Desperanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά γενικά συχνάζουν στο μαγαζί τρανς/crossdressers η κυρίως άντρες; Και τι φάση είναι όλο λεω να έρθω μόνος αλλά το αναβαλω
ολες οι κατηγοριες παιζουν.....αν εισαι στρειτ θα ανηκεις στην μειοψηφειατρανς κρος γκευ ειναι η πλειοψειφια....κακως που δεν εχεις παει.....δεν δαγκωνουν.... και οταν αναβει το κεφι γινεται τρελλος χαβαλεςΠαιδιά γενικά συχνάζουν στο μαγαζί τρανς/crossdressers η κυρίως άντρες; Και τι φάση είναι όλο λεω να έρθω μόνος αλλά το αναβαλω
Καλησπέρα σε όλους και όλες.Πέμπτη,Παρασκευή θα βρίσκομαι TS14.Όποιο φιλαράκι θέλει να κανονίσουμε να βρεθούμε είμαι στη διάθεσή του.Επίσης όποιο ξεκωλάκι θέλει να βρεθούμε επίσης στη διάθεσή του.
Καλά να περνάτε παιδιά.
εκτος συγκλονιστικου απροοποτου θα σας τιμησω με την παρουσια μου.....θα σας δουμε κυριε λαγνε ή παλι θα λειπετε?
ΩΧ!!!!Τη γαμησαμε.....εκτος συγκλονιστικου απροοποτου θα σας τιμησω με την παρουσια μου.....
To TS-14 γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια την παρασκευη 2/10/15 23:00 Εισοδος:Free
Καλημέρα σε όλους από την Αθήνα! Σκέφτομαι πολύ σύντομα να επισκεφτώ την Θεσσαλονίκη και φυσικά να βγω για ποτάκι στο TS14! Ελπίζω και εύχομαι να γίνω αποδέκτης της γνωστής φιλοξενίας των Σαλονικών! αααχ αισθάνομαι πολύ όμορφα ήδη!!!
αννυ δωσε στον φιλο μου χαρτακι πριτεραιοτητασ 696969....εγω παντως προηγουμαι......Στις τουαλετες θα εχει κανενα δωρακι για τους θαμωνες?
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια και μόνο βραδιά στο TS-14 η εκπληκτική drag queen jennifer σε τρία καταπληκτικά show,ελάτε λοιπόν να απολαύσουμε από κοντά την BEYONCE την RIHANNA και φυσικά την CONCHITA............
Κατι απο αποψε!!!!
Γιατι παντα μαρεσει να καθομαι πανω στην ΜΠΑΡΑ!!!!
αχ αυτη η μπαρα..... μωρακι .....μας εφτιαξες βραδιατικα....... οσο πας ολο και πιο σεξυ εισαι.....Κατι απο αποψε!!!!
Γιατι παντα μαρεσει να καθομαι πανω στην ΜΠΑΡΑ!!!!
τρελαινομαι !πρεπει να ερ8ω εκει συντομα!!!Καθε Τριτη και Τεταρτη λοιπον πισω απο την ΜΠΑΡΑ!!!
Να πιουμε τα ποτακια μας κ να γνωριστουμε !!!!
δεν πεζει ν ερθω κανε κατι...Καθε Τριτη και Τεταρτη λοιπον πισω απο την ΜΠΑΡΑ!!!
Να πιουμε τα ποτακια μας κ να γνωριστουμε !!!!
Εχεις να μου προτεινεις κατι αγορινα?
Εχεις να μου προτεινεις κατι αγορινα?