Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.941
Πόντοι
496

παρε τον ενα και πετα τον αλλον
αλλα και κατι δεξιουληδες δεν πανε πισω τυπε :uzi: :uzi:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Το «δράμα» του Γιακουμάτου με το «κωλόσπιτο» στη Μύκονο
Πέμπτη, 28 Αυγούστου, 2014 17:06 μμ
316    23  0 Instapaper0 Google +0
Gerasimos Giakoumatos-570

Με πήρανε τα κλάματα πρωί πρωί παρακολουθώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη και της Ράνιας Τζίμα στο MEGA να ξετυλίγεται το κουβάρι του «δράματος» που ζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Γράφει ο Δημήτρης Δεμεσούκας

Ο κ. Γιακουμάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για το θέμα των ημερών, τον ΕΝΦΙΑ. Στην αρχή τα όσα είπε για τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη μου προκάλεσαν ένα μούδιασμα, έναν αιφνιδιασμό, να μην πω και ενοχές αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας τον παρουσίαζε ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» ο οποίος όπως μας είπε χαρακτηριστικά άφησε ένα σωρό λεφτά στην Αμερική από την προηγούμενη δουλειά του για να έρθει εδώ και να δεχθεί να θυσιαστεί στο βωμό της δημοσιονομικής εξυγίανσης του τόπου, μέρος της οποίας βέβαια είναι και ο ΕΝΦΙΑ.

Η αλλαγή των συναισθημάτων ωστόσο έμελλε να είναι καταιγιστική. Γιατί μετά τον αιφνιδιασμό και τη ντροπή που ένιωσα για όλα όσα καταλόγιζα έως σήμερα-χωρίς να γνωρίζω ο αδαής-στον κ. Χαρδούβελη, στη συνέχεια ο αγαπητός κ. Γιακουμάτος «εξομολογήθηκε» δημοσίως το πρόβλημά του.

Ποιο είναι αυτό; Το σπίτι του στη Μύκονο. Για το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά:«Κι εγώ έχω ένα κωλόσπιτο στη Μύκονο και το έχω βάλει αγγελία σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου και δεν μπορώ να το πουλήσω».

οταν ομιλει η λαικη δεξια

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
παρε τον ενα και πετα τον αλλον
αλλα και κατι δεξιουληδες δεν πανε πισω τυπε :uzi: :uzi:
Δε λέω όχι. Έχουμε κι εμείς τα φυντάνια μας. Αλλά νομίζω οι αριστεροί είναι υπερπρωταθλητές στη μαλακία.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Με πήρανε τα κλάματα πρωί πρωί παρακολουθώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη και της Ράνιας Τζίμα στο MEGA να ξετυλίγεται το κουβάρι του «δράματος» που ζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο κ. Γιακουμάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για το θέμα των ημερών, τον ΕΝΦΙΑ. Στην αρχή τα όσα είπε για τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη μου προκάλεσαν ένα μούδιασμα, έναν αιφνιδιασμό, να μην πω και ενοχές αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας τον παρουσίαζε ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» ο οποίος όπως μας είπε χαρακτηριστικά άφησε ένα σωρό λεφτά στην Αμερική από την προηγούμενη δουλειά του για να έρθει εδώ και να δεχθεί να θυσιαστεί στο βωμό της δημοσιονομικής εξυγίανσης του τόπου, μέρος της οποίας βέβαια είναι και ο ΕΝΦΙΑ.

Η αλλαγή των συναισθημάτων ωστόσο έμελλε να είναι καταιγιστική. Γιατί μετά τον αιφνιδιασμό και τη ντροπή που ένιωσα για όλα όσα καταλόγιζα έως σήμερα-χωρίς να γνωρίζω ο αδαής-στον κ. Χαρδούβελη, στη συνέχεια ο αγαπητός κ. Γιακουμάτος «εξομολογήθηκε» δημοσίως το πρόβλημά του.

Ποιο είναι αυτό; Το σπίτι του στη Μύκονο. Για το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά:«Κι εγώ έχω ένα κωλόσπιτο στη Μύκονο και το έχω βάλει αγγελία σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου και δεν μπορώ να το πουλήσω».

να κανουμε ερανο για αυτην τη σκατοφατσα  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε δεν εχεις δικιο
ξερεις τι προβλημα ειναι να μην μπορεις να πουλησεις το σπιτι στην μυκονο :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ας σημειωθεί ότι στους «επώνυμους» ιδιοκτήτες-πωλητές συγκαταλέγεται ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που έχει βάλει πωλητήριο στη βίλα του, στην Άνω Μερά, η οποία διατίθεται προς περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, με τον βουλευτή να έχει δηλώσει ότι δέχεται παζάρια... Δεν είναι και ο μόνος: Στην κατηγορία αυτή των πωλητών συγκαταλέγονται γνωστοί σχεδιαστές, πρώην τηλεοπτικοί παρουσιαστές, επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

ειδες η λαικη δεξια

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
τυπε οχι σπιτι «κωλόσπιτο»
τύπε το αυθεντικό "κωλόσπιτο" ήταν αυτό

www.imagebam.com/image/15e648348307604] [/URL]

Η βίλα της οδού Αγράμπελης αγοράστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου για να στεγάσει τον νέο του γάμο  με την Δήμητρα Λιάνη. Ήταν το σπίτι που ανάγκασε τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο να πει την γνωστή φράση «δεν θα πέσουμε για ένα κωλόσπιτο», εννοώντας ότι δεν θα έπεφτε η κυβέρνηση λόγω των όσων ακούστηκαν και γράφτηκαν για την αγορά της βίλας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε το αυθεντικό "κωλόσπιτο" ήταν αυτό

www.imagebam.com/image/15e648348307604] [/URL]

Η βίλα της οδού Αγράμπελης αγοράστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου για να στεγάσει τον νέο του γάμο  με την Δήμητρα Λιάνη. Ήταν το σπίτι που ανάγκασε τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο να πει την γνωστή φράση «δεν θα πέσουμε για ένα κωλόσπιτο», εννοώντας ότι δεν θα έπεφτε η κυβέρνηση λόγω των όσων ακούστηκαν και γράφτηκαν για την αγορά της βίλας.

775.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα πως γινεται το κατω μερος του χεριου απο το αγκωνα και κατω μεχρι τα δαχτυλα να ειναι διπλασιο απο το πανω μερος μεχρι τον ωμο μονο η αυριανη το ξερει
http://[URL unfurl="true"]www.alarmingproducts.com/pics/greyalien.jpg[/img[/URL]]

:think:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Η ελληνική μεταπολίτευση.

Συνημμένα

• Lianis-PAPOULIAS-MIMI.jpg
    Lianis-PAPOULIAS-MIMI.jpg
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom