P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
You got a lot of attention today, tomorrow again.
θα με παντρευτεις τελικα?
You got a lot of attention today, tomorrow again.
αραπη θελει η ελλεινιδαΠως και δεν βρηκες κανεναν Σκανδιναβο που ειναι κοντα σε αυτα που ζητησες σαν νοοτροπια;
Απο οταν σπουδαζα/εργαζομουν Αγγλια ειχα αποκομισει οτι οι Σκανδιναβες ηταν πιο κοντα σε αυτα που ηθελα και μοιαζουν με αυτα που θελεις κ εσυ (αρα υποθετω πως το ιδιο ισχυει και για τους αντρες).
Half way there είναι.Δυο πραγματα πρεπει να κανει μια παντρεμενη γυναικα και αρκούν
Να ανοιγει τα ποδια για να γαμιεται με χαρα, και να μην σπαει αρχιδια
Ολα τα αλλα βρισκονται
Σε ολους τους τομεις εχουμε γινει περισσοτερο υλιστικοι και βιαστικοι.
δε ξερω, εχω βαρεθει που ολοι θελουν πρωτα το πηδουλο
bored as fuck!
Και μενα δεν μου αρεσει το σουσι.
Αλλα δεν μπαινω σε σαιτ κ θρεντ σχετικα να το διατυμπανιζω κ να το απαξιωνω.
Γιατι θα πρεπει ολα να συμβαινουν με επικεντρο εσενα; Το εχεις απο μικρη αυτο;
Προφανώς.
Τα μπάζα γεννιούνται , δεν γίνονται.
Μεγαλώνοντας, γίνονται χειρότερα, παίρνοντας κιλά και μπαίνοντας σε βρωμερούς υποκόσμους,
όπως ο αναρχοαριστερίστικος .... αλλά έχουν γεννηθεί μπάζα.
Αν πας στα εξάρχεια, λες θα δεις πολλές με dna ίνγκριντ μπέργκμαν ;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Κάτι βρώμες, σαν αυτές τις 45άρες στην παρέλαση θα δεις.
Που λες να πάει στις φιλιπίνες, να φάει τις μαυριδερές σχιστομάτες 1.38 , με 5 ευρώ την 6άδα.
1.38 μαυριδερη.
Μου ειπαν, λενε, ακουσα, ο ξαδερφος του θειου της αδερφης μου....
Τα λεμε για να ανοιξουμε τα ματια σε οποιον ενδιαφερετε.
Αν δεν σε νοιαζει ειπαμε ,μην ασχολεισαι.
Τα μουνακια που εφαγα εκει, χωρις λεφτα, μόνο με κερασματα εχω να φαω στην ελλαδα εδω κ 15 χρονια
Εφαγα κατηγοριας το δεξιο κ πανωΟι κινέζοι λένε μια εικόνα=1000 λέξεις ... τα μουνάκια που έφαγες ....
Εφαγα κατηγοριας το δεξιο κ πανω
ελα ρε φιλε οτι τρωει ο καθενας με το προσωπικο του αγωνα και γουστο !Βάζε καμιά προειδοποίηση ρε μπαγάσα, μπορεί να πνιγεί ο άλλος !!!!!!!!!
Εγώ χωρίς λεφτά , εξυπηρετώ κάτι γειτόνισσες, που οι μάνατζερ σύζυγοί τους, έχουν φορτωμένο ωράριο.
38+ είναι όλες, αλλά δεν έχω θέμα ηλικίας.
Καμμια φωτο απο τα μουνια που γαμας θα βαλεις ή αλλα λογια να αγαπιομαστε?Βάζε καμιά προειδοποίηση ρε μπαγάσα, μπορεί να πνιγεί ο άλλος !!!!!!!!!
Εγώ χωρίς λεφτά , εξυπηρετώ κάτι γειτόνισσες, που οι μάνατζερ σύζυγοί τους, έχουν φορτωμένο ωράριο.
38+ είναι όλες, αλλά δεν έχω θέμα ηλικίας.
δε με ενοιαζε να κανω σεξ στο πρωτο ραντεβου..απλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ειτε το κανεις στο πρωτο ειτε στο τελευταιο δυσκολο κ παλι να βρεις καποιον της προκοπης να μοιραστεις τη καθημερινοτητα σ
Γιατι θα πρεπει ολα να συμβαινουν με επικεντρο εσενα; Το εχεις απο μικρη αυτο;
Είναι γιατί αρχίζεις και μιλάς μετά.
Μετά το σεξ φρόντισε να φεύγεις σφαίρα.
Έτσι θα κρατήσει περισσότερο η σχέση.