Νέα

TS14 Trans Bar Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lia(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 100K
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
για σενα ειμαι παντα διαθεσιμος....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
περιμενω να μας επισκεπτεις... :grin: :grin: :grin: :grin: πριν κατεβω τον σεπτεμβριο αθηνα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τι δουλεια εχει ο ανθιμος στο ts14 οταν γινοταν το pride εκανε αγρυπνιες...ολα τα εχουμε λυμενα οι τρανς και οι γκευ μας πειραζουν...ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΙΜΕ  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
την αγρυπνία  την έκανε για συμπαράσταση   :rockon:  :hi:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά καλημέρα.Ξέρω ότι λόγω απόστασης είμαι "λίγο" ξέμπαρκος στην παρέα σας.Αλλά θα το εκτιμούσα δεόντως και θα έκανα ταξιδάκι μόνο για το χαβαλέ και τη παρέα εκεί.Αν είμαι ευπρόσδεκτος γουστάρω τρελλά να παρευρεθώ και εγώ στην επανέναρξη.Αν είναι και η Νίνα τότε όλα τα λεφτά παιδιά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.836
Πόντοι
34.538
Παιδιά καλημέρα.Ξέρω ότι λόγω απόστασης είμαι "λίγο" ξέμπαρκος στην παρέα σας.Αλλά θα το εκτιμούσα δεόντως και θα έκανα ταξιδάκι μόνο για το χαβαλέ και τη παρέα εκεί.Αν είμαι ευπρόσδεκτος γουστάρω τρελλά να παρευρεθώ και εγώ στην επανέναρξη.Αν είναι και η Νίνα τότε όλα τα λεφτά παιδιά.
Οποτε γουστάρεις,ευπροσδεκτος....
Δεν ειμαστε κλειστο κλαμπ...
Ολο οι καλοι χωρανε....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
θα περασουμε καλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ολοι χωραμε  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: αν ειναι να μαζευτουμε θα κανω τα κουμαντα με την κριστυ :orchestra: :orchestra:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά ευχαριστώ και για τη καλή διάθεση και για την άμεση ανταπόκριση.Καλά να είστε,καλά να περάσετε και τα λέμε στην επανέναρξη 04/09 για party.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.868
Εχετε ξεσηκωσει το σαιτ μ αυτο το παρτυ κι επειδη δεν θα μπορω να ειμαι,θα περιμενω με ενδιαφερον τις εντυπωσεις.Ειστε πολυ ωραια παρεα,μπραβο σας. :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τζουλι ειμαστε ατομα που εχουμε γνωριστει μεσω του σαιτ...στην παρεα ολοι ειναι ευπροσδεκτοι....αν εχεις ανοιχτο μυαλο και διαθεση για διασκεδαση ..θα περασεις καλα :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom