Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η πλάκα είναι ότι αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι με κυβέρνηση αριστεράς υπερκέρδη (όπως τα ονοματίζεις) θα έχω το πολύ για έναν χρόνο... μετά θα πάψω να έχω υπερκέρδη (μάλιστα αμφιβάλλω αν θα έχω πλέον καν μισθό) γιατί κανένας πλέον ως Ελληνα δεν θα με θέλει στην δουλειά του (επειδή θα φάει το φέσι από την Ελλάδα)... οπότε θα στερέψει η πηγή των φόρων... και να σας δω μετά τι θα κάνετε...

και δεν μου λες γιατί δεν έρχονται αυτοί οι σπουδαγμένοι που λες να κάνουν αυτό που κάνω εγώ εδώ που το κάνω...? δεν θέλουν να ξεφύγουν από το βρακάκι της μαμάς τους?

αααα και αλήθεια γιατί ονομάζεις υπερκέρδη έναν ικανοποιητικό μισθό ??/

και κατι τελευταιο

αυτοι οι σπουδαγμενοι που λες βρησκουν
1ον πορτες κλειστες
2ον οχι μισθους η μισθους πολλυ κατωτερους απο τον δικο σου
3ον ψαχνοντε αν τους δοθει η ευκαιρια μεγαλουργουν αλλα δεν γινετε να εισαι πτυχιουχος με μεταπτυχιακο στην ελλαδα και να σου λενε ελα και δουλεψε 3 με 4 μηνες τσαμπα

και ναι εχεις υπερκερδος οταν στην ελλαδα καθαρα ο μισθος ειναι ο βασικο 490€ ο μεσος μισθος 700€ και συ βγαζει καθαρο μισθο αν υπολογισουμε τις κρατησεις (φορος εισοδηματος ικα κατα τα λεγομενα σου 3400€ μονο στην ελλαδα  ε ναι παραγεις υπερκερδος που πρεπει να το δινεις στο κρατος για την κοινωνικη πολιτικη θα τα παιρνει απο εσενα και θα τα δινει σε αυτους που εχουν 0 με 700€ εισοδημα

θες να στο ξαναπω η να το δεις στο προσεχες μελλον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ως συνηθως, ο τραμουντάνας γλεντάει τα γατακια....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
χαπάκη.... προ ημερών έβαλα ένα θέμα σχετικά με κάποιες ευκαιρίες απασχόλησης που πέσαν στην αντίληψη μου και τις προσλήψεις μπορώ σχετικά να επηρεάσω...

ξέρεις πόσοι ενδιαφερθήκανε ??

δύο ... και ο ένας μόνον έστειλε βιογραφικό... από 140.000 μέλη...

τι συμπεράσματα μπορούν να βγούν?

είτε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανεργία είτε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να δουλέψουν...

σιγα μην μεταναστευσουμε τυπε για 20ψωροχιλιαρικα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ανεργια υπαρχει αλλα μαλλον και.............λεφτα υπαρχουν  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και κατι τελευταιο

αυτοι οι σπουδαγμενοι που λες βρησκουν
1ον πορτες κλειστες
2ον οχι μισθους η μισθους πολλυ κατωτερους απο τον δικο σου
3ον ψαχνοντε αν τους δοθει η ευκαιρια μεγαλουργουν αλλα δεν γινετε να εισαι πτυχιουχος με μεταπτυχιακο στην ελλαδα και να σου λενε ελα και δουλεψε 3 με 4 μηνες τσαμπα

και ναι εχεις υπερκερδος οταν στην ελλαδα καθαρα ο μισθος ειναι ο βασικο 490€ ο μεσος μισθος 700€ και συ βγαζει καθαρο μισθο αν υπολογισουμε τις κρατησεις (φορος εισοδηματος ικα κατα τα λεγομενα σου 3400€ μονο στην ελλαδα  ε ναι παραγεις υπερκερδος που πρεπει να το δινεις στο κρατος για την κοινωνικη πολιτικη θα τα παιρνει απο εσενα και θα τα δινει σε αυτους που εχουν 0 με 700€ εισοδημα

θες να στο ξαναπω η να το δεις στο προσεχες μελλον

είπαμε να δώσω... το πρόβλημα είναι όμως οτι αν πάνε στην κοινωνική πολιτική και όχι σε αυτούς που χρωστάμε, του χρόνου δεν θα έχω για να δώσω... γιατί του χρόνου θα έρθω στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους γιατί οι πόρτες που σήμερα μου ανοίγονται θα κλείσουνε .. και τότε δεν θα έχω πλέον για να δώσω...

και επειδή εγώ έχω κάνει και μια καβάτζα για το μέλλον δεν θα πεινάσω... κάποιοι άλλοι όμως θα πεινάσουν πολύ περισσότερο

και πάμε τώρα σε αυτούς που λες ότι δεν βρίσκουν δουλειά ή βρίσκουν δουλειές με χαμηλούς μισθούς...

χαπάκη.... προ ημερών έβαλα ένα θέμα σχετικά με κάποιες ευκαιρίες απασχόλησης που πέσαν στην αντίληψη μου και τις προσλήψεις μπορώ σχετικά να επηρεάσω...

είτε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανεργία είτε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να δουλέψουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και γκομενακια, και πανό με συνθηματα για τις πορείες, και πενταμηνα από τον ΟΑΕΔ, και η συνταξη της γιαγιας.
Ζωάρα.

και κατά τα άλλα πεινάει ... ααα συγνώμη δεν του δικαιολογεί το ταμείο (ποιό ταμείο δηλαδή αφού είναι ανασφάλιστος και είναι στις ειδικές περιπτώσεις) τα προβιοτικά γιαουρτάκια όταν παίρνει αντιβίωση (το στομαχάκι του είναι ευαίσθητο) και το σιροπάκι για τον βήχα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Eιτε οτι δεν παιρνει κανενας στα σοβαρα εναν παπαρα του μπου.κομ που αποδεδειγμενα ειναι φιδεμπορας...
Πες το και αυτο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eιτε οτι δεν παιρνει κανενας στα σοβαρα εναν παπαρα του μπου.κομ που αποδεδειγμενα ειναι φιδεμπορας...
Πες το και αυτο..

παντως ο συμφορουμίτης που έστειλε βιογραφικό θα παίξει με καλές πιθανότητες...

θα χχτίσω ελληνική μαφία στην εταιρεία...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Stories

Νέο!