ωραια αν δεν σου αρεσει να εργαζεσε για το κρατος οπως ειπες ποιο πανω μπορεις και να μην εργαζεσε οποτε στο καλο και απο το πεζοδρομιο.
και οι φοροι σου θα επρεπε να χαιροσουν οταν πανε για κοινωνικη πολιτικη και να βοηθηθουν οικογενεις και ανεργοι και χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιουχοι που εχουν πραγματικα αναγκη αλλα μαλλον εισαι σκατοψυχος σαν δεξιος φιλελες που εισαι και αδιαφορεις και για το κοινωνικο συνολο
ΑΡΑ καιγεσε για το προσωπικο σου συμφαιρον το πατριωτης το ξεχναμε με την μια
θα χαιρόμουν να πηγαίνουν στην κοινωνική πολιτική μόνο όταν είχα κάποια διασφάλιση ότι το κράτος θα παρείχε τα εχέγγυα και την επόμενη χρονιά να μπορώ να έχω εισόδημα
στην δεδομένη λοιπόν οικονομική κατάσταση της χώρας αν οι φόροι μου πάνε σε κοινωνική πολιτική τότε η χώρα θα αθετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και μοιραία θα βαρέσει κανόνι… αυτό λοιπόν το κανόνι θα έχει σαν αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μην μπορώ να έχω εισοδήματα, οπότε μοιραία δεν θα πληρώνω φόρους και άρα και πάλι δεν θα κατευθύνεται τίποτε στην κοινωνική πολιτική…
σαν τελικό αποτέλεσμα θα είναι λοιπόν και εγώ αναγκαστικά να πάω στην κατηγορία των αναξιοπαθούντων που δεν θα έχουν επαρκές εισόδημα αλλά και το κράτος να μην μπορεί να βρεί φόρους ώστε να κάνει κοινωνική πολιτική…
και τειλή όλοι θα είμαστε μια αγαπημένη φτωχή οικογένεια, η οποία θα χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της σε όλον τον κόσμο και φυσικά δεν θα έχει ελπίδα να έχει κάποιο εισόδημα διότι κανένας δεν θα θέλει να κάνει αλισβερίσι με αυτήν (μπαταχτσήδες)…
και για να τελειώνω καλός ο σοσιαλισμός παίκτη μου αλλά τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων…
και επειδή δεν θέλω να μου τελειώσουν τα λεφτά ώστε πέρα από το ζείν μου να μπορώ να πληρώνω και κάποιους φόρους για να κάνει το κράτος μια κοινωνική πολιτική (όπως λες) τότε προτιμώ για 5-6 χρόνια οι φόροι μου να πηγαίνουν όλοι για το χρέος…
κατάλαβες ή να τα ξαναπώ ??