teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
Φιλε Τεντυ, τα λογια σου κανουν το χοντρο πλαδαρο κορμι μου να σειεται απο λυγμους ικανοποιησης και τα ΟΛΟΚΛΗΡΑ 8,45 εκατοστα του ανδρισμου μου να σκιζουν περηφανα τον Αττικο ουρανο…@teaserman μου αρέσεις!!!!!!! είσαι ετοιμόλογος, τώρα αν είσαι και γυμνασμένος με μεγάλη πούτσα θα μου αρέσεις και περισσότερο.
περιμένω έναν στις 01:00 για μασαζάκι.... και μου ξεκαθάρισε ότι είναι στρ8 παντρεμένος και δεν θέλει ούτε να χύσει.... μόνο μασάζ για χαλάρωση.... (δεν με χαλάει, το εικοσάρικο με νοιάζει, χύσια έφαγα νωρίτερα από τον ηλεκτρολόγο και έναν 25χρ ιρανό)
οπότε σας ενημερώνω ότι κάνω και βραδινά
Φευ! Θεωρω την ανδρικη οπισθια κοιλοτητα ως χωρο εξοδου μονο και οχι αμφιδρομης κυκλοφοριας.
Συνεπως θα σε αφησω στα καλα χερια αλλων μουστερηδων οι οποιοι ξερουν να εκτιμουν τις χαρες της οπισθιας γλεντοκοπησης.
Ιδιαιτερως φιλων και οπαδων του αρχαιοπρεπή εφηβου κιναιδου που κοσμει το σημα γνωστης ποδοσφαιρικης ομαδας στα νοτια της Αττικης ( παλι στα οπισθια της Αττικης κοινως).
Γνωριζε παντως οτι στεκεσαι πανω σε ωμους γιγσντων σε αυτο το σαη: ο τεραστιος Λιλας ειχε μετατρεψει την οπισθια κοιλοτητα του σε χωρο αποθηκευσης καυσιμης ξυλειας.
Ευχομαι και εις ανωτερα!
Τελευταία τροποποίηση: