hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η πλάκα είναι ότι αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι με κυβέρνηση αριστεράς υπερκέρδη (όπως τα ονοματίζεις) θα έχω το πολύ για έναν χρόνο... μετά θα πάψω να έχω υπερκέρδη (μάλιστα αμφιβάλλω αν θα έχω πλέον καν μισθό) γιατί κανένας πλέον ως Ελληνα δεν θα με θέλει στην δουλειά του (επειδή θα φάει το φέσι από την Ελλάδα)... οπότε θα στερέψει η πηγή των φόρων... και να σας δω μετά τι θα κάνετε...
και δεν μου λες γιατί δεν έρχονται αυτοί οι σπουδαγμένοι που λες να κάνουν αυτό που κάνω εγώ εδώ που το κάνω...? δεν θέλουν να ξεφύγουν από το βρακάκι της μαμάς τους?
αααα και αλήθεια γιατί ονομάζεις υπερκέρδη έναν ικανοποιητικό μισθό ??/
και κατι τελευταιο
αυτοι οι σπουδαγμενοι που λες βρησκουν
1ον πορτες κλειστες
2ον οχι μισθους η μισθους πολλυ κατωτερους απο τον δικο σου
3ον ψαχνοντε αν τους δοθει η ευκαιρια μεγαλουργουν αλλα δεν γινετε να εισαι πτυχιουχος με μεταπτυχιακο στην ελλαδα και να σου λενε ελα και δουλεψε 3 με 4 μηνες τσαμπα
και ναι εχεις υπερκερδος οταν στην ελλαδα καθαρα ο μισθος ειναι ο βασικο 490€ ο μεσος μισθος 700€ και συ βγαζει καθαρο μισθο αν υπολογισουμε τις κρατησεις (φορος εισοδηματος ικα κατα τα λεγομενα σου 3400€ μονο στην ελλαδα ε ναι παραγεις υπερκερδος που πρεπει να το δινεις στο κρατος για την κοινωνικη πολιτικη θα τα παιρνει απο εσενα και θα τα δινει σε αυτους που εχουν 0 με 700€ εισοδημα
θες να στο ξαναπω η να το δεις στο προσεχες μελλον