Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ξερουν τι ισχυει για το επιδομα ανεργιας και κανουν και κυρηγμα για τους φτωχους,
Εντελως μεσα σε γυαλα.

γιατί θα πρέπει να ξέρουμε το τι ισχύει για το επίδομα ανεργίας ??

και εγώ αν δεν τύχαινε αν κάνω για κανένα τετράμηνο τον υπεύθυνο προσωπικού στην εταιρεία που δούλευα δεν θα τα μάθαινα ποτέ...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
διατηρεί την κατάσταση του ανέργου... δεν σημαίνει ότι δικαιούται και επιδόματος ανεργίας  ;)

αν όμως προσληφθεί κάπου μέσω ΟΑΕΔ ο εργοδότης του έχει κάποιες ελαφρύνσεις για κάποιο διάστημα...

εφ οσον ο εργοδοτης μου ειναι το δημοσιο δεν θα υπαρχει επεκταση μετα το 5 μηνο οποτε και δεν υφιστατε και αυτος ο ορος

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ελα. πες μου τωρα ότι πιστευεις ότι δεν ξερω μεχρι πότε δινεται το επιδομα ανεργιας. Από πού ακριβως θα επρεπε να γνωριζω πότε απολυθηκε?
Βρε ματακια μου αφου εσυ τα ξερεις ολα....ελα ξανακοιτα λιγο τη σφαιρα.. :P

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
γιατί θα πρέπει να ξέρουμε το τι ισχύει για το επίδομα ανεργίας ??

και εγώ αν δεν τύχαινε αν κάνω για κανένα τετράμηνο τον υπεύθυνο προσωπικού στην εταιρεία που δούλευα δεν θα τα μάθαινα ποτέ...

Οποιος δεν ξερει βασικα πραγματα να αφηνει τοτε και την αφ υψηλου κριτικη κατα μερος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εφ οσον ο εργοδοτης μου ειναι το δημοσιο δεν θα υπαρχει επεκταση μετα το 5 μηνο οποτε και δεν υφιστατε και αυτος ο ορος

παπάρια θα είναι εργοδότης σου το δημόσιο... δανεικός θα είσαι από τον ΟΑΕΔ ο οποίος και θα σε πληρώνει στα πλαίσια του προγράμματος...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξερουν τι ισχυει για το επιδομα ανεργιας και κανουν και κυρηγμα για τους φτωχους,
Εντελως μεσα σε γυαλα.

γιατι νομιζεις οτι ολοι αυτοι που υπερασπιζοντε τη τροικα και τα μνημονια εχουν προσπαθησει να ζησουν ανεργοιχωρις εισοδηματα η με 360€ το μηνα εισοδημα η με εισφορες 400€ το μηνα. τ οο που κρινουν ειναι μη βγαινετε και δουλεψτε σαν τα σκυλια για 300€ ετσι κι αλλιως αυτοι δεν ζουνε με τοσα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παπάρια θα είναι εργοδότης σου το δημόσιο... δανεικός θα είσαι από τον ΟΑΕΔ ο οποίος και θα σε πληρώνει στα πλαίσια του προγράμματος...

ακριβως μεσω εσπα και δημοσιου οαεδ αφου ειναι δημοσια υπηρεσια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι νομιζεις οτι ολοι αυτοι που υπερασπιζοντε τη τροικα και τα μνημονια εχουν προσπαθησει να ζησουν ανεργοιχωρις εισοδηματα η με 360€ το μηνα εισοδημα η με εισφορες 400€ το μηνα. τ οο που κρινουν ειναι μη βγαινετε και δουλεψτε σαν τα σκυλια για 300€ ετσι κι αλλιως αυτοι δεν ζουνε με τοσα
Καποιοι βεβαια προσπαθουν και δουλευουν και βγαζουν πολύ περισσοτερα. Είναι μάγοι ή βισματίες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οποιος δεν ξερει βασικα πραγματα να αφηνει τοτε και την αφ υψηλου κριτικη κατα μερος.

εγώ ξέρω ένα βασικό... όποιος ΘΕΛΕΙ να δουλέψει βρίσκει κάτι να κάνει... έστω και με λίγα λεφτά...

δεν κάθεται να κλαψομουνιάζετε και να απλώνει το χέρι και να σκούζει ΑΠΑΙΤΩ...

ο τελευταίος διακονιάρης που είπε ΑΠΑΙΤΩ έχει πεθάνει από την πείνα προ πολλού...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
οι καραβανάδες προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο ασφάλεια και άμυνα = εξαιρετικώς αμφίβολο. Μάλλον λειτουργούν ως ομάδα πίεσης, των οποίων η μετάσταση από τη ΧΑ (στην πλειονότητά τους) στην ΝΔ μέσω των αναδρομικών κατέστη καίριο ζήτημα.

Ομοίως και οι δικαστικοί, οι οποίοι με την πτώση των μισθών τους .... είχαν εκνευρισθεί ... και μας βγάζουν τις αποφάσεις μετά το 8μηνο.

οι παπάδες δώσανε κάποια στιγμή που ο τόπος χρειάστηκε = το 1821 και εξασφάλισαν φορολογική ασυλία μέχρι τη δευτέρα παρουσία και ίσως και πέραν αυτής.

ο χαπάκης τι ακριβώς προσέφερε και τι προσφέρει ?? = δεν τον ξέρω.

Την καλησπέρα μου.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ελα. πες μου τωρα ότι πιστευεις ότι δεν ξερω μεχρι πότε δινεται το επιδομα ανεργιας. Από πού ακριβως θα επρεπε να γνωριζω πότε απολυθηκε?

Αν δεν ξερεις τοτε τι τον κατηγορεις οτι θα παιρνει και επιδομα ο ανθρωπος;
Κακως που το επισημαινω; Η ειναι γραμμενο στους κανονες του σαιτ οτι οταν λεει μαλακια ο αλεξ την περναμε υποχρεωτικα στο ντουκου.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καποιοι βεβαια προσπαθουν και δουλευουν και βγαζουν πολύ περισσοτερα. Είναι μάγοι ή βισματίες?

και γω που θα εργαζομε γιατι να μην βγαζω τοσα???? αληθεια εσυ δεν μας ειπες ποσα βγαζεις για 5 ωρες εργασιας

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
και γω που θα εργαζομε γιατι να μην βγαζω τοσα???? αληθεια εσυ δεν μας ειπες ποσα βγαζεις για 5 ωρες εργασιας
Την ιδια δουλεια θα κανεις?
Εχεις επενδυσει τα αναλογα για να φτασεις εδω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατί χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να μείνεις άνεργος ? τρείς μέρες αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία και σε στέλνουν χωρίς αποζημίωση...

και γιατί να ζήσω σαν άνεργος αφού έχω δουλειά και την τιμάω με το παραπάνω έτσι ώστε να μην την χάσω ?
και γιατί να ζήσω σαν άνεργος αφού φροντίζω να αποκτώ συνεχώς καινούργιες δεξιότητες και προσόντα έτσι ώστε να βρώ αμέσως δουλειά αν τυχόν και συμβεί κάτι με αυτήν που έχω ? (βλέπεις κάποιοι το 8/8/8 το έχουνε ξεχάσει προ πολλού και από τα δύο οκτάρια που περισσεύουν τρώνε το ένα επενδύοντας στον εαυτό τους)...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
εγώ ξέρω ένα βασικό... όποιος ΘΕΛΕΙ να δουλέψει βρίσκει κάτι να κάνει... έστω και με λίγα λεφτά...

δεν κάθεται να κλαψομουνιάζετε και να απλώνει το χέρι και να σκούζει ΑΠΑΙΤΩ...

ο τελευταίος διακονιάρης που είπε ΑΠΑΙΤΩ έχει πεθάνει από την πείνα προ πολλού...

Σε ελευθερη μεταφραση ¨βολευτειτε με το ξεροκομματο της σαμαρικης αναπτυξης ΟΠΟΤΕ βρεθει και αυτο και ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ τιποτα παραπανω".

Για βρες μου τοτε 2-3 δουλειες για κατι φιλους μου. Γιατι μεχρι και για κουβαλημα στη λαχαναγορα πηγανε και τους λενε τι να σας κανω εδω διωχνουμε και τους αλλοδαπους τωρα πια.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α και για να μην αρχισετε τις μαλακιες μπηκα με τα υψηλοτερα μορια στο προγραμμα αφου ειχα μεγαλο διαστημα ανεργιας δεν ειχα υψηλο εισοδημα μονο 1500€ για το 2013 αρκετα ενσημα για την ηλικιακη μου ομαδα στον ιδιωτικο τομεα(1509) και πτυχιο τριτοβαθιας εκπαιδευσης

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τραμουντανα και αλεξ μιας και ειστε τοσο υπερμαχοι της νομιμοτητας και κατακεραυνωνετε τον αλητη που δεν κοβει αποδειξη στο γαριδακι γιατι δεν σκουξατε ποτε για το οργιο φοροδιαφυγης που γινεται στα μοναστηρια με κομποσκοινια, ιερες εικονες κτλ.
Τι ρωταω και εγω τωρα ε;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατί χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να μείνεις άνεργος ? τρείς μέρες αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία και σε στέλνουν χωρίς αποζημίωση...

και γιατί να ζήσω σαν άνεργος αφού έχω δουλειά και την τιμάω με το παραπάνω έτσι ώστε να μην την χάσω ?
και γιατί να ζήσω σαν άνεργος αφού φροντίζω να αποκτώ συνεχώς καινούργιες δεξιότητες και προσόντα έτσι ώστε να βρώ αμέσως δουλειά αν τυχόν και συμβεί κάτι με αυτήν που έχω ? (βλέπεις κάποιοι το 8/8/8 το έχουνε ξεχάσει προ πολλού και από τα δύο οκτάρια που περισσεύουν τρώνε το ένα επενδύοντας στον εαυτό τους)...

εμ το ξερουμε οτι η τροικα και τα μνημονια θελουν να μας γυρησουν πισω στο 1886

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατί πολύ απλά δεν έχεις τα προσόντα, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που έχει ο άλεξ... και πολύ απλά την δικιά σου την δουλειά μπορεί εύκολα να την κάνει ο άλεξ ενώ εσύ την δουλειά του άλεξ δεν μπορείς να την κάνεις...

γιατί μεταξύ των θέσεων και των αντικειμένων εργασίας υπάρχουν διαφορετικού επιπέδου ευθύνες .. αλλοι έχουν λίγες ευθύνες άλλοι πολλές .. αυτοί που έχουν πολλές πληρώνονται καλύτερα... και φυσικά για να μπορούν να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες απαιτούνται και περισσότερες ικανότητες, περισσότερη εμπειρία και για να το πουμε και ωμά μεγαλύτερος δείκτης νοημοσύνης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Aυτο που ειπες είναι τοσο ακυρο, ώστε προτιμω να μην απαντησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom