Νέα

TS14 Trans Bar Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 100K
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.482
Πόντοι
34.538
Ρε VIKING πολυ συντηρητικος εισαι....
Ανοιξε τους οριζοντες σου...
Υπαρχουν κι αλλα γουστα που δεν εχεις ανακαλυψει ακομα...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οχι τυπε,ανωμαλα γουστα ποτε δεν μ'ενδιεφεραν και ουτε προκειται.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
το προγραμα μετα ειχε φηβερ...περιμενω τον αζαζελ να γραψει κριτικη και εγω μετα να συμπληρωσω....viking....χαλαρωσε φιλαρακι....μια χαρα μαγαζι ειναι.....αν δεν γουσταρεις τους γκευ και τις τρανς δικαιωμασου αλλα αν δεν πας να δεις τι γινεται τι και πως η αποψη σου ειναι αβασιμη....

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
το προγραμα μετα ειχε φηβερ...περιμενω τον αζαζελ να γραψει κριτικη και εγω μετα να συμπληρωσω....viking....χαλαρωσε φιλαρακι....μια χαρα μαγαζι ειναι.....αν δεν γουσταρεις τους γκευ και τις τρανς δικαιωμασου αλλα αν δεν πας να δεις τι γινεται τι και πως η αποψη σου ειναι αβασιμη....
Δεν εχω αποψη για τετοια μαγαζια,γιατι φυσικα δεν παω και ουτε προκειται να παω ΠΟΤΕ.. απλα απαντησα στον αλλον που ανεφερε το ονομα μου  :)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.482
Πόντοι
34.538
Αν περιμενεις κριτικη απο ΑΖΑ, θα περασει κανενας μηνας...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
οσοι εχουν παει στο μαγαζι εχοντας εμενα για συνοδεια εχουν περασει πολυ καλα.....και κανενας δεν ειχε παραπονο.....αν εχει κανεις παραπονο ας το πει..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.809
Πόντοι
606
οσοι εχουν παει στο μαγαζι εχοντας εμενα για συνοδεια εχουν περασει πολυ καλα.....και κανενας δεν ειχε παραπονο.....αν εχει κανεις παραπονο ας το πει..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

θα γουσταρα να τ πιναμαι παρεα μια μερα εκει μεσα....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.809
Πόντοι
606

Stories

Νέο!