Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.437
- Πόντοι
- 2.046
Και εγω.. αφου την κάνει ο Μέντορας..
Και εγω.. αφου την κάνει ο Μέντορας..
Δεν παλεύω με ανακόντα μανΓιατί τύπε τι σε χάλασε?
Ώξω μπούσταρεΤον χάλασε που έχει μικρό μπούτσο ο άλλος.....
πουτσα σουηδια πουτσα αυριο πουτσα κυριακη ποσες να αντεξειΓιατί τύπε τι σε χάλασε?
Στο πολεμικό Μουσείο μαν ?άμα σας χρειαστώ πίσω θα ξανα βάλω φώτο την τρύπα μου από πίσω.... γιατί βλέπω σας τραβάει....
πάντως όποιος θέλει έρχεται μουσείο να τη δει και από κοντά...
(μέχρι 45 ετών κατά προτίμηση)
mono ο φιλος 0 @dimigoall σε καταλαβαινει που εχει σπουδασει σπηλαιολογοςεν τω μεταξύ όπως το είπα... μουσείο ... να δείτε την τρύπα μου
λες κι είναι αρχαία.... ενώ είμαι νέο παιδί.... σαν τα κρύα νερά του αιγαίου που γλείφουν τις τουρκικέςψωλακτές
Ωραίος πάτος μμμμμμΔίνω κώλο σε στρέιτ και παντρεμένους άντρες μέχρι 60 ετών, με προτεραιότητα σε όσους έχουν γυμνασμένο σώμα ή πολύ μεγάλη πούτσα.
☛ ΟΧΙ
• αν έχεις περιττά κιλά
• αν έχεις κονδυλώματα ή άλλα σπυριά στην πούτσα
- - - - - - - - - - - - - - -
Εγώ είμαι 35 ετών, με χώρο πίσω από το Μουσείο (Εξάρχεια) και μπορείς να έρχεσαι να αδειάζεις και να φεύγεις, όποτε έχεις καύλες.
Μπορείς να έρθεις ακόμα και αν θέλεις μόνο να στην παίξω ή να σου πάρω πίπα.
Ιδανική περίπτωση για στρέιτ και παντρεμένους που θέλουν να δοκιμάσουν αντρικό κωλαράκι για πρώτη φορά, αλλά και για όσους είναι ήδη καυλωμένοι και θέλουν μία τρύπα να αδειάσουν.
Παρέχονται:
• υγιεινή, καθαριότητα και εχεμύθεια
• ντους και προφυλακτικά
Προβολή συνημμένου 1238915
Προβολή συνημμένου 1238917
Κωλομπα?Ωραίος πάτος μμμμμμ
Μπούστηδες και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια εδώ μέσα μανΚωλομπα?
Μπούστηδες και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια εδώ μέσα μαν
Ράφλα φάση είναι σαν να έχεις στα 4 τον Καιάδα....άμα σας χρειαστώ πίσω θα ξανα βάλω φώτο την τρύπα μου από πίσω.... γιατί βλέπω σας τραβάει....
πάντως όποιος θέλει έρχεται μουσείο να τη δει και από κοντά...
(μέχρι 45 ετών κατά προτίμηση)
....Dimi γιατι σε λεει μπεκροκανατα ο Καρυπιδης?!?!!?Μπούστηδες και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια εδώ μέσα μαν
Μου κωλοτρίβεται να τον....Dimi γιατι σε λεει μπεκροκανατα ο Καρυπιδης?!?!!?
Πες τά ρε φίλε χθεσινος μπουστης σημερινός κωλομπαρας δεν γίνεταιΜου κωλοτρίβεται να τον
αλλά δεν είμαι κωλομπαράς
Ρίχνε από εδώ τότε