Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, με ενδιαφερει να μην ανακοπεί η πορεια ανάπτυξης της χωρας. Οι προωρες εκλογες δεν χρειαζονται.

Υ.Γ.Το ότι καποιος είναι αθεος δεν του δινει το δικαιωμα να προσβαλει τους αλλους που δεν είναι.

οσο και να σκουζει ο σαμαρας και να μπλοφαρει ο συντροφος τσιπρας ηταν ξεκαθαρος
δεν αναγνωριζουμε και θα ακυρωσουμε αμεσως οποιαδηποτε συμφωνια γινει μετα τον εκλογων και καλει το σαμαρα να μην πραξει καμια συμφωνια μεχρι τις εκλογες
ο σαμαρας με το πεισμα του φερνει τις αγορες σε καταρευση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μιλαμε για αρνητή εργασιας. Απίστευτα πραγματα.
Αλλά όταν δεν εχεις κινητρο να δουλεψεις, γιατι να το κανεις?
Πετας και μερικα "αγωνιστικά" αριστερά άλλοθι και σε ζει η γιαγια σου.
Μια χαρα.
Ο παππούς μου ελεγε ότι ο τεμπελης αν ειχε μια δραχμή για κάθε δικαιολογια που δεν δουλευει, δεν θα χρειαζοταν να δουλεψει ποτέ.

αφου θα του τα δωσει τσαμπα ο αλεξης οταν με το κακο ερθει

τσαμπα φαγητο

τσαμπα ηλεκτρικο

τσαμπα σπιτι

τσαμπα μεταφορες

μεχρι και τσαμπα πηδημα θα του ταξει το ζαβο

κατσε εσυ τωρα να κανεις αναλυσεις περι δουλειας

χαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

τσαμπα φαγητο

τσαμπα ηλεκτρικο

τσαμπα σπιτι

τσαμπα μεταφορες

χαχαχα
Δεν πειραζει Γιαννη, δικιο εχεις. Ας τον αφήσουμε να το συνειδητοποιησει με τον δυσκολο τροπο.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

εγω μια χαρα παω ηρθαν πρωτα κατι της διας χτυπησαν στη γιαγια μου και με πηρε τηλεφωνο να δω τι συμβαινει μετα οι μαλακες μου ειπαν οτι παρατηρουσαν μαυριλες να βγαινουν απο το σπιτι μου ναι αλλα τους λεεω προς τον ουρανο αφου εχω αναψει την ξυλοσομπα ο ενας με ειρωνευοταν κι ολας και μου ελεγε τι καιω ευγενικα τους ξαποστειλα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν πειραζει Γιαννη, δικιο εχεις. Ας τον αφήσουμε να το συνειδητοποιησει με τον δυσκολο τροπο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο μητσοτακης συμψωνησε με τον αντρεα....
αυτα σιχαθηκε ο κοσμος κομματοσκυλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγω μια χαρα παω ηρθαν πρωτα κατι της διας χτυπησαν στη γιαγια μου και με πηρε τηλεφωνο να δω τι συμβαινει μετα οι μαλακες μου ειπαν οτι παρατηρουσαν μαυριλες να βγαινουν απο το σπιτι μου ναι αλλα τους λεεω προς τον ουρανο αφου εχω αναψει την ξυλοσομπα ο ενας με ειρωνευοταν κι ολας και μου ελεγε τι καιω ευγενικα τους ξαποστειλα
Προφανως οι "μαλακες" ειδοποιηθηκαν από καποιον που ανησυχησε αν παθατε κατι κακό. Εσυ τους βριζεις κι από πανω, που ηρθαν να δουν αν εχετε αναγκη από βοηθεια. Τι να σου πω ρε παιδακι μου. Εχεις σοβαρο πρόβλημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο μητσοτακης συμψωνησε με τον αντρεα....
αυτα σιχαθηκε ο κοσμος κομματοσκυλα
Οσοι συμφωνουν ότι είναι καλυτερο να δουλευεις από το να ξυνεις τ αρχιδια σου, είναι κομματόσκυλα. Ασε μας ρε φιλε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η δουλειά ειναι σκλαβιά καταπίεση και λάθος της φύσης :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

τσαμπα φαγητο

τσαμπα ηλεκτρικο

τσαμπα σπιτι

τσαμπα μεταφορες

χαχαχα

κοιτα αμα το καλοσκεφτω τσαμπα φαι εχω καθως εχω καρτα απορου και αν ηθελα θα μπορουσα να περνω φαγητο απο την προνοια βεβαια προτιμω να το αφηνω για ανθρωπους που εχουν μεγαλητερη αναγκη απο εμενα και παω και βοηθαω εθελοντικα μαλιστα

τσαμπα ρευμα δεν εχω. εχω ομως και εγω και η γιαγια μου 40% εκπτωσηη και εγω λογο μακροχρονιας ανεργιας απαλλαγη απο δημοτικα τελη. δυστηχως πληρωνω ενφια για το ακινητο μου παρολο που ειναι μικρο

τσαμπα μεταφορες εχω καθως δεν πληρωνω ποτε εισητηριο και αν τυχει και με σταματησουν στο μετρο ελενχτες παντα ξεφευγω καθως τοσα χρονια σε πορεις και μπαχαλα εχω μαθει παντα να ξεφευγω απο μπελαδες

και τσαμπα πηδημα εχω δεν νομιζω οτι χρειαζετε σημερα να πληρωσεις για να κανεις σεξ ειδικα αν εχεις κοινωνικη ζωη εχω 3 ερωτικες συντροφους που κανουμε σεξ βεβαια και αυτες εχουν και αλλους γκομενους

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ποια τα 30€ για 12 ωρες εργασιας σιγα ρε θα λυθουν ολα τα προβληματα μου ετσι
Τοσα  υπαρχουν τοσα θα παιρνεις. Αλλιως περιμενε την κυβερνηση της αριστερας (που δεν κυβερνησε ποτε) να σου δωσει περισσοτερα!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Προφανως οι "μαλακες" ειδοποιηθηκαν από καποιον που ανησυχησε αν παθατε κατι κακό. Εσυ τους βριζεις κι από πανω, που ηρθαν να δουν αν εχετε αναγκη από βοηθεια. Τι να σου πω ρε παιδακι μου. Εχεις σοβαρο πρόβλημα.

αναλγητο κρατος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε περναγαν απο το σπιτι μου χαζευανε τον ουρανο παρατηρουσαν την μαυριλα και ηρθαν να μπουκαρουν μεσα χωρις λογοαφου βαραγαν κουδουνια και κατεβηκα ηθελαν να μπουν μεσα να δουν τους εξηγησα οτι δεν χρειαζετε και πηραν πουλο αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι με ειρωνευονταν καθως με ρωτουσαν επανειλημενα προς τι η τοση μαυριλα και αποκλειετε να ειναι απο τα ξυλα και τετοιες μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom