Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]
ποιο 5-μηνο ρε μαν,αφου φετος δεν βγηκε ουτε η πρωτη προκυρηξη...κ για να μην λετε οτι τα λεω εγω,να κ το λινκ:

Επισκέπτης
οι αγωνιστές μπαίνουν στο δημόσιο
και ο αγώνας δικαιώνεται όταν έρθει η μονιμοποίηση  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προσεχε όμως τύπε μην πεσεις στο διάλειμμα που θα απαιτησει να κάνει συμφωνα με το εργατικο δικαιο.
τυπε κατι μου λεει οτι ο χιπ χοπ ακης θα κανει πολυ συχνα διαλειμματα :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιο 5-μηνο ρε μαν,αφου φετος δεν βγηκε ουτε η πρωτη προκυρηξη...κ για να μην λετε οτι τα λεω εγω,να κ το λινκ:
Προφανως προκειται για άλλο πρόγραμμα. Εννοεις ότι ο χιποακης λεει ψεματα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εκαναν εξαιρεση για τον χιπ χοπ ακη
τον ειδαν πολυ προθυμο για εργασια :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε κατι μου λεει οτι ο χιπ χοπ ακης θα κανει πολυ συχνα διαλειμματα :grin:
Την πρωτη ωρα θα κανει διάλειμμα, την δευτερη γενικη συνελευση, την τριτη πορεία, την τέταρτη απεργία και την πέμπτη σταση εργασιας. Ε θα δουλεψει και το άλλο τριωρο, με ένα τεταρτο διάλειμμα ανά ωρα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εισαι εργαζόμενος. Απλως σε βοηθαει το κρατος του Σαμαρα που τοσο βριζεις, να αποκτησεις λιγη εργασιακη εμπειρια και να παρεις και δυο δεκαρες.
Εργαζόμενος σημαινει άλλα πραγματα.

δεν καταλαβα χαρη μου κανει δεν απασχολουμαι δεν συνεισφερω δεν θα επρεπε και να πληρωνομε χαρη μου κανει το ξερεις οτι ο σαμαρας και η τροικα εχει αφησει της δεκο γυμνες και υπολειτουργουν
επισης απασχολουμαι χωρις εργασιακα δικαιωματα χωρις ενσημα και με μισθο πεινας 5 ωρες απασχοληση για 400€ το μηνα
και θα βριζω το σαμαρα και θα απεργησω για να διεκδικησω τα δικαιωματα μου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Την πρωτη ωρα θα κανει διάλειμμα, την δευτερη γενικη συνελευση, την τριτη πορεία, την τέταρτη απεργία και την πέμπτη σταση εργασιας. Ε θα δουλεψει και το άλλο τριωρο, με ένα τεταρτο διάλειμμα ανά ωρα.

αυτην την ελλαδα θελουμε  :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Σε τετοιο(η αναλογο) 5μηνο προγραμμα σε ΔΕΚΟ ξεκινησε να δουλευει συγγενικο μου προσωπο μεσα στον Οκτωβρη(στη ΔΕΗ συγκεκριμενα).Τετοιο ξυσιμο λεει δεν εχει ξαναριξει!! Δημοσιο Forever  :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν καταλαβα χαρη μου κανει δεν απασχολουμαι δεν συνεισφερω δεν θα επρεπε και να πληρωνομε χαρη μου κανει το ξερεις οτι ο σαμαρας και η τροικα εχει αφησει της δεκο γυμνες και υπολειτουργουν
επισης απασχολουμαι χωρις εργασιακα δικαιωματα χωρις ενσημα και με μισθο πεινας 5 ωρες απασχοληση για 400€ το μηνα
Ε καλα, η αχαριστία είναι γνωρισμα των αριστερων.
Απάντησε τωρα και στον τύπο που λεει ότι το πρόγραμμα σου δεν εχει ξεκινησει καν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε τετοιο(η αναλογο) 5μηνο προγραμμα σε ΔΕΚΟ ξεκινησε να δουλευει συγγενικο μου προσωπο μεσα στον Οκτωβρη(στη ΔΕΗ συγκεκριμενα).Τετοιο ξυσιμο λεει δεν εχει ξαναριξει!! Δημοσιο Forever  :rockon: :rockon:
Μαλλον δεξιος θα είναι τύπε, ο γνήσιος αριστερος χιποακης όμως θα κανει ακομη και απεργια μεσα στο πρόγραμμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
με ποιο προγραμμα δουλευεις?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πες μας ποια ειναι η εναλλακτική λοιπόν! Μην μας πεις η αλικη βουγιουκλακη να τραγουδαει σε παραλια με κιθαρα, θα κανω εμετό.

Σωστά έγραψες αρχικά οτι απασχολείσαι. Το ρήμα "εργάζομαι" όμως δε θα το χρησιμοποιείς, επειδή πως να το κάνουμε...ΔΕΝ εργάζεσαι! Μην ξευτιλίσουμε τις λέξεις

το απασχολουμαι μου το εβαλε σαν τιτλο η κυβερνηση του φασιστοσαμαρα για να μην εχω εργασιακα δικαιωματα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Μαλλον δεξιος θα είναι τύπε, ο γνήσιος αριστερος χιποακης όμως θα κανει ακομη και απεργια μεσα στο πρόγραμμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Koυτι θα του κατσει τυπε,Θα καλομαθει ομως και δεν τον βλεπω να ξαναστεριωνει σε κανονικη δουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom