Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε αγγαρέψανε δηλαδή. Εσυ τι δουλεια εχεις στην απεργια αφου δεν εισαι εργαζόμενος?

νομικα βαση καταστατικου μεχρι να ξαναβρω εργασια ανηκω στο 1βαθμιο σωματειο μου και επειδη η εργασια που θα ξεκινησω απο 3 νοεμβριου δεν θεωρειτε εργασια αλλα διατηρω την καρτα ανεργιας μου παλι θα ειμαι στο 1 βαθμιο σωματειο μου μετα αν αλλαξω κλαδο εργασιας τοτε διαγραφομε απο το σωματειο μου. και δεν με αγγαρεψανε το κανω με κατι φιλους φιλες (συντροφοι /συντροφησσες)
το αγαπημενο μου ειναι η αφισοκολληση παντως

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
alpha bank

Συνημμένα

• ScreenHunter_127 Oct. 17 17.11.jpg
    ScreenHunter_127 Oct. 17 17.11.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
νομικα βαση καταστατικου μεχρι να ξαναβρω εργασια ανηκω στο 1βαθμιο σωματειο μου και επειδη η εργασια που θα ξεκινησω απο 3 νοεμβριου δεν θεωρειτε εργασια αλλα διατηρω την καρτα ανεργιας μου παλι θα ειμαι στο 1 βαθμιο σωματειο μου μετα αν αλλαξω κλαδο εργασιας τοτε διαγραφομε απο το σωματειο μου. και δεν με αγγαρεψανε το κανω με κατι φιλους φιλες (συντροφοι /συντροφησσες)
το αγαπημενο μου ειναι η αφισοκολληση παντως

μάλιστα… η αφισοκόλληση .. δηλαδή η καταστροφή της περιουσίας άλλων… καταλάβαμε…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποια περιουσια καταστρεφω ρε συ με την αφισοκολληση

τους τοίχους των σπιτιών στους οποίους κολλάς τα κωλόχαρτα με τις βλακείες που είναι γραμμένες επάνω..

τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ
τα κουτιά του ταχυδρομείου
τους κάδους αποριμμάτων
τις βιτρίνες των καταστημάτων

44173-550x400_c.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπααα… να τους βάλουν να τις ξύσουν με τα νύχια και να ξαναβάψουν τους τοίχους με την γλώσσα πρέπει
τυπε εχεις πολυ αγρια ενστικτα για τετοια μικρα <<εγκληματα>> :S

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τους τοίχους των σπιτιών στους οποίους κολλάς τα κωλόχαρτα με τις βλακείες που είναι γραμμένες επάνω..

τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ
τα κουτιά του ταχυδρομείου
τους κάδους αποριμμάτων
τις βιτρίνες των καταστημάτων

44173-550x400_c.jpg

δεν κολλαμε ποτε σε σπιτια ποτε κανονας και μαγαζια δεν κολλαμε εκτος και αν μας το επιτρεψουν που πολλες φορες ειναι κλειστα γιατι αφισοκολαμε βραδυ οποτε παλι σχεδον δεν κολλαμε για τους καδους απορρηματων τι σε ενοχλειγια τα καφαο του οτε παλι ποιος ο λογος ξεχασες και τις κολωνες φωτισμου τα κουτια του ταχυδρομειου παλι γιατι σε ενοχλει

Επισκέπτης
Ανεξελεγκτα να μην γινεται, αυτο λεω. Και οταν τελειωνουν με την εκδηλωση να πανε και να τα μαζευουν  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν κολλαμε ποτε σε σπιτια ποτε κανονας και μαγαζια δεν κολλαμε εκτος και αν μας το επιτρεψουν που πολλες φορες ειναι κλειστα γιατι αφισοκολαμε βραδυ οποτε παλι σχεδον δεν κολλαμε για τους καδους απορρηματων τι σε ενοχλειγια τα καφαο του οτε παλι ποιος ο λογος ξεχασες και τις κολωνες φωτισμου τα κουτια του ταχυδρομειου παλι γιατι σε ενοχλει

χαπακι ειναι παρανομη η αφισοκολληση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

για ακόμη μια φορά λες ψέμματα

10s2sakel-thumb-large.jpg

τους κάδους αποριμμάτων, τις κολώνες της ΔΕΗ και τα κουτιά του ταχυδρομείου θα κληθώ να πληρώσω και πάλι εγώ για τον καθαρισμό τους…

για τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ με ενοχλεί διότι ο ΟΤΕ που μου παρέχει υπηρεσίες βρίσκει δυσκολίες και κλειστά τα ΚΑΦΑΟ και δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του….

και το χειρότερο από όλα…. είναι ένα αισθητικό χάλι..

δόξα τον θεό στην εποχή του ιντερνετ, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου δεν χρειάζεται η κουρελαρία…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για ακόμη μια φορά λες ψέμματα

10s2sakel-thumb-large.jpg

τους κάδους αποριμμάτων, τις κολώνες της ΔΕΗ και τα κουτιά του ταχυδρομείου θα κληθώ να πληρώσω και πάλι εγώ για τον καθαρισμό τους…

για τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ με ενοχλεί διότι ο ΟΤΕ που μου παρέχει υπηρεσίες βρίσκει δυσκολίες και κλειστά τα ΚΑΦΑΟ και δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του….

και το χειρότερο από όλα…. είναι ένα αισθητικό χάλι..

δόξα τον θεό στην εποχή του ιντερνετ, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου δεν χρειάζεται η κουρελαρία…

δες το σαν εικαστικη παρεμβαση δεν ειναι ποιο ωραιο το πολυχρωμο απο το γκριζο του καφαο η της κολωνας  :grin: :grin: :grin:

ψευτης που ειμαι ακριβως?????

ειμαστε ρομαντικοι και γουσταρουμε προπαγανδιση και με ιντερντ και ραδιοφωνου αλλα και με αφισοκολληση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός προβοκάτορας, αλλά οι εξαγγελίες του πείθουν τους πολίτες

Ο Τσίπρας θέλει την επιστροφή στην περίοδο πριν από την κρίση, υπόσχεται το τέλος των στερήσεων, αύξηση των συντάξεων, μείωση της φορολογίας και καταγγελία της δανειακής σύμβασης. Ο Τσίπρας είναι λαϊκιστής και πολιτικός προβοκάτορας, αυτό όμως δεν μειώνει τη θελκτικότητα των προαναγγελιών του»

Πηγή: Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός προβοκάτορας, αλλά οι εξαγγελίες του πείθουν τους πολίτες | iefimerida.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom