και βολεμα σε καποια δεκο για κωλοβαρεμα?
εγω βρηκα τις προκυρηξεις του Μαίου.οχι βαουτσερ κατι παρομοιο ομως
αντε θελω να παω κ γυμναστηριο μαν///εγω βρηκα τις προκυρηξεις του Μαίου.
θα το ποσταρω,μονο αν μας πεις σε ποιο Δημο της Αττικης εισαι.
ναι εχω κανει και στρατο ι4 αοπλος 6μηνες σαν προστατης στο ΓΕΕΘΑ τελος του 2010 απολυθηκα
επισης ειμαι και 29 χρονων
σωμα πυροβολικο θηβα 40 μερες και μετα γεεθα
Mετα λετε για μενα ότι είμαι πολύ επιθετικος με τους αριστερούς...τυπε μηπως αυτο προγραμμα που εισαι ειναι το εξης?
τηλεφωνακι απο στελεχος συριζα και βολεμα σε καποια δεκο για κωλοβαρεμα?
θυμαμε πριν 2 χρονια ηταν ενα καταστημα για καφε τυποπιτες σαντουιτσ κοντα στο μετρο οπου ο εργοδοτης ειχε 3 υπαλληλους και δεν τους πληρωνε τους εδινε εναντι και εναντι και τους χρωσταγε 3 μηνιατικα ειχαμε φτιαξει μια συλλογικοτητα στην γειτονια μου που αφορουσε επισφαλεις εργαζομενους
ε μαζευτηκαμε 15 ατομα πηγαιναμε καθε πρωι εξω απο το καταστημα με ντουντουκες και απλα καναμε διαμαρτυρια και φωναζαμε συνθηματα μεχρι το μεσημερι
με βαρδιες 5 το πρωι 5 πιο μετα αλλη 5 το τελος και παει λεγοντας
γενικα μειωθηκε η δουλεια του 90% και την τεταρτη μερα τους πληρωσε ολα τα δεδουλευμενα τους εβαλε και στο ικα και τους πληρωνε και τις υπερωριες το μονο που ζητησε σαν ανταλλαγμα ειναι να μην ξαναδει τις φατσες μας ουτε απ εξω ετσι ειπε χαρακτηριστικα
τυπε εσενα στην λενε συχνα οχι γιατι εισαι επιθετικος με τους αριστερους αλλα επειδη εισαι αρρωστος σαμαρικοςMετα λετε για μενα ότι είμαι πολύ επιθετικος με τους αριστερούς...
δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα
και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση
[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]
επισης απο την δευτερα ξενικησα σε προγραμμα καταρτισης του οαεδ σε ΔΕΚΟ για 4ωρη εκπαιδευση και με μισθο 400€ το μηνα για τους επομενους 5 μηνες
εγω βρηκα τις προκυρηξεις του Μαίου.
θα το ποσταρω,μονο αν μας πεις σε ποιο Δημο της Αττικης εισαι.
και που εισαι ρε τυπε?μισω ετρωγα
δεν ειμαι σε δημο αττικης η γενικα σε δημους δεν θελω ομως να αποκαλυψω την δεκο που απασχολουμαι τωρα
θα ρεψεις κακομοιρη μου απο την πολλη δουλεια
και που εισαι ρε τυπε?
σε κανα μυστικο εργαστηριο?
Τύπε σου ξαναλεω όμως, δινεις το δικαιωμα σε καποιον κακοπιστο να σκεφτει ότι λες φιδια και γραφεις από κανενα γραφειο στην Κουμουνδουρου.μισω ετρωγα
δεν ειμαι σε δημο αττικης η γενικα σε δημους δεν θελω ομως να αποκαλυψω την δεκο που απασχολουμαι τωρα
Φιλε μου εδω που ειναι η χωρα προτεραιοτητα δεν ειναι τα παρτυ με μπυριτσες και κιθαρες. Ελπιζω οτι εισαι σε ηλικια και διανοητικη κατασταση που το αντιλαμβανεσαι αυτο.
Παμε παρακατω . Ας πουμε οτι ο μισθος ειναι οσο λες. Και ετσι ναναι ,εστω τοσο ειναι καλυτερα απο 0. Αυτα το λιγο εστω θα κανει μια καποια καταναλωση. Θα δωσει κατι στα ταμεια κλπ. Αυτο θα ενισχυσει λιγο αλλες επιχειρησεις και παει λεγοντας. Αυτο θα πρεπει να γινει φυσικα και με αλλες επενδυσεις. Ετσι θα ανεβει η χωρα. Εσυ τι περιμενεις? Απο τη μια μερα στην αλλη να παει ξαφνικα ο μισθος 1500 πχ? Και να εχουν ολοι δουλεις στο δημοσιο? Δε γινονται αυτα τα πραγματα. Ετσι οπως σου ειπα θα γινει και θα χρειαστει τουλαχιστον 5-10 χροινα να σταθει η χωρα και η κοινωνια στα ποδια της. Και αυτο με προυποθεσεις οτι θα ξεκινησουν οι επενδυσεις και θα γινουν πολλες. Δε γινεται διαφορετικα.
Τελος πιστευω πως με αυτα που γραφεις δεν εισαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα αντιθετος και γραφεις για να προβοκαρεις. Δεν εξηγειται διαφορετικα να γραφεις τετοιες ηλιθιοτητες. Με το "παρδον" δηλαδη αλλα...
Τύπε σου ξαναλεω όμως, δινεις το δικαιωμα σε καποιον κακοπιστο να σκεφτει ότι λες φιδια και γραφεις από κανενα γραφειο στην Κουμουνδουρου.