Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για πρωτη φορα στα χρονικα του σαιτ γινονται τοσες πολλες συζητησεις αυτου του ειδους. Κατα καιρους εχουν περασει μελη-δρακη που μοιραστηκαν μαζι τους τη δυστυχια τους, αλλα ηταν σαν τη μυγα μες στο γαλα.

Γι' αυτό αποφάσισα να ξαναμπώ δυναμικά στο site. Βλέπω μεγάλη αύξηση δυνητικών picker-ο-τύπων.  :grin:

Επισκέπτης
Φανταστητε να ζουσατε σε κανα χωριο 500 κατοικων, τοτε τι θα γραφατε για τον κοινωνικο σας κυκλο ????

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
gia πες κανα σκηνικο απο το χωριο τυπε

Τι να σου πει ρε τυπε για το χωριο?

Ηταν ενα χωριο ειχε 5 γαιδαρους 100 κατσικες και 5 γυναικες.
Η μια απ τις 5 η Ζαραχω ηταν καυλα και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.
The End!

Επισκέπτης
gia πες κανα σκηνικο απο το χωριο τυπε

Ενα βραδι που ΄βρεχε μονοτερμα, πηγαινοντας προς το χωριο ξεμεινα με το αγροτικο στην ερημια. Δεν ειχα και κινητο μαζι να παρω κανα φιλο να ερθει να με παρει κι εκανα οτοστοπ. Μετα απο κανα μισαωρο σταματαει ενα αμαξι με 2 μουναρες μεσα. Με ρωτουν που παω, τους λεω και μου λενε ελα να σε παμε εμεις.
Τη συνεχεια τη φανταζεσαι............

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η αυξηση κοινωνικου  κυκλου γινεται παντα απο συμφερον για να βγαλει καποιος κατι παντα μετραει αν εχεις λεφτα  μετραει το επαγγελμα  που κανεις  αν βγαινεις αρκετες φορες εξω διοτι γνωριζεις κοσμο

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Τύπε εγώ το είπα αυτο με το να γίνει θαμώνας κάποιος σε μπαρ καφέ. Εγώ επιδιώκω και την φιλία όχι μόνο να μου συστήσουν γκομενες. Ας μην το κάνουν στο κάτω κάτω. Θα πηγαίνω σε ένα μέρος και θα νιώθω πιο άνετα αν γνωρίζω 2-3 από το μαγαζί. Στο κωλομπαρο οι σχέσεις βασίζονται στο χρήμα. Στο μπαρ όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Σε ένα μπαρ αν εισαι θαμώνας οντως θα κανεις έναν χ κυκλο,αν το επιδιωξεις φυσικα.Αν καθεσαι ετσι απλα δεν θα ασχοληθεί κανεις.Απο εκει και περα είναι ωραια να εισαι ανετος και να ξερεις τους ανθρώπους που δουλευουν.Γκομενες δεν θα συστησει κανεις.Μονος του είναι σ αυτά ο καθενας.Και να σου συστησουν με τοσους που βλεπουν θα ξεχασουν το ονομα σου σε 1 λεπτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γι' αυτό αποφάσισα να ξαναμπώ δυναμικά στο site. Βλέπω μεγάλη αύξηση δυνητικών picker-ο-τύπων.  :grin:
εσυ που πιστευεις οτι οφειλεται;

Παντως δυσκολα θα πεισεις τον κοσμο οτι το νοημα τως ζωης βρισκεται στο να σκοτωνεις ασκοπα το χρονο σου στο ιντερνετ περιμενωντας να γερασεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Bou με Πασοκ ολοι γαμαγαμε πουτανες.
Βου με Συριζα ολοι ψαχνουν γκομενα γιατι δεν εχουν λεφτα για πουτανες.
πρεπει να το σκεφτω αν ισχυει

Τοτε κανεις δεν απαντουσε ναι κι εγω αποδιωγμενος ειμαι αλλα το εχω ριξει στις πουτανες. Ολοι φαινονταν ενταγμενοι στο σαπιο συστημα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δουκα εγω ειμαι πιο μικρος σε ηλικαι απο πολλους απο εσας αλλα λεφτα με πασοκ αλλα με νδ  αλλα με συριζα   

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δυσκολα πραγματα

μια φορα λουσερ για παντα λουσερ

δεν ειναι τυχαιο οτι απο μικρα στο σχολειο οσοι ηταν ξεκομμενοι χωρις γκομενες κλπ κ τωρα κ για παντα ετσι θα ειναι

το ιδιο κ για τα μουνοπανα παντα ποπιουλαρ με φασωματα σε παρτυ 5ημερες κλπ
κ τωρα αν τους δεις παντα με μουνια ειναι

ουα ουα  :wanker: :wanker: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
εσυ που πιστευεις οτι οφειλεται;

Παντως δυσκολα θα πεισεις τον κοσμο οτι το νοημα τως ζωης βρισκεται στο να σκοτωνεις ασκοπα το χρονο σου στο ιντερνετ περιμενωντας να γερασεις.

Λάθος κατάλαβες. Το νόημα της ζωής ενός άντρα είναι να γεράσει και να πεθάνει πλήρης από γαμήσια. Αυτό είπα. Το ίντερνετ είναι απλά ένα μέσο για να περνάει η ώρα έχοντας πάντα στο μυαλό του τον βασικό του σκοπό.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αλλά όταν είναι αυτές μόνες,θα τους την πέσουν εκατοντάδες.Αυτό είναι το γαμώτο στην Ελλάδα εαν είσαι άντρας.Εσύ πρέπει πάντα να δείχνεις ότι είσαι κοινωνικός και μέσα σ'όλα.

τι ηλιθια νοοτροπια σε αυτη την κολοχωρα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.848
Πόντοι
216
και γαμω τα τοπικς το συγκεκριμενο, αλλα να μην λεμε μαλακιες, ΠΟΛΥ πολυπλοκο θεμα....Ολες οι αποψεις μεχρι στιγμης λενε και μεγαλες αληθειες, αλλα εχουν και ενδιαφερον!

Προσωπικα, στα 36 μου, τον τελευταιο καιρο πασχιζω να αντεξω πολλες απτις 'παρεες' του περιγυρου μου!

Από ένα σημειο και μετα, εάν καποιος εχει ζησει καποιες φασεις στην ζωη του (όχι τπτ ακραιο, απλα να χει λιγη πειρα από ανθρώπινες σχεσεις δλδ) δεν ΜΠΟΡΕΙ να προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τις μαλακιες και τα εντελως ρηχα 'λαιτ' θεματα που συζητάνε οι γυρω του!

Πχ. δεν αντεχω να είμαι σε μια παρεα γκρουβαλους και να συζητάνε τα ιδια και τα ιδια για δουλειες, κουτσομπολια, σορβαιβορ, περαστικούς κωλους, και ποιο αμαξι πηρε ο ταδε-Ξερναω!

Απτην άλλη, εχουμε και τους παντρεμένους...εχω υπαρξει αφελης και ζηλεψα 2 περιπτώσεις καποτε, κι εχω μπει κι εγω ο ιδιος σε σκεψεις!
Πλεον, δεν δυναμαι να ζηλεψω αυτά τα τερατουργήματα που ονομασαν 'οικογενεια' μερικοι! Ξερναω!

Εχω και παρεες ζευγάρια-πως? βγαινουν μεταξυ τους, νερόβραστοι ολοι, η φλωρια παει συννεφο, οι ανδρες προσεχουν μην πουν καμμια 'απρεπεια', και οι κοπελες προσεχουν να φαινονται 'σεμνες' μην τις παρουν χαμπαρι τι ψωλοκοπανες είναι! Ενδιαφέρονται δε και να με 'αποκαταστησουν', με κατι μπαζα......-Ξερναω!

Κατι αλλοι παλι, κοντευουν τα 40, και κυνηγάνε κατι 20χρονα...δεν μιλαμε για τιποτα γαμιαδες, αλλα για κατι καημενους που πιασαν μια δεκαρα και νομιζουν ότι θα γυρισουν πισω στον χρονο να παρουν την επιβεβαιωση που δεν πηραν τοτε...Ξερναω!

Τα μονα ατομα που κανω παρεα ευκολα τελικα, είναι κατι αντικοινωνικα οντα, κι αυτό επειδή δεν τρωμε ο ενας τον αλλον πολύ στην μαπα......

Τελικα η ιδια η ζωη σε κατανταει αντικοινωνικο, κι εν τελει, κυνικο μαγκες!

Επισκέπτης
Πολυ ωραιο θεμα και επικαιρο. Εγω σκεφτομαι να δωσω πανελληνιες για να γινω φοιτητης. Αλλο κοινωνικο κυκλο δεν εχω καθοτι απο μικρος ειμαι χειρονακτης και αυτο απασχολουμενος και με συγγενεις ξαδελφια δεν εχω καθολου επαφες.
Τυπε με το να δωσεις πανελληνιες δεν αλλαζει κατι.Τα μικρα δε θα σου φτιαξουν το κυκλο.Εσυ θα τον φτιαξεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απτην άλλη, εχουμε και τους παντρεμένους...εχω υπαρξει αφελης και ζηλεψα 2 περιπτώσεις καποτε, κι εχω μπει κι εγω ο ιδιος σε σκεψεις!
Πλεον, δεν δυναμαι να ζηλεψω αυτά τα τερατουργήματα που ονομασαν 'οικογενεια' μερικοι! Ξερναω!

Εχω και παρεες ζευγάρια-πως? βγαινουν μεταξυ τους, νερόβραστοι ολοι, η φλωρια παει συννεφο, οι ανδρες προσεχουν μην πουν καμμια 'απρεπεια', και οι κοπελες προσεχουν να φαινονται 'σεμνες' μην τις παρουν χαμπαρι τι ψωλοκοπανες είναι! Ενδιαφέρονται δε και να με 'αποκαταστησουν', με κατι μπαζα......-Ξερναω!

Παντρεμένοι και ζευγάρια μακριά.Ασ'τους να βγαίνουν συνέχεια μόνοι τους μέχρι να σιχαθούν ο ένας τον άλλο.Υπάρχουν και κάτι ελλεεινοί που φέρνουν την γκόμενα μαζί και είναι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά,μόνο και μόνο για να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.Μιλάμε για σκατόψυχους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom