Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εισαι λαθος αφου περασα τη συνεντευξη μου εκανε 12 μηνη συμβαση εγω μπηκα στο 11 μελες ετα απο ψηφοφορια μετα απο 3 μηνες οποτε
μετα το 12 μηνο ενω καποιους τους μονιμοποιησε εμενα μου εκανε μετα μια 5 μηνη συμβαση για να δει αν θα επανεκλεγω και μετα με σουταρε

οσο για τις μειωσεις τον καταληψεων ακομα δεν ειναι σιγουρο θα το βλεπεις μερα με τη μερα

α και η κουτζαμανη η κολλητη του σαμαρα δες μπαλτακος που του κανει τα χατηρακια οι μαθητες δεν φοβουνται πλεον τιποτε

ελα χαπάκη…. πληθαίνουν μειούμενες

Μειωμένος ήταν την Τρίτη ο αριθμός των σχολείων που τελούν υπό κατάληψη σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το υπουργείο Παιδείας από τις περιφερειακές διευθύνσεις.

Ο συνολικός αριθμός των σχολείων υπό κατάληψη, ανήλθε σε 364 από 500 και πλέον χθες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
νδ ποτε ουτε με σφαιρες δεν υπαρχει περιπτωση ποτε περα απο αριστερα (συριζα κκε ανταρσυα ) δεν υπαρχει περιπτωση
Ρε μαλακες,μην ψηφιζετε ιδεολογιες γαμω την παναγια μου.Το καλο της πατριδας και του λαου θα κοιτατε μονο.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ελα χαπάκη…. πληθαίνουν μειούμενες

Μειωμένος ήταν την Τρίτη ο αριθμός των σχολείων που τελούν υπό κατάληψη σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το υπουργείο Παιδείας από τις περιφερειακές διευθύνσεις.

Ο συνολικός αριθμός των σχολείων υπό κατάληψη, ανήλθε σε 364 από 500 και πλέον χθες.

ειναι ενδεικτικος ο αριθμος γιατι ανοιγουν τα γυμνασια ουτε 1 λυκειο ομως δεν ανοιξε θα το δεις στην πορεια τι ανχωνεσε

επισης το υπουργειο παιδειας προσπαθει με καθε τροπο να σταματησει βιαια την καταληψη γιατι βλεπουν και οι αγορες και θελουν στην χωρα ολα να κυλανε ομαλα

να σε ρωτησω κατι ρε τραμυ μιας και εισαι γυρω στα 65 σου
οταν ησουν φοιτητης πιτσιρικας δεν πηγαινες κανα ταξιδακι στα ματαλα να χαλαρωσεις λιγο να συζητησεις να σου φυγει η σκατιλα απο τον εγκεφαλο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ειναι ενδεικτικος ο αριθμος γιατι ανοιγουν τα γυμνασια ουτε 1 λυκειο ομως δεν ανοιξε θα το δεις στην πορεια τι ανχωνεσε

επισης το υπουργειο παιδειας προσπαθει με καθε τροπο να σταματησει βιαια την καταληψη γιατι βλεπουν και οι αγορες και θελουν στην χωρα ολα να κυλανε ομαλα

να σε ρωτησω κατι ρε τραμυ μιας και εισαι γυρω στα 65 σου
οταν ησουν φοιτητης πιτσιρικας δεν πηγαινες κανα ταξιδακι στα ματαλα να χαλαρωσεις λιγο να συζητησεις να σου φυγει η σκατιλα απο τον εγκεφαλο

και στα μάταλα πήγα και μπάφους έκανα και τον κόσμο γύρισα και μεροκάματα κολλούσα…

και πάντα χαλαρός είμαι και ταξιδάκια πάω και τον κόσμο γυρίζω και ότι γουστάρω κάνω (βλέπεις αντέχει η τσέπη η ρημάδα γιατί φροντίζω να την έχω γεμάτη και δεν ζητάω από άλλους να μου την γεμίσουνε)

και γελάω με κάτι νούμερα σαν και την πάρτη σου που την έχουν δεί ιδεολόγοι (της τσέπης τους φυσικά) και αγωνιστές (του κώλου και του καναπέος) γιατί βαριούνται να πάνε να δουλέψουνε να βγάλουνε το μεροκάματο και φοβούνται μην ιδώσει ο κώλος τους…
σκατά έχεις στον δικό σου εγκέφαλο παρέα με τεμπελιά και αμάθεια…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε μαλακες,μην ψηφιζετε ιδεολογιες γαμω την παναγια μου.Το καλο της πατριδας και του λαου θα κοιτατε μονο.
Το οποιο σημερα είναι οι προωρες εκλογες και ο Συριζα ε? Διασκεδασε μας.

Υ.Γ. Και μην βριζεις την Παναγια.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και στα μάταλα πήγα και μπάφους έκανα και τον κόσμο γύρισα και μεροκάματα κολλούσα…

και πάντα χαλαρός είμαι και ταξιδάκια πάω και τον κόσμο γυρίζω και ότι γουστάρω κάνω (βλέπεις αντέχει η τσέπη η ρημάδα γιατί φροντίζω να την έχω γεμάτη και δεν ζητάω από άλλους να μου την γεμίσουνε)

και γελάω με κάτι νούμερα σαν και την πάρτη σου που την έχουν δεί ιδεολόγοι (της τσέπης τους φυσικά) και αγωνιστές (του κώλου και του καναπέος) γιατί βαριούνται να πάνε να δουλέψουνε να βγάλουνε το μεροκάματο και φοβούνται μην ιδώσει ο κώλος τους…
σκατά έχεις στον δικό σου εγκέφαλο παρέα με τεμπελιά και αμάθεια…

και στα ματαλα που ειχες παει εκει πριν ξεκινησετε το χωρο δεν μιλουσατε και λιγο για ισοτητα δικαιωσυνη αγωνες
τωρα που μεγαλωσες πως και εχεις γινει τοσο μα τοσο συντηριτηκουρα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

το ξερω γι αυτο ψηφηζω παντα αριστερα καθως μονο η αριστερα και μεσω της ιδεολογιας μπορει να φερει ενα κοσμο δικαιοσυνης και ισοτητας εναντια στον καπιταλισμο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
και στα ματαλα που ειχες παει εκει πριν ξεκινησετε το χωρο δεν μιλουσατε και λιγο για ισοτητα δικαιωσυνη αγωνες
Ρε φιλε, ένα σωρο λεφτα εχει βγαλει, μια χαρα είναι στη ζωη του, λες να μην νιωθει δικαιωμενος για τις επιλογες του????? Του την λες ότι δεν εκανε κατι άλλο ώστε να τα εχει παει καλυτερα???????????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το ξερω γι αυτο ψηφηζω παντα αριστερα καθως μονο η αριστερα και μεσω της ιδεολογιας μπορει να φερει ενα κοσμο δικαιοσυνης και ισοτητας εναντια στον καπιταλισμο
Τουλάχιστον ο καπιταλισμος σου επιτρεπει να ψηφίζεις. Ο κομμουνισμος όχι.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το οποιο σημερα είναι οι προωρες εκλογες και ο Συριζα ε? Διασκεδασε μας.

Υ.Γ. Και μην βριζεις την Παναγια.

γιατι σε χαλανε οι προωρες εκλογες φοβασε τιποτε τι σε χαλανε μην θιχτουνε οι αγορες στα αρχιδια μας

υ.σ καποιοι ειναι και αθεοι δεν εβρισε την δικια σου

Επισκέπτης
ειναι συντηρητικος που σου λεει πως πρεπει να δουλεψεις και να αφησεις τους " αγωνες "  :headbang:
τριανταρησες , τι περιμενεις , να σε διορησει στο δημοσιο ο αλεξης και μετα μου μιλας για νεες ιδεες  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι σε χαλανε οι προωρες εκλογες φοβασε τιποτε τι σε χαλανε μην θιχτουνε οι αγορες στα αρχιδια μας

υ.σ καποιοι ειναι και αθεοι δεν εβρισε την δικια σου

Ναι, με ενδιαφερει να μην ανακοπεί η πορεια ανάπτυξης της χωρας. Οι προωρες εκλογες δεν χρειαζονται.

Υ.Γ.Το ότι καποιος είναι αθεος δεν του δινει το δικαιωμα να προσβαλει τους αλλους που δεν είναι.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλε, ένα σωρο λεφτα εχει βγαλει, μια χαρα είναι στη ζωη του, λες να μην νιωθει δικαιωμενος για τις επιλογες του????? Του την λες ότι δεν εκανε κατι άλλο ώστε να τα εχει παει καλυτερα???????????

η ζωη δεν ειναι μονο λεφτα
απλα λεω γιατι ειναι τοσο πορωμενος συντηριτηκουρας αυτο που λεμε οι συντροφοι βρωμαει φορμολη

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ε τοτε περιμενε να σου δωσει η αριστερα να φας. Η δεξια σου δινει μεροκσματο και το αρνησε!
 :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η ζη δεν ειναι μονο λεφτα
απλα λεω γιατι ειναι τοσο πορωμενος συντηριτηκουρας αυτο που λεμε οι συντροφοι βρωμαει φορμολη
Τι άλλο είναι η ζωη, το οποιο πιστευεις ότι εχει στερηθεί?
Μαλλον τα συντροφια σου είναι στερημένα από ένα σωρο πραγματα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ε τοτε περιμενε να σου δωσει η αριστερα να φας. Η δεξια σου δινει μεροκσματο και το αρνησε!
Μιλαμε για αρνητή εργασιας. Απίστευτα πραγματα.
Αλλά όταν δεν εχεις κινητρο να δουλεψεις, γιατι να το κανεις?
Πετας και μερικα "αγωνιστικά" αριστερά άλλοθι και σε ζει η γιαγια σου.
Μια χαρα.
Ο παππούς μου ελεγε ότι ο τεμπελης αν ειχε μια δραχμή για κάθε δικαιολογια που δεν δουλευει, δεν θα χρειαζοταν να δουλεψει ποτέ.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι συντηρητικος που σου λεει πως πρεπει να δουλεψεις και να αφησεις τους " αγωνες "  :headbang:
τριανταρησες , τι περιμενεις , να σε διορησει στο δημοσιο ο αλεξης και μετα μου μιλας για νεες ιδεες  :headbang:

γιατι να αφησω τους αγωνες υπαρχει δικαιοσυνη και ισοτητα οχι
τριανταριζω σε λιγες μερες ειναι αληθεια αλλα ποιος σου ειπε οτι περιμενω απο τον τσιπρα να με διορισει??
και ποιος σου ειπε οτι δεν εργαζομουν απολυμενος ειμαι και σε προγραμμα 5μηνο του οαεδ
απλα παλευω ακομα και για το προγραμμα που με αδικει
θελει καλητερο μισθο για πιο αξιοπρεπει διαβιωση
συνταξιμα ενσημα
και καλυτερα εργασιακα δκαιωματα
σταθερη και μονιμη δουλεια και οχι 5 μηνα για να ξεχνω την εξαθλιωση μου

υ.σ τι μαλακες ειναι οι μπατσοι ηρθαν σπιτι μου (της γιαγιας μου) επειδη νομιζαν οτι εχει πιασει φωτια  :jerking: :jerking: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ποια τα 30€ για 12 ωρες εργασιας σιγα ρε θα λυθουν ολα τα προβληματα μου ετσι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η ζωη θελει λεφτα  :rockon:
για αυτο αρχισε να δουλευεις  :headbang:
Γιατι να δουλεψει αφού τον ζούν άλλοι? Αλλά φταινε κιολας αυτοι οι "αλλοι". Επρεπε να του πουν βαλε κατω τον κωλο σου και δουλεψε, και παρατα τους απλυτους και τις διαδηλώσεις, αλλιως να πανε αυτοι να σου δινουν χαρτζηλικι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom