hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι και εγώ σήμερα είδα έξω από το Αττικα στην Θεσσαλονίκη αυτό
απο την αγγλια και σε ασπρομαυρο φοντο
ναι και εγώ σήμερα είδα έξω από το Αττικα στην Θεσσαλονίκη αυτό
Οι μονοι που γουσταρουν χουντικες μεθόδους είναι οι τραμπούκοι της αριστερας.Και καλα εκαναν, η κυριακη ειναι μονο για τι γηπεδο και αφηστε τις μλκ αφου γουσταρετε χουντικες μεθοδους...μην το παιζετε ιστορια τωρα.
δηλαδη ρε ξεφτιλισμενο κομματοσκυλο, εσυ τι υποστηριζεις? οτι με το πετσοκωμα μισθων και συνταξεων που εχει γινει την τελευταια πενταετια και με την ταυτοχρονη φορολογικη σφαγη μεχρι και στους ανεργους, εχει ανεβει το βιωτικο επιπεδο και η καταναλωτικη δυναμη του μεσου Ελληνα? Δειξε μας λοιπον ατα στοιχεια που το αποδεικνυουν και ασε τις παπαριες για τα αιφον και τις δωροεπιταγες του h&m, εχεις τα αρχιδια χασοδικη ή θα περιμενης παλι τη χοντρη να σε βγαλει απο τη δυσκολη θεση?Μονο? Γυρω στα 12 εκατομμύρια και αλλα 10 εκατομμύρια το αγγιζουν.
Ναι ενταξει οτι πεις Με τον σαμαρα στο τιμονι, τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε απ την χουντα!Οι μονοι που γουσταρουν χουντικες μεθόδους είναι οι τραμπούκοι της αριστερας.
Και εχουμε και 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, 2 εκατομμύρια ΔΥ, 3 εκατομμύρια ανεργους και 4 εκατομμύρια συνταξιούχους.
Και χθες στη συγκεντρωση του παμε ηταν μισο εκατομμυριο λαος.
Α μαλιστα. Επρεπε σε 2 χρονια και εν μεσω της μεγαλύτερης κρισης που γνωρισε ποτέ η χωρα, να υπαρχει και...αυξηση της καταναλωτικης δυναμης.δηλαδη ρε ξεφτιλισμενο κομματοσκυλο, εσυ τι υποστηριζεις? οτι με το πετσοκωμα μισθων και συνταξεων που εχει γινει την τελευταια πενταετια και με την ταυτοχρονη φορολογικη σφαγη μεχρι και στους ανεργους, εχει ανεβει το βιωτικο επιπεδο και η καταναλωτικη δυναμη του μεσου Ελληνα? Δειξε μας λοιπον ατα στοιχεια που το αποδεικνυουν και ασε τις παπαριες για τα αιφον και τις δωροεπιταγες του h&m, εχεις τα αρχιδια χασοδικη ή θα περιμενης παλι τη χοντρη να σε βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
περιμενω, αποδεικτικα στοιχεια που να αποδεικνυουν πως το επιπεδο διαβιωσης και η καταναλωτικη δυναμη του μεσου Ελληνα εχει αυξηθει!
αλλιως βουλωστο για παντα γελοιε!
Nαι, και το ξαναλεω. Τοσους εχουμε.Καλα αστο, κι εσυ με τους αριθμους δεν τα πας καλα.
Να θυμισω οτι ειχες γραψει οτι εχουμε μονο 400.000 αλβανους
εσυ υποστηριζεις πως υπαρχει φερνοντας ολα τα ηληθια παραδειγματα που παρεθεσα, τωρα τι? το παιρνεις πισω επειδη ξεφτιλισα την προπαγανδα σου?Α μαλιστα. Επρεπε σε 2 χρονια και εν μεσω της μεγαλύτερης κρισης που γνωρισε ποτέ η χωρα, να υπαρχει και...αυξηση της καταναλωτικης δυναμης.
Θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν?
Πολύ την μελετας την χοντρη. Την γουστάρεις τελικα μαλλον.
Εγω σου ξαναλεω να γυρισεις στη ΝΔ.εσυ υποστηριζεις πως υπαρχει φερνοντας ολα τα ηληθια παραδειγματα που παρεθεσα, τωρα τι? το παιρνεις πισω επειδη ξεφτιλισα την προπαγανδα σου?
ε ναι εννοειται, πως ειναι δυνατο ενας αντρας που σεβεται τον εαυτο του να μη γουσταρει ενα βουνο απο λιπος που το παιζει μπεμπεκα σε ενα σαϊτ για πουτανες στο ιντερνετ
η μπαλα στην εξεδρα λογω του ξεβρακωματος που εφαγεςΕγω σου ξαναλεω να γυρισεις στη ΝΔ.
Η μπεμπεκα είναι και γαμω τα κορίτσια. Κλαψε.
Ρε τύπε μου χαλαρωσε. Δεν εχω κανεναν λογο να βαλω τα κλαμματα. Μια χαρα χορτατος είμαι και δεν ζηλευω κανεναν. Και στο κατω κατω την ξερεις και την λες τελευταια?η μπαλα στην εξεδρα λογω του ξεβρακωματος που εφαγες
ρε βλημα, αμα σου μιλαγε μονο μια απο αυτες που εχω πηδηξει εγω θα εβαζες τα κλαμματα, τι περιμενεις να παρω στα σοβαρα την καθε τελευταια που εχεις θεοποιησει εσυ και οι συναδερφοι σου πιρφοροι ή ο δροσερος εκτορας?
οταν τελειωσει το γλυψιμο στον αντι για να μη μπαναριστει με τη μαλακια που πεταξε θα σου πω αν ειναι τελευταια ή προτελευταιαΡε τύπε μου χαλαρωσε. Δεν εχω κανεναν λογο να βαλω τα κλαμματα. Μια χαρα χορτατος είμαι και δεν ζηλευω κανεναν. Και στο κατω κατω την ξερεις και την λες τελευταια?
Θα μπαναριστει η ροουζ επειδή ποσταρισε αυτό που ποσταρισε.οταν τελειωσει το γλυψιμο στον αντι για να μη μπαναριστει με τη μαλακια που πεταξε θα σου πω αν ειναι τελευταια ή προτελευταια
ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι που μπαναρεται για απαξιωτικο ποστ προς μπουρδελιαηδες και ιεροδουλες, εχει γινει απειρες φορες στο παρελθον, γιατι να μη γινει τωρα? θα απειλησεις μηπως οτι θα σταματησεις να κοσμεις τα θρεντς με τα σαλια σας ή τα βαθυστοχαστα κομματικα σου ποστς? Δε βλεπω κανενα σοβαρο λογο να μην τυχει της ιδιας ακριβως αντιμετωπισης που εχουν τυχει οσοι εχουν προσβαλλει το σαϊτ και τα μελη του, εσυ εισαι υπερ της ισονομιας τελικα ή κατα?Θα μπαναριστει η ροουζ επειδή ποσταρισε αυτό που ποσταρισε.
Μηπως σου λειπει υπνος? Λεω γω τωρα.
Επεισες τον εαυτο σου ότι το ποστ της ηταν απαξιωτικο?ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι που μπαναρεται για απαξιωτικο ποστ προς μπουρδελιαηδες και ιεροδουλες, εχει γινει απειρες φορες στο παρελθον, γιατι να μη γινει τωρα? θα απειλησεις μηπως οτι θα σταματησεις να κοσμεις τα θρεντς με τα σαλια σας ή τα βαθυστοχαστα κομματικα σου ποστς? Δε βλεπω κανενα σοβαρο λογο να μην τυχει της ιδιας ακριβως αντιμετωπισης που εχουν τυχει οσοι εχουν προσβαλλει το σαϊτ και τα μελη του, εσυ εισαι υπερ της ισονομιας τελικα ή κατα?
Μηπως σου λειπει υπνος? Λεω γω τωρα.
αμφισβητεις τον χαπακια;
;)εσενα παντως δε σε φοβομαστε, παντα πληρωμενο πουτανακι χυσοδοχειο του μπεννι ησουν και θα παραμεινεις