Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
στα υποκωλα ρευματα τυπε
στα υποκωλα ρευματα τυπε
Η ΝΔ έχει 3 ρεύματα: φιλελεύθεροι (Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Μπακογιάννη κλπ) οι οποίοι είναι περισσότερο κεντρώοι παρά δεξιοί (ωστόσο σεβασμός γιατί είναι η φωνή της λογικής), λαική δεξιά (Γιακουμάτος, Ντινόπουλος, παλιότερα Καμμένος κλπ) τους οποίους εγώ ονομάζω ΓΤΠ καβάλα και η συντηρητική δεξιά (Βορίδης, Άδωνις, Κρανιδιώτης κλπ)οι οποιοι ειναι για ξυλοοι οποίοι είναι και οι πιο γαμιστεροί.
Ο μπαλτακος που ανηκει τυπεΈχεις γράψει και 3 που δεν είναι.
Ο μπαλτακος που ανηκει τυπε
Ο Μπαλτάκος είναι πολύ αξιόλογο άτομο. Εκπληκτικός επαγγελματίας, χομπίστας ιστορικός και συγγραφέας και συνεπής δεξιός. Έχει και γιο ΟΥΚά, όχι αναρχοάπλυτο. Έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σχεδόν ασυγχώρητο λάθος. Πίστευε ότι μπορούσαν οι Νεοναζί να μετατραπούν σε δεξιούς και να συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Αυτή η μαλακία του ωστόσο δεν τον ακυρώνει σαν άτομο, ούτε διαγράφει την ιστορία του.Ο μπαλτακος που ανηκει τυπε
Ο Μπαλτάκος είναι πολύ αξιόλογο άτομο. Εκπληκτικός επαγγελματίας, χομπίστας ιστορικός και συγγραφέας και συνεπής δεξιός. Έχει και γιο ΟΥΚά, όχι αναρχοάπλυτο. Έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σχεδόν ασυγχώρητο λάθος. Πίστευε ότι μπορούσαν οι Νεοναζί να μετατραπούν σε δεξιούς και να συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Αυτή η μαλακία του ωστόσο δεν τον ακυρώνει σαν άτομο, ούτε διαγράφει την ιστορία του.
Ο Μπαλτάκος είναι πολύ αξιόλογο άτομο.
Έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σχεδόν ασυγχώρητο λάθος.
Εαν αυτα που εγραψες πραγματικα τα πιστευεις, ε τι να πω αλλο σταματαω εδω την συζητηση γιατι σε κοβω για ατομο περιορισμενης ευθυνης.Ο Μπαλτάκος είναι πολύ αξιόλογο άτομο. Εκπληκτικός επαγγελματίας, χομπίστας ιστορικός και συγγραφέας και συνεπής δεξιός. Έχει και γιο ΟΥΚά, όχι αναρχοάπλυτο. Έκανε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σχεδόν ασυγχώρητο λάθος. Πίστευε ότι μπορούσαν οι Νεοναζί να μετατραπούν σε δεξιούς και να συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Αυτή η μαλακία του ωστόσο δεν τον ακυρώνει σαν άτομο, ούτε διαγράφει την ιστορία του.
Πράγματι, ας πούμε στο συμμοριτοπόλεμο δεξιοί και ακροδεξιοί παρτούζωσαν παρέα τα κομμούνια. Ωστόσο οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. Είναι ΝΕΟΝΑΖΙ. Είναι άλλο πράγμα.σιγα το λαθος τυπε δεξιοι κ ακροδεξιοι πανε χερι χερι οταν δυσκολευουν οι καιροι
Αν μου πεις στο κείμενο που έγραψα ποιό ακριβώς είναι το λάθος, και μου αποδείξεις ότι έγραψα κάτι λάθος, θα ζητήσω και συγγνώμη. Τα υπόλοιπα είναι πίπες.Εαν αυτα που εγραψες πραγματικα τα πιστευεις, ε τι να πω αλλο σταματαω εδω την συζητηση γιατι σε κοβω για ατομο περιορισμενης ευθυνης.
Πράγματι, ας πούμε στο συμμοριτοπόλεμο δεξιοί και ακροδεξιοί παρτούζωσαν παρέα τα κομμούνια. Ωστόσο οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. Είναι ΝΕΟΝΑΖΙ. Είναι άλλο πράγμα.
Αν μου πεις στο κείμενο που έγραψα ποιό ακριβώς είναι το λάθος, και μου αποδείξεις ότι έγραψα κάτι λάθος, θα ζητήσω και συγγνώμη. Τα υπόλοιπα είναι πίπες.
Δεν εχω χρονο τυπε να το συζητησουμε, εχω να ασχοληθω με ποιο σοβαρα πραγματα στην ζωη μου...οσες φορες προσπαθησα να συνενοηθω με δεξιους/ακροδεξιους με πηρε ολοι μερα και ακρη δεν εβγαλα.Αν μου πεις στο κείμενο που έγραψα ποιό ακριβώς είναι το λάθος, και μου αποδείξεις ότι έγραψα κάτι λάθος, θα ζητήσω και συγγνώμη. Τα υπόλοιπα είναι πίπες.
Αν οι προοδευτικοί είναι αυτοί,εισαι προοδευτικο ατομο τυπε
Για εξέτασέ το κι από την άλλη μεριά. Μήπως φταις εσύ που δε μπορείς να συνεννοηθείς.οσες φορες προσπαθησα να συνενοηθω με δεξιους/ακροδεξιους με πηρε ολοι μερα και ακρη δεν εβγαλα.
Αν οι προοδευτικοί είναι αυτοί,
www.imagebam.com/image/26a56c348287340] [/URL] www.imagebam.com/image/0bf2a1348287347] [/URL] www.imagebam.com/image/ea1c15348287350] [/URL] www.imagebam.com/image/1504c1348287360] [/URL] www.imagebam.com/image/ee9f53348287364] [/URL] www.imagebam.com/image/91a417348287366] [/URL]
τότε θέλω να ζήσω και να πεθάνω συντηρητικός...
Για εξέτασέ το κι από την άλλη μεριά. Μήπως φταις εσύ που δε μπορείς να συνεννοηθείς.
τότε θέλω να ζήσω και να πεθάνω συντηρητικός...
τα πολλα συντηρητικα να προσεχεις