alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ντρεπεσαι λιγο?ποια τα 30€ για 12 ωρες εργασιας σιγα ρε θα λυθουν ολα τα προβληματα μου ετσι
Δεν ντρεπεσαι λιγο?ποια τα 30€ για 12 ωρες εργασιας σιγα ρε θα λυθουν ολα τα προβληματα μου ετσι
Πας καλα?υ.σ τι μαλακες ειναι οι μπατσοι ηρθαν σπιτι μου (της γιαγιας μου) επειδη νομιζαν οτι εχει πιασει φωτια
Ναι, με ενδιαφερει να μην ανακοπεί η πορεια ανάπτυξης της χωρας. Οι προωρες εκλογες δεν χρειαζονται.
Υ.Γ.Το ότι καποιος είναι αθεος δεν του δινει το δικαιωμα να προσβαλει τους αλλους που δεν είναι.
Μιλαμε για αρνητή εργασιας. Απίστευτα πραγματα.
Αλλά όταν δεν εχεις κινητρο να δουλεψεις, γιατι να το κανεις?
Πετας και μερικα "αγωνιστικά" αριστερά άλλοθι και σε ζει η γιαγια σου.
Μια χαρα.
Ο παππούς μου ελεγε ότι ο τεμπελης αν ειχε μια δραχμή για κάθε δικαιολογια που δεν δουλευει, δεν θα χρειαζοταν να δουλεψει ποτέ.
Δεν πειραζει Γιαννη, δικιο εχεις. Ας τον αφήσουμε να το συνειδητοποιησει με τον δυσκολο τροπο.αφου θα του τα δωσει τσαμπα ο αλεξης οταν με το κακο ερθει
τσαμπα φαγητο
τσαμπα ηλεκτρικο
τσαμπα σπιτι
τσαμπα μεταφορες
μεχρι και τσαμπα πηδημα θα του ταξει το ζαβο
κατσε εσυ τωρα να κανεις αναλυσεις περι δουλειας
χαχαχα
Πας καλα?
Δεν πειραζει Γιαννη, δικιο εχεις. Ας τον αφήσουμε να το συνειδητοποιησει με τον δυσκολο τροπο.
Προφανως οι "μαλακες" ειδοποιηθηκαν από καποιον που ανησυχησε αν παθατε κατι κακό. Εσυ τους βριζεις κι από πανω, που ηρθαν να δουν αν εχετε αναγκη από βοηθεια. Τι να σου πω ρε παιδακι μου. Εχεις σοβαρο πρόβλημα.εγω μια χαρα παω ηρθαν πρωτα κατι της διας χτυπησαν στη γιαγια μου και με πηρε τηλεφωνο να δω τι συμβαινει μετα οι μαλακες μου ειπαν οτι παρατηρουσαν μαυριλες να βγαινουν απο το σπιτι μου ναι αλλα τους λεεω προς τον ουρανο αφου εχω αναψει την ξυλοσομπα ο ενας με ειρωνευοταν κι ολας και μου ελεγε τι καιω ευγενικα τους ξαποστειλα
Οσοι συμφωνουν ότι είναι καλυτερο να δουλευεις από το να ξυνεις τ αρχιδια σου, είναι κομματόσκυλα. Ασε μας ρε φιλε.
ο μητσοτακης συμψωνησε με τον αντρεα....
αυτα σιχαθηκε ο κοσμος κομματοσκυλα
ωραιο συμπερασμα εβγαλες ασε μας ρε φιλεΟσοι συμφωνουν ότι είναι καλυτερο να δουλευεις από το να ξυνεις τ αρχιδια σου, είναι κομματόσκυλα. Ασε μας ρε φιλε.
Το συμπερασμα εσυ το εβγαλες. Εγω απλως το επανελαβα.ωραιο συμπερασμα εβγαλες ασε μας ρε φιλε
Την πινεις ετσι? Ελα, πες την αληθεια στον Αλεξακη.Η δουλειά ειναι σκλαβιά καταπίεση και λάθος της φύσης
ναι ναι το συμπερασμα μου το εχω βγαλειΤο συμπερασμα εσυ το εβγαλες. Εγω απλως το επανελαβα.
ε πες στον αλεξακη να καυλωσει λιγοΗ δουλειά ειναι σκλαβιά καταπίεση και λάθος της φύσης
Την πινεις ετσι? Ελα, πες την αληθεια στον Αλεξακη.
αφου θα του τα δωσει τσαμπα ο αλεξης οταν με το κακο ερθει
τσαμπα φαγητο
τσαμπα ηλεκτρικο
τσαμπα σπιτι
τσαμπα μεταφορες
μεχρι και τσαμπα πηδημα θα του ταξει το ζαβο
κατσε εσυ τωρα να κανεις αναλυσεις περι δουλειας
χαχαχα
Τοσα υπαρχουν τοσα θα παιρνεις. Αλλιως περιμενε την κυβερνηση της αριστερας (που δεν κυβερνησε ποτε) να σου δωσει περισσοτερα!ποια τα 30€ για 12 ωρες εργασιας σιγα ρε θα λυθουν ολα τα προβληματα μου ετσι
Δεν ειδα να μου απαντας. Ποσο μειωθηκε η δουλεια σου απο το 2010 εως σημερα?Οχι. Για 12 ωρες 30 ευρω. Εισαι?
Προφανως οι "μαλακες" ειδοποιηθηκαν από καποιον που ανησυχησε αν παθατε κατι κακό. Εσυ τους βριζεις κι από πανω, που ηρθαν να δουν αν εχετε αναγκη από βοηθεια. Τι να σου πω ρε παιδακι μου. Εχεις σοβαρο πρόβλημα.
ρε περναγαν απο το σπιτι μου χαζευανε τον ουρανο παρατηρουσαν την μαυριλα και ηρθαν να μπουκαρουν μεσα χωρις λογοαφου βαραγαν κουδουνια και κατεβηκα ηθελαν να μπουν μεσα να δουν τους εξηγησα οτι δεν χρειαζετε και πηραν πουλο αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι με ειρωνευονταν καθως με ρωτουσαν επανειλημενα προς τι η τοση μαυριλα και αποκλειετε να ειναι απο τα ξυλα και τετοιες μαλακιεςΠροφανως οι "μαλακες" ειδοποιηθηκαν από καποιον που ανησυχησε αν παθατε κατι κακό. Εσυ τους βριζεις κι από πανω, που ηρθαν να δουν αν εχετε αναγκη από βοηθεια. Τι να σου πω ρε παιδακι μου. Εχεις σοβαρο πρόβλημα.