Νέα

TS14 Trans Bar Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lia(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 99K
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Σήμερα το βράδυ ποτάκι και καυλάντα στο TS14.Προτάσεις για παρέα από φιλαράκια ή ξεκωλάκια πάντα ευπρόσδεκτη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Λαθος μερα..
Αποψε εχει ΤΣΟΥ ΛΟΥ!!!!

Αδερφέ καλησπέρα.Ίσα ίσα θα πάω και με μεγαλύτερη καύλα από τη τσόντα που βλέπω.
Ανάμεσα στον Γαύρο να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο και να δω την Άννυ πίσω από τη μπάρα προτιμώ ΧΑΛΑΡΑ την Άννυ.Αν ξεκολλήσεις από tv σήμερα θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά φίλε μου Φακίρη.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Αδερφέ καλησπέρα.Ίσα ίσα θα πάω και με μεγαλύτερη καύλα από τη τσόντα που βλέπω.
Ανάμεσα στον Γαύρο να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο και να δω την Άννυ πίσω από τη μπάρα προτιμώ ΧΑΛΑΡΑ την Άννυ.Αν ξεκολλήσεις από tv σήμερα θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά φίλε μου Φακίρη.

αυτά είναι ωραια παρεα θ εχεις

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
μια ζωη μεσ την ατυχια τ ξερω ρε μουτρο....

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Γλυκε μου θα σε αφισω με την απορια!!!!
Αν θες να το ανακαλυψεις ελα να το διαπιστωσεις!!!
αφησε την απορια για το πανω, φαινεται πωσ δεν φορας..για το κατω πες μου που δεν φαινεται...τι? ολα φορα? ειμαι μακρια για να  ερθω.. :(

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
δεν παιζεσαι ητε με ητε χωρις

Φίλε βάτραχε και Πάνο όντως δεν παίζεται.Είτε με είτε χωρίς παιδιά.Και μάλλον θα είμαι τυχερός γιατί θα το δω από κοντά.Θέλετε να της πω κάτι εκ μέρους σας?

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε βάτραχε και Πάνο όντως δεν παίζεται.Είτε με είτε χωρίς παιδιά.Και μάλλον θα είμαι τυχερός γιατί θα το δω από κοντά.Θέλετε να της πω κάτι εκ μέρους σας?
ναι αμε..να της πεις πως οι εκπληξεις δεν ειναι παντα ευχαριστες..φανταζεσαι την απογοητευση μου σε περιπτωση που φορουσε εσωρουχο..? α και ενα φιλακι εκει :) :kissass:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606

πες της ότι θ ερθει η ωρα που θα την ξεκωλ@ασω

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χτες το βραδυ αποφασισαμε εγω ο αζαζελ ο μπουξ...και ο ακατανομαστος :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:να παμε στο μαγαζι.....πηγαμε νωρις.....η νικολ μαζι με τον μαριο στις θεσεις τους....ολος ο καλος ο κοσμος.....η κριστυ με την ντιανα....η ιωαννα...η ανυ λαουρα η ασπα η κατερινα...δυνατη μουσικη ελληνικα ξενα καθαρα ποτα και το κεφι διαχυτο.....οσοι θελουν να περασουν καλα με ενναλακτικη διασκεδαση ....το συνιστω ανεπιφυλακτα......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
χτες το βραδυ αποφασισαμε εγω ο αζαζελ ο μπουξ...και ο ακατανομαστος :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:να παμε στο μαγαζι.....πηγαμε νωρις.....η νικολ μαζι με τον μαριο στις θεσεις τους....ολος ο καλος ο κοσμος.....η κριστυ με την ντιανα....η ιωαννα...η ανυ λαουρα η ασπα η κατερινα...δυνατη μουσικη ελληνικα ξενα καθαρα ποτα και το κεφι διαχυτο.....οσοι θελουν να περασουν καλα με ενναλακτικη διασκεδαση ....το συνιστω ανεπιφυλακτα......

αυτά είναι τ πες την ιοαννα ότι είναι μεγαλη καυλα ....στην αννη ότι ακομα περημενο απαντηση....

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τον μπουξο γιατι τον παιρνετε μαζι αφου δεν..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom