Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να κόψω τιμολόγιο στην Ελλάδα στην Χ εταιρεία για μια δουλειά που έκανα για λογαριασμό της στην Αρμενία ????.. ελληνική η εταιρεία το έργο που έχει πάρει είναι εκτός Ελλάδος και προσέλαβε έναν εκτός Ελλάδος για κάποια δουλειά ? που το παράξενο ? μερικές εκατοντάδες τέτοιους σαν και μένα έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί για διάφορα έργα…

και μάλιστα για το συγκεκριμένο δεν χρειάστηκε καν να πάω παρά μόνον μία φορά για τρείς μέρες στο Ερεβάν.. και για μία Γαλλική εταιρεία που έκανα ένα έργο για λογιαριασμό της (σύνταξη τεχνικών δελτίων για μια προσφορά που έκανε σε έναν πελάτη της για μια αναβάθμιση) γιατί να της κόψω τιμολόγιο από Ελλάδα…?

δεν το καταλαβαίνω αυτό ? από όπου με συμφέρει καλύτερα θα κόψω το τιμολόγιο και θα πληρώσω φόρο στην χώρα στην οποία έχω τα τιμολόγια (εν προκειμένω στην Βουλγαρία) … μόνιμος κάτοικος εξωτερικού είμαι πλέον, συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας έχουν όλες οι χώρες μεταξύ τους , φορολογούμαι κατά το συμφερότερον…
στο καλο...δεν σε κοφτει τι γινετε στην ελλαδα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι δεν λες εχεις κατι να κρυψεις ανωνυμα ειναι ετσι κι αλλιωςεγω ας πουμε εχω εισοδηματα περισυ το 2013 περιπου 1250€ γιατι δεν λες φοβασε τι εισοδηματα ειχες στην ελλαδα

και εαν βγει κανας νομος που σου απαγορευει να κανεις δραστηριοτητες απο το εξωτερικο η σε εσενα η σε εταιριες θα σκουζεις

το 2013 είχα εισόδημα γύρω στις 98.000 ευρώ και πλήρωσα 37.000 σε φόρους και κοντά στις 20.000 ΙΚΑ…

αν μου απαγορεύσει να κάνω δραστηριότητες από το εξωτερικό τότε θα πάψει να υπάρχει και σαν χώρα η Ελλάδα..

και στο φινάλε θα αλλάξω πολύ απλά υπηκοότητα, τόσα κράτη έχει η ΕΕ των οποίων οι κυβερνήσεις διαθέτουν τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στο καλο...δεν σε κοφτει τι γινετε στην ελλαδα

και πολύ με κόφτει… για ότι δουλειά κάνω στην Ελλάδα κόβω τιμολόγιο κανονικά στην Ελλάδα και φορολογούμαι στην Ελλάδα…

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το 2013 είχα εισόδημα γύρω στις 98.000 ευρώ και πλήρωσα 37.000 σε φόρους και κοντά στις 20.000 ΙΚΑ…

αν μου απαγορεύσει να κάνω δραστηριότητες από το εξωτερικό τότε θα πάψει να υπάρχει και σαν χώρα η Ελλάδα..

και στο φινάλε θα αλλάξω πολύ απλά υπηκοότητα, τόσα κράτη έχει η ΕΕ των οποίων οι κυβερνήσεις διαθέτουν τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης…
καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι εισαι κουλουρτζης...αληθεια ειναι?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τι ΙΚΑ πληρωνεις  φιδεμπορα? αφου υπαλληλος εισαι ρε νουμερο  :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ωραια μια χαρα λοιπον σου αφησαν 41.000€ για να ζησεις και αρκετα σου αφησαν και το χειροτερο ειναι οτι αυτα τα χρηματα πηγαν στους διεθνεις τοκογλυφους και οχι για κοινωνικη πολιτικη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι ΙΚΑ πληρωνεις  φιδεμπορα? αφου υπαλληλος εισαι ρε νουμερο  :jerking:

πέρισυ ήμουν και υπάλληλος στην Ελλάδα… φέτος τελείωσε και πληρώνω εισφορές στην Αγγλία που θα μεταφερθούν στην Ελλάδα στα 63 μου για να πάρω σύνταξη από Ελλάδα… τι δεν καταλαβαίνεις…??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πιθανόν…. βρίσκω λοιπόν πολλά κορόιδα και τρακάρω συνεπώς είμαι έξυπνος…
τστστστστστσ εδω μας βαζεις χερι σαν λαο οτι τρακαρουμε(?) συνεχεια....ιδιος εισαι πανω που σε πιστευα    :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωραια μια χαρα λοιπον σου αφησαν 41.000€ για να ζησεις και αρκετα σου αφησαν και το χειροτερο ειναι οτι αυτα τα χρηματα πηγαν στους διεθνεις τοκογλυφους και οχι για κοινωνικη πολιτικη

το βρίσκεις εσύ μια χαρά να σου αφήνουν από 100.000 τα 40.000 ????

εγώ δεν το βρίσκω καθόλου καλό και γιαυτό την έκανα για εκεί που μου αφήνουν περισσότερα…

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πέρισυ ήμουν και υπάλληλος στην Ελλάδα… φέτος τελείωσε και πληρώνω εισφορές στην Αγγλία που θα μεταφερθούν στην Ελλάδα στα 63 μου για να πάρω σύνταξη από Ελλάδα… τι δεν καταλαβαίνεις…??
συνταξη?????????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πουτανα ελληνα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τστστστστστσ εδω μας βαζεις χερι σαν λαο οτι τρακαρουμε(?) συνεχεια....ιδιος εισαι πανω που σε πιστευα    :2funny: :2funny: :2funny:

έκανες μια αιτιάση και είπα πιθανόν… δεν είπα σίγουρα… αφήνω εσένα να κρίνεις παπαράκο…

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το ΙΚΑ δεν το πληρωνει ο ιδιος ο υπαλληλος αλλα η επιχειρηση! ποσο ασχετος μαλακας μπορει να εισαι πες μου?  :jerking: Επισης 20Κ ΙΚΑ δε πληρωνει ουτε ο πρωθυπουργος , πιστευεις οτι περνιεσαι για καποιος ρε τρυπιε οταν αραδιαζεις ψεμματα?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
συνταξη?????????????   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πουτανα ελληνα

γιατί καταργηθήκανε οι συντάξεις στην Ελλάδα ?? η μάνα μου μια χαρά παίρνει σύνταξη το ίδιο και η γυναίκα μου… 63 χρόνων με 40 χρόνια εργασίας (εκ των οποίων μόνο τέσσερα αναγνωρισμένα δηλαδή τα πανεπιστημιακά) καλά είναι νομίζω…

ααα ναι αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να δουλεύω …. απλά θα σταματήσω να πληρώνω εισφορές είτε Ελλάδα είτε Αγγλία…

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατί καταργηθήκανε οι συντάξεις στην Ελλάδα ?? η μάνα μου μια χαρά παίρνει σύνταξη το ίδιο και η γυναίκα μου… 63 χρόνων με 40 χρόνια εργασίας (εκ των οποίων μόνο τέσσερα αναγνωρισμένα δηλαδή τα πανεπιστημιακά) καλά είναι νομίζω…

ααα ναι αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να δουλεύω …. απλά θα σταματήσω να πληρώνω εισφορές είτε Ελλάδα είτε Αγγλία…
μαυρα????  :2funny: :2funny: :2funny:
Αγγλια εχει κουλουρια?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το ΙΚΑ δεν το πληρωνει ο ιδιος ο υπαλληλος αλλα η επιχειρηση! ποσο ασχετος μαλακας μπορει να εισαι πες μου?  :jerking: Επισης 20Κ ΙΚΑ δε πληρωνει ουτε ο πρωθυπουργος , πιστευεις οτι περνιεσαι για καποιος ρε τρυπιε οταν αραδιαζεις ψεμματα?

θες και τα λές ρε παπάρα μέμο ??

οι κρατήσεις ΙΚΑ είναι περίπου 40% του μισθου και η αναλογία εργοδότη-εργαζόμενου είναι 19.5%-21.5% … το ανώτατο ποσό πάνω στο οποίο γίνονται κρατήσεις είναι 4200 ευρώ τον μήνα επί 14 μήνες…

σε αφήνω να κάνεις τους λογαριασμούς σου (αν ξέρεις φυσικά τις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής)…

τι νομίζεις ότι σε περίπτερο δουλεύουνε όλοι σαν και την παρτη σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom