Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Societe Generale: Αν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία η Ευρωζώνη κινδυνεύει ξανά

Στον αντίποδα η έκθεση της Societe Generale φθάνει στο συμπέρασμα ότι το πρώτο τέταρτο του 2015 θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη και το κοινό νόμισμα.

Βασική εκτίμηση της τράπεζας είναι πως η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις επαναφέρει τους φόβους που υπήρχαν και πριν από δύο χρόνια (στις βουλευτικές εκλογές του 2012), τη στιγμή που η οικονομική κατάσταση στους πρώτους μήνες του 2015 θα παραμένει κρίσιμη.

Η Societe Generale αναφέρει με τρόπο χαρακτηριστικά πιεστικό ότι οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα θα επαναφέρει τον κίνδυνο της διάλυσης της οικονομικής ένωσης και του ευρώ εκτός και αν οι πολίτες της χώρας ψηφίσουν υπέρ της σταθερότητας και της τωρινής κυβέρνησης.

«Τουλάχιστον» σημειώνει η Societe Generale «η σημερινή κυβέρνηση έχει να επιδείξει κάποια επιτεύγματα σε συγκεκριμένους τομείς και μπορεί να ενισχυθεί από την ΕΕ, χωρίς, ωστόσο να υπάρχουν ακόμη σημάδια πως το ''κοινό εκλογικό'' συμφέρον έχει επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για την αξιολόγηση».

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός προβοκάτορας, αλλά οι εξαγγελίες του πείθουν τους πολίτες

Ο Τσίπρας θέλει την επιστροφή στην περίοδο πριν από την κρίση, υπόσχεται το τέλος των στερήσεων, αύξηση των συντάξεων, μείωση της φορολογίας και καταγγελία της δανειακής σύμβασης. Ο Τσίπρας είναι λαϊκιστής και πολιτικός προβοκάτορας, αυτό όμως δεν μειώνει τη θελκτικότητα των προαναγγελιών του»

Πηγή: Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός προβοκάτορας, αλλά οι εξαγγελίες του πείθουν τους πολίτες | iefimerida.gr

ρε τζωνη πασοκος εισαι η δεξιος ασε που δεν διαφερετε και πολλυ πλεον

οσο για τη γερμανικη εφημερηδα ναι δεν θα γινουμε υποχειρια της μερκελ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δες το σαν εικαστικη παρεμβαση δεν ειναι ποιο ωραιο το πολυχρωμο απο το γκριζο του καφαο η της κολωνας  :grin: :grin: :grin:

ψευτης που ειμαι ακριβως?????

ειμαστε ρομαντικοι και γουσταρουμε προπαγανδιση και με ιντερντ και ραδιοφωνου αλλα και με αφισοκολληση

στο ότι είπες ότι δεν κολλάτε αφίσσες σε σπίτια…

και τις εικαστικές παρεμβάσεις να τις κρατήσετε για τους χώρους στους οποίους σας ανήκουν και όχι σε χώρους που ανήκουν σε άλλους ή σε όλους…
όπως λες ότι έχεις εσύ δικαίωμα να κάνεις μια εικαστική παρέμβαση, έχω και εγώ που δεν την γουστάρω να την αποκαθηλώσω ή να την απαγορεύσω…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο ότι είπες ότι δεν κολλάτε αφίσσες σε σπίτια…

και τις εικαστικές παρεμβάσεις να τις κρατήσετε για τους χώρους στους οποίους σας ανήκουν και όχι σε χώρους που ανήκουν σε άλλους ή σε όλους…
όπως λες ότι έχεις εσύ δικαίωμα να κάνεις μια εικαστική παρέμβαση, έχω και εγώ που δεν την γουστάρω να την αποκαθηλώσω ή να την απαγορεύσω…

γιατι παρεθεσες καμια φωτο απο σπιτι ρε συ προπαγανδιστη

αν θες αποκαθηλωσε τες θα τις ξαναβαλουμε :grin: :grin: :grin: δες το σαν εικαστικη παρεμβαση  :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αν θες αποκαθηλωσε τες θα τις ξαναβαλουμε :grin: :grin: :grin: δες το σαν εικαστικη παρεμβαση   :grin: :grin:

αυτός ο φράχτης που έβαλα με την φάτσα του καροτολάγνου τι είναι ρε χαπάκη ??

σε σπίτι δεν είναι ???

αμα βγεί κανένας ιδιοκτήτης έξω και σας πάρει με τις κλωτσιές παραμάζωμα όμως θα σκούζετε για τον φασίστα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αν θες αποκαθηλωσε τες θα τις ξαναβαλουμε :grin: :grin: :grin: δες το σαν εικαστικη παρεμβαση   :grin: :grin:
τυπε χρησιμοποιεις κομμουνιστικη διαλεκτο και δεν θα σου βγει σε καλο οταν βρεις δουλεια :S

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτός ο φράχτης που έβαλα με την φάτσα του καροτολάγνου τι είναι ρε χαπάκη ??

σε σπίτι δεν είναι ???

αμα βγεί κανένας ιδιοκτήτης έξω και σας πάρει με τις κλωτσιές παραμάζωμα όμως θα σκούζετε για τον φασίστα...

στο φρακτη δεν εχουμε κολλησει τιποτε καφαο του οτε ειναι αυτο που εξεχει απλα δεν φαινετε απο τις ααφισες

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε χρησιμοποιεις κομμουνιστικη διαλεκτο και δεν θα σου βγει σε καλο οταν βρεις δουλεια :S

γιατι το λες αυτο???? εσυ παντως πρεπει να εισαι ο χαβαλετζης της παρεας

α και τραμυ μολις βγηκα απο το μετρο χωρις εισητηριο και παω σπιτι μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οταν σου κόψουνε από τα δυό χιλιάρικα που θα πάρεις το πεντάμηνο καμμιά κατοστή ευρώ με την αιτιολογία “ζημίες αστικών συγκοινωνιών” θα κλαψομουνιάζεσαι πάλι…

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

γιατι σε κανεναν εργοδοτη δεν αρεσουν οι κομμουνιστικες ορολογιες τυπε :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οταν σου κόψουνε από τα δυό χιλιάρικα που θα πάρεις το πεντάμηνο καμμιά κατοστή ευρώ με την αιτιολογία “ζημίες αστικών συγκοινωνιών” θα κλαψομουνιάζεσαι πάλι…
ποναααααααα....ο ιποακις δεν πληρωνει και τα πληρωνεις εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

στη συμβαση δεν εχω υπογραψει κατι τετοιο και απο που και ως που να μου κοψουν απο τον πενιχρο μισθο μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στη συμβαση δεν εχω υπογραψει κατι τετοιο και απο που και ως που να μου κοψουν απο τον πενιχρο μισθο μου

και εγώ δεν έχω υπογράψει να μου πάνε τον συντελεστή στο 45% αλλά μου τον πήγανε…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και εγώ δεν έχω υπογράψει να μου πάνε τον συντελεστή στο 45% αλλά μου τον πήγανε…

κατσε μισο γιατι μπερδευτηκα εσυ φορολογησε για εισοδηματα στην ελλαδα η στην αγγλια???

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επισης για πες στην ελλαδα τι εισοδηματα εχεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κατσε μισο γιατι μπερδευτηκα εσυ φορολογησε για εισοδηματα στην ελλαδα η στην αγγλια???

το τι εισοδήματα έχω στην Ελλάδα είναι δικό μου θέμα… πέρισυ πλήρωσα γύρω στα 37.000 φόρους χώρια ΙΚΑ …

και για τα εισοδήματα που έχω στην Ελλάδα φορολογούμαι στην Ελλάδα και για τα εισοδήματα που έχω στην Αγγλία φορολογούμαι στην Αγγλία και φυσικά δεν ξαναφορολογούμαι στην Ελλάδα λόγω ύπαρξης σύμβασης περί αποφυγής διπλής φορολογίας… ευτυχώς φέτος έχω μεταφέρει ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων που φέρνουν εισόδημα εκτός Ελλάδος (βέβαια οι δουλειές γίνονται για ελληνικές εταιρείες) και έτσι θα ανασάνω λίγο..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το τι εισοδήματα έχω στην Ελλάδα είναι δικό μου θέμα… πέρισυ πλήρωσα γύρω στα 37.000 φόρους χώρια ΙΚΑ …

και για τα εισοδήματα που έχω στην Ελλάδα φορολογούμαι στην Ελλάδα και για τα εισοδήματα που έχω στην Αγγλία φορολογούμαι στην Αγγλία και φυσικά δεν ξαναφορολογούμαι στην Ελλάδα λόγω ύπαρξης σύμβασης περί αποφυγής διπλής φορολογίας… ευτυχώς φέτος έχω μεταφέρει ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων που φέρνουν εισόδημα εκτός Ελλάδος (βέβαια οι δουλειές γίνονται για ελληνικές εταιρείες) και έτσι θα ανασάνω λίγο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβες τι ειπες ε?????
στο καλο Ελληνα που κανεις και κριτικη

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

γιατι δεν λες εχεις κατι να κρυψεις ανωνυμα ειναι ετσι κι αλλιωςεγω ας πουμε εχω εισοδηματα περισυ το 2013 περιπου 1250€ γιατι δεν λες φοβασε τι εισοδηματα ειχες στην ελλαδα

και εαν βγει κανας νομος που σου απαγορευει να κανεις δραστηριοτητες απο το εξωτερικο η σε εσενα η σε εταιριες θα σκουζεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβες τι ειπες ε?????
στο καλο Ελληνα που κανεις και κριτικη

δηλαδή δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να κόψω τιμολόγιο στην Ελλάδα στην Χ εταιρεία για μια δουλειά που έκανα για λογαριασμό της στην Αρμενία ????.. ελληνική η εταιρεία το έργο που έχει πάρει είναι εκτός Ελλάδος και προσέλαβε έναν εκτός Ελλάδος για κάποια δουλειά ? που το παράξενο ? μερικές εκατοντάδες τέτοιους σαν και μένα έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί για διάφορα έργα…

και μάλιστα για το συγκεκριμένο δεν χρειάστηκε καν να πάω παρά μόνον μία φορά για τρείς μέρες στο Ερεβάν.. και για μία Γαλλική εταιρεία που έκανα ένα έργο για λογιαριασμό της (σύνταξη τεχνικών δελτίων για μια προσφορά που έκανε σε έναν πελάτη της για μια αναβάθμιση) γιατί να της κόψω τιμολόγιο από Ελλάδα…?

δεν το καταλαβαίνω αυτό ? από όπου με συμφέρει καλύτερα θα κόψω το τιμολόγιο και θα πληρώσω φόρο στην χώρα στην οποία έχω τα τιμολόγια (εν προκειμένω στην Βουλγαρία) … μόνιμος κάτοικος εξωτερικού είμαι πλέον, συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας έχουν όλες οι χώρες μεταξύ τους , φορολογούμαι κατά το συμφερότερον…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom