laoura cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
egw otan eixa paei den eixe psuxi
Διαφορετικά μας έχεις γραμμένους??? (στα βάθη του βάλτου) ;)αν είναι για κατι τετιο ερχομαι αυριο
Διαφορετικά μας έχεις γραμμένους??? (στα βάθη του βάλτου) ;)
Batraxi θα είσαι επικίνδυνος εδώ στην πόλη μας.
μακαρι ν μπορουσα θ ερχομουν αυριο...Το ότι δεν έκανες τίποτα (ακόμη) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε και το νου μας, είσαι σεσημασμένο μούτρο και απο τα λίγα αδερφέ μου
αν είναι για κατι τετιο ερχομαι αυριο
Τελικά ρε βάτραχε σου έγινε το χατήρι.Το δίδυμο κατέβηκε Αθήνα.Καλά να περάσεις φίλε μου.
Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι ανοιχτά το TS14? (γκαντεμιά εγώ ανέβηκα και το δίδυμο κατέβηκε γαμώ τη τύχη μου)
2 ξανθιές είναι αυτές, που την πέφτουν στην 26ης Οκτωβρίου, στη διασταύρωση πριν τα δικαστήρια;Τελικά όντως Ιωάννα - Άννυ απουσιάζουν από την πόλη μας?
2 ξανθιές είναι αυτές, που την πέφτουν στην 26ης Οκτωβρίου, στη διασταύρωση πριν τα δικαστήρια;
Ευχαριστώ Άζαζελ! Τις βλέπω κάθε φορά, γυρνώντας από Μύλο, γι' αυτό ρώτησα. Για κατάθεση, δεν υπάρχει περίπτωση.Η Αννυ ειναι μονο ξανθια αλλα δεν ειναι αυτες που λες.
βρηκες τον παράδεισο σου μλκ μου! ...Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι με την συνοδεια του φακιρη για να δουμε την μινα ορφανου....Αφιξη γυρω στις 12/30 και το teem του μαγαζιου πανετοιμο.Μπραβο στην κριστυ που εφερε την μινα μπραβο και σε οσους συνετελεσαν στο να γινει η βραδια ακομα καλυτερη..νικολ κια μαριος μαχιμοι η ντιανα στα ντεκς και ενας χαμος στο μαγαζι...
Η μινα απο κοντα ειναι πολυ ωραιο πλασμα...χαμογελαστη φιλικη.....πιστευω πως ειναι κορυφαια σε αυτο που κανει.....ξεκινησε κανοντας την μαρια καλλας μετα την ντανα ιντερνασιοναλ και εκλεισε το προγραμμα με οριενταλ....και το μαγαζι παραμιλουσε....η μινα εχει ΠΑΡΑπολυ ταλεντο.
Ας ξεκινησουμε και τις παρουσιες στο μαγαζι που ηταν πολλες....ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν ξεχασω καμια γιατι δεν τις ξερω και ολες
Ιωαννα....με μαυρο αποκαλυπτυκο φορεμα.....πολυ ενδιαφερον θα ελεγα....
Αννυ....με εφαρμοστο τζινακι....μωρακι μερικες φορες και το απλο ντυσιμο κανει την διαφορα... ;)
Λαουρα με μαυρο μινι και γοβες....
Στελλα....μωρακι εχεις ομορφυνει πολυ τελευταια....το ξερεις και σου το ειπα...
Νικολ....ψηλη εντυπωσιακη.....καιρο ειχα να σε δω...μαλλον δεν ταιριαζουν οι ωρες μας....
Λια με υπερβολικα στενο μπουστο για φαινονται οι βυζαρες
Κατια......εισαι τρελλοκομειο το ξερεις;;;;;;;
Νανσυ....παιδια μπηκε στο μαγαζι και ολο το μαγαζι γυρισε....ντυμενη στα λευκα...απο τις κορυφαιες....
Εχει παει 3 και σηκωνομαι να φυγω....δεν καταλαβες μου λεει η κριστυ....τωρα εχει οριενταλ απο την μινα....το μωρο πετουσε φωτιες.....περασα πολυ καλα...οσοι δεν ηρθατε χασατε
αν θυμηθω και αλλες παρουσιες ..θα επανελθω με συμπληρωματικη αναφορα...
που εισουν ρε ομορφε; σε περιμενα να ερθειςβρηκες τον παράδεισο σου μλκ μου! ...
με πήρε ο ύπνος ,την άλλη φορά!που εισουν ρε ομορφε; σε περιμενα να ερθεις
......με πήρε ο ύπνος ,την άλλη φορά!