Νέα

TS14 Trans Bar Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lia(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 100K
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια πως και δεν σας εχω γνωρισει ακομα στο μαγαζι και πηγαινα σχεδον καθε μερα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.834
Πόντοι
34.538
αληθεια πως και δεν σας εχω γνωρισει ακομα στο μαγαζι και πηγαινα σχεδον καθε μερα
Κοιτα θα μας δεις να κινούμαστε τοιχο τοιχο.....
Προσεχουμε τα κωλια μας!!!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
οταν μπαινω στο μαγαζι στο μετωπο μου δεν γραφει τραβεστολαγνος.....αν και πλεον με ξερει αρκετος κοσμος με το συγκεκριμενο ονομα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: απλα συνηθως φροντιζω να περνω απαρατηρητος.. :orchestra: :orchestra: :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
οταν μπαινω στο μαγαζι στο μετωπο μου δεν γραφει τραβεστολαγνος.....αν και πλεον με ξερει αρκετος κοσμος με το συγκεκριμενο ονομα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: απλα συνηθως φροντιζω να περνω απαρατηρητος.. :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Αφού σε καλύπτει η Μαμά σου! :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ο αζαζελ ακομα να εμφανιστει;;;;;;;;; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
η θα προσπαθει να συνελθει απο το ποτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ο αζαζελ ακομα να εμφανιστει;;;;;;;;; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Είχαμε ληστεία εχθες σε ενα απο τα μαγαζια κάτω στην πολυκατοικία μου και έτρεχα μ'ενα ρόπαλο στο χέρι να πιάσω τον πουστη,μου τη γλύτωσε αλλα τουλαχιστον πήρα πίσω τα κλεμμένα.
Azazel against all και σε john Rambo έκδοση  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.834
Πόντοι
34.538
Είχαμε ληστεία εχθες σε ενα απο τα μαγαζια κάτω στην πολυκατοικία μου και έτρεχα μ'ενα ρόπαλο στο χέρι να πιάσω τον πουστη,μου τη γλύτωσε αλλα τουλαχιστον πήρα πίσω τα κλεμμένα.
Azazel against all και σε john Rambo έκδοση  :grin:
Εχεις και ροπαλο στο σπιτι ρε ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ?????

:S :S :S :S :S :S

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.369
Παιδιά καλημέρα.Ξέρω ότι λόγω απόστασης είμαι "λίγο" ξέμπαρκος στην παρέα σας.Αλλά θα το εκτιμούσα δεόντως και θα έκανα ταξιδάκι μόνο για το χαβαλέ και τη παρέα εκεί.Αν είμαι ευπρόσδεκτος γουστάρω τρελλά να παρευρεθώ και εγώ στην επανέναρξη.Αν είναι και η Νίνα τότε όλα τα λεφτά παιδιά.
αναλογος ποσες σαμπανιες θα μου ανοιξεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Συνημμένα

• ddasdasdas.jpg
    ddasdasdas.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 51

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Αυτο το θρεντ ηταν στα χαμενα και μολις εγραψα μια κριτικη για το μαγαζι,εγινε χαμος...
Αντε βαλτε και σεις ολοι κανενα λιθαρακι εδω..

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
αναλογος ποσες σαμπανιες θα μου ανοιξεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Εγώ Νινάρα μου να φέρω όσες θέλεις.Αλλά ΕΣΥ έχεις ειδικότητα να τις ανοίγεις.Και όχι απλά να τις ανοίγεις αλλά να τις κάνεις να εκρήγνυνται.Τη δικιά μου τη "σαμπάνια" πάντως την έκανες να εκραγεί με τη ΦΟΒΕΡΗ σου ΠΙΠΑΡΑ.Καλά να είσαι μάτια μου και καλό καλοκαίρι.Τα λέμε αρχές Σεπτέμβρη από κοντά μικρή μου.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.369
Εγώ Νινάρα μου να φέρω όσες θέλεις.Αλλά ΕΣΥ έχεις ειδικότητα να τις ανοίγεις.Και όχι απλά να τις ανοίγεις αλλά να τις κάνεις να εκρήγνυνται.Τη δικιά μου τη "σαμπάνια" πάντως την έκανες να εκραγεί με τη ΦΟΒΕΡΗ σου ΠΙΠΑΡΑ.Καλά να είσαι μάτια μου και καλό καλοκαίρι.Τα λέμε αρχές Σεπτέμβρη από κοντά μικρή μου.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους και όλες.Πέμπτη,Παρασκευή θα βρίσκομαι TS14.Όποιο φιλαράκι θέλει να κανονίσουμε να βρεθούμε είμαι στη διάθεσή του.Επίσης όποιο ξεκωλάκι θέλει να βρεθούμε επίσης στη διάθεσή του.
Καλά να περνάτε παιδιά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.834
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα σε όλους και όλες.Πέμπτη,Παρασκευή θα βρίσκομαι TS14.Όποιο φιλαράκι θέλει να κανονίσουμε να βρεθούμε είμαι στη διάθεσή του.Επίσης όποιο ξεκωλάκι θέλει να βρεθούμε επίσης στη διάθεσή του.
Καλά να περνάτε παιδιά.
Σημερα είναι Σαββατο ρε φιλε,τι μας λες...Θα ξεχαστεί ως τοτε...

Ποσταρησε το παλι Τεταρτη,Πεμπτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom