Νέα

Τρύπα για χύσιμο στα Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσε μέσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ από άντρα;

• Ναι, γιατί όχι

Ψήφοι: 13 15,3%
  • Μπλιάχ

Ψήφοι: 13 15,3%
  • Όχι ποτέ, είμαι στρέιτ

Ψήφοι: 39 45,9%
  • Αν πρόσφερε και φραπέ θα δοκίμαζα

Ψήφοι: 14 16,5%
  • Έχω δοκιμάσει ήδη

Ψήφοι: 6 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Μιλάμε για την εποχή που τις γυναίκες τις είχαν για να φροντίζουν το σπίτι και να κάνουν παιδιά, ενώ οι άντρες ήταν στα συμπόσια και ρούφαγαν καυλιά από κάθε πιθανή τρύπα. Ας μη μιλήσουμε για τη φάλαγγα που οι οπλίτες προστάτευσαν τους εραστές τους. Πείτε απλά πως έχετε κόμπλεξ και πάμε παρακάτω. Η ομοφοβία θέλει ντιβάνι ψυχαναλυτή.
Ποιοι μιλατε? Οσοι θελετε να πιστευετε πως το να ρουφατε πουτσες ειναι κοινη τακτικη?
Πουστηδοι παντα υπηρχαν, τωρα ειστε 3%, 5% δεν ξερω. Παντως στην Αρχαια Αθηνα αν ησουν πουστης ειχες κυρωσεις τις οποιες αν παραβιαζες πηγαινες για εκτελεση.
Για αυτο μην ονειρευεσαι τα αρχαια χρονια και απολαυσε το παρον που δεν σας τιμωρει κανεις

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Ψέκος ALERT. Κατάλαβα. Μπόλια. Μπατριωτης. Βελόπουλος. Κλάους Σβαπ. Κασιδιάρης πατριωτης. Οι Εβραίοι είναι οι κακοι κ άλλα τέτοια...

Πάνε να ρίξεις νερό στο πρόσωπό σου και μετά βγάλε συμπεράσματα.

Α και προσοχή: Για την κλιματική αλλαγή φταίει το HARPP και η νέα τάξη των πραγμάτων.

Κάποιοι έχετε μόνο δυαδικό σύστημα σκέψης. Περαστικά σας και να μην μου ξαναγράψεις. Με τέτοιους ανθρώπους σαν εσένα δεν θέλω να κουβεντιάζω

Χαχαχα.
Στηριζω αποψη Elon Musk για το mind virus της woke ατζεντας. Ενας αντρας που γουσταρει πουτσες παλι αντρας ειναι με ιδιαιτερα γουστα. Γυναικα δεν γινεται παντως αν βαλει βυζια η αν του τα κοψουν. Δεν θα μας επιβαλλετε μεσσαιωνα οπου θα τιμωρειται οποιος αμφισβητεί τις φαντασιωσεις του καθε ισχυρου. Ουτε ο ηλιος γυριζει γυρω απο την γη, ουτε οσοι γεννήθηκαν με πουτσα μπορουν να ειναι γυναικες.
Και θα γελάσω μαζι τους οπως γελαω και με αυτους που γουσταρουν χοντρες η πατούσες. Και φυσικα ειμαι κατα της τιμωριας κιναιδων οπως γινοταν στην αρχαια Ελλαδα.

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
611
Πόντοι
81
Ποιοι μιλατε? Οσοι θελετε να πιστευετε πως το να ρουφατε πουτσες ειναι κοινη τακτικη?
Πουστηδοι παντα υπηρχαν, τωρα ειστε 3%, 5% δεν ξερω. Παντως στην Αρχαια Αθηνα αν ησουν πουστης ειχες κυρωσεις τις οποιες αν παραβιαζες πηγαινες για εκτελεση.
Για αυτο μην ονειρευεσαι τα αρχαια χρονια και απολαυσε το παρον που δεν σας τιμωρει κανεις
Δεν ειμαι γκει φιλε μου αν αυτο ειναι το προβλημα σου, απλα επειδη εχω μελετησει για χρονια σοβαρα κειμενα για τον αρχαιο πολιτισμο, αλλα και τον συγχρονο ο,τι λες απλα ειναι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. Η θεση της ομοφυλοφιλιας δεν ειχε καμια σχεση με την εννοια που απεκτησε αργοτερα. Μην αγοραζεις βιβλια απο τηλεμαρκετινγκ αμορφωτε βλακακο διαβασε σοβαρες μελετες. Επιπλεον ακομα και στη μυθολογια, δηλαδη στα χρονια πολυ πριν τον χρυσο αιωνα, οι θεοι εκαναν αλλαξοκωλιες και γαμουσαν ο,τι τρυπα υπηρχε. Παραδειγμα ο Ναρκισσος και ο Απολλωνας που τοσο αγαπανε τα ψεκια σημερα. Αντε στο λαγουμι σου τωρα που θα μιλησουμε για επιστημη με την πλεμπα που στο μονο συνδεριο που εχει παει ειναι η κουρσα ταξι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Στηριζω αποψη Elon Musk για το mind virus της woke ατζεντας. Ενας αντρας που γουσταρει πουτσες παλι αντρας ειναι με ιδιαιτερα γουστα. Γυναικα δεν γινεται παντως αν βαλει βυζια η αν του τα κοψουν. Δεν θα μας επιβαλλετε μεσσαιωνα οπου θα τιμωρειται οποιος αμφισβητεί τις φαντασιωσεις του καθε ισχυρου. Ουτε ο ηλιος γυριζει γυρω απο την γη, ουτε οσοι γεννήθηκαν με πουτσα μπορουν να ειναι γυναικες.
Και θα γελάσω μαζι τους οπως γελαω και με αυτους που γουσταρουν χοντρες η πατούσες. Και φυσικα ειμαι κατα της τιμωριας κιναιδων οπως γινοταν στην αρχαια Ελλαδα.
Ακριβώς. Τα φύλα είναι δύο. Αυτό λέει η βιολογία.

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
857
Πόντοι
86
Εχτές δούλευα βράδυ και σήμερα μεσημέρι οπότε το μόνο που έφαγα σήμερα είναι.... γεμιστά :confused: Πάω να το γράψω και στο Τι τσίμπησες μαν

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.466
Πόντοι
1.071
Και ο ιερος λοχος που βασιζονταν, σε ζευγαρια, ερωτευμενων μεταξυ τους, αντρων? Σαν να μην μου τα λετε καλα, ρε παιδια και με μπερδεψατε τον γεροπουρειντζερ
Που μπερδεύτηκες ρε φιλε? Κάτσε και διάβασε αρχαία κείμενα φιλε, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Αισχίνης κτλπ. Μην διαστρεβλώνουμε τα πράγματα όπως κάνουν οι Άγγλοι με το lover που δεν ξέρουν την εννοια μεταξύ Εραστου και Ερωμένου και το βγάλανε από εκεί. Διαβαστε και καταλάβετε την εννοια Ερως και την εννοια μεταξύ Εραστου και Ερωμένου πρώτα και μετα μιλήστε. Στην αρχαία Ελλάδα δε σημαινε κατι ερωτικο όπως το καταλαβαίνουμε εμείς τώρα στις μερες μας. Πέταξαν κάποιοι τη μαλακια τους για ιερο λοχο και το έχετε κανει καραμέλα χωρις να καθίσετε να διαβάσετε ακριβως γνήσια αρχαία κείμενα και οχι διαστρεβλωμένα. Επιπλέον, από αυτά να καταλάβετε ακριβως την εννοια της αρχαίας ελληνικής γλώσσας. Καμία λέξη που έφτιαξαν δεν είναι τυχαία, εχει κάποιο νοημα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
738
Πόντοι
81
Ψέκος ALERT. Κατάλαβα. Μπόλια. Μπατριωτης. Βελόπουλος. Κλάους Σβαπ. Κασιδιάρης πατριωτης. Οι Εβραίοι είναι οι κακοι κ άλλα τέτοια...

Πάνε να ρίξεις νερό στο πρόσωπό σου και μετά βγάλε συμπεράσματα.

Α και προσοχή: Για την κλιματική αλλαγή φταίει το HARPP και η νέα τάξη των πραγμάτων.

Κάποιοι έχετε μόνο δυαδικό σύστημα σκέψης. Περαστικά σας και να μην μου ξαναγράψεις. Με τέτοιους ανθρώπους σαν εσένα δεν θέλω να κουβεντιάζω

Χαχαχα.
Μην είσαι πουστάκος. Σταμάτα να είσαι πούστης, δε κάνει. Επίσης σταμάτα να έχεις εγκέφαλο αμοιβάδας, μάθε να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα χωρίς να τη βάζεις σε κουτάκια φιαγμενα καθώς σε συμφέρει και επίσης μη κολας ταμπέλες. Και άλλαξε και ψευδόνημο γιατί δεν έχεις σχέση με την αρχαία Ελλάδα.
Αυτά για τώρα αγορι και βλέπουμε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Μην είσαι πουστάκος. Σταμάτα να είσαι πούστης, δε κάνει. Επίσης σταμάτα να έχεις εγκέφαλο αμοιβάδας, μάθε να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα χωρίς να τη βάζεις σε κουτάκια φιαγμενα καθώς σε συμφέρει και επίσης μη κολας ταμπέλες. Και άλλαξε και ψευδόνημο γιατί δεν έχεις σχέση με την αρχαία Ελλάδα.
Αυτά για τώρα αγορι και βλέπουμε.
Είσαι αμόρφωτο παρτάλι.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Φιλτατοι πουστηδοι, αν γουσταρετε πουτσα, με γεια σας με χαρα σας.
Μην μας σπατε τα αρχιδια προσπαθοντας να πεισετε τον ΕΑΥΤΟ σας οτι οι πουτσες αρεσουν σε ολους, απλα η αμορφωσια και οι αβραμικες θρησκειες δεν μας αφηνουν να το δουμε.
Η ομοφυλοφιλια τιμωρουταν στην αρχαια ελλαδα ακομα και με θανατο. Στο γυμνασιο ολοι κοροιδευαμε τους κουνιστους συμμαθητες μας, ηταν κατι που εβγαινε αυθορμητα. Στην ΕΣΣΔ οι πουστηδοι επισης τιμωρουταν
Αυτο που ξεφευγει απο τα ορια την πλακας ειναι η προσπαθεια επιβολης της woke ατζεντας ως ενας νεος μεσσαιωνας. ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο να γουσταρεις πουτσες. Απλα συμβαινει σε ενα μικρο ποσοστο ανθρωπων

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
738
Πόντοι
81
Είσαι αμόρφωτο παρτάλι.
Κατω παρτάλι ή άνω παρτάλι;
Είσαι απο εκείνους τους ανθρώπους που κάνουν τους πολιτισμους να πέφτουν.
Με ιδεολογικες αγκυλώσεις κι εμμονές, διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα με ψευδοεπιχειρήματα και αποδίδεις φαινόμενα σε ασχετες αιτίες για να αποδείξεις με το στανιό το σεναριο που θες. Δε το καταφέρνεις βέβαια λογω ευφυίας σου. Είναι χαρακτηριστικό οτι τα εκφυλιστικά φαινόμενα πάνε χέρι χέρι με συγκεκριμένη ιδεοληψία και πρακτική και πάνε όλα μαζί.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
857
Πόντοι
86
Μασάζ με ή χωρίς εκτόνωση, από νεαρό παθητικό άντρα, στα Εξάρχεια / Μουσείο.

Το ραντεβού διαρκεί 30, 60 και 90 λεπτά και μπορείς να κάνεις ντους εδώ, και πριν και μετά το μασάζ.

ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ:
Χαλαρωτικό | Αθλητικό | Βεντούζες

- - - - - - - - - - - - - - -

☛ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ
• αν έχεις πολλά παραπάνω κιλά
• αν έχεις κονδυλώματα ή άλλα δερματικά νοσήματα
• αν θέλεις να γαμηθείς

☛ ΕΛΑ
• αν είσαι στρέιτ / παντρεμένος και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο
• αν έχεις μυικούς πόνους ή είσαι αθλητής και χρειάζεσαι αποθεραπεία
• αν θέλεις να χαλαρώσεις

★★★ Υγιεινή, Καθαριότητα και Εχεμύθεια Νο1 προτεραιότητα

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα ή βρείτε με στο κανεσεξ

001.jpg
003.jpg

007.jpg
004.jpg

Συνημμένα

• 004.jpg
    004.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 18

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Τελικά δεν πρέπει να μάζεψε κόσμο η δωρεάν ξαλάφρωση και το δωρεάν καθάρισμα σπιτιού-λεκάνης και είπαμε να το ρίξουμε στα μασαζέρια.

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
857
Πόντοι
86
Τελικά δεν πρέπει να μάζεψε κόσμο η δωρεάν ξαλάφρωση και το δωρεάν καθάρισμα σπιτιού-λεκάνης και είπαμε να το ρίξουμε στα μασαζέρια.

Ισχύουν και οι άλλες αγγελίες μου. Όπως βλέπεις αυτή αναφέρεται σε μασάζ.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.413
Πόντοι
1.436
Το μασαζοκρέβατο δεν έχει τρύπα για τα μούτρα τύπε, δεν έρχομαι..

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom