Νέα

Τσέχες vs Ρωσσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσέχες vs Ρωσσίδες

• Τσέχες

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Ρωσσίδες

Ψήφοι: 2 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα αυτο θα μπορουσαμε να το πουμε και για αυτους που εχουν την εμμονη με τις ελληνιδες :2funny:

και εκει να δεις προσωπικα δεδομενα που θα βγουν στη φορα....χαχαχαχα

οποτε αστο δεν τους συμφερει ολους αυτο το σκεπτικο ;) ;)

σε μένα αναφέρεσαι;
εγώ δεν έχω εμμονή με τις ελληνίδες....
με την κυτταρίτιδα έχω αλλεργία.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε μένα αναφέρεσαι;
εγώ δεν έχω εμμονή με τις ελληνίδες....
με την κυτταρίτιδα έχω αλλεργία.....

δεν απευθυνομαι σε σενα ντιαρ :)

η κυτταριτιδα οπως ξερεις βεβαια δε σταματαει στα συνορα.....

απλα οσο κομπλεξικο ακουγεται σε καποιους το μενος ορισμενων για τις ρωσιδες αλλο τοσο κομπλεξικο ακουγεται σε αλλους το μενος ορισμενων για τις ελληνιδες :)

ταλε κουαλε.....

και επιτελους δε γινεται σε καθε θρεντ να το γυριζουν ορισμενοι στις ελληνιδες....ειπαμε ας το παρουν αποφαση οτι ΔΕ θα γαμησουν......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Τι μπλεκετε τις Ελληνίδες στην κουβέντα?

Ποιος τις γαμάει μωρέ? (=>κανείς)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ε ολο και καποιοι τις γαμουνε κι αυτες τις ταλαιπωρες :cheesy:

εγω παντως ως ελλεηνις δεν τις εφερα στην κουβεντα....τα κομπλεξακια τις ανακατεψαν :cheesy:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τσέχες vs Ρωσσίδες δύσκολη η απόφαση,έριξα Ρωσσίδες και εξεπλάγην με το προβάδισμα που έχουν οι Τσέχες!!! :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
προδοτη ιουδα ισκαριωτη :P

παντως πριν ψηφισω περιμενα τις ρωσιδες μπροστα αλλα ευτυχως βλεπω οτι υπαρχει γουστο στο λαο :2funny:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

A γι'αυτό ακούω συνέχεια το χαρακτηρισμό:

"Ποιά αυτή?Αυτή είναι αγάμητη και κακιασμένη"

Γμτο κι εγώ που νόμιζα πως όλο και κάποιος κάνει το ψυχικό να τις τιμήσει κι αυτές! :(

Πάντως συχνό φαινόμενο στις μέρες μας Ελλεηνίδα με Αλβανό όπως Ρωσίδα με Αλβανό (εκτός από Ρωσοπόντιους)
Πόσο συχνό φαινόμενο είναι να δεις Τσέχα Πολωνή με Αλβανό ? :think:

Μου λεγε ένα ct girl πως πριν από 2 μήνες που ήταν Παρίσι της την έπεφτε ένας βρωμιάρης ταρίφας πως εκτός από το χοντρό πέσιμο της έκανε μια κρίσιμη ερώτηση

"Από που κατάγεσαι?"
Εκείνη επίτηδες...
"Είμαι Αλβανίδα"

Ε για τα επόμενα 20 λεπτά ότου που της ξαναμίλησε ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
προδοτη ιουδα ισκαριωτη :P

παντως πριν ψηφισω περιμενα τις ρωσιδες μπροστα αλλα ευτυχως βλεπω οτι υπαρχει γουστο στο λαο :2funny:
Βασικά με το μάτι δεν νομίζω οτί τις ξεχωρίζεις,γκομενάρες αμφότερες!!! :grin:
pirforos  άρχισε προπαγάνδα μπας και γίνει η ανατροπή γιατί μείναμε πολύ πίσω και το πρωτάθλημα θα χαθεί!!! :2funny: :2funny: :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
υπαρχουν πολλες στερημενες ελληνιδες αλλα επειδη κουβαλανε τη μαλακια που τη κληρονομησανε απο τη μανα τους φοβουνται να πηδηχτουνε για να μη της πουμε πουτανες.ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και μαγκια κλανια αυτες ειναι οι συ μπατριωτισσες μας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικά με το μάτι δεν νομίζω οτί τις ξεχωρίζεις,γκομενάρες αμφότερες!!! :grin:
pirforos  άρχισε προπαγάνδα μπας και γίνει η ανατροπή γιατί μείναμε πολύ πίσω και το πρωτάθλημα θα χαθεί!!! :2funny: :2funny: :2funny:

συγγνωμη αλλα ειναι τελειως διαφορετικες....απλα μερικες φορες το πουλι απο την καβλα ειναι τοσο ορθιο που εμποδιζει το οπτικο πεδιο ισως....ειναι η λεγομενη φαση τρυπα να ναι κι ο,τι ναναι :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
υπαρχουν πολλες στερημενες ελληνιδες αλλα επειδη κουβαλανε τη μαλακια που τη κληρονομησανε απο τη μανα τους φοβουνται να πηδηχτουνε για να μη της πουμε πουτανες.ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και μαγκια κλανια αυτες ειναι οι συ μπατριωτισσες μας.

ξεκολλαμε λιγο με τις ελληνιδες τωρα ναι? για τσεχες και ρωσιδες πλακωνομαστε εδω....ελεος :P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Έχεις κάποιο ελάχιστο δίκιο!!! :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Γμτο κι εγώ που νόμιζα πως όλο και κάποιος κάνει το ψυχικό να τις τιμήσει κι αυτές! :(
Ψυχικό? Αγγαρεία να λες.

Πάντως συχνό φαινόμενο στις μέρες μας Ελλεηνίδα με Αλβανό όπως Ρωσίδα με Αλβανό (εκτός από Ρωσοπόντιους)
:2funny: :2funny: :2funny:

...και που να πιάσουμε και τις πραγματικά "σοβαρές" χώρες...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
συγγνωμη αλλα ειναι τελειως διαφορετικες....απλα μερικες φορες το πουλι απο την καβλα ειναι τοσο ορθιο που εμποδιζει το οπτικο πεδιο ισως....ειναι η λεγομενη φαση τρυπα να ναι κι ο,τι ναναι :2funny:
Καλά θα πάμε το άλλο Σάββατο στριπ να δω τις γνώσεις σου!!! :grin:
Εγώ προσωπικά μόνο γαλαζοαίματες-κουκλίστικες τρύπες καταδέχομαι,που θα μου πεις τρύπα να'ναι και ότι να'ναι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Στη φωλιά σου μωρή ελλεεινίδα,γρήγορα!!! :knuppel: :knuppel:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
με κουρασε το θεμα πφφφφ μια συζητηση της προκοπης δε μπορειτε να κανετε...καληνυχτα :P

αυτοι που και καλα δεν εχουν καει ποτε απο ελληνιδα και ουτε καν γυριζουν αν τις κοιταξουν :2funny: (οταν πριν λιγο καιρο παρακαλαγανε 1-2 απο δαυτες :2funny: )
Βρε άντε στα μουνοκλανίδια που θες να μιλήσεις και για Ρωσίδες και Τσέχες!!! :grin:
Καλή σου νύχτα και με ένα καλό παιdi!!! :2funny: :2funny: :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:priest:θεε μου να ξυπνησω αυριο με μια τσεχα η με μια ρωσσιδα και ας τους αλλους να ψηφιζουν για το ποιες ειναι καλυτερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom