Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
γελοιο νημα

το κρατος πρεπει να φροντιζει για την σεξουαλικη ζωη των αυτοχθονων ανδρων

Τεράααααααααααααααααααααστιε emperor13   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τυπε δεν υπαρχει κρατος, τι δεν εχεις καταλαβει;

Υπερ-τεράααααααααααααααααααααστιε Σαββίδη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
οχι το σιωνιστικο σημερινο κρατος

μιλαμε για  εθνικο κρατος τυπου βορειου κορεας τωρα

Τυπε αν γουσταρεις, μπορω να σε βοηθησω να πας εκει και να σε δεχτουν να μεινεις. Ψηνεσαι; Στειλε πμ να μιλησουμε.

Ετσι, για να σε δω στη πραξη.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
το πρωτο και το δευτερο το κανω με περισσεια χαρα!

εμενα με προβληματιζουν οι δουλειες του σπιτιου..δε μπορω να γινω νοικοκυρα με τπτ..
νταξει να μαγειρευω το ευχαριστιεμαι αλλα για τα υπολοιπα ειτε 50-50 ειτε οικιακη βοηθο

επισης θελω το χωρο μου και την ησυχια μου καποιες στιγμες..θελω ενα δωματιο στο σπιτι μονο δικο μου..

επισης θελω να βγαινω και να πηγαινω διακοπες με τις φιλες μου

επισης θελω να ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του κ αυτος μαζι μου αλλιως δε προχωραω σαυτο το απενενοημενο διαβημα..

και τελοςς δε νομιζω να βρεθει ποτε αυτος ο ανδραςς..θα μεινω στο ραφι..αν και κανω καταπληκτικο σεξ!
Με τα μυαλά που κουβαλάς θα μείνεις στο ράφι όπως και οι υπόλοιπες Ελληνίδες αλλά και πολλές με δυτικό τρόπο σκέψης τύπου "ψάχνω τον πρίγκιπα".
Στο καουτσ σερφιν που έχεις λογαριασμό, όπως ανέφερες, είναι τίγκα στους άνδρες εντός κι εκτός Ελλάδας και μάλιστα λεφταδες αρκετοί. Μάλλον έχεις βάλει τον πήχη ψηλά ή είσαι πολύ παράξενη και απαιτητική για να μην βρισκεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με τα μυαλά που κουβαλάς θα μείνεις στο ράφι

giphy.gif

giphy.gif

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Φιλος μου επιχειρησε να 'δικτυωθει' σε 'εκμαθηση λατιν χορων'....

Εμπειρια;
Λιγες γυναικες, 6-7, και μονο γυναικες. Και μου ειπε οτι πηγε και σε σχετικη φημισμενη σχολη της περιοχης του.
Αυτο, μου ελεγε, δεν ειναι και τοσο καλο οσο ακουγεται.
Ενας αντρας, σαν τη μυγα μες το γαλα.
Αρκετες δε, στο τελος των μαθηματων, τις περιμεναν (προφανως) τα αγορια τους...
Δεν αντεξε ο φιλος μου. Εκανε δυο-τρια μαθηματα και σηκωθηκε κι εφυγε...
Μου ειπε, το αυτονοητο, οτι καλα λεμε περι δικτυωσης, αλλα πρεπει να σου αρεσει κι αυτο που κανεις...
'Να παω και να κουναω τον κολο μου, μονος αντρας εγω, μεσα σε λιγες γυναικες; Να ηταν τουλαχιστον περισσοτερος κοσμος, γυναικες και αντρες, να πω οτι θα νιωθω κι εγω πιο ανετα, αλλα ετσι δεν..."

Αυτα με τα λατιν...που ποτε δεν συμπαθησα...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Φιλος μου επιχειρησε να 'δικτυωθει' σε 'εκμαθηση λατιν χορων'....

Εμπειρια;
Λιγες γυναικες, 6-7, και μονο γυναικες. Και μου ειπε οτι πηγε και σε σχετικη φημισμενη σχολη της περιοχης του.
Αυτο, μου ελεγε, δεν ειναι και τοσο καλο οσο ακουγεται.
Ενας αντρας, σαν τη μυγα μες το γαλα.
Αρκετες δε, στο τελος των μαθηματων, τις περιμεναν (προφανως) τα αγορια τους...
Δεν αντεξε ο φιλος μου. Εκανε δυο-τρια μαθηματα και σηκωθηκε κι εφυγε...
Μου ειπε, το αυτονοητο, οτι καλα λεμε περι δικτυωσης, αλλα πρεπει να σου αρεσει κι αυτο που κανεις...
'Να παω και να κουναω τον κολο μου, μονος αντρας εγω, μεσα σε λιγες γυναικες; Να ηταν τουλαχιστον περισσοτερος κοσμος, γυναικες και αντρες, να πω οτι θα νιωθω κι εγω πιο ανετα, αλλα ετσι δεν..."

Αυτα με τα λατιν...που ποτε δεν συμπαθησα...
επρεπε να παει κανει μια προεπισκοπηση πριν.
Φιλος μου που παει σε τανγκο και στις σχετικες συναντησεις που κανουν οι σχολες μεταξυ τους, εχει ξεσκιστει να ριχνει

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το να βρεις χόμπι που να σου αρέσει και που να έχει και διαθέσιμες γκόμενες,είναι σαν να περιμένεις το τζόκερ.

Γενικώς,είναι γάμησέ τα αν στην Ελλάδα ξεμείνεις από φίλους και γκόμενα μετά τα 30 ειδικά.Γι'αυτό και πολλοί προτιμούν να παντρευτούν για να μην είναι μόνοι τους,ακόμα και αν ήταν κατά του γάμου πριν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γενικώς,είναι γάμησέ τα αν στην Ελλάδα ξεμείνεις από φίλους και γκόμενα μετά τα 30 ειδικά.Γι'αυτό και πολλοί προτιμούν να παντρευτούν για να μην είναι μόνοι τους,ακόμα και αν ήταν κατά του γάμου πριν

Υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από το να παντρευτει καποιος εκβιαστικα, το λαθος ατομο; Θα μου πεις, ναι, θα μπορουσε να ειναι ο Γκολουμ στο κρεβατι των βασανιστηριων καταμεσις της Μορντορ, και θα εχεις δικιο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από το να παντρευτει καποιος εκβιαστικα, το λαθος ατομο;

Τί να σου πω,άμα τον άλλο τον έχει γαμήσει η μοναξιά,δεν έχει επιλογές για τίποτα,δεν έχει παρέα,πιθανόν αυτός θα βλέπει μια σχέση και κατ'επέκταση έναν γάμο,σαν νερό στην έρημο.Αν πάρει λάθος άτομο,αυτό είναι άλλο θέμα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γενικώς,είναι γάμησέ τα αν στην Ελλάδα ξεμείνεις από φίλους και γκόμενα μετά τα 30 ειδικά.

Τι μας λες εδώ ;
Ποιοι ξεμένουν ;
Και ποιοί δεν ξεμένουν ;;;;;

Τι φαντάζεσαι ;;;;;

Ότι οι παπάρες της ομάδας μπάσκετ του λυκείου, συνεχίσουν να έχουν τους ίδιους κωλοφίλους μέχρι τα 30
και να έχουν σουξέ στις γκόμενες, όπως είχαν στα 16 ;;;;;

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.

Και ότι οι νερντ των 16, συνεχίζουν να είναι νερντ ;;;;;;;

Μετά το σχολείο , διαχωρίζονται οι 2 πραγματικές κατηγορίες.

Οι παπάρες για τα μπάζα , που θα παίρνουν πάντα τον πούλο
και οι μάγκες που γαμούν και δέρνουν.

Ο διαχωρισμός γίνεται με τα κότσια. Το μπαλκάν πέος που λέει ο κμαν.
Δεν έχει να κάνει ούτε με τα κονέ του σχολείου, ούτε με το ποιός γάμησε τη μπίμπο της β' λυκείου,
ούτε με τον ανάδρομο ερμή, ούτε με το ποιός κληρονόμησε θείο από το σικάγο .........

Με την κλαψομουνίαση, πάντα θα είσαι στους παπάρες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολλοί ξεμένουν.Μη λέμε τώρα μαλακίες.Κοίτα πόσοι είναι με σκυλιά.Πολλοί έχουν πάψει πλέον και να βγαίνουν,πέραν του να πηγαίνουν στη δουλειά τους.Άλλοι ζητάνε από πουτάνες να το παίζουν γκόμενές τους.Ελλάδα γενικώς αντιμετωπίζεσαι με καχυποψία όταν σε βλέπουν μόνο.Και οι γυναίκες αντιμετωπίζονται έτσι,αλλά οι άντρες περισσότερο.Δεν έχει μπαλκαν πέη εδώ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα ναυάγια είναι πάντα περισσότερα.
Για αυτό έχει τέτοια επιτυχία η δημοκρατία.
Στηρίζεται στους άχρηστους, που είναι πάντα πλειοψηφία !

Πάντα οι άχρηστοι είναι πιο πολλοί .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πολλοί ξεμένουν.Μη λέμε τώρα μαλακίες.Κοίτα πόσοι είναι με σκυλιά.Πολλοί έχουν πάψει πλέον και να βγαίνουν,πέραν του να πηγαίνουν στη δουλειά τους.Άλλοι ζητάνε από πουτάνες να το παίζουν γκόμενές τους.Ελλάδα γενικώς αντιμετωπίζεσαι με καχυποψία όταν σε βλέπουν μόνο.Και οι γυναίκες αντιμετωπίζονται έτσι,αλλά οι άντρες περισσότερο.Δεν έχει μπαλκαν πέη εδώ.

Σορρυ ρε μαν αλλα δε μπορω να καταλαβω ακριβως. Το προβλημα σου ειναι οτι δε μπορεις να βρεις καποια-οποιαδηποτε με την οποια να μπορεις να υποκρινεσαι στον κοσμο οτι περνας καλα, οτι ζεις, κλπ

Η οτι δε μπορεις να βρεις καποια που πραγματικα γουσταρεις να περασεις τον υπολοιπο χρονο μαζι της;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το να βρεις χόμπι που να σου αρέσει και που να έχει και διαθέσιμες γκόμενες,είναι σαν να περιμένεις το τζόκερ.

Να τος ο αισιόδοξος άνθρωπος

και οι μάγκες που γαμούν και δέρνουν.

Μόνο ένα μέλος του μπου τα κάνει αυτά. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom