Το «δράμα» του Γιακουμάτου με το «κωλόσπιτο» στη Μύκονο
Πέμπτη, 28 Αυγούστου, 2014 17:06 μμ
316 23 0 Instapaper0 Google +0
Gerasimos Giakoumatos-570
Με πήρανε τα κλάματα πρωί πρωί παρακολουθώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη και της Ράνιας Τζίμα στο MEGA να ξετυλίγεται το κουβάρι του «δράματος» που ζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Γράφει ο Δημήτρης Δεμεσούκας
Ο κ. Γιακουμάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για το θέμα των ημερών, τον ΕΝΦΙΑ. Στην αρχή τα όσα είπε για τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη μου προκάλεσαν ένα μούδιασμα, έναν αιφνιδιασμό, να μην πω και ενοχές αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας τον παρουσίαζε ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» ο οποίος όπως μας είπε χαρακτηριστικά άφησε ένα σωρό λεφτά στην Αμερική από την προηγούμενη δουλειά του για να έρθει εδώ και να δεχθεί να θυσιαστεί στο βωμό της δημοσιονομικής εξυγίανσης του τόπου, μέρος της οποίας βέβαια είναι και ο ΕΝΦΙΑ.
Η αλλαγή των συναισθημάτων ωστόσο έμελλε να είναι καταιγιστική. Γιατί μετά τον αιφνιδιασμό και τη ντροπή που ένιωσα για όλα όσα καταλόγιζα έως σήμερα-χωρίς να γνωρίζω ο αδαής-στον κ. Χαρδούβελη, στη συνέχεια ο αγαπητός κ. Γιακουμάτος «εξομολογήθηκε» δημοσίως το πρόβλημά του.
Ποιο είναι αυτό; Το σπίτι του στη Μύκονο. Για το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά:«Κι εγώ έχω ένα κωλόσπιτο στη Μύκονο και το έχω βάλει αγγελία σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου και δεν μπορώ να το πουλήσω».
οταν ομιλει η λαικη δεξια