CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Σήμερα το βράδυ ποτάκι και καυλάντα στο TS14.Προτάσεις για παρέα από φιλαράκια ή ξεκωλάκια πάντα ευπρόσδεκτη.
Λαθος μερα..Σήμερα το βράδυ ποτάκι και καυλάντα στο TS14.Προτάσεις για παρέα από φιλαράκια ή ξεκωλάκια πάντα ευπρόσδεκτη.
Λαθος μερα..
Αποψε εχει ΤΣΟΥ ΛΟΥ!!!!
Αδερφέ καλησπέρα.Ίσα ίσα θα πάω και με μεγαλύτερη καύλα από τη τσόντα που βλέπω.
Ανάμεσα στον Γαύρο να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο και να δω την Άννυ πίσω από τη μπάρα προτιμώ ΧΑΛΑΡΑ την Άννυ.Αν ξεκολλήσεις από tv σήμερα θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά φίλε μου Φακίρη.
ΤΗΝ έχω δίπλα μου φίλε βάτραχο και σου στέλνει φιλάκιααυτά είναι ωραια παρεα θ εχεις
ΤΗΝ έχω δίπλα μου φίλε βάτραχο και σου στέλνει φιλάκια
στα ειπα δεν στα ειπα? στο βορρα ειναι το κολπο!πες της ότι τ θελω από κοντα...... ;)
καλησπερα, τα εσωρουχα τα εχεις καταργησει? αληθεια δεν το βλεπω..Κατι απο αποψε μεσα απο το μπαρ φυσικα!!!
καλησπερα, τα εσωρουχα τα εχεις καταργησει? αληθεια δεν το βλεπω..
το μαγαζί πως παει?Γλυκε μου θα σε αφισω με την απορια!!!!
Αν θες να το ανακαλυψεις ελα να το διαπιστωσεις!!!
αφησε την απορια για το πανω, φαινεται πωσ δεν φορας..για το κατω πες μου που δεν φαινεται...τι? ολα φορα? ειμαι μακρια για να ερθω..Γλυκε μου θα σε αφισω με την απορια!!!!
αυτο λεω δεν χρειαζοντε..τ να τα κανεις ......
Γλυκε μου θα σε αφισω με την απορια!!!!
δεν παιζεσαι ητε με ητε χωρις
ναι αμε..να της πεις πως οι εκπληξεις δεν ειναι παντα ευχαριστες..φανταζεσαι την απογοητευση μου σε περιπτωση που φορουσε εσωρουχο..? α και ενα φιλακι εκειΦίλε βάτραχε και Πάνο όντως δεν παίζεται.Είτε με είτε χωρίς παιδιά.Και μάλλον θα είμαι τυχερός γιατί θα το δω από κοντά.Θέλετε να της πω κάτι εκ μέρους σας?
Φίλε βάτραχε και Πάνο όντως δεν παίζεται.Είτε με είτε χωρίς παιδιά.Και μάλλον θα είμαι τυχερός γιατί θα το δω από κοντά.Θέλετε να της πω κάτι εκ μέρους σας?
χτες το βραδυ αποφασισαμε εγω ο αζαζελ ο μπουξ...και ο ακατανομαστος να παμε στο μαγαζι.....πηγαμε νωρις.....η νικολ μαζι με τον μαριο στις θεσεις τους....ολος ο καλος ο κοσμος.....η κριστυ με την ντιανα....η ιωαννα...η ανυ λαουρα η ασπα η κατερινα...δυνατη μουσικη ελληνικα ξενα καθαρα ποτα και το κεφι διαχυτο.....οσοι θελουν να περασουν καλα με ενναλακτικη διασκεδαση ....το συνιστω ανεπιφυλακτα......
Τον μπουξο γιατι τον παιρνετε μαζι αφου δεν..χτες το βραδυ αποφασισαμε εγω ο αζαζελ ο μπουξ...και ο ακατανομαστος να παμε στο μαγαζι.....πηγαμε νωρις.....η νικολ μαζι με τον μαριο στις θεσεις τους....ολος ο καλος ο κοσμος.....η κριστυ με την ντιανα....η ιωαννα...η ανυ λαουρα η ασπα η κατερινα...δυνατη μουσικη ελληνικα ξενα καθαρα ποτα και το κεφι διαχυτο.....οσοι θελουν να περασουν καλα με ενναλακτικη διασκεδαση ....το συνιστω ανεπιφυλακτα......