Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θες και τα λές ρε παπάρα μέμο ??

οι κρατήσεις ΙΚΑ είναι περίπου 40% του μισθου και η αναλογία εργοδότη-εργαζόμενου είναι 19.5%-21.5% … το ανώτατο ποσό πάνω στο οποίο γίνονται κρατήσεις είναι 4200 ευρώ τον μήνα επί 14 μήνες…

σε αφήνω να κάνεις τους λογαριασμούς σου (αν ξέρεις φυσικά τις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής)…

τι νομίζεις ότι σε περίπτερο δουλεύουνε όλοι σαν και την παρτη σου ?
δλδ το 20Κ ειναι το 19,5% του μισθου σου το οποιο πληρωσες εσυ?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ρε τραβα στη νταρια να σε φισταρει νουμερο , νομιζεις οτι σε παιρνει κανεις στα σοβαρα μεγαλομανη φιδεμπορα  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαυρα????  :2funny: :2funny: :2funny:
Αγγλια εχει κουλουρια?

γιατί η Βουλγαρία δεν κάνει ?? 20% το πολύ φόρο και λοιπά έξοδα έχει (10% φόρος, 5% επιπλέον στα διανεμόμενα άντε και βαριά βαριά ένα 5% έξοδα)…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το βρίσκεις εσύ μια χαρά να σου αφήνουν από 100.000 τα 40.000 ????

εγώ δεν το βρίσκω καθόλου καλό και γιαυτό την έκανα για εκεί που μου αφήνουν περισσότερα…

και αρκετα σου αφησαν ξερεις οτι με αυτα τα χρηματα ζουνε οικογενειες 4 και 5 χρονια αρα καλα εισαι
το θεμα ειναι αλλο αν λες αληθεια παντως που για 20.000 το χρονο οαεε μαλλον αρκετα ειναι και για ικα νομιζω ειναι η ανωτερη κλιμακα και παλι λες παρα πολλα εκτος αν ενοεις το τσμεδε  τεσπα για να το λες ετσι θα ειναι δεν γωριζω τις ανωτερες κλιμακες

αρα μια χαρα εισαι εμενα αυτο που στεναχωρει ειναι οτι αυτα τα χρηματα πανε στους διεθνεις τοκογλυφους και οχι σε αυτους που τα εχουν πραγματικη αναγκη ανεργους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δλδ το 20Κ ειναι το 19,5% του μισθου σου το οποιο πληρωσες εσυ?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ρε τραβα στη νταρια να σε φισταρει νουμερο , νομιζεις οτι σε παιρνει κανεις στα σοβαρα μεγαλομανη φιδεμπορα  :jerking:

γιατί θεωρείς πολύ μεγάλο έναν μηνιαίο μισθό μικτό 7000 τον μήνα ??

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γιατί θεωρείς πολύ μεγάλο έναν μηνιαίο μισθό μικτό 7000 τον μήνα ??
για σενα οτιδηποτε πανω απο 480 ευρω/μηνα ειναι πεταμα στα σκουπιδια. Εκει που πλενεις τηγανια στο κεμπαπαδικο του τουρκου που δουλευεις γιατι δε τους λες να σου αυξησουν το μισθο πανω απο τις 4 λιρες/ωρα που παιρνεις?  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και αρκετα σου αφησαν ξερεις οτι με αυτα τα χρηματα ζουνε οικογενειες 4 και 5 χρονια αρα καλα εισαι
το θεμα ειναι αλλο αν λες αληθεια παντως που για 20.000 το χρονο οαεε μαλλον αρκετα ειναι και για ικα νομιζω ειναι η ανωτερη κλιμακα και παλι λες παρα πολλα εκτος αν ενοεις το τσμεδε  τεσπα για να το λες ετσι θα ειναι δεν γωριζω τις ανωτερες κλιμακες

αρα μια χαρα εισαι εμενα αυτο που στεναχωρει ειναι οτι αυτα τα χρηματα πανε στους διεθνεις τοκογλυφους και οχι σε αυτους που τα εχουν πραγματικη αναγκη ανεργους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους

ομολογώ δεν με ενδιαφέρει και το αν με αυτά τα λεφτά ζούνε και 100 οικογένειες … με ενδιαφέρει ότι υπερφορολογούμαι και πρακτικά δουλεύω για το κράτος…

επίσης το που τα δίνει με αφήνει παντοειδώς αδιάφορο… ή μάλλον να το θέσω καλύτερα προτιμώ να πληρώνει τα διεθνή χρέη της χώρας παρά να μοιράζει επιδόματα … διότι αν σκάσει κανόνι δεν θα μπορώ με ελληνικά διαπιστευτήρια να κάνω δουλειά πουθενά στον κόσμο …

αν λοιπόν μου διασφάλιζε ότι δεν θα βαρέσει κανόνι και ότι όλοι οι φόροι μου θα πάνε για την εξόφληση του χρέους τότε θα έλεγα να μου πάρει και περισσότερα… γιατί απλά θα τα βγάλω…

και δεν πληρώνω ΟΑΕΕ … ΙΚΑ πλήρωνα μέχρι 31.12.2013… από Φεβρουάριο και μετά την έκανα εκτός Ελλάδος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για σενα οτιδηποτε πανω απο 480 ευρω/μηνα ειναι πεταμα στα σκουπιδια. Εκει που πλενεις τηγανια στο κεμπαπαδικο του τουρκου που δουλευεις γιατι δε τους λες να σου αυξησουν το μισθο πανω απο τις 4 λιρες/ωρα που παιρνεις?  :jerking:

αποκλειετε και ειναι ολημερις στο μπου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ότι πείς εσύ περιπτερά μου... αν έρθω στο περίπτερο να σου τρακάρω τσιγάρο να μην μου δώσεις.. μέχρι τότε σκασμός...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ότι πείς εσύ περιπτερά μου... αν έρθω στο περίπτερο να σου τρακάρω τσιγάρο να μην μου δώσεις.. μέχρι τότε σκασμός...
με 100κ το χρονο και θες να κανεις και τρακα τσιγαρο ε μπρουκλη?  :jerking: :jerking: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ομολογώ δεν με ενδιαφέρει και το αν με αυτά τα λεφτά ζούνε και 100 οικογένειες … με ενδιαφέρει ότι υπερφορολογούμαι και πρακτικά δουλεύω για το κράτος…

επίσης το που τα δίνει με αφήνει παντοειδώς αδιάφορο… ή μάλλον να το θέσω καλύτερα προτιμώ να πληρώνει τα διεθνή χρέη της χώρας παρά να μοιράζει επιδόματα … διότι αν σκάσει κανόνι δεν θα μπορώ με ελληνικά διαπιστευτήρια να κάνω δουλειά πουθενά στον κόσμο

αν λοιπόν μου διασφάλιζε ότι δεν θα βαρέσει κανόνι και ότι όλοι οι φόροι μου θα πάνε για την εξόφληση του χρέους τότε θα έλεγα να μου πάρει και περισσότερα… γιατί απλά θα τα βγάλω…

και δεν πληρώνω ΟΑΕΕ … ΙΚΑ πλήρωνα μέχρι 31.12.2013… από Φεβρουάριο και μετά την έκανα εκτός Ελλάδος

ωραια αν δεν σου αρεσει να εργαζεσε για το κρατος οπως ειπες ποιο πανω μπορεις και να μην εργαζεσε οποτε στο καλο και απο το πεζοδρομιο.
και οι φοροι σου θα επρεπε να χαιροσουν οταν πανε για κοινωνικη πολιτικη και να βοηθηθουν οικογενεις και ανεργοι και χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιουχοι που εχουν πραγματικα αναγκη αλλα μαλλον εισαι σκατοψυχος σαν δεξιος φιλελες που εισαι και αδιαφορεις και για το κοινωνικο συνολο

ΑΡΑ καιγεσε για το προσωπικο σου συμφαιρον το πατριωτης το ξεχναμε με την μια

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εεε αφού λες ότι με έχουν με 4 λίρες την ώρα ...
οχι ρε εισαι υπερεκατομμυριουχος που παει για διακοπες στο λιανοκλαδι στο οικογενειακο εξοχικο του 1821 και πηδαει σκατομπαζα  και κανει σκηνες στα καλαθια του χαρροντς για μιαμιση πεννα  :jerking: :jerking: :jerking:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=tramountana link=topic=25155.msg5808831#msg5808831 date=1413562371
αν μου απαγορεύσει να κάνω δραστηριότητες από το εξωτερικό τότε θα πάψει να υπάρχει και σαν χώρα η Ελλάδα..
[/quote]

Να σου κανουμε και εναν αδριαντα με την επιγραφη "η πατρις ευγνωμονουσα".
Που την κανεις περηφανη εξαπλωνοντας τον πολιτισμο της απληστιας σε ολη την οικουμενη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωραια αν δεν σου αρεσει να εργαζεσε για το κρατος οπως ειπες ποιο πανω μπορεις και να μην εργαζεσε οποτε στο καλο και απο το πεζοδρομιο.
και οι φοροι σου θα επρεπε να χαιροσουν οταν πανε για κοινωνικη πολιτικη και να βοηθηθουν οικογενεις και ανεργοι και χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιουχοι που εχουν πραγματικα αναγκη αλλα μαλλον εισαι σκατοψυχος σαν δεξιος φιλελες που εισαι και αδιαφορεις και για το κοινωνικο συνολο

ΑΡΑ καιγεσε για το προσωπικο σου συμφαιρον το πατριωτης το ξεχναμε με την μια

θα χαιρόμουν να πηγαίνουν στην κοινωνική πολιτική μόνο όταν είχα κάποια διασφάλιση ότι το κράτος θα παρείχε τα εχέγγυα και την επόμενη χρονιά να μπορώ να έχω εισόδημα

στην δεδομένη λοιπόν οικονομική κατάσταση της χώρας αν οι φόροι μου πάνε σε κοινωνική πολιτική τότε η χώρα θα αθετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και μοιραία θα βαρέσει κανόνι… αυτό λοιπόν το κανόνι θα έχει σαν αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μην μπορώ να έχω εισοδήματα, οπότε μοιραία δεν θα πληρώνω φόρους και άρα και πάλι δεν θα κατευθύνεται τίποτε στην κοινωνική πολιτική…

σαν τελικό αποτέλεσμα θα είναι λοιπόν και εγώ αναγκαστικά να πάω στην κατηγορία των αναξιοπαθούντων που δεν θα έχουν επαρκές εισόδημα αλλά και το κράτος να μην μπορεί να βρεί φόρους ώστε να κάνει κοινωνική πολιτική…

και τειλή όλοι θα είμαστε μια αγαπημένη φτωχή οικογένεια, η οποία θα χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της σε όλον τον κόσμο και φυσικά δεν θα έχει ελπίδα να έχει κάποιο εισόδημα διότι κανένας δεν θα θέλει να κάνει αλισβερίσι με αυτήν (μπαταχτσήδες)…

και για να τελειώνω καλός ο σοσιαλισμός παίκτη μου αλλά τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων…

και επειδή δεν θέλω να μου τελειώσουν τα λεφτά ώστε πέρα από το ζείν μου να μπορώ να πληρώνω και κάποιους φόρους για να κάνει το κράτος μια κοινωνική πολιτική (όπως λες) τότε προτιμώ για 5-6 χρόνια οι φόροι μου να πηγαίνουν όλοι για το χρέος…

κατάλαβες ή να τα ξαναπώ ??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
θα χαιρόμουν να πηγαίνουν στην κοινωνική πολιτική μόνο όταν είχα κάποια διασφάλιση ότι το κράτος θα παρείχε τα εχέγγυα και την επόμενη χρονιά να μπορώ να έχω εισόδημα

στην δεδομένη λοιπόν οικονομική κατάσταση της χώρας αν οι φόροι μου πάνε σε κοινωνική πολιτική τότε η χώρα θα αθετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και μοιραία θα βαρέσει κανόνι… αυτό λοιπόν το κανόνι θα έχει σαν αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μην μπορώ να έχω εισοδήματα, οπότε μοιραία δεν θα πληρώνω φόρους και άρα και πάλι δεν θα κατευθύνεται τίποτε στην κοινωνική πολιτική…

σαν τελικό αποτέλεσμα θα είναι λοιπόν και εγώ αναγκαστικά να πάω στην κατηγορία των αναξιοπαθούντων που δεν θα έχουν επαρκές εισόδημα αλλά και το κράτος να μην μπορεί να βρεί φόρους ώστε να κάνει κοινωνική πολιτική…

και τειλή όλοι θα είμαστε μια αγαπημένη φτωχή οικογένεια, η οποία θα χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της σε όλον τον κόσμο και φυσικά δεν θα έχει ελπίδα να έχει κάποιο εισόδημα διότι κανένας δεν θα θέλει να κάνει αλισβερίσι με αυτήν (μπαταχτσήδες)…

και για να τελειώνω καλός ο σοσιαλισμός παίκτη μου αλλά τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων…

και επειδή δεν θέλω να μου τελειώσουν τα λεφτά ώστε πέρα από το ζείν μου να μπορώ να πληρώνω και κάποιους φόρους για να κάνει το κράτος μια κοινωνική πολιτική (όπως λες) τότε προτιμώ για 5-6 χρόνια οι φόροι μου να πηγαίνουν όλοι για το χρέος…

κατάλαβες ή να τα ξαναπώ ??
ξαναπες το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom