Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρωτα τον ποσο μειωθηκε η δουλεια του απο το 2010 γιατι εμενα δεν μου απανταει και με λεει σκατοψυχο (Δεν ξερω που το εβγαλε το συμπερασμα)

ρε αποκαμμενε θα μας εξηγησεις πως παιρνεις περισσοτερα λεωφορεια αφου νοικιασες σπιτι πιο κοντα στην δουλεια σου;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ρωτα τον ποσο μειωθηκε η δουλεια του απο το 2010 γιατι εμενα δεν μου απανταει και με λεει σκατοψυχο (Δεν ξερω που το εβγαλε το συμπερασμα)
αν πουλας λουκετα η αν τρως φαπες σαν δουλεια, παει γαμιοντας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε αποκαμμενε θα μας εξηγησεις πως παιρνεις περισσοτερα λεωφορεια αφου νοικιασες σπιτι πιο κοντα στην δουλεια σου;
Εαν εσυ καταλαβες οτι αφου μετακομισα παιρνω ακομα περισσοτερα λεωφορεια ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αν πουλας λουκετα η αν τρως φαπες σαν δουλεια, παει γαμιοντας
Ετσι τυπε. Θυμαμαι οτι το εχει με ενοικιο ας ρωτησουμε εναν που ειναι δικο του (αγορασμενο απο το 2009)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
pantremene ετοιμασου να μειωθει ακομα το εισοδημα σου....Μια απο τις 2 εταιριες ετοιμαζει νεα υπηρεσια μεσω smartphone με μετακινηση με lux car λιγο ποιο ακριβωτερο απο εσας. Οσο χρεωνεις το αεροδρομειο + 10 ευρω (παραδειγμα που θυμαμαι)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ταριφας?????   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σαμαρικος???????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειδες επρεπε λες να ηταν εδω    :think: :think: :think: :think:

Συνδικάτο ταξί ιδρύει η Χρυσή Αυγή

Αθήνα
Στην ίδρυση συνδικάτου οδηγών ταξί προχωράει η Χρυσή Αυγή. Η ιδρυτική διακήρυξη θα γίνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής το νέο συνδικαλιστικό όργανο θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων, ενώ οι οδηγοί μέλη του θα εφοδιάζονται με καύσιμα από πρατήρια που δεν απασχολούν μετανάστες.

«Ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, τους λαθρομετανάστες που τους παίρνουν παράνομα τα μεροκάματα, αλλά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η οποία έχει καταστήσει το επάγγελμα άκρως επικίνδυνο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παρόντες στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα είναι ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης.

πηγη  

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ο συντροφος τσιπρας
Εμετός. Αγόρι μου δεν καταλαβαινεις οτι η σοβιετία ψόφησε;

δεν αναγνωριζουμε
Ποιοι δηλαδή δεν αναγνωρίζετε; Και σε ποοιο βαθμό έχεΤΕ ψάξει τις μαλακειες που λέτε;

και θα ακυρωσουμε αμεσως οποιαδηποτε συμφωνια
Αρχίδια

ο σαμαρας με το πεισμα του φερνει τις αγορες σε καταρευση
Το αμόρφωτο κουτσαβάκι με τις μαλακειες που λέει (τις αναφερεις άλλωστε πιο πάνω) φερνει αναστάτωση

Ευτυχώς, δεν προκειται να βγει κυβέρνηση κριζιζαν, και ο αμορφωτος θα συνεχίσει να πουλάει φύκια (και να κανει και ταξιδακια πληρωμένα απο εμένα)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εμετός. Αγόρι μου δεν καταλαβαινεις οτι η σοβιετία ψόφησε;

Ποιοι δηλαδή δεν αναγνωρίζετε; Και σε ποοιο βαθμό έχεΤΕ ψάξει τις μαλακειες που λέτε;
Αρχίδια
Το αμόρφωτο κουτσαβάκι με τις μαλακειες που λέει (τις αναφερεις άλλωστε πιο πάνω) φερνει αναστάτωση

Ευτυχώς, δεν προκειται να βγει κυβέρνηση κριζιζαν, και ο αμορφωτος θα συνεχίσει να πουλάει φύκια (και να κανει και ταξιδακια πληρωμένα απο εμένα)

η σοβιετια μπορει να ψοφησε οι αριστεροι ποτε ομως το βλεπεις και στηνν αργεντινη
αν σε περιπτωση γινουν εκλογες και τις κερδισει ο τσιπρας (πιθανο σεναριο οπως βλεπεις) δεν θα αναγνωρησει καμια συμβαση συμφωνια που εχει κανει ο σαμαρας και αεσως θα την ακυρωση η νεα βουλη

επισης δες δημοσκοπησεις και πονα σε ολες μα ολες πρωτη δυναμη συριζα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εαν εσυ καταλαβες οτι αφου μετακομισα παιρνω ακομα περισσοτερα λεωφορεια ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

To ποιο πιθανο ειναι να ειναι ο ιδιος τυπε. Αλλα και να μην ειναι λιγο με ενδιαφερει. Η θειτια μου εδω τελειωσε λογο  αραββωνα. Μετακομιζω το αργοτερο μεχρι το Σαββατο οποτε αναγκαστικα ερχεται και η αποχορηση μου απο εδω. [size=30pt]Μαλακα αλεξ τωρα θα θελω 3 εισιτηρια [/size]

εσυ το ποσταρες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και στα ματαλα που ειχες παει εκει πριν ξεκινησετε το χωρο δεν μιλουσατε και λιγο για ισοτητα δικαιωσυνη αγωνες
τωρα που μεγαλωσες πως και εχεις γινει τοσο μα τοσο συντηριτηκουρα

ισότητα δεν την πίστεψα ποτέ μου... ισονομία και ίσες ευκαιρίες ναι... από κεί και πέρα όποιος τις αξιοποιεί έχει καλώς είναι άξιος όποιος τις κλωτσάει να πάει να γαμηθεί...

αγώνες γιατί ?? πέρα από την ισονομία δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι ίσοι... υπάρχουν άξιοι υπάρχουν και άχρηστοι...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
η σοβιετια μπορει να ψοφησε οι αριστεροι ποτε ομως το βλεπεις και στηνν αργεντινη
Δεν παρακολουθώ τα της αργεντινής. Και αυτό δεν αλλάζει το οτι η σοβιετία ψόφησε. Κατι γραφικοί παντα υπάρχουν, να μας κανουν να γελάμε.

αν σε περιπτωση γινουν εκλογες και τις κερδισει ο τσιπρας (πιθανο σεναριο οπως βλεπεις)
Οπως βλέπω που; Μη μου αναφέρεις δημοσκοπήσεις, δε σπαταλάω το χρόνο μου σε αηδίες.

δεν θα αναγνωρησει καμια συμβαση συμφωνια που εχει κανει ο σαμαρας και αεσως θα την ακυρωση η νεα βουλη
καλα μην εισαι σίγουρος. Ειμαι σίγουρος οτι κανενας απο τους αμορφωτους του ρικλιζαμ δεν ξερει τι λέει. Αν ητανε να σπανε ετσι οι συμφωνιες καλα κρασα. Εκτος αν στόχος του μπριζιζακ ειναι να απομονώσει και να εξευτελίσει την Ελλάδα και τους Ελληνες (πιθανό σενάριο κρινοντας απο το μένος με το οποιο καιτε Ελληνικες σημαιες αλλα και ανθρώπους)

επισης δες δημοσκοπησεις και πονα σε ολες μα ολες πρωτη δυναμη συριζα
Οπως σου έγραψα, δεν ασχολουμαι με δημοσκοπησεις αλλα χαιρομαι που εσυ το κανεις γιατι σε κανουν να νοιώθεις όμορφα. Ελα να τα πουμε οταν ο βριζιζαμ παρει πουλο και εσυ μεινεις για παντα παράσιτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε, ναι αυτο μπαμ κανει. Το αισθητηριο σου σαν ανθρωπογνωστη ειναι αλανθαστο.
Μια χαρα είναι. Πολύ καλυτερα από διαφόρους εδώ μεσα που δεν ξερουν πού πατανε και πού βρίσκονται.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν πολύ ώρα σας χαζεύω αμίλητος! Όχι τους τσιριζαίους, αυτοί τόσο μυαλό και μόρφωση (η σύνταξη και η ορθογραφία τους είναι αδιάψευστα τεκμήρια!) έχουν, τόσα ξέρουν.
Στους άλλους αναφέρομαι τους έμφρονες που σας βάζουν στο τριπάκι να αποδείξετε πως δεν είσαστε ελέφαντες κι εσείς επιχειρηματολογείτε περί αυτού.

Στα σοβαρά ασχολείσθε με τους αμόρρφωτους-ανοϊκούς;  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η ζωη δεν ειναι μονο λεφτα
απλα λεω γιατι ειναι τοσο πορωμενος συντηριτηκουρας αυτο που λεμε οι συντροφοι βρωμαει φορμολη

ναι αλλά τα λεφτά είναι μέσον για όλα τα άλλα....

θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο ? δεν κολώνω να το αγοράσω
θέλω να πάω ένα ταξίδι ? δεν κολώνω ούτε στα εισιτήρια ούτε στην διαμονή
θέλω να πάω σε ταβερνάκι ? δεν κολώνω πάω
θέλω να πάω σε εστιατόριο με τρία αστέρια μισελέν ? κανένα πρόβλημα
θέλω να βοηθήσω έναν φίλο ? κανένα πρόβλημα αν αυτός αξίζει βοηθείας .. αλλιώς αν έχει οικογένεια θα βοηθήσω την οικογένεια του και όχι αυτόν

τι παραπάνω δηλαδή θα έχω αν είμαι αγωνιστής της "ισότητας" (φυσικά όπως την εννοείς εσύ δηλαδή ισοπέδωση)??

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλά τα λεφτά είναι μέσον για όλα τα άλλα....

Επίσης τα λεφτά ειναι αυτά που πληρώνουν το χίπο, τη νεα του "εργασία" και τα φάρμακα της γιαγιάς του

Ο τυπακος εχει φαει και χωνέψει όλα τα ψόφια κλισέ του '70 και πορεύεται στη ζωή με αυτά τα μυαλά. και ειναι λεει 29 ετων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom