Νέα

Τρύπα για χύσιμο στα Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσε μέσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ από άντρα;

• Ναι, γιατί όχι

Ψήφοι: 13 15,3%
  • Μπλιάχ

Ψήφοι: 13 15,3%
  • Όχι ποτέ, είμαι στρέιτ

Ψήφοι: 39 45,9%
  • Αν πρόσφερε και φραπέ θα δοκίμαζα

Ψήφοι: 14 16,5%
  • Έχω δοκιμάσει ήδη

Ψήφοι: 6 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.040
Πόντοι
446
Ο Μενεδημος κατηγορει τις αβραμικες θρησκειες, αν τον βρουν καβαλα με κανα τραβελο στην χριστιανικη Ελλαδα δεν τρεχει καστανο.
Αν ζουσε στην αρχαια Ελλαδα μπορει και να τον φυτευαν

• Like
Αντιδράσεις: makao

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.466
Πόντοι
1.071
Ο Μενεδημος κατηγορει τις αβραμικες θρησκειες, αν τον βρουν καβαλα με κανα τραβελο στην χριστιανικη Ελλαδα δεν τρεχει καστανο.
Αν ζουσε στην αρχαια Ελλαδα μπορει και να τον φυτευαν
Όχι μπορεί...
Στην αρχαία Αθήνα έπρεπε να το λες/δηλώσεις εξαρχής για να ζεις με του κανονισμούς που ανέφερες. Αν το κρατούσες κρυφο και σε πιάνανε την ιδια μερα θάνατος.
Στην αρχαία Σπάρτη την ιδια μερα θάνατος ή σου δίνανε την επιλογή να φύγεις από τη χωρα και να μην ξαναγυρίσεις.
Τα ιδια ίσχυαν και για παιδόφιλους και πιο αυστηρά μετρα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.040
Πόντοι
446
Όχι μπορεί...
Στην αρχαία Αθήνα έπρεπε να το λες/δηλώσεις εξαρχής για να ζεις με του κανονισμούς που ανέφερες. Αν το κρατούσες κρυφο και σε πιάνανε την ιδια μερα θάνατος.
Στην αρχαία Σπάρτη την ιδια μερα θάνατος ή σου δίνανε την επιλογή να φύγεις από τη χωρα και να μην ξαναγυρίσεις.
Τα ιδια ίσχυαν και για παιδόφιλους και πιο αυστηρά μετρα.
Κλασσικη τακτικη των πουστηδων που κατηγορουν τις αβραμικες θρησκειες, αλλα υιοθετουν πληρως την προπαγανδα των πρωτων χριστιανων οτι οι Ελληνες ηταν πισωγλεντηδες, ενω συνεβαινε το ακριβως αντιθετο.

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
526
Πόντοι
81
Κλασσικη τακτικη των πουστηδων που κατηγορουν τις αβραμικες θρησκειες, αλλα υιοθετουν πληρως την προπαγανδα των πρωτων χριστιανων οτι οι Ελληνες ηταν πισωγλεντηδες, ενω συνεβαινε το ακριβως αντιθετο.
Ρε φίλε μια πούτσα είπε να φάει ο άνθρωπος και εσύ το τερμάτισες.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Καμία τρύπα αντίστοιχη σε μουνι υπαρχει;

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.040
Πόντοι
446
Ρε φίλε μια πούτσα είπε να φάει ο άνθρωπος και εσύ το τερμάτισες.
Ο νηματοθετης μια χαρα ανθρωπος ειναι
Ξεφυγα λιγακι με τον Μενεδημο που ανταλλαξαμε καποιες παραθεσεις στο νημα των Ελλεηνιδων παλιοτερα. Ε μα, με το ιδιο περισπουδαστο υφος εκρινε τις ελλεινιδες ο τραβελακιας

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
739
Πόντοι
81
Μπα. Δεν το βλέπω έτσι. Έχεις πολύ περιορισμένη αντίληψη. Επομένως ενοείται οτι σε δικαιολογώ φίλε. Προς Θεού, δεν έχω κάτι με εσένα και με τους "ομόσταυλούς" σου απλά σας αφήνω να ζήσετε στον μεσαίωνα όπως μας και σας "επιβάλουν" έμμεσα (μέσω DNA) οι αβραμικές θρησκείες.
Μεσαίωνα και εποχή κανίβαλων φέρνεις εσυ με τις ιδέες σου και οι ομόσταυλοι σου, που νομίζετε οτι ειστε εξελιγμένοι προοδευμένοι και πατε μπροστα. Σας παπαρώσαν τον εγκέφαλο και πιστέψατε οτι καθε εκφυλιστικό φαινόμενο, όπως πχ να παιρνεις πουτσες και να ξεφτιλιζεις τον εαυτο σου κατα συνέπεια, είναι πρόοδος, εξελιξη, απελευθέρωση και αλλα τετοια γλυκούλικα. Δεν ειναι τίποτα απο αυτα. Είναι η πτώση του ανθρώπου στα ταρταρα, η καταστροφή και η εκθρόνηση του ανθρώπου απο το θρόνο που του χάρισαν η αρετή, ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός που τον εξύψωσε, η φιλόθεη στάση ζωής.
Ολα αυτα εσυ και οι όμοιοι σου τα εχθρεύεστε και τα πολεμάτε χρόνια τώρα και τα λέτε κακά οπισθοδρομικά κλπ. Να λείπουν οι ψευδοσοφίες σου λοιπόν γιατί παπαγαλάκια της νέας τάξης εχω δει δεκάδες χιλιάδες. Όλα κάνετε θόρυβο οπως σας έμαθαν οι προπαγανδιστές που σας δυσκολεύουν. Δε σας περνάει με τιποτα, τον άνθρωπο δε θα τον ρίξετε στα τάρταρα οσο και να πολεμάτε. Χάνετε παντού, οι ανθρωποι σας χλευάζουν, ο δυστοπικός κόσμος σας καταρρέει με πάταγο. Η δυστυχία που προκαλεί έκανε τους πάντες να καταλάβουν οτι κανετε κακό και να σας φτύνουν στη μούρη .

Τελευταία τροποποίηση:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Τι σιχαμα είναι αυτο ρε πούστη.....
Εσείς οι πούστηδες το ξέρετε οτι είστε ξεφτιλισμένοι ή νομίζετε οτι είστε αξιότιμοι και υπέροχοι σεξουαλικά απελευθερωμένοι τύποι; Τι πιστευετε για τον εαυτο σας; Όταν σας χύνουν στη μαπα και σας ξεκωλιάζουν, πως αισθάνεστε τον εαυτό σας;
Καλα μωρε, πως κανεις ετσι? Λες και μπηκε στον κωλο σου! Περι ορεξεως κολοκυθοπητα. Δεν υπαρχει λογος να χαλιεσαι. Το λεει και η παροιμια "εξω απο τον κωλο μου κι ας ειναι και αδερφη μου"

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Μεσαίωνα και εποχή κανίβαλων φέρνεις εσυ με τις ιδέες σου και οι ομόσταυλοι σου, που νομίζετε οτι ειστε εξελιγμένοι προοδευμένοι και πατε μπροστα. Σας παπαρώσαν τον εγκέφαλο και πιστέψατε οτι καθε εκφυλιστικό φαινόμενο, όπως πχ να παιρνεις πουτσες και να ξεφτιλιζεις τον εαυτο σου κατα συνέπεια, είναι πρόοδος, εξελιξη, απελευθέρωση και αλλα τετοια γλυκούλικα. Δεν ειναι τίποτα απο αυτα. Είναι η πτώση του ανθρώπου στα ταρταρα, η καταστροφή και η εκθρόνηση του ανθρώπου απο το θρόνο που του χάρισαν η αρετή, ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός που τον εξύψωσε, η φιλόθεη στάση ζωής.
Ολα αυτα εσυ και οι όμοιοι σου τα εχθρεύεστε και τα πολεμάτε χρόνια τώρα και τα λέτε κακά οπισθοδρομικά κλπ. Να λείπουν οι ψευδοσοφίες σου λοιπόν γιατί παπαγαλάκια της νέας τάξης εχω δει δεκάδες χιλιάδες. Όλα κάνετε θόρυβο οπως σας έμαθαν οι προπαγανδιστές που σας δυσκολεύουν. Δε σας περνάει με τιποτα, τον άνθρωπο δε θα τον ρίξετε στα τάρταρα οσο και να πολεμάτε. Χάνετε παντού, οι ανθρωποι σας χλευάζουν, ο δυστοπικός κόσμος σας καταρρέει με πάταγο. Η δυστυχία που προκαλεί έκανε τους πάντες να καταλάβουν οτι κανετε κακό και να σας φτύνουν στη μούρη .
ΟΙ ιδεες του καθενος ειναι ιδεες και σεβαστες, δεν λεω. Αλλα αν ψαχνεις πελατεια για την εκκλησια, εδω μεσα, δεν νομιζω να τσιμπισει κανεις. Θα μου πεις και το 98% των παπαδων πισωγλεντηδες ειναι. Τεσπα μην κρινουμε για να μην κριθουμε

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
κοίτα.... έφαγα προχτές μία επίσης ψωλάρα μεγάλη από Αιγύπτιο.... αλλά έπεσα σε ψυχάκι.... οπότε αυτός έφαγε μπαν/μπλοκ.
από καφετί/σκατουλί χρώμα ούτε σε μηνύματα δεν απαντάω πια, τους σιχάθηκα.... όσους έρχονται από ασία μεριά δηλαδή... :vomit:

αλλά αιγύπτιους που μιλάνε ελληνικά θα δεχόμουν... αν ξέρει κανείς δηλαδή.... ευχαρίστως
ή αν θέλει κάποιος να μου φέρνει αιγύπτιους να με πηδάνε και να τους παίρνει αυτός χρήματα...

τους αιγύπτιους τους βλέπω σαν τους σέρβους, αδέρφια μας :buck2:
βασικά έχουν πολύυυ όμορφες και καθαρές ψωλάρες, με περιτομή τέλειο σχήμα, μέγεθος, χρώμα και γαμάνε σαν ζώα... δηλαδή όπως μου αρέσει
Χα χα χα! Δεν σε κρινω με την καμια, οτι γουσταρεις κανεις, αλλα εχεις την εντυπωση οτι των Αιγυπτιων τρεχουν τα φραγγα απο τα πατζακια τους? Μπατιροχασανακια ειναι ρε φιλε

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.040
Πόντοι
446
Καλα μωρε, πως κανεις ετσι? Λες και μπηκε στον κωλο σου! Περι ορεξεως κολοκυθοπητα. Δεν υπαρχει λογος να χαλιεσαι. Το λεει και η παροιμια "εξω απο τον κωλο μου κι ας ειναι και αδερφη μου"
Mε γεια τους και χαρα τους αν θελουν να τρωνε πουτσες, νομιζω κανεις δεν επιτεθηκε στον νηματοθετη.
Αλλα... οταν καποιος λεει οτι υπαρχουν οτι ειμαστε μεσσαιωνικοι επηρεασμενοι απο τις αβραμικες θρηκειες που δεν αποδεχομαστε ως γυναικα καποιον που εχει πουτσα, ε οφειλουμε να αντιδρασουμε ωστε να μην φαμε αλλον ενα woke μεσσαιωνα οπου θα καιγεσαι στην πυρα να λες οτι κατι που εχει πουτσα ειναι αντρας και αν το γαμας εισαι ομοφυλοφιλος

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Δεν είναι πουστης τύπε κωλομπαρας είναι
Κωλομπαρας ορθοδοξος, στην εποχη μου, ηταν αυτος που πηδουσε αντρες επ' αμοιβην. Την σημερον ημερα εχουμε χεσει τον μπουσουλα, ρε παιδια. Πουστηδες και παληκαρια γιναμε μαλια κουβαρια

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Κωλομπαρας ορθοδοξος, στην εποχη μου, ηταν αυτος που πηδουσε αντρες επ' αμοιβην. Την σημερον ημερα εχουμε χεσει τον μπουσουλα, ρε παιδια. Πουστηδες και παληκαρια γιναμε μαλια κουβαρια
Πάντως ούτε ο παλιός κωλομπαράς, η παλιά γνήσια "κωλόμπα" είναι str8!!!! Είναι ενεργητικός ομοφυλόφιλος!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Mε γεια τους και χαρα τους αν θελουν να τρωνε πουτσες, νομιζω κανεις δεν επιτεθηκε στον νηματοθετη.
Αλλα... οταν καποιος λεει οτι υπαρχουν οτι ειμαστε μεσσαιωνικοι επηρεασμενοι απο τις αβραμικες θρηκειες που δεν αποδεχομαστε ως γυναικα καποιον που εχει πουτσα, ε οφειλουμε να αντιδρασουμε ωστε να μην φαμε αλλον ενα woke μεσσαιωνα οπου θα καιγεσαι στην πυρα να λες οτι κατι που εχει πουτσα ειναι αντρας και αν το γαμας εισαι ομοφυλοφιλος
Πλακα θαχει, ξανα μανα στην πυρα. Φοβαμαι μηπως ερημωσει ο πλανητης. Ουτε τον κωλο σου δεν μπορεις να εμπιστευτεις πλαον
Το πιάνεις το νόημα τύπε, κι ο κωλομπαράς ενα είδος πουστη είναι. Δε κανει ρε μαλακες να ειστε πούστηδες, συνελθετε ρεεεε, ελατε στον ορθο δρόμο των μουνιών!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86

Ένα παράδειγμα ελπίδας και έμπνευσης. Το γυρνάει στον ορθό δρόμο! Υπάρχει ελπίδα, να τι πρέπει να κάνετε όλοι οι πούστηδες. Ακολουθήστε το παράδειγμα του.
Και τι εχει να κανει αυτο? Και ο Κασσελακης λεει οτι εχει παει με γυναικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom