Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατί πολύ απλά δεν έχεις τα προσόντα, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που έχει ο άλεξ... και πολύ απλά την δικιά σου την δουλειά μπορεί εύκολα να την κάνει ο άλεξ ενώ εσύ την δουλειά του άλεξ δεν μπορείς να την κάνεις...

γιατί μεταξύ των θέσεων και των αντικειμένων εργασίας υπάρχουν διαφορετικού επιπέδου ευθύνες .. αλλοι έχουν λίγες ευθύνες άλλοι πολλές .. αυτοί που έχουν πολλές πληρώνονται καλύτερα... και φυσικά για να μπορούν να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες απαιτούνται και περισσότερες ικανότητες, περισσότερη εμπειρία και για να το πουμε και ωμά μεγαλύτερος δείκτης νοημοσύνης...

σιγουρα και γιατι οι γιατροι του ΕΣΥ παιρνουν μισθο 1000€ το μηνα και με απληρωτες τις εφημεριες????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν δεν ξερεις τοτε τι τον κατηγορεις οτι θα παιρνει και επιδομα ο ανθρωπος;
Κακως που το επισημαινω; Η ειναι γραμμενο στους κανονες του σαιτ οτι οταν λεει μαλακια ο αλεξ την περναμε υποχρεωτικα στο ντουκου.
Νομιζω είναι προφανες ότι παρασυρθηκα από το "διατηρω την ανεργια μου" και το εγραψα ηδη. Είναι κανονας μαλλον ότι πρεπει με το ζορι να εχει πει μαλακια ο αλεξ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τραμουντανα και αλεξ μιας και ειστε τοσο υπερμαχοι της νομιμοτητας και κατακεραυνωνετε τον αλητη που δεν κοβει αποδειξη στο γαριδακι γιατι δεν σκουξατε ποτε για το οργιο φοροδιαφυγης που γινεται στα μοναστηρια με κομποσκοινια, ιερες εικονες κτλ.
Τι ρωταω και εγω τωρα ε;

δεν πάω σε μοναστήρια παίκτη μου.. πάντως σε κάτι πανηγύρια που έχω δεί πάγκους από μοναστήρια όλα έχουν ταμειακή μηχανή (δεν ξέρω αν την χρησιμοποιουν γιατί δεν ψωνίζω)... σε αντίθεση φυσικά με κάτι "καημένους" επαγγελματίες ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οι καραβανάδες προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο ασφάλεια και άμυνα = εξαιρετικώς αμφίβολο. Μάλλον λειτουργούν ως ομάδα πίεσης, των οποίων η μετάσταση από τη ΧΑ (στην πλειονότητά τους) στην ΝΔ μέσω των αναδρομικών κατέστη καίριο ζήτημα.

Ομοίως και οι δικαστικοί, οι οποίοι με την πτώση των μισθών τους .... είχαν εκνευρισθεί ... και μας βγάζουν τις αποφάσεις μετά το 8μηνο.

οι παπάδες δώσανε κάποια στιγμή που ο τόπος χρειάστηκε = το 1821 και εξασφάλισαν φορολογική ασυλία μέχρι τη δευτέρα παρουσία και ίσως και πέραν αυτής.

ο χαπάκης τι ακριβώς προσέφερε και τι προσφέρει ?? = δεν τον ξέρω.

Την καλησπέρα μου.
Γιατι τύπε, πριν τη μειωση των μισθων, σου βγαζανε τις αποφασεις στο τετραμηνο? :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
σιγουρα και γιατι οι γιατροι του ΕΣΥ παιρνουν μισθο 1000€ το μηνα και με απληρωτες τις εφημεριες????
Με το 5ωρο λες να κουραζεσαι αρκετα, ωστε να αποφυγουμε στο μελλον παρομοιες αποριες??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
γιατί χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να μείνεις άνεργος ? τρείς μέρες αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία και σε στέλνουν χωρίς αποζημίωση...

και γιατί να ζήσω σαν άνεργος αφού έχω δουλειά και την τιμάω με το παραπάνω έτσι ώστε να μην την χάσω ?
και γιατί να ζήσω σαν άνεργος αφού φροντίζω να αποκτώ συνεχώς καινούργιες δεξιότητες και προσόντα έτσι ώστε να βρώ αμέσως δουλειά αν τυχόν και συμβεί κάτι με αυτήν που έχω ? (βλέπεις κάποιοι το 8/8/8 το έχουνε ξεχάσει προ πολλού και από τα δύο οκτάρια που περισσεύουν τρώνε το ένα επενδύοντας στον εαυτό τους)...

Σημερα μαθαμε οτι φταιει ο ανεργος που χανει τη δουλεια γιατι δεν ειναι ...καλος!
Αρα μην παραπονιεσαι ανεργε, εσυ φταις! Ας ησουνα καλος να σε κραταγαν.
Δεν κλεινουν επιχειρησεις, δεν αλλαζουν εδρα εταιριες, δεν εξαφανιζονται επαγγελματα προιοντος του χρονου. Φταιει ο ανεργος.
Αντι για κοινωνικη ερμηνεια, ψυχολογικη.
Σκετος εμετος εισαι ρε τραμουντανα. Αν τολμας τραβα πες τα αυτα ενα πρωι σε οποιοδηποτε υποκαταστημα ΟΑΕΔ της χωρας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατί τόσα λεφτά έχει ο εργοδότης να δώσει ... το ξέρουν εκ των προτέρων ότι αυτός είναι ο μισθός (που δεν είναι βέβαια αυτός που λές αλλά λέμε τώρα) τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ??

και αν δεν τους αρέσει έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν δικό τους ιατρείο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατί τόσα λεφτά έχει ο εργοδότης να δώσει ... το ξέρουν εκ των προτέρων ότι αυτός είναι ο μισθός (που δεν είναι βέβαια αυτός που λές αλλά λέμε τώρα) τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ??

και αν δεν τους αρέσει έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν δικό τους ιατρείο...
Μιλαμε για τους ιδιους γιατρους που με τα 1.000 ευρω (λεμε τωρα) το μηνα εχουν φτιαξει βιλες με πισινες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σημερα μαθαμε οτι φταιει ο ανεργος που χανει τη δουλεια γιατι δεν ειναι ...καλος!
Αρα μην παραπονιεσαι ανεργε, εσυ φταις! Ας ησουνα καλος να σε κραταγαν.
Δεν κλεινουν επιχειρησεις, δεν αλλαζουν εδρα εταιριες, δεν εξαφανιζονται επαγγελματα προιοντος του χρονου. Φταιει ο ανεργος.
Αντι για κοινωνικη ερμηνεια, ψυχολογικη.
Σκετος εμετος εισαι ρε τραμουντανα. Αν τολμας τραβα πες τα αυτα ενα πρωι σε οποιοδηποτε υποκαταστημα ΟΑΕΔ της χωρας.
Όχι φιλε, ελεος με την διαστρεβλωση. Δεν ειπε κανενας "μην παραπονιεσαι ανεργε, φταις".
Μια ζωη ο ιδιος εμετός από την αριστερα. Υποκρισια, ψεμα και διαστρεβλωση.
Εμεις του λεμε "ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΡΓΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!"
Καταλαβαίνεις τη διαφορα ή ο αριστερος εγκέφαλος αδυνατεί να επεξεργασθεί συνθετα δεδομενα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Με το 5ωρο λες να κουραζεσαι αρκετα, ωστε να αποφυγουμε στο μελλον παρομοιες αποριες??
Αγαπη εχεις καταλαβει ότι συμφωνα με τα εγχειρίδια της αριστερας, κατατάσσεσαι τουλάχιστον στην καθαρη δεξια με αυτά που λες?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αγαπη εχεις καταλαβει ότι συμφωνα με τα εγχειρίδια της αριστερας, κατατάσσεσαι τουλάχιστον στην καθαρη δεξια με αυτά που λες?
Απλα αντιλαμβανομαι την πραγματικοτητα αγαπη, η θεωρια ειναι ευκολη για ολους.
Ας μας ελεγε τα ιδια ο χιποακης ενω δεν ειχε να στηριχθει πουθενα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απλα αντιλαμβανομαι την πραγματικοτητα αγαπη, η θεωρια ειναι ευκολη για ολους.
Ας μας ελεγε τα ιδια ο χιποακης ενω δεν ειχε να στηριχθει πουθενα...
Αντιλαμβάνεσαι επισης ότι συμφωνα με τα εγχειρίδια προπαγάνδας της αριστερας, η φραση αυτή υποδηλωνει καθαροαιμο δεξιο?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Όχι φιλε, ελεος με την διαστρεβλωση. Δεν ειπε κανενας "μην παραπονιεσαι ανεργε, φταις".
Μια ζωη ο ιδιος εμετός από την αριστερα. Υποκρισια, ψεμα και διαστρεβλωση.
Εμεις του λεμε "ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΡΓΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!"
Καταλαβαίνεις τη διαφορα ή ο αριστερος εγκέφαλος αδυνατεί να επεξεργασθεί συνθετα δεδομενα?

Αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι το συστημα που προκαλει την ανεργια ειναι και το ιδιο που "ιδεολογικα" την καταδικαζει σαν αμαρτια. Και με ψυχολογικες ερμηνειες μαλιστα.
Ουτε και ο σκληρος Ρομνι με το 47% και τα παρασιτα της προνοιας δεν διανοηθηκε να πει οτι ο ανεργος φταιει που μενει ανεργος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι το συστημα που προκαλει την ανεργια ειναι και το ιδιο που "ιδεολογικα" την καταδικαζει σαν αμαρτια. Και με ψυχολογικες ερμηνειες μαλιστα.
Ουτε και ο σκληρος Ρομνι με το 47% και τα παρασιτα της προνοιας δεν διανοηθηκε να πει οτι ο ανεργος φταιει που μενει ανεργος.
Αυτά πιθανον τα λενε οι νεοφιλελεύθεροι, μακρια από μενα αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom