apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ειναι αυτοι οι δεξιοι τυπε
δεν εχουν καθολου αγαπη για το περιβαλλον :S
Δεν ειναι μονο το εργο αλλα και οι επιχειρησεις που θα γινουν μετα. Που θα ειναι κερδοφορες και θα φερνουν χρημα μετα. Πχ ξενοδοχεια, καζινο, εστιατορια. Αυτα ομως και θα απασχολουν προσωπικο αλλα και θα κινητοποιουν και αλλους κλαδους ( το εστιατοριο το ενα το αλλο θελουν προμηθειες, θελουν τεχνικες επισκευες κλπ κλπ ). Και πρεπει να γινει και μια σουπερ γαματη μαρινα. Το παρκο τι να το κανεις ? Να πηγαινουν τα πρεζονια και να χεζουν τα σκυλια?
δεν εχουν καθολου αγαπη για το περιβαλλον :S
αυτο ποθεν πως??????
ειμαι σε προγραμμα του οαεδ και απασχολουμαι πληρωνω φορους και εχω και δικαιωματα μαλιστα εσυ σαν φασιστας που εισαι θες να μου τα στερησεις
Το πάρκο που θα κατασκευαστεί στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου αναμένεται να είναι 15 φορές μεγαλύτερο απο τον Εθνικό Κήπο.
Πηγή:
να και παρκο να πηγαινει ο χαπακιας να κανει τζοκινγκ
3500 στρεμματα
δεν σου φτανει χαπακια;
Τα παρτυ θα μειωσουν την ανεργια ρε τύπε?δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα
και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση
δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα
και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση
Εννοείς τους άπλυτους που μετά μαζευε ο δήμος τα σκουπίδια τους 2 εβδομαδες;ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι
πολύ ρεαλιστικό αλλα ξεχασες την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδαειμπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα
Εσυ μην πας να δουλέψεις, όπως το κανεις και τώρα. Τεμπελόσκυλοκαι ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση
Η αριστερή ψευτοκουλτουρα δεν ασχολειται με μικροαστικες μικρότητες όπως το μαζεμα των σκουπιδιών. Είναι κι αυτό μια μορφη αντίστασης.Εννοείς τους άπλυτους που μετά μαζευε ο δήμος τα σκουπίδια τους 2 εβδομαδες;
Και αυτην την καραμελα με τα 586 ευρω μικτα, την εχω βαρεθεί.
Αν δεν σας φτανουν, αυτοαπασχοληθειτε. Θελετε να ειστε ιδιωτικοι υπαλληλοι, θελετε να εχει ο άλλος το ρισκο, θελετε να παιρνετε λεφτα, δωρα και επιδόματα στην ωρα τους, θελετε να παιρνετε και 1.000 ευρω, θελετε, θελετε...Ε δεν γινεται. Αν δεν σας φτανουν, κάντε κατι δικο σας. Τοσος κοσμος το κανει. Που δεν είναι τεμπελης βεβαια.
Τα παρτυ θα μειωσουν την ανεργια ρε τύπε?
Μεγαλυτερο αρνητή εργασίας από εσενα δεν εχω ξαναδει.
Το κακο είναι ότι θα πεταξεις τη ζωη σου στα σκουπιδια, παρασυρομενος από τις χειρότερες μορφες της αριστερης μπουρδολογίας. Αλλά όταν θα το καταλάβεις ότι "οι αλλοι" ειχαν τελικα το δικιο, θα είναι αργα...
τι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη
επισης για να μην αρχησετε παλι μισο να το δηλωσω
[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]
Δεν εισαι εργαζόμενος. Απλως σε βοηθαει το κρατος του Σαμαρα που τοσο βριζεις, να αποκτησεις λιγη εργασιακη εμπειρια και να παρεις και δυο δεκαρες.τι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη
[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]
Εννοείς τους άπλυτους που μετά μαζευε ο δήμος τα σκουπίδια τους 2 εβδομαδες;
πολύ ρεαλιστικό αλλα ξεχασες την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδαει
Εσυ μην πας να δουλέψεις, όπως το κανεις και τώρα. Τεμπελόσκυλο
τυπε να μας πεις σε ποια να ερθουμε να μας εξυπηρετησειςτι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη
Πες μας ποια ειναι η εναλλακτική λοιπόν! Μην μας πεις η αλικη βουγιουκλακη να τραγουδαει σε παραλια με κιθαρα, θα κανω εμετό.υπαρχει και η εναλλακτικη
]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
Προσεχε όμως τύπε μην πεσεις στο διάλειμμα που θα απαιτησει να κάνει συμφωνα με το εργατικο δικαιο.τυπε να μας πεις σε ποια να ερθουμε να μας εξυπηρετησεις
σε κοβω οτι θα εισαι πολυ προθυμος υπαλληλος
γαμησες στο τελος τουλαχιστον τυπε?κανεις λαθος μαζευουμε παντα τα σκουπιδια στο τελος σε μαυρες σακουλες και τα πεταμε σε καδους
δεν ξερω για τη βουγιουκλακη εγω 1 με 2 φορες την εβδομαδα το καλοκαιρι ξενυχτουσα με αυτον τον τροπο στην παραλια με φιλους και γκομενες με κιθαρες μπυρα και φωτιες
και ποις σου ειπε ρε φασιστοσκυλο οτι δεν απασχολουμαι τωρα