Νέα

TS14 Trans Bar Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lia(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 99K
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mrsalonica

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σύντροφοι!!!

Ένα συγκλονιστικό μωρό που είδε σε φωτογραφίες στο facebook, καστανό, Νικόλ πρέπει να τη λένε εκεί δουλεύει??

Τι έρωτας είναι αυτό το πλάσμα...??

Πληροφορίες πιο "ειδικές" έχετε??

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Το ότι δεν έκανες τίποτα (ακόμη) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε και το νου μας, είσαι σεσημασμένο μούτρο και απο τα λίγα αδερφέ μου  :)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Το ότι δεν έκανες τίποτα (ακόμη) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε και το νου μας, είσαι σεσημασμένο μούτρο και απο τα λίγα αδερφέ μου   :)
:rockon: :rockon: :rockon:μακαρι ν μπορουσα θ ερχομουν αυριο...

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1

Τελικά ρε βάτραχε σου έγινε το χατήρι.Το δίδυμο κατέβηκε Αθήνα.Καλά να περάσεις φίλε μου.
Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι ανοιχτά το TS14? (γκαντεμιά εγώ ανέβηκα και το δίδυμο κατέβηκε γαμώ τη τύχη μου) :2funny: :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Τελικά ρε βάτραχε σου έγινε το χατήρι.Το δίδυμο κατέβηκε Αθήνα.Καλά να περάσεις φίλε μου.
Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι ανοιχτά το TS14? (γκαντεμιά εγώ ανέβηκα και το δίδυμο κατέβηκε γαμώ τη τύχη μου) :2funny: :2funny:

καλα είναι τ μωρα τουμπανα με την πραγματικη εννοιια ......η ιωαννα μεν δεν δεν εχω ξαναδει κατι ποιο ομωρφο στ χωρο...

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Τελικά όντως Ιωάννα - Άννυ απουσιάζουν από την πόλη μας?

curious_panos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κανένας για TS14 σήμερα μη πάω κι ειμαι σαν τον κούκο;

killaaah

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλά είσαι εκεί, να έρθω εγώ στο κρεβατάκι σου  :knockinb:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι με την συνοδεια του φακιρη για να δουμε την μινα ορφανου....Αφιξη γυρω στις 12/30 και το teem του μαγαζιου πανετοιμο.Μπραβο στην κριστυ που εφερε την μινα μπραβο και σε οσους συνετελεσαν στο να γινει η βραδια ακομα καλυτερη..νικολ κια μαριος μαχιμοι η ντιανα στα ντεκς και ενας χαμος στο μαγαζι...
Η μινα απο κοντα ειναι πολυ ωραιο πλασμα...χαμογελαστη φιλικη.....πιστευω πως ειναι κορυφαια σε αυτο που κανει.....ξεκινησε κανοντας την μαρια καλλας μετα την ντανα ιντερνασιοναλ και εκλεισε το προγραμμα με οριενταλ....και το μαγαζι παραμιλουσε....η μινα εχει ΠΑΡΑπολυ ταλεντο.
Ας ξεκινησουμε και τις παρουσιες στο μαγαζι που ηταν πολλες....ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν ξεχασω καμια γιατι δεν τις ξερω και ολες :grin: :grin: :grin:
Ιωαννα....με μαυρο αποκαλυπτυκο φορεμα.....πολυ ενδιαφερον θα ελεγα.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Αννυ....με εφαρμοστο τζινακι....μωρακι μερικες φορες και το απλο ντυσιμο κανει την διαφορα... ;)
Λαουρα με μαυρο μινι και γοβες.... :P :P
Στελλα....μωρακι εχεις ομορφυνει πολυ τελευταια....το ξερεις και σου το ειπα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Νικολ....ψηλη εντυπωσιακη.....καιρο ειχα να σε δω...μαλλον δεν ταιριαζουν οι ωρες μας.... :grin:
Λια με υπερβολικα στενο μπουστο για φαινονται οι βυζαρες :rolleyes: :rolleyes:
Κατια......εισαι τρελλοκομειο το ξερεις;;;;;;;
Νανσυ....παιδια μπηκε στο μαγαζι και ολο το μαγαζι γυρισε....ντυμενη στα λευκα...απο τις κορυφαιες....
Εχει παει 3 και σηκωνομαι να φυγω....δεν καταλαβες μου λεει η κριστυ....τωρα εχει οριενταλ απο την μινα....το μωρο πετουσε φωτιες.....περασα πολυ καλα...οσοι δεν ηρθατε χασατε :rockon: :rockon: :rockon:
αν θυμηθω και αλλες παρουσιες ..θα επανελθω με συμπληρωματικη αναφορα... :dancing: :dancing:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι με την συνοδεια του φακιρη για να δουμε την μινα ορφανου....Αφιξη γυρω στις 12/30 και το teem του μαγαζιου πανετοιμο.Μπραβο στην κριστυ που εφερε την μινα μπραβο και σε οσους συνετελεσαν στο να γινει η βραδια ακομα καλυτερη..νικολ κια μαριος μαχιμοι η ντιανα στα ντεκς και ενας χαμος στο μαγαζι...
Η μινα απο κοντα ειναι πολυ ωραιο πλασμα...χαμογελαστη φιλικη.....πιστευω πως ειναι κορυφαια σε αυτο που κανει.....ξεκινησε κανοντας την μαρια καλλας μετα την ντανα ιντερνασιοναλ και εκλεισε το προγραμμα με οριενταλ....και το μαγαζι παραμιλουσε....η μινα εχει ΠΑΡΑπολυ ταλεντο.
Ας ξεκινησουμε και τις παρουσιες στο μαγαζι που ηταν πολλες....ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν ξεχασω καμια γιατι δεν τις ξερω και ολες :grin: :grin: :grin:
Ιωαννα....με μαυρο αποκαλυπτυκο φορεμα.....πολυ ενδιαφερον θα ελεγα.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Αννυ....με εφαρμοστο τζινακι....μωρακι μερικες φορες και το απλο ντυσιμο κανει την διαφορα... ;)
Λαουρα με μαυρο μινι και γοβες.... :P :P
Στελλα....μωρακι εχεις ομορφυνει πολυ τελευταια....το ξερεις και σου το ειπα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Νικολ....ψηλη εντυπωσιακη.....καιρο ειχα να σε δω...μαλλον δεν ταιριαζουν οι ωρες μας.... :grin:
Λια με υπερβολικα στενο μπουστο για φαινονται οι βυζαρες :rolleyes: :rolleyes:
Κατια......εισαι τρελλοκομειο το ξερεις;;;;;;;
Νανσυ....παιδια μπηκε στο μαγαζι και ολο το μαγαζι γυρισε....ντυμενη στα λευκα...απο τις κορυφαιες....
Εχει παει 3 και σηκωνομαι να φυγω....δεν καταλαβες μου λεει η κριστυ....τωρα εχει οριενταλ απο την μινα....το μωρο πετουσε φωτιες.....περασα πολυ καλα...οσοι δεν ηρθατε χασατε :rockon: :rockon: :rockon:
αν θυμηθω και αλλες παρουσιες ..θα επανελθω με συμπληρωματικη αναφορα... :dancing: :dancing:
βρηκες τον παράδεισο σου μλκ μου! :grin:  :kneel: :kneel:... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom