και γαμω τα τοπικς το συγκεκριμενο, αλλα να μην λεμε μαλακιες, ΠΟΛΥ πολυπλοκο θεμα....Ολες οι αποψεις μεχρι στιγμης λενε και μεγαλες αληθειες, αλλα εχουν και ενδιαφερον!
Προσωπικα, στα 36 μου, τον τελευταιο καιρο πασχιζω να αντεξω πολλες απτις 'παρεες' του περιγυρου μου!
Από ένα σημειο και μετα, εάν καποιος εχει ζησει καποιες φασεις στην ζωη του (όχι τπτ ακραιο, απλα να χει λιγη πειρα από ανθρώπινες σχεσεις δλδ) δεν ΜΠΟΡΕΙ να προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τις μαλακιες και τα εντελως ρηχα 'λαιτ' θεματα που συζητάνε οι γυρω του!
Πχ. δεν αντεχω να είμαι σε μια παρεα γκρουβαλους και να συζητάνε τα ιδια και τα ιδια για δουλειες, κουτσομπολια, σορβαιβορ, περαστικούς κωλους, και ποιο αμαξι πηρε ο ταδε-Ξερναω!
Απτην άλλη, εχουμε και τους παντρεμένους...εχω υπαρξει αφελης και ζηλεψα 2 περιπτώσεις καποτε, κι εχω μπει κι εγω ο ιδιος σε σκεψεις!
Πλεον, δεν δυναμαι να ζηλεψω αυτά τα τερατουργήματα που ονομασαν 'οικογενεια' μερικοι! Ξερναω!
Εχω και παρεες ζευγάρια-πως? βγαινουν μεταξυ τους, νερόβραστοι ολοι, η φλωρια παει συννεφο, οι ανδρες προσεχουν μην πουν καμμια 'απρεπεια', και οι κοπελες προσεχουν να φαινονται 'σεμνες' μην τις παρουν χαμπαρι τι ψωλοκοπανες είναι! Ενδιαφέρονται δε και να με 'αποκαταστησουν', με κατι μπαζα......-Ξερναω!
Κατι αλλοι παλι, κοντευουν τα 40, και κυνηγάνε κατι 20χρονα...δεν μιλαμε για τιποτα γαμιαδες, αλλα για κατι καημενους που πιασαν μια δεκαρα και νομιζουν ότι θα γυρισουν πισω στον χρονο να παρουν την επιβεβαιωση που δεν πηραν τοτε...Ξερναω!
Τα μονα ατομα που κανω παρεα ευκολα τελικα, είναι κατι αντικοινωνικα οντα, κι αυτό επειδή δεν τρωμε ο ενας τον αλλον πολύ στην μαπα......
Τελικα η ιδια η ζωη σε κατανταει αντικοινωνικο, κι εν τελει, κυνικο μαγκες!