kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Σωστή ερώτηση. Χιπο για απάντα
εχω παρει πτυχιο απο το 2010
Τύπε νομιζω ο dimmits εθεσε καποια ζητήματα, φρονώ ότι πρεπει να απαντησεις, πριν αρχισουμε να πιστεύουμε ότι γραφεις φιδια από κανενα γραφειο προπαγάνδας στην κουμουνδούρου.εχω παρει πτυχιο απο το 2010
Κατι μου λεει ότι σε λιγο ο χιποακης θα μας πει ότι παει για καφεδακι.
Εχει πει, 6 μηνες γραφεας Ι4 άοπλο.Και τότε πως ενταχτηκες στο πρόγραμμα αυτό;
Στρατό έχεις κάνει;
αν βγηκε τον Μαίο του 14 θα ριξω εγω μια ματια...λογικα μιλας για Αθηνα...δεν την εχω την προκυρηξη
ηταν ενα προγραμμα που το εμαθα κατα τυχη οταν πηγα να ρωτησω στον οαεδ για την επιδοτηση διακοπως
συμπληρωσα κατι χαρτια και περιμενα τα αποτελεσματα ηταν απο το πρωτο προγραμμα
αποφοιτους τροτοβαθμιας εκπαιδευσης για συγκεκριμενες ειδικοτητες και τει και αει
5 με 6 ειδικοτητες ειχε μεσακαι μεσα σε αυτη και λογοστικα οικονομια και διοικηση ηλεκτρολογους θυμαμε και αλλες 3 με 4 επιπλεον
Τύπε νομιζω ο dimmits εθεσε καποια ζητήματα, φρονώ ότι πρεπει να απαντησεις, πριν αρχισουμε να πιστεύουμε ότι γραφεις φιδια από κανενα γραφειο προπαγάνδας στην κουμουνδούρου.
αν βγηκε τον Μαίο του 14 θα ριξω εγω μια ματια...λογικα μιλας για Αθηνα...
και εσυ ανεργος εισαι τυπε?αν βγηκε τον Μαίο του 14 θα ριξω εγω μια ματια...λογικα μιλας για Αθηνα...
οκ...θα επανελθω.ναι αθηνα δεκο
οχι,απλα τα κοιταω καθε μερα περιπου για τον ξαδελφο μου που ειναι στον ασσο.και εσυ ανεργος εισαι τυπε?
Και τότε πως ενταχτηκες στο πρόγραμμα αυτό;
Στρατό έχεις κάνει;
οχι,απλα τα κοιταω καθε μερα περιπου για τον ξαδελφο μου που ειναι στον ασσο.
εχει και αυτος μεγαλο ταλεντο στην εργασια οπως ο χιπ χοπ ακης τυπε?οχι,απλα τα κοιταω καθε μερα περιπου για τον ξαδελφο μου που ειναι στον ασσο.
οι πανω απο 29 δεν ειναι ανθρωποι τυπε?ααα ξεχασα να πω ηταν για ανεργους μεχρι 29 χρονων
voucher??αυτο ειναι σε ιδιωτες...ααα ξεχασα να πω ηταν για ανεργους μεχρι 29 χρονων
42 μαν...δεν σκαμπαζει απο νετ...δυστηχως υπαρχει κ τετοια κατηγορια ανθρωπωνεχει και αυτος μεγαλο ταλεντο στην εργασια οπως ο χιπ χοπ ακης τυπε?
οι πανω απο 29 δεν ειναι ανθρωποι τυπε?
τι ρατσιστικα ειναι αυτα? :S
voucher??αυτο ειναι σε ιδιωτες...