Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Φούστηδες και λεσβίες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα ρε τύποι από ΚΚΕ μέχρι Χρυσή Αυγή. Νέο είναι αυτό τώρα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η ΝΔ έχει 3 ρεύματα: φιλελεύθεροι (Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Μπακογιάννη κλπ) οι οποίοι είναι περισσότερο κεντρώοι παρά δεξιοί (ωστόσο σεβασμός γιατί είναι η φωνή της λογικής), λαική δεξιά (Γιακουμάτος, Ντινόπουλος, παλιότερα Καμμένος κλπ) τους οποίους εγώ ονομάζω ΓΤΠ καβάλα και η συντηρητική δεξιά (Βορίδης, Άδωνις, Κρανιδιώτης κλπ) οι οποίοι είναι και οι πιο γαμιστεροί. οι οποιοι ειναι για ξυλο  :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο μπαλτακος που ανηκει τυπε
Ο Μπαλτάκος είναι πολύ αξιόλογο άτομο. Εκπληκτικός επαγγελματίας, χομπίστας ιστορικός και συγγραφέας και συνεπής δεξιός. Έχει και γιο ΟΥΚά, όχι αναρχοάπλυτο. Έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σχεδόν ασυγχώρητο λάθος. Πίστευε ότι μπορούσαν οι Νεοναζί να μετατραπούν σε δεξιούς και να συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Αυτή η μαλακία του ωστόσο δεν τον ακυρώνει σαν άτομο, ούτε διαγράφει την ιστορία του.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο Μπαλτάκος είναι πολύ αξιόλογο άτομο. Εκπληκτικός επαγγελματίας, χομπίστας ιστορικός και συγγραφέας και συνεπής δεξιός. Έχει και γιο ΟΥΚά, όχι αναρχοάπλυτο. Έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σχεδόν ασυγχώρητο λάθος. Πίστευε ότι μπορούσαν οι Νεοναζί να μετατραπούν σε δεξιούς και να συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Αυτή η μαλακία του ωστόσο δεν τον ακυρώνει σαν άτομο, ούτε διαγράφει την ιστορία του.

σιγα το λαθος τυπε δεξιοι κ ακροδεξιοι πανε χερι χερι οταν δυσκολευουν οι καιροι  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Εαν αυτα που εγραψες πραγματικα τα πιστευεις, ε τι να πω αλλο σταματαω εδω την συζητηση γιατι σε κοβω για ατομο περιορισμενης ευθυνης.  :)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
σιγα το λαθος τυπε δεξιοι κ ακροδεξιοι πανε χερι χερι οταν δυσκολευουν οι καιροι  :grin: :grin:
Πράγματι, ας πούμε στο συμμοριτοπόλεμο δεξιοί και ακροδεξιοί παρτούζωσαν παρέα τα κομμούνια. Ωστόσο οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. Είναι ΝΕΟΝΑΖΙ. Είναι άλλο πράγμα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εαν αυτα που εγραψες πραγματικα τα πιστευεις, ε τι να πω αλλο σταματαω εδω την συζητηση γιατι σε κοβω για ατομο περιορισμενης ευθυνης.  :)
Αν μου πεις στο κείμενο που έγραψα ποιό ακριβώς είναι το λάθος, και μου αποδείξεις ότι έγραψα κάτι λάθος, θα ζητήσω και συγγνώμη. Τα υπόλοιπα είναι πίπες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πράγματι, ας πούμε στο συμμοριτοπόλεμο δεξιοί και ακροδεξιοί παρτούζωσαν παρέα τα κομμούνια. Ωστόσο οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. Είναι ΝΕΟΝΑΖΙ. Είναι άλλο πράγμα.

εισαι προοδευτικο ατομο τυπε  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν μου πεις στο κείμενο που έγραψα ποιό ακριβώς είναι το λάθος, και μου αποδείξεις ότι έγραψα κάτι λάθος, θα ζητήσω και συγγνώμη. Τα υπόλοιπα είναι πίπες.

τιποτα δν εγραψες λαθος οπως τα λες ειναι για τον Μπαλτακο...απλα δεν τον χωνευουν οι "προοδευτικοι"  :2funny:

Επισκέπτης
Δεν εχω χρονο τυπε να το συζητησουμε, εχω να ασχοληθω με ποιο σοβαρα πραγματα στην ζωη μου...οσες φορες προσπαθησα να συνενοηθω με δεξιους/ακροδεξιους με πηρε ολοι μερα και ακρη δεν εβγαλα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
οσες φορες προσπαθησα να συνενοηθω με δεξιους/ακροδεξιους με πηρε ολοι μερα και ακρη δεν εβγαλα.
Για εξέτασέ το κι από την άλλη μεριά. Μήπως φταις εσύ που δε μπορείς να συνεννοηθείς.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός