mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.858
- Πόντοι
- 10.326
το παιδί κερνούσε Ναουμε!Τον μπουξο γιατι τον παιρνετε μαζι αφου δεν..![]()

το παιδί κερνούσε Ναουμε!Τον μπουξο γιατι τον παιρνετε μαζι αφου δεν..![]()
Καλα περασατε εμαθα!!!!!το παιδί κερνούσε Ναουμε!![]()
![]()
το μαγαζί πλέον είναι αν οχι 2 ,1 επίπεδο πιο πανω !Καλα περασατε εμαθα!!!!!
χαχαχα ρε κουφαλα τι εκανες εκει και σ'αρεσε τοσο πολυτο μαγαζί πλέον είναι αν οχι 2 ,1 επίπεδο πιο πανω !![]()
τπτ ρε φιλέ απλώς με την ανακαίνιση έδειξε το μαγαζάκι! Και πινεις το ποτό σου άνετα.χαχαχα ρε κουφαλα τι εκανες εκει και σ'αρεσε τοσο πολυ![]()
χαθηκαν τα μαγαζια να πιεις ποτο :S τεσπα,δεν μου πεφτει λογος..προβλημα σουτπτ ρε φιλέ απλώς με την ανακαίνιση έδειξε το μαγαζάκι! Και πινεις το ποτό σου άνετα.
θα το ξαναπω ο εορτάζοντας εκεί ήθελε να μας πάει!χαθηκαν τα μαγαζια να πιεις ποτο :S τεσπα,δεν μου πεφτει λογος..προβλημα σου![]()
θα το ξαναπω ο εορτάζοντας εκεί ήθελε να μας πάει!![]()
![]()
Δεν εχω αποψη για τετοια μαγαζια,γιατι φυσικα δεν παω και ουτε προκειται να παω ΠΟΤΕ.. απλα απαντησα στον αλλον που ανεφερε το ονομα μουτο προγραμα μετα ειχε φηβερ...περιμενω τον αζαζελ να γραψει κριτικη και εγω μετα να συμπληρωσω....viking....χαλαρωσε φιλαρακι....μια χαρα μαγαζι ειναι.....αν δεν γουσταρεις τους γκευ και τις τρανς δικαιωμασου αλλα αν δεν πας να δεις τι γινεται τι και πως η αποψη σου ειναι αβασιμη....
Αν περιμενεις κριτικη απο ΑΖΑ, θα περασει κανενας μηνας...το προγραμα μετα ειχε φηβερ...περιμενω τον αζαζελ να γραψει κριτικη και εγω μετα να συμπληρωσω....viking....χαλαρωσε φιλαρακι....μια χαρα μαγαζι ειναι.....αν δεν γουσταρεις τους γκευ και τις τρανς δικαιωμασου αλλα αν δεν πας να δεις τι γινεται τι και πως η αποψη σου ειναι αβασιμη....
Εγω δεν ειπα για ανωμαλα γουστα...Οχι τυπε,ανωμαλα γουστα ποτε δεν μ'ενδιεφεραν και ουτε προκειται.
Ετσι, ας μεινουμε σ'αυτο.. δεν ξερω και δεν θελω να μαθω.Ειδες που δεν ξερεις...
οσοι εχουν παει στο μαγαζι εχοντας εμενα για συνοδεια εχουν περασει πολυ καλα.....και κανενας δεν ειχε παραπονο.....αν εχει κανεις παραπονο ας το πει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν αποφασεις να ανηφορησεις θεσσαλονικη μου στελνεις μηνημα και το κανονιζουμεθα γουσταρα να τ πιναμαι παρεα μια μερα εκει μεσα....
αν είναι για κατι τετιο ερχομαι αυριοαν αποφασεις να ανηφορησεις θεσσαλονικη μου στελνεις μηνημα και το κανονιζουμε![]()
![]()
![]()