Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι μονο το εργο αλλα και οι επιχειρησεις που θα γινουν μετα. Που θα ειναι κερδοφορες και θα φερνουν χρημα μετα. Πχ ξενοδοχεια, καζινο, εστιατορια. Αυτα ομως και θα απασχολουν προσωπικο αλλα και θα κινητοποιουν και αλλους κλαδους ( το εστιατοριο το ενα το αλλο θελουν προμηθειες, θελουν τεχνικες επισκευες κλπ κλπ ). Και πρεπει να γινει και μια σουπερ γαματη μαρινα. Το παρκο τι να το κανεις ? Να πηγαινουν τα πρεζονια και να χεζουν τα σκυλια?

δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα

και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ποθεν πως??????
ειμαι σε προγραμμα του οαεδ και απασχολουμαι πληρωνω φορους και εχω και δικαιωματα μαλιστα εσυ σαν φασιστας που εισαι θες να μου τα στερησεις

Ισα ρε βλακόμουτρο που νομιζεις οτι σου χρωστάμε κι απο πάνω. Τεμπελόσκυλο που άλλη λέξη απο το "δικαιωμα" δε σου μαθανε οι ινστρουχτορές σου.

Αναξιοπρεπές γυφτακι, ουτε εισητήριο δεν πληρώνεις. Εχεις μαθει να ζεις με τα λεφτά των άλλων. Παράσιτο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το πάρκο που θα κατασκευαστεί στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου αναμένεται να είναι 15 φορές μεγαλύτερο απο τον Εθνικό Κήπο.

Πηγή:

να και παρκο να πηγαινει ο χαπακιας να κανει τζοκινγκ

3500 στρεμματα

δεν σου φτανει  χαπακια;

images

καλα ασε γιατι στο τελος δεν θα ειναι 3500 στρεμματα αλλα λιγοτερα γιατι θα γινουν και προσθηκες για γραφεια και επαγγελματικους χωρους

και δεν καταλαβα γιατι να μην γινει ολη η εκταση παρκο ????

και επισης γιατι ο λατσης θελει να χτισει κοντα στην παραλια????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα

και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση
Τα παρτυ θα μειωσουν την ανεργια ρε τύπε?
Μεγαλυτερο αρνητή εργασίας από εσενα δεν εχω ξαναδει.
Το κακο είναι ότι θα πεταξεις τη ζωη σου στα σκουπιδια, παρασυρομενος από τις χειρότερες μορφες της αριστερης μπουρδολογίας. Αλλά όταν θα το καταλάβεις ότι "οι αλλοι" ειχαν τελικα το δικιο, θα είναι αργα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι
Εννοείς τους άπλυτους που μετά μαζευε ο δήμος τα σκουπίδια τους 2 εβδομαδες;

πολύ ρεαλιστικό αλλα ξεχασες την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδαει

Εσυ μην πας να δουλέψεις, όπως το κανεις και τώρα. Τεμπελόσκυλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και αυτην την καραμελα με τα 586 ευρω μικτα, την εχω βαρεθεί.
Αν δεν σας φτανουν, αυτοαπασχοληθειτε. Θελετε να ειστε ιδιωτικοι υπαλληλοι, θελετε να εχει ο άλλος το ρισκο, θελετε να παιρνετε λεφτα, δωρα και επιδόματα στην ωρα τους, θελετε να παιρνετε και 1.000 ευρω, θελετε, θελετε...Ε δεν γινεται. Αν δεν σας φτανουν, κάντε κατι δικο σας. Τοσος κοσμος το κανει. Που δεν είναι τεμπελης βεβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η αριστερή ψευτοκουλτουρα δεν ασχολειται με μικροαστικες μικρότητες όπως το μαζεμα των σκουπιδιών. Είναι κι αυτό μια μορφη αντίστασης. :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και αυτην την καραμελα με τα 586 ευρω μικτα, την εχω βαρεθεί.
Αν δεν σας φτανουν, αυτοαπασχοληθειτε. Θελετε να ειστε ιδιωτικοι υπαλληλοι, θελετε να εχει ο άλλος το ρισκο, θελετε να παιρνετε λεφτα, δωρα και επιδόματα στην ωρα τους, θελετε να παιρνετε και 1.000 ευρω, θελετε, θελετε...Ε δεν γινεται. Αν δεν σας φτανουν, κάντε κατι δικο σας. Τοσος κοσμος το κανει. Που δεν είναι τεμπελης βεβαια.

λιγα ειναι τυπε τα 500

:S :S πως να ζησει ο χιποακης μετα να πινει τον χυμουλη του και τις μπυριτσες του  :S :S

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα παρτυ θα μειωσουν την ανεργια ρε τύπε?
Μεγαλυτερο αρνητή εργασίας από εσενα δεν εχω ξαναδει.
Το κακο είναι ότι θα πεταξεις τη ζωη σου στα σκουπιδια, παρασυρομενος από τις χειρότερες μορφες της αριστερης μπουρδολογίας. Αλλά όταν θα το καταλάβεις ότι "οι αλλοι" ειχαν τελικα το δικιο, θα είναι αργα...

τι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη

επισης για να μην αρχησετε παλι μισο να το δηλωσω

[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη

[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]

τυπε χωσου σε καμια δεκο αν μπορεις  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Δεν εισαι εργαζόμενος. Απλως σε βοηθαει το κρατος του Σαμαρα που τοσο βριζεις, να αποκτησεις λιγη εργασιακη εμπειρια και να παρεις και δυο δεκαρες.
Εργαζόμενος σημαινει άλλα πραγματα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πολύ ρεαλιστικό αλλα ξεχασες την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδαει
Εσυ μην πας να δουλέψεις, όπως το κανεις και τώρα. Τεμπελόσκυλο

κανεις λαθος μαζευουμε παντα τα σκουπιδια στο τελος σε μαυρες σακουλες και τα πεταμε σε καδους

δεν ξερω για τη βουγιουκλακη εγω 1 με 2 φορες την εβδομαδα το καλοκαιρι ξενυχτουσα με αυτον τον τροπο στην παραλια με φιλους και γκομενες με κιθαρες μπυρα και φωτιες

και ποις σου ειπε ρε φασιστοσκυλο οτι δεν απασχολουμαι τωρα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε να μας πεις σε ποια να ερθουμε να μας εξυπηρετησεις
σε κοβω οτι θα εισαι πολυ προθυμος υπαλληλος :rockon:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχει και η εναλλακτικη
Πες μας ποια ειναι η εναλλακτική λοιπόν! Μην μας πεις η αλικη βουγιουκλακη να τραγουδαει σε παραλια με κιθαρα, θα κανω εμετό.

]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Σωστά έγραψες αρχικά οτι απασχολείσαι. Το ρήμα "εργάζομαι" όμως δε θα το χρησιμοποιείς, επειδή πως να το κάνουμε...ΔΕΝ εργάζεσαι! Μην ξευτιλίσουμε τις λέξεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε να μας πεις σε ποια να ερθουμε να μας εξυπηρετησεις
σε κοβω οτι θα εισαι πολυ προθυμος υπαλληλος :rockon:
Προσεχε όμως τύπε μην πεσεις στο διάλειμμα που θα απαιτησει να κάνει συμφωνα με το εργατικο δικαιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανεις λαθος μαζευουμε παντα τα σκουπιδια στο τελος σε μαυρες σακουλες και τα πεταμε σε καδους

δεν ξερω για τη βουγιουκλακη εγω 1 με 2 φορες την εβδομαδα το καλοκαιρι ξενυχτουσα με αυτον τον τροπο στην παραλια με φιλους και γκομενες με κιθαρες μπυρα και φωτιες

και ποις σου ειπε ρε φασιστοσκυλο οτι δεν απασχολουμαι τωρα
γαμησες στο τελος τουλαχιστον τυπε?
ή τζαμπα εκανες αυτες τις μαλακιες :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom