Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και για να τελειώνω καλός ο σοσιαλισμός παίκτη μου αλλά τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων…

Με τα λεφτα των αλλων αντεξε 70 χρονια, ανενηψε απο ισοπεδωση μετα τον πολεμο και εστελνε αποστολες στο διαστημα;
Καλα τα τσιτατα της Θατσερ αλλα πραγματικοτητες ομως;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με τα λεφτα των αλλων αντεξε 70 χρονια, ανενηψε απο ισοπεδωση μετα τον πολεμο και εστελνε αποστολες στο διαστημα;
Καλα τα τσιτατα της Θατσερ αλλα πραγματικοτητες ομως;

για ποιούς λές για την Αγγλία ??

με τα λεφτά των άλλων μέχρι το 55 (τέλος αποικιών) και μετά με σκληρή αναδιάρθρωση της οικονομίας από την Μαγκι… γιατί αμα δεν ήταν αυτή χειρότερα από μας θα ήταν σήμερα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα χαιρόμουν να πηγαίνουν στην κοινωνική πολιτική μόνο όταν είχα κάποια διασφάλιση ότι το κράτος θα παρείχε τα εχέγγυα και την επόμενη χρονιά να μπορώ να έχω εισόδημα

στην δεδομένη λοιπόν οικονομική κατάσταση της χώρας αν οι φόροι μου πάνε σε κοινωνική πολιτική τότε η χώρα θα αθετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και μοιραία θα βαρέσει κανόνι… αυτό λοιπόν το κανόνι θα έχει σαν αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μην μπορώ να έχω εισοδήματα, οπότε μοιραία δεν θα πληρώνω φόρους και άρα και πάλι δεν θα κατευθύνεται τίποτε στην κοινωνική πολιτική…

σαν τελικό αποτέλεσμα θα είναι λοιπόν και εγώ αναγκαστικά να πάω στην κατηγορία των αναξιοπαθούντων που δεν θα έχουν επαρκές εισόδημα αλλά και το κράτος να μην μπορεί να βρεί φόρους ώστε να κάνει κοινωνική πολιτική…

και τειλή όλοι θα είμαστε μια αγαπημένη φτωχή οικογένεια, η οποία θα χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της σε όλον τον κόσμο και φυσικά δεν θα έχει ελπίδα να έχει κάποιο εισόδημα διότι κανένας δεν θα θέλει να κάνει αλισβερίσι με αυτήν (μπαταχτσήδες)…

και για να τελειώνω καλός ο σοσιαλισμός παίκτη μου αλλά τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων…

και επειδή δεν θέλω να μου τελειώσουν τα λεφτά ώστε πέρα από το ζείν μου να μπορώ να πληρώνω και κάποιους φόρους για να κάνει το κράτος μια κοινωνική πολιτική (όπως λες) τότε προτιμώ για 5-6 χρόνια οι φόροι μου να πηγαίνουν όλοι για το χρέος…

κατάλαβες ή να τα ξαναπώ ??

με κυβερνηση αριστερας φιλε μου αυτα τα χρηματα του υπερκερδους σου θα πηγαινουν για κοινωνικη πολιτικη
αμα δεν σου αρεσει στο καλο θα ερθουν αλλοι αξιολογοι μη νομιζεις οτι απο τα ελληνικα πανεπιστημια δεν βγαινουν σπουδαγμενοι και να δεις ποσο κρα θα εκαναν για 40.000€ εισοδημα το χρονο που ειναι ενα πολλυ μεγαλο καθαρο εισοδημα απαλλαγμενο απο φορους (ενοοω στη τσεπη)

εσυ σε λιγο θα περιμενεις να σου στησουμε και κανενα αδριαντα η απληστια ομως σε εχει κυριευσει που λεει και ο συντροφος gamiartis απο πανω

το καταλαβες θες να στο ξαναπω η θελεις καλητερα να το ζησεις προσεχως

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

με τα λεφτά των άλλων μέχρι το 55 (τέλος αποικιών) και μετά με σκληρή αναδιάρθρωση της οικονομίας από την Μαγκι… γιατί αμα δεν ήταν αυτή χειρότερα από μας θα ήταν σήμερα
δεν εννοει αγγλια αλλα ρωσια...δωσε βαση ρε ,μην εισαι παπατρεχας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.506
Πόντοι
25.467

Και τα 24 χρονια που μεσολάβησαν μεχρι να αναλάβει η Θάτσερ πως την έβγαζαν; Πούλαγαν κουλούρια στην ομόνοια;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι είδα μόλις τώρα? Τατσό...στο πάνελ ειδήσεων του MEGA?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι είδα μόλις τώρα? Τατσό...στο πάνελ ειδήσεων του MEGA?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κοψε τις ειδησεις και ειδικα μεγκα (μπομπολας) αντ1 (κυρακου)  σκαι (αλαφουζος) και νεριτ (σαμαρας νεα υενεδ) γιατι χορτασεις προπαγανδα

ολη μερα τρομολαγνειας κατα συριζα αριστερας προβολες σαμαρα αδωνη βοριδη και ποταμιου ολη μερα ε και σφηνα κανας ξεχασμενος πασοκος τυπου τζονυ να συμπληρωνει και αυτος την τρομολαγνεια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαλάκα τραβατρόμπα, μέχρι και τα τραβέλια της Συγγρού σε έχουν πάρει στο ψητό. Αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια μωρή σαμαρικιά μουχρίτσα θα'πρεπε ήδη να'χεις πάει να φουντάρεις στον Τάμεση.

Υ.Γ. Έχει μικρά χεράκια η Ντάρια. Το δύσκολο ήταν όταν του έχωνε τον XXL δονητή μαζί με τις μπάλες του.  :2funny:

:grin:

Συνημμένα

• 9285_09_01.jpg
    9285_09_01.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 20

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
κοψε τις ειδησεις και ειδικα μεγκα (μπομπολας) αντ1 (κυρακου)  σκαι (αλαφουζος) και νεριτ (σαμαρας νεα υενεδ) γιατι χορτασεις προπαγανδα

ολη μερα τρομολαγνειας κατα συριζα αριστερας προβολες σαμαρα αδωνη βοριδη και ποταμιου ολη μερα ε και σφηνα κανας ξεχασμενος πασοκος τυπου τζονυ να συμπληρωνει και αυτος την τρομολαγνεια

ξεχασες τη καθημερινη χρυσαυγειαδα τυπε  :S

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξεχασες τη καθημερινη χρυσαυγειαδα τυπε  :S

σε αυτους αλλαζει το σκηνικο γινετε προωθηση μεσω της μαυρης διαφημησης οταν βγαινει ο κασιδας και ο καιαδας και λεει θα σαν γαμησουμε θα σας κανουμε θα σας δειρουμε και τα βλεπει ο απελπισμενος λουμπεν ελληνας κατευθυνετε εκει

βεβαια τοσο καιρο στη βουλη τα χρυσαυγουλα εκτος απο τη δουρου και τη κανελλη δεν εχουν κανει και τιποτα δηλαδη σε μπενι και βενιζελο ειναι προσοχη και σε αυτους και στους βουλευτες τους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σε αυτους αλλαζει το σκηνικο γινετε προωθηση μεσω της μαυρης διαφημησης οταν βγαινει ο κασιδας και ο καιαδας και λεει θα σαν γαμησουμε θα σας κανουμε θα σας δειρουμε και τα βλεπει ο απελπισμενος λουμπεν ελληνας κατευθυνετε εκει

βεβαια τοσο καιρο στη βουλη τα χρυσαυγουλα εκτος απο τη δουρου και τη κανελλη δεν εχουν κανει και τιποτα δηλαδη σε μπενι και βενιζελο ειναι προσοχη και σε αυτους και στους βουλευτες τους

+100000000000000

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με κυβερνηση αριστερας φιλε μου αυτα τα χρηματα του υπερκερδους σου θα πηγαινουν για κοινωνικη πολιτικη
αμα δεν σου αρεσει στο καλο θα ερθουν αλλοι αξιολογοι μη νομιζεις οτι απο τα ελληνικα πανεπιστημια δεν βγαινουν σπουδαγμενοι και να δεις ποσο κρα θα εκαναν για 40.000€ εισοδημα το χρονο που ειναι ενα πολλυ μεγαλο καθαρο εισοδημα απαλλαγμενο απο φορους (ενοοω στη τσεπη)

εσυ σε λιγο θα περιμενεις να σου στησουμε και κανενα αδριαντα η απληστια ομως σε εχει κυριευσει που λεει και ο συντροφος gamiartis απο πανω

το καταλαβες θες να στο ξαναπω η θελεις καλητερα να το ζησεις προσεχως

η πλάκα είναι ότι αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι με κυβέρνηση αριστεράς υπερκέρδη (όπως τα ονοματίζεις) θα έχω το πολύ για έναν χρόνο... μετά θα πάψω να έχω υπερκέρδη (μάλιστα αμφιβάλλω αν θα έχω πλέον καν μισθό) γιατί κανένας πλέον ως Ελληνα δεν θα με θέλει στην δουλειά του (επειδή θα φάει το φέσι από την Ελλάδα)... οπότε θα στερέψει η πηγή των φόρων... και να σας δω μετά τι θα κάνετε...

και δεν μου λες γιατί δεν έρχονται αυτοί οι σπουδαγμένοι που λες να κάνουν αυτό που κάνω εγώ εδώ που το κάνω...? δεν θέλουν να ξεφύγουν από το βρακάκι της μαμάς τους?

αααα και αλήθεια γιατί ονομάζεις υπερκέρδη έναν ικανοποιητικό μισθό ??/

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και παρασκευοσαββατοβραδο δεν αξιζει μεσα και επειδη η ζωη ειναι μικρη ωρα για κανα μπυρακι και βολτουλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και παρασκευοσαββατοβραδο δεν αξιζει μεσα και επειδη η ζωη ειναι μικρη ωρα για κανα μπυρακι και βολτουλα

ετσι τυπε! :rockon: χεσε τους καπιταλες κ νεοφιλελευθερους  :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χαπάκη.... προ ημερών έβαλα ένα θέμα σχετικά με κάποιες ευκαιρίες απασχόλησης που πέσαν στην αντίληψη μου και τις προσλήψεις μπορώ σχετικά να επηρεάσω...

ξέρεις πόσοι ενδιαφερθήκανε ??

δύο ... και ο ένας μόνον έστειλε βιογραφικό... από 140.000 μέλη...

τι συμπεράσματα μπορούν να βγούν?

είτε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανεργία είτε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να δουλέψουν...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

:rockon: Ετσι, συντροφε!
Πηγαινε να φας τα λεφτα του τραμουντανα σε μπυρες καυλαντιζοντας με γκομενακια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom