TSTRANSBAR14
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ;)
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ;)
βαλτε κ καμιά φωτογραφία να δούμε τον χώρο κ πως είναι τα μωρά μπας κ έρθω για καφέ κ κανένα πιτσιλισμαΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ;)
;) THANKSΚαλές δουλειές κορίτσια!
η Νινα ερχεται στο καταστημα σας??...θελω να την καμακωσω ενα βραδυ μ'αρεσει πολυΕλάτε να γνωριστούμε,πίνοντας το ποτό μας,χαλαρά και όπου βγει!!
Είστε όλοι καλοδεχούμενοι, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις,σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια και το επίπεδο όλων μας!!
tetia legeη Νινα ερχεται στο καταστημα σας??...θελω να την καμακωσω ενα βραδυ μ'αρεσει πολυ
καναπεδάκια δεν βλέπω κι ανησχυχώ..
Δλδ?Για πες πως περνας και ποσα πλερώνεις?Κορίτσια καλές δουλειές (αν και σας έχω ευχηθεί από κοντά) και χρόνια πολλά.Παιδιά όσες φορές πήγα τα κορίτσια με έκαναν να νιώσω ότι πηγαίνω σε ένα χώρο γνώριμο και φυσικά με έκαναν να αισθανθώ άνετα.Όποτε ανεβαίνω Θεσ/νίκη περνάω πάντα από εκεί και πάντα περνάω καλά.
Καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι.
Δλδ?Για πες πως περνας και ποσα πλερώνεις?
συχνάζουν και κροσακια να ξέρουμε αν ποτε ανέβουμε ΣαλονικαΑδερφέ χρόνια πολλά.Φαντάζομαι ότι δεν είσαι ο Χαρδούβελης για αυτό θα σου πω.Πίνω αρκετά 5-6 ποτά τη φορά και κερνάω αλλά 2-3 και ποτέ δεν έχω πληρώσει πάνω από 50 εξήντα ευρώ.
Τώρα το πως περνάω.Μιλώντας,χαβαλεδιάζοντας,ακούγοντας μουσική.Αυτό που μου αρέσει είναι ότι σε σχέση με τη πιάτσα η διαφορά είναι ότι μπορείς να παραμυθιαστείς (αν το θέλεις βέβαια) και να συνεχίσεις για τα περαιτέρω έχοντας την αίσθηση ότι "έβγαλες " γκόμενα και όχι ότι ψώνισες από πιάτσα.Αυτά για μένα είναι αρκετά να με κάνουν να περνάω καλά φίλε μου.