alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ελα ρε τύπε. Εξηγησε μας παλι για το...νοικιασμενο σπιτι που επρεπε να προστατευθεί σαν πρωτη κατοικιαMυαλο δεν βαζεις εσυ εε?χαχχχα
Ελα ρε τύπε. Εξηγησε μας παλι για το...νοικιασμενο σπιτι που επρεπε να προστατευθεί σαν πρωτη κατοικιαMυαλο δεν βαζεις εσυ εε?χαχχχα
Εχεις παιδι ή παιδια?
Εχεις στοιχεια οτι δεν ισχυει κατι τετοιο?????Ειλικρινα τωρα: Τα πιστευεις αυτα?
δεν σου φταιει κανεις για την οικονομικη σου κατασταση
Εαν εξηγησεις τα χιλιαδες ποστ που σου εβαζαν αλλα την εκανες λαγος...ευχαριστωςΕλα ρε τύπε. Εξηγησε μας παλι για το...νοικιασμενο σπιτι που επρεπε να προστατευθεί σαν πρωτη κατοικια
Ελα ρε τύπε. Εξηγησε μας παλι για το...νοικιασμενο σπιτι που επρεπε να προστατευθεί σαν πρωτη κατοικια
Τωρα καταλαβα γιατι ψηφιζεις πασοκ....!ρε αλεξ εδω ελεγε οτι μετακομισε πιο κοντα στην δουλεια του αλλα παιρνει περισσοτερα λεωφορεια
τι ψαχνεις να βρεις
ντιπ για ντιπ αποκαμμενος
Λοιπον εγω εχω 3 παιδια. Ενας σοβαρος γονεας θα εκανε τα παντα για να ταισει τα παιδια του. Ποσο μαλλον να τα εγκαταλειψει σε ιδρυμα να του τα ταιζουν και να τα πέρνει σαββατοκυριακο!οχι ειμαι μικρος ακομα 29 χρονων δεν εχω παιδια
επισης ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στο γαμο δεσμευση
Εσενα δεν σου απανταω γιατι είσαι σκατοψυχος!Εχεις στοιχεια οτι δεν ισχυει κατι τετοιο?????
Τωρα καταλαβα γιατι ψηφιζεις πασοκ....!
Εγω? Μπραβο σου και συμφωνω για το προηγουμενο σου ποστ. ΣΥΜΦΩΝΩ 100% αλλα τετοια σκηνικα δυστυχως συμβαινουνΕσενα δεν σου απανταω γιατι είσαι σκατοψυχος!
;)
Λοιπον εγω εχω 3 παιδια. Ενας σοβαρος γονεας θα εκανε τα παντα για να ταισει τα παιδια του. Ποσο μαλλον να τα εγκαταλειψει σε ιδρυμα να του τα ταιζουν και να τα πέρνει σαββατοκυριακο!
Οταν κανεις παιδια (που στο ευχομαι) θα με καταλάβεις.
;)
Η φιλοσοφια μου είναι οταν θελεις να δουλέψεις βρισκεις δουλεια. Κανεις τα παντα για να ταίσεις τα παιδια σου!!!οταν ομως εισαι ανεργος και εσυ αλλα και η συζηγος σου και δεν εχεις αποταμιευσεις λογο χαμηλου μισθου και αυξανομενων υποχρεωσουν να δεις τοτε τι μπορεις να κανεις αμα βρεθεις ανεργος πανω απο 2 χρονια θα καταλαβεις αν και δεν στο ευχομαι ποτε
δηλαδη 4.000.000 ελληνες στην ελλαδα που αρκετοι απο αυτους εχουν και παιδια ειναι ακαταδεκτοι προτιμανε να βλεπουν τα παιδια τους να πεινανε η ειναι τεμπεληδες γνωστη παραπληροφορηση της δεξαςΗ φιλοσοφια μου είναι οταν θελεις να δουλέψεις βρισκεις δουλεια. Κανεις τα παντα για να ταίσεις τα παιδια σου!!!
;)
Μην τα πολιτικοποιεις ολα!. Μεχρι χτες ηταν 1.500.000 ανεργοι σήμερα γιναν 4.000.000?δηλαδη 4.000.000 ελληνες στην ελλαδα που αρκετοι απο αυτους εχουν και παιδια ειναι ακαταδεκτοι προτιμανε να βλεπουν τα παιδια τους να πεινανε η ειναι τεμπεληδες γνωστη παραπληροφορηση της δεξας
Η φιλοσοφια μου είναι οταν θελεις να δουλέψεις βρισκεις δουλεια. Κανεις τα παντα για να ταίσεις τα παιδια σου!!!
;)
Μην τα πολιτικοποιεις ολα!. Μεχρι χτες ηταν 1.500.000 ανεργοι σήμερα γιναν 4.000.000?
Αν θελεις πραγματικα δουλεια και ξερεις να οδηγας βγάλε μια ειδικη καρτα για ταξι και ελα να πιασεις αμεσως δουλεια. Ενα 30αρι την ημερα θα το εχεις στην τσεπη συν την ασφαλεια σου.
Αν δουλευεις και δεν καθεσαι στις πιατσες περιπου τα βγάζεις. Παντως πανω απο 25 μπαινουν στην τσεπη.Βγαζουν οντως τοσα, ρε μαν; Δυο τρεις που εχω ρωτησει παραπονιουνται οτι ολα πανε στον ιδιοκτητη, βενζινες κτλ και δεν βγαινουν. Μουφες;
Μην τα πολιτικοποιεις ολα!. Μεχρι χτες ηταν 1.500.000 ανεργοι σήμερα γιναν 4.000.000?
Αν θελεις πραγματικα δουλεια και ξερεις να οδηγας βγάλε μια ειδικη καρτα για ταξι και ελα να πιασεις αμεσως δουλεια. Ενα 30αρι την ημερα θα το εχεις στην τσεπη συν την ασφαλεια σου.
Ποσο εχει μειωθει η δουλεια σου τυπε?Αν δουλευεις και δεν καθεσαι στις πιατσες περιπου τα βγάζεις. Παντως πανω απο 25 μπαινουν στην τσεπη.
;)