tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Μην μου πεις ότι τον δειρανε τα κορίτσια.
όχι τα κορίτσια ... το κορίτσι... ;)
Μην μου πεις ότι τον δειρανε τα κορίτσια.
αφου εισαι στραβογιαννο νικ ρε παπαραΚι άλλες ιστορικες λεπτομέρειες που αγνοουσα!!!
Παραμυθια οι διορισμοι 1981-1989?
Σε άλλη χωρα ζουσες τοτε?
όχι τα κορίτσια ... το κορίτσι... ;)
Ασε μας ρε Γιαννη. Όλα εχουν και ένα οριο δηλαδή.ναι ναι χαχαχαχαχα
μυθοςΠαραμυθια οι διορισμοι 1981-1989?
Σε άλλη χωρα ζουσες τοτε?
Α καμαρωνεις κιολας...Αξιολύπητος.Άντε χάσου ρε γαλάζιο παράσιτο. Εσένα ούτε γυναίκες δεν καταδέχονται να σε δείρουνε τέτοιο θλιβερό υποκείμενο που είσαι.
Α καμαρωνεις κιολας...Αξιολύπητος.
εσενα ουτε για αυτο γιαυτο μονο σε φισταρουνε που ειναι σε αποσταση ασφαλειαςτον πίξι οι γυναίκες τον πλησιάζουνε μόνο για να τον βαρέσουνε...
Ασε μας ρε Γιαννη. Όλα εχουν και ένα οριο δηλαδή.
Δεν βλεπω να διαψεύδεις όμως. Αληθεια είναι δηλαδή?Αξιολύπητος είσαι εσύ βρε γαλάζιο σαμιαμίδι που καταδέχεσαι να σε χύνουνε στη μάπα μπας και σε διορίσουνε στο Δημόσιο.
Γεροξεκούτη, εσύ νάνι είπαμε. Σε λίγο θα έρθει και η νοσοκόμα για το κλύσμα σου.
τραβα αυτοκτονα ρετο εχετε ξεπερασει το οριο αυτο εδω και πολυ καιρο
μυθος
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/Portals/0/images/article/pasok/pasok-afisa-5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εσενα μωρη κουτσουλια δεν σε διορισε λεκανατζου στο μεταξουργειο και σκουζεις τρεχαντηρω
Τι θελει να πει ο ποιητης?Πολύ στεναχωριέμαι όταν παλιόφιλοι ξεκατινιάζονται..
Γεροξεκούτη, εσύ νάνι είπαμε. Σε λίγο θα έρθει και η νοσοκόμα για το κλύσμα σου.
Πολύ στεναχωριέμαι όταν παλιόφιλοι ξεκατινιάζονται..
ηταν σφιχτοχερης ο αντρεας ειπαμεεσενα μωρη κουτσουλια δεν σε διορισε λεκανατζου στο μεταξουργειο και σκουζεις τρεχαντηρω
μωρη ισμηνη καλεση και οταν σε υποστηριζω μου επιτιθεσαι? φτου σου λεμεΤι να διαψεύσω βρε γαλάζιο μουνόσκυλο; Το παραλήρημα ενός γέρου με άνοια; Άντε γύρνα στο λαγούμι σου τώρα.
Μωρή ψωλοχυμένη καρακαλτάκα, ακόμη εδώ είσαι; Άντε γύρνα στη Συγγρού που σε περιμένουν τα στίφη των πάκηδων να σου γρασάρουν τη ροδέλα.