Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
[size=20pt]Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη[/size]

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν για τα καλά και οι μαθητές, με πορείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και καταλήψεις, διαμαρτυρόμενοι για το Nέο Λύκειο

Χιλιάδες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποίησαν χθες (Δευτέρα) μαζικές και δυναμικές πορείες, ενώ υπό κατάληψη βρίσκονται εκατοντάδες σχολεία από το Διδυμότειχο μέχρι τα Χανιά και από την Κέρκυρα ώς τη Ρόδο, με το φαινόμενο να αγγίζει έως και το 100% σε ολόκληρους νομούς, όπως οι νομοί Ιωαννίνων, Τρικάλων και Σερρών.

Παράλληλα, μαζική αναμένεται η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης, στις 12:00 στα Προπύλαια, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για το «νέο σχολείο», την Τράπεζα Θεμάτων, τις συγχωνεύσεις τμημάτων και τις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση.

πηγη

Επισκέπτης
το καλοκαιρι δεν επιτρεπετε
εαν ησουν μαθητης θα προτιμουσες να κανεις μαθημα το καλοκαιρι ή να παραμεινεις τουβλο ?
θα στο ξαναπω , αφου δεν ξερεις ορθογραφια πατα πρωτα τις λεξεις στο γκουγκλ και μετα γραφτες , μου εχεις βγαλει τα ματια  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν για τα καλά και οι μαθητές, με πορείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και καταλήψεις, διαμαρτυρόμενοι για το Nέο Λύκειο

Χιλιάδες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποίησαν χθες (Δευτέρα) μαζικές και δυναμικές πορείες, ενώ υπό κατάληψη βρίσκονται εκατοντάδες σχολεία από το Διδυμότειχο μέχρι τα Χανιά και από την Κέρκυρα ώς τη Ρόδο, με το φαινόμενο να αγγίζει έως και το 100% σε ολόκληρους νομούς, όπως οι νομοί Ιωαννίνων, Τρικάλων και Σερρών.

Παράλληλα, μαζική αναμένεται η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης, στις 12:00 στα Προπύλαια, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για το «νέο σχολείο», την Τράπεζα Θεμάτων, τις συγχωνεύσεις τμημάτων και τις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση.

πηγη

ρε γαμώτο γιατί αυτοί οι αριστεροί δεν έχουν μάθει να μετράνε ????

στην καλύτερη των περιπτώσεων (στην Αθήνα) δεν ήταν παραπάνω από πεντακόσιοι μαζεμένοι εκ των οποίων καμμιά διακοσαριά μαθητές και οι υπόλοιποι αληταρία από τις καταλήψεις και τους άλλους τεκέδες…

ρε μαλάκες το κάθε δάχτυλο μετράει για ένα και όχι για εκατό … δεν σας το μάθαν στο σχολείο αυτό ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτό πάλι ποιός το λέει ??? το σύνταγμα ??
το υπουργειο παιδιας
επειδη ειστε ασχετοι

1ον αν κρινει το υπουργειο πρωτα δεν πραγματοποιουντε εκδρομες πασης φυσεως εκπαυδευτικες αναψηχης κλπ κλπ

2ον κοβοντε οι διακοπες χριστουγεννων πρωτα η αν η καταληψη γινετε εντος των ημερων το πασχα

3ον μετα με εγκυκλιο αποφασιζει το υπουργειο παιδιας εας το σχολικο ετος ηταν πληρεις η παει χαμενο και ξαναεπαναλαμβανετε ολοκληρη η σχολικη χρονια (επισης δεν επιμεικυνετε το σχολικο ετος δηλαδη να γινουν μαθηματα το καλοκαιρι)

επισης κατα την δειαρκεια των καταληψεων οι εκπαιδευτικοι πληρονωντε κανονικα ειτε μονιμοι ειτε ωρομισθοι και πληρονωντε και εξτρα σε περιπτωση αναπληρωσης μαθηματων τα χριστουγεννα και το πασχα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

στην καλύτερη των περιπτώσεων (στην Αθήνα) δεν ήταν παραπάνω από πεντακόσιοι μαζεμένοι εκ των οποίων καμμιά διακοσαριά μαθητές και οι υπόλοιποι αληταρία από τις καταλήψεις και τους άλλους τεκέδες…

ρε μαλάκες το κάθε δάχτυλο μετράει για ένα και όχι για εκατό … δεν σας το μάθαν στο σχολείο αυτό ??

δεν ειναι απαραιτητο να κατεβεναν στην αθηνα για πορεια μπορει να εχουν κανει καταληψη στο σχολειο και να εχουν μεινει μεσα στο σχολειο για περιφρουρηση

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εαν ησουν μαθητης θα προτιμουσες να κανεις μαθημα το καλοκαιρι ή να παραμεινεις τουβλο ?
θα στο ξαναπω , αφου δεν ξερεις ορθογραφια πατα πρωτα τις λεξεις στο γκουγκλ και μετα γραφτες , μου εχεις βγαλει τα ματια  :headbang:

εμμμμ χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο ειμαι αποφοιτος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης

και σου εια κανω ορθογραφικα λαθη γιατι γραφω και απανταω γρηγορα αν δεν θες μην διαβαζεις τα ποστ μου δεν ειναι υποχρεωτικο

Επισκέπτης
εμμμμ χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο ειμαι αποφοιτος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης

και σου εια κανω ορθογραφικα λαθη γιατι γραφω και απανταω γρηγορα αν δεν θες μην διαβαζεις τα ποστ μου δεν ειναι υποχρεωτικο
στην πρωτη ερωτηση δεν μου απαντησες  :grin:
οσο για τα ορθογραφικα για δικο σου καλο το λεω γιατι θα βλεπω κατι τετοια και ακομα και εαν εχεις δικιο θα γελαω  :grin:

18122009284.jpg

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην πρωτη ερωτηση δεν μου απαντησες  :grin:
οσο για τα ορθογραφικα για δικο σου καλο το λεω γιατι θα βλεπω κατι τετοια και ακομα και εαν εχεις δικιο θα γελαω  :grin:

18122009284.jpg

οταν ημουν μαθητης θα προτιμουσα να αγωνιζομαι για ενα σχολειο της μορφωσης μου και τον αναγκων μου
για το δευτερο σου ειπα γραφω γρηγορα στις απαντησεις μου και στην τελικη δεν θελω να το διορθωσω

Επισκέπτης
οταν ημουν μαθητης θα προτιμουσα να αγωνιζομαι για ενα σχολειο της μορφωσης μου και τον αναγκων μου
για το δευτερο σου ειπα γραφω γρηγορα στις απαντησεις μου και στην τελικη δεν θελω να το διορθωσω
τα πραγματα ειναι απλα , ολοι στην εφηβεια το παιζουν αγωνιστες  :rockon:
μετα οταν δουν το φαι , ολοι πεφτουν με τα μουτρα  :grin:
παραδειγματα " αγωνιστων " δεν χρειαζεται να σου αναφερω , φανταζομαι ξερεις  ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.979
Πόντοι
2.606
12 ωρες εργασιας για 24€ μηπως γιναμε κινα  :think: :think: :think: ε ρε φιλε δεν θεωρεις εκμεταλευση καποιος να εργαζετε για λιγοτερα απο το βασικο μισθο στην ελλαδα
γι αυτο εσυ που δεν καταδεχεσαι να δουλευεις με τοσα καθεσαι για να παιρνεις το επιδομα ανεργιας και να χεις το χρονο να γραφεις ιδεολογικες μπαρουφες στο μπου

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145

μην γελιέσαι τραμου....ΞΕΡΟΥΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...
τις επόμενες μειώσεις συντάξεων ...ποιός  νομίζεις  θα τις κάνει;;;;;;

ο σαμαράς και ο μπένυ αποκλείονται...  ο  γαπ  χαιρετίσματα...

ΑΡΑ....ΕΝΑΣ  ΜΕΝΕΙ...              ΚΟΥΚΟΥ!!!!!    ΑΛΕΞΗΗΗΗΗ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το υπουργειο παιδιας
επειδη ειστε ασχετοι

1ον αν κρινει το υπουργειο πρωτα δεν πραγματοποιουντε εκδρομες πασης φυσεως εκπαυδευτικες αναψηχης κλπ κλπ

2ον κοβοντε οι διακοπες χριστουγεννων πρωτα η αν η καταληψη γινετε εντος των ημερων το πασχα

3ον μετα με εγκυκλιο αποφασιζει το υπουργειο παιδιας εας το σχολικο ετος ηταν πληρεις η παει χαμενο και ξαναεπαναλαμβανετε ολοκληρη η σχολικη χρονια (επισης δεν επιμεικυνετε το σχολικο ετος δηλαδη να γινουν μαθηματα το καλοκαιρι)

επισης κατα την δειαρκεια των καταληψεων οι εκπαιδευτικοι πληρονωντε κανονικα ειτε μονιμοι ειτε ωρομισθοι και πληρονωντε και εξτρα σε περιπτωση αναπληρωσης μαθηματων τα χριστουγεννα και το πασχα

εεε φέτος θα αλλάξουν τα πράματα…

το υπουργείο θα αποφασίσει και πάλι κατά την κρίση του (έτσι και αλλιώς εγκύκλιος είναι) και οι καθηγητές δεν θα πληρωθούν παραπάνω για τις αναπληρώσεις… έτσι και αλλιώς ένα μήνα έχουν άδεια το καλοκαίρι και όχι δύο άρα είναι υποχρεωμένοι να είναι στο σχολείο …

οι διακοπές είναι των μαθητών και όχι των καθηγητών… οι καθηγητές δικαιούνται άδεια μόνο ένα μήνα (τριάντα εργάσιμες για την ακρίβεια επειδή είναι υποχρεωμένοι να την πάρουν συγκεκριμένη εποχή και όχι όποτε θέλουν)… τις άλλες μέρες πρέπει να είναι στο σχολείο ακόμη και όταν αυτό είναι κλειστό (ανεξάρτητα αν η υποχρέωση αυτή έχει ατονήσει και νομίζουν ότι είναι δικαίωμα τους να είναι σπίτι τους)….

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145

το υπουργείο θα αποφασίσει και πάλι κατά την κρίση του (έτσι και αλλιώς εγκύκλιος είναι) και οι καθηγητές δεν θα πληρωθούν παραπάνω για τις αναπληρώσεις… έτσι και αλλιώς ένα μήνα έχουν άδεια το καλοκαίρι και όχι δύο άρα είναι υποχρεωμένοι να είναι στο σχολείο …

οι διακοπές είναι των μαθητών και όχι των καθηγητών… οι καθηγητές δικαιούνται άδεια μόνο ένα μήνα (τριάντα εργάσιμες για την ακρίβεια επειδή είναι υποχρεωμένοι να την πάρουν συγκεκριμένη εποχή και όχι όποτε θέλουν)… τις άλλες μέρες πρέπει να είναι στο σχολείο ακόμη και όταν αυτό είναι κλειστό (ανεξάρτητα αν η υποχρέωση αυτή έχει ατονήσει και νομίζουν ότι είναι δικαίωμα τους να είναι σπίτι τους)….

δεν νομίζω  τράμου....(ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ) ενας  φίλος μου σφύριξε  οτι απο τους 5.500  δημόσιους  νταβάδες  που βγαλανε 1.5 δις..

στην λίστα  600-700  είναι εκπαιδευτικοί.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν νομίζω  τράμου....(ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ) ενας  φίλος μου σφύριξε   οτι απο τους 5.500   δημόσιους  νταβάδες  που βγαλανε 1.5 δις..

στην λίστα  600-700  είναι εκπαιδευτικοί.

ακριβώς γιαυτόν τον λόγο θα βγάλουν και τον σκασμό… επειδή κάποιοι (αρκετοί) έχουν χεσμένη την φωλιά τους θα κάνουν ομαδικώς τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί ως γνωστόν “ομερτά” ….

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

για να γινει αλλαγη στην πληρωμη η πρεπει να περασει πραξη νομοθετικου περιεχομενου σαν κατεπειγον η να αλλαξει το συνταγμα
α και βαση του εργατικου δικαιου μιας και δεν το ξερεις εφ οσον ο εργαζομενος ειναι στην ωρα του και στην θεση του ο εργοδοτης οφειλει να του παρεχει την προσβαση του στην εργασια

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

πηγη
Φιλε σορρυ αλλα οταν το 2010 η 2011 περναγε η κυβερνηση το σχεδιο ΑΘΗΝΑ για το εκπαιδευτικο οι μαθητοφοιτητες επιναν καφε. Τωρα ειναι αργα για δακρυα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για να γινει αλλαγη στην πληρωμη η πρεπει να περασει πραξη νομοθετικου περιεχομενου σαν κατεπειγον η να αλλαξει το συνταγμα
α και βαση του εργατικου δικαιου μιας και δεν το ξερεις εφ οσον ο εργαζομενος ειναι στην ωρα του και στην θεση του ο εργοδοτης οφειλει να του παρεχει την προσβαση του στην εργασια

είπαμε … οι εκπαιδευτικοί θεωρείται ότι εργάζονται και τις ημέρες των χριστουγέννων και πάσχα και το μισό καλοκαίρι… ανεξάρτητα αν κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών μπορούν να μην πηγαίνουν στον τόπο εργασίας τους… Μόνο τριάντα εργάσιμες μέρες τον χρόνο είναι σε κανονική άδεια και….

αρα πολύ απλά θα τους κόψει το δικαίωμα να μην πηγαίνουν στο σχολείο τις ημέρες που τα παιδιά έχουν διακοπές και θα τους υποχρεώσει να είναι παρόντες και εκείνες τις ημέρες εκεί και ας κάθονται…

και όσο γιαυτό το ωραίο που είπες ότι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να τους παρέχει την πρόσβαση τότε γιατί όπως μας είπες όταν περιφρουρούσατε την απεργία και δεν αφήνατε αυτούς που θέλαν να δουλέψουν να περάσουν, ήρθε η αστυνομία και δεν έκανε τίποτε όπως μας είπε… αλήθεια σε αυτούς δεν κόπηκε το μεροκάματο ??

μια χαρά κόπηκε και σε αυτούς έτσι θα κοπεί και στους καθηγητές ή θα υποχρεωθούν να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες στον χρόνο που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται

θα μας τρελλάνεις μου φαίνεται… την μια λες ότι δεν μπορεί ο εργοδότης να κάνει τίποτε για να ανοίξει τις πόρτες όταν έχει τους κάφρους απέξω που εμποδίζουν τον κόσμο να πάει να δουλέψει, τώρα μας λες ότι έχει την υποχρέωση να του διασφαλίσει την πρόσβαση

και στο κάτω κάτω της γραφής κάτι θα γίνει

- ή θα αναπληρωθούν οι ώρες χωρίς παραπάνω αμοιβή στους καθηγητές
- ή θα βάλουν τα ΜΑΤ να πετάξουν τα κωλόπαιδα έξω και να ανοίξουν τα σχολεία ρίχνοντας και καμμιά αποβολή σε κανένα καθαρματίδιο
- ή δεν θα κάνουν τίποτε και θα ορίσουν την διδακτέα ως εξεταστέα ύλη, οπότε τα καλόπαιδα θα φάνε το ξύλο της αρκούδας από τους συμμαθητές τους που θα τους δέρνουν μέχρι να κατουρήσουν αίμα…

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145

τίποτα  απ' όλα αυτά δεν θα χρειάζεται...
μόλις τους  βρούνε....με  200αριές  και 300αριές  χιλιάρικα  στην μπάντα....με  7-8  χρόνια δουλειά...
θα πάρουνε  το ριπαπά.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom