Νέα

ts Marianna35(ellinida)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dekaneas25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Η μαριαννα η αλλιως μαρινα για τους πιο πολλους υπηρξε το απολυτο συμβολο ολων των τρανς. Εγραψε τεραστια ιστορια στο χωρο το δικο μας με σχεσεις που ειχε κατα καιρους με πολυ επωνυμους της αθηνας. Ηταν η πιο κομψη τρανς στην ελλαδα εκανε καθε τι που φοραγε μοδα για τις αλλες και συνχρονως δημιουργουνταν κλωνοι της και απομιμησεις της δεκαδες. Ισως καμια μεχρι τωρα δεν την εχει φτασει σε εμφανιση και φινετσα με εξαιρεση την τζενη χειλουδακη. Αν και η αποψη μου ειναι οτι το μαρινακι θα μπορουσε να ειχε κανει μεγαλυτερο μπαμ απο αυτο της τζενης. Αυτα για την ιστορια τωρα σημερα ειναι ακομα κουκλα και απο οτι ακουω τα σπαει ακομα.....

να αφήσεις τη τζενάρα τη συντέκνισσα ήσυχη :s&m_1:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Aν γράψω το όνομα, θα πέσει το site....
Οι τρανς ξέρουν ποιόν είχε γκόμενο πριν πολλά χρόνια. Είναι γνωστό στους κύκλους τους.
(ΠΜ) γιατί όπως βλέπεις ασχολούμε με το άθλημα

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
να αφήσεις τη τζενάρα τη συντέκνισσα ήσυχη :s&m_1:

Γιατι πληγωθηκες μωρο μου? Ενταξει η τζεναρα ειναι μια και μοναδικη ομως πριν απο εκεινη εκανε τετοιο παταγο το μαρινακι αλλα τοτε δεν υπηρχαν ουτε ταμιντια μονο μερικες εφημεριδες ασχολουνταν με αυτα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
για μένα εκείνη την εποχή η Μαρίνα ήταν ανώτερη από την Τζένη. Συγκεκριμένα, ήταν πιό γυναίκα ενώ η Τζένη πιό κοριτσάκι.

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
για μένα εκείνη την εποχή η Μαρίνα ήταν ανώτερη από την Τζένη. Συγκεκριμένα, ήταν πιό γυναίκα ενώ η Τζένη πιό κοριτσάκι.

;)Ακριβως ομως μην ξεχναμε και τον παραγοντα επεμβαση (αλαγη φυλλου) διοτι η μια την εκανε οποτε λογικα και γλυκανε και ομορφυνε περισσοτερο απο πριν ενω η αλλη εμεινε ετσι παντα . Αρα το ειχε απο φυση μωρο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom