Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ανοιχτός σε συνεργασίες ο ΣΥΡΙΖΑ για την αυτοδυναμία
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014, 20:46

Ανοίγματα που θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στην αυτοδυναμία, προαναγγέλλει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα,Νίκος Παππάς, με συνέντευξή του, στη Real Νews.

Δεν αποκλείει, παρά τις διαφορές στις θέσεις με τους ΑΝΕΛ, κυβερνητική συνεργασία λέγοντας: «Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί,η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις».

Κληθείς να σχολιάσει τον Κώστα Καραμανλή δηλώνει πως «οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι γνωστές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας χαρακτηρίζεται από τις πολιτικές του θέσεις και από το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που εκπέμπει».

θα ξεχειλωσει απο το πολυ ανοιγμα ο τσυριζα

γιαυτό τα στελέχη του κάνουν προπόνηση με καρότα  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μονο απο παμπερς τυπε :grin:

imerisia_large_t_1061_43483064_type12128.jpg

ποια παμπερς ρε τυπε τις  :jerking: :jerking: που ελεγε ο μαυρικης στις υποκλοπες που εκανε για τον δρακουμελ;

Τέλος ,όσον αφορά τα περιβόητα ¨πάμπερς" ειπε ,πως  ήτγαν ιδέα  της  ομάδας  του , γιατί  ... "πάμπερς" δεν υπήρξαν...:!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιαυτό τα στελέχη του κάνουν προπόνηση με καρότα  :grin:
Ρε συ, αυτος ο πιξι τι στον πουτσο είναι? Εχει καποιο ψυχολογικο πρόβλημα? Η απλως είναι ενας φουκαράς που ψαχνει λιγη προσοχη?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε συ, αυτος ο πιξι τι στον πουτσο είναι? Εχει καποιο ψυχολογικο πρόβλημα? Η απλως είναι ενας φουκαράς που ψαχνει λιγη προσοχη?
τραβελι με υδραυλικα ειναι που πιπωνει πακηδες για πεντε ευρω πισω απο το ωνασειο στη συγγρου, ειναι γνωστα αυτα χρονια τωρα  :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τραβελι με υδραυλικα ειναι που πιπωνει πακηδες για πεντε ευρω πισω απο το ωνασειο στη συγγρου, ειναι γνωστα αυτα χρονια τωρα  :uglystupid:
Α δεν ηξερα αυτές τις ιστορικες λεπτομέρειες. Και γιατι μπαινει εδώ και παριστανει τον καμποσο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το μεγάλο γέλιο είναι ότι έλεγε μετά πως δεν την ξέρει τη Ντάρια. Κυλιόντουσαν κάτω από τα γέλια όλοι οι υπόλοιποι μόλις άκουσαν τον τραβατρόμπα. :2funny:

πότε είπα ρε αλήτη ότι δεν γνωρίζω την ντάρια ?? αφού και φωτογραφίες της έχω ποστάρει με την σφραγίδα μου ηλίθιε ...

αει σύρε και γαμίσου μωρή παχύδερμη φακλάνα... τράβα στο φυλής να σε γαμίσουνε, να σε δείρουνε και να σε πετάξουνε με τις κλωτσιές έξω... μην μου πείς ότι τα ξέχασες..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Mε διορισμούς, επιδοτήσεις και εργολαβιες σε ημετερους.
Και πάντα με δανεικά.

οπως με τα παμπερς του μαυρικη

ασε ρε αλεξ μεγαλωσες ποια μην πιστευεις στα παραμυθια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πότε είπα ρε αλήτη ότι δεν γνωρίζω την ντάρια ?? αφού και φωτογραφίες της έχω ποστάρει με την σφραγίδα μου ηλίθιε ...

αει σύρε και γαμίσου μωρή παχύδερμη φακλάνα... τράβα στο φυλής να σε γαμίσουνε, να σε δείρουνε και να σε πετάξουνε με τις κλωτσιές έξω... μην μου πείς ότι τα ξέχασες..
Κι άλλες ιστορικες λεπτομέρειες που αγνοουσα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άρχισες πάλι τις μαλακίες μωρή ξεκωλιασμένη γκαζοχωρίτισα; Κάτσε να μιλήσω στο νταβά σου γιατί πολύ αέρα έχεις πάρει πάλι και έχεις ανάγκη μερικές ξανάστρφοες για να συνέλθεις.  :s&m_1: :fuck2: :2funny:

τράβα μωρή χοντρή αδελφή στο Φυλής να σε τρατάρουνε φάπες...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ετσι μεγαλε

παντα πιστος στον πολιτισμενο διαλογο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποια παμπερς ρε τυπε τις  :jerking: :jerking: που ελεγε ο μαυρικης στις υποκλοπες που εκανε για τον δρακουμελ;

Τέλος ,όσον αφορά τα περιβόητα ¨πάμπερς" ειπε ,πως  ήτγαν ιδέα  της  ομάδας  του , γιατί  ... "πάμπερς" δεν υπήρξαν...:!

τυπε ο μαυρικης ηταν μεγαλη μορφη :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι τυπε γιατι ο αντρεας μοιραζε λεφτα
αν δωσεις λεφτα στον ελληνα δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο
ο γιωργακης δεν μπορουσε να δωσει γιατι δεν υπηρχαν
αν εδινε και αυτος ακομα πρωθυπουργος θα ηταν

αυτο που με τρελενει στο πασοκ ειναι οτι θεωρει οτι εχει κεντροαριστερη ιδεολογια και ψηφιζει μνημονια και μειωσεις μισθων και υπαρχουν και καθυστερημενοι που το ψηφιζουν

οσο για τα λεφτα που μοιρασε μαλλον δεν ειναι ετσι τα πραγματα απλα διοριζε φουλ στο δημοσιο και ανεπτυξε κομματικο στρατο και πολιτικη εδραιωση χωρις ουσιαστικη ιδεολογια και δημιουργησε μια γενια νεοπλουτων που ειναι οτι χειροτερο εχει περασει στην ελλαδα. απλα ο αντρεας ειχε το χαρισμα να κατευθυνει τους αριστερους να τον ψηφιζουν και μεχρι το 1989 εφαρμοσε μια φιλολαικη πολιτικη (που την πηρε πισω αρδην αρδην ο σιμητης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom