apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι κουτσομποληδες εδω μεσα :Sθα βγω με αλλη σημερα γιατι σε κοφτει εσενα η προσωπικη μου ζωη
τυπε ειναι κουτσομποληδες εδω μεσα :Sθα βγω με αλλη σημερα γιατι σε κοφτει εσενα η προσωπικη μου ζωη
Σε αγγαρέψανε δηλαδή. Εσυ τι δουλεια εχεις στην απεργια αφου δεν εισαι εργαζόμενος?
νομικα βαση καταστατικου μεχρι να ξαναβρω εργασια ανηκω στο 1βαθμιο σωματειο μου και επειδη η εργασια που θα ξεκινησω απο 3 νοεμβριου δεν θεωρειτε εργασια αλλα διατηρω την καρτα ανεργιας μου παλι θα ειμαι στο 1 βαθμιο σωματειο μου μετα αν αλλαξω κλαδο εργασιας τοτε διαγραφομε απο το σωματειο μου. και δεν με αγγαρεψανε το κανω με κατι φιλους φιλες (συντροφοι /συντροφησσες)
το αγαπημενο μου ειναι η αφισοκολληση παντως
μάλιστα… η αφισοκόλληση .. δηλαδή η καταστροφή της περιουσίας άλλων… καταλάβαμε…
μάλιστα… η αφισοκόλληση .. δηλαδή η καταστροφή της περιουσίας άλλων… καταλάβαμε…
ποια περιουσια καταστρεφω ρε συ με την αφισοκολληση
τυπε εχεις πολυ αγρια ενστικτα για τετοια μικρα <<εγκληματα>> :Sμπααα… να τους βάλουν να τις ξύσουν με τα νύχια και να ξαναβάψουν τους τοίχους με την γλώσσα πρέπει
τους τοίχους των σπιτιών στους οποίους κολλάς τα κωλόχαρτα με τις βλακείες που είναι γραμμένες επάνω..
τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ
τα κουτιά του ταχυδρομείου
τους κάδους αποριμμάτων
τις βιτρίνες των καταστημάτων
τυπε εχεις πολυ αγρια ενστικτα για τετοια μικρα <<εγκληματα>> :S
μπααα… να τους βάλουν να τις ξύσουν με τα νύχια και να ξαναβάψουν τους τοίχους με την γλώσσα πρέπει
δεν κολλαμε ποτε σε σπιτια ποτε κανονας και μαγαζια δεν κολλαμε εκτος και αν μας το επιτρεψουν που πολλες φορες ειναι κλειστα γιατι αφισοκολαμε βραδυ οποτε παλι σχεδον δεν κολλαμε για τους καδους απορρηματων τι σε ενοχλειγια τα καφαο του οτε παλι ποιος ο λογος ξεχασες και τις κολωνες φωτισμου τα κουτια του ταχυδρομειου παλι γιατι σε ενοχλει
δεν κολλαμε ποτε σε σπιτια ποτε κανονας και μαγαζια δεν κολλαμε εκτος και αν μας το επιτρεψουν που πολλες φορες ειναι κλειστα γιατι αφισοκολαμε βραδυ οποτε παλι σχεδον δεν κολλαμε για τους καδους απορρηματων τι σε ενοχλειγια τα καφαο του οτε παλι ποιος ο λογος ξεχασες και τις κολωνες φωτισμου τα κουτια του ταχυδρομειου παλι γιατι σε ενοχλει
θα μας στειλεις και στην ΕΑΤ ΕΣΑ
για ακόμη μια φορά λες ψέμματα
τους κάδους αποριμμάτων, τις κολώνες της ΔΕΗ και τα κουτιά του ταχυδρομείου θα κληθώ να πληρώσω και πάλι εγώ για τον καθαρισμό τους…
για τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ με ενοχλεί διότι ο ΟΤΕ που μου παρέχει υπηρεσίες βρίσκει δυσκολίες και κλειστά τα ΚΑΦΑΟ και δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του….
και το χειρότερο από όλα…. είναι ένα αισθητικό χάλι..
δόξα τον θεό στην εποχή του ιντερνετ, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου δεν χρειάζεται η κουρελαρία…