Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κι ομως ψαχνονται και γαμιουντε και κωλο δινουν. Αυτη που αποριπτει εσενα ή εμενα καποιος αλλος θα την καβαλησει.
Παρακαλετο γαμησι = ξυνο γαμησι. Κι αν ειναι να εχω γκομενα "οτι να ναι" καλυτερα  :jerking: ή πουτανες.
με τους τουριστες γαμιουνται πλεον και αφηνουν τα ελληνοπουλα να παρακαλανε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τί να γνωρίσεις ρε τύπε 7 η ώρα με την τσίμπλα στο μάτι; :2funny:
αυτο που σου ειπε. Εργαζομενη οχι τεμπελα ξεκωλο που βγαινει βράδυ. Και ο ανδρικος εγκεφαλος σκεφτεται το σεξ το 95% του χρονου και ο γυναικειος το 80%. Φυσικα και 7 το πρωι. Δεν το σκεφτεσαι μονο τα 10 λεπτα που τρως και την μια ωρα που βλεπεις ποδοσφαιρο.τις περισσοτερες σχεσεις μου τις γνωρισα νωρις το πρωι ειτε στον χωρο εργασιας, ειτε στο χωρο διακοπων, ειτε τσαταροντας παλια σε υπολογιστη. Οχι μεσημερι ή βραδυ

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ανάλογα.Άλλες δεν ασχολούνται καθόλου,άλλες αν τις χαιρετήσεις σε κοιτάνε λες και θες να τις βιάσεις,ενώ άλλες μιλάνε μόνο με τους υπαλλήλους του μαγαζιού.Ε άμα είσαι τυχερός και πέσεις σε καμία που ενδιαφέρεται για τον άγνωστο τύπο που πίνει καφέ,μπορεί να γνωριστείτε.

δεν ειναι ετσι!
εγω  εχει  τυχει  να  γνωρισω μια  μιλφαρα την ωρα που  .. προσπαθουσε να παρκαρει! με  ομορφο και  εξυπνο τροπο ...της μιλησα  και  της παρκαρα εγω το αμαξι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παρακαλετο γαμησι = ξυνο γαμησι. Κι αν ειναι να εχω γκομενα "οτι να ναι" καλυτερα  :jerking: ή πουτανες.

Οι περισσότεροι όμως προτιμούν το ότι να'ναι από μαλακία και πουτάνες.Κι αυτό είναι που έχει εκτοξεύσει το τουπέ του κάθε μπάζου.

Γι'αυτό και βλέπεις κάτι μπαζάκια 1,50-1,60 ύψος να θέλουν γκόμενο 1,80 γυμνασμένο,με αμάξι.Και τον βρίσκουν,γιατί πολλοί είναι ότι κάτσει λόγω αγαμίας και επειδή δεν θέλουν να πηγαίνουν μπουρδέλα.

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι όμως προτιμούν το ότι να'ναι από μαλακία και πουτάνες.Κι αυτό είναι που έχει εκτοξεύσει το τουπέ του κάθε μπάζου.

Γι'αυτό και βλέπεις κάτι μπαζάκια 1,50-1,60 ύψος να θέλουν γκόμενο 1,80 γυμνασμένο,με αμάξι.Και τον βρίσκουν,γιατί πολλοί είναι ότι κάτσει λόγω αγαμίας και επειδή δεν θέλουν να πηγαίνουν μπουρδέλα.
yθυμασαι εκεινο το βιντεο που του παιρνει τσιμπουκι στην τουαλετα και του λεει πες κανα βρωμολογο και αυτος της λεει εισαι δικη μου; 2funny!

Οι αντρες εκπαιδευτηκαν να σκεφτονται γαμους και τετοια ενω οι γυναικες εκπαιδευτηκαν στον πουτσο. Πειτε μου ποια γυναικα δεν πηγαινει διακοπες με φιλες της απο τα 18. Εκει γνωριζουν τον τουριστικο πουτσο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν δεις την ιδια κοπελα εικοσι πρωινά συνεχομενα, και σε δει κι εκεινη, αν πεις ενα "καλημερα" την εικοστη πρωτη φορα δεν θα σου πει κι εκεινη?
Δεν θα μπορεις να της πεις ενα "γεια τι κανεις" την επομενη?
Δεν μπορεις να της προτεινεις να κερασεις εσυ τον καφε την επομενη?

Όχι . Αμφισβητείς ότι υπάρχουν στόκοι ;

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0

Συμφωνώ φίλε..Αλλα δυστυχώς επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά προτιμώ να βρω μια γκόμενα να φεύγουν τα χοντρά (ακόμα κι αυτό δύσκολο έχει γίνει ή κατι δε γίνεται σωστά) και οποτε μπορώ να γαμαω και κανα cg (Σημ δεν εχω παει ποτέ με cg,τωρα θελω να το ξεκινησω το αθλημα,οσο μπορεσω οικονομικα-πολλα 150 ευρώ θεωρώ κατα μ.ο.). Δυστυχώς έχουν το πάνω χέρι σε πολλά θέματα.

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Όχι . Αμφισβητείς ότι υπάρχουν στόκοι ;

Υπάρχουν, πώς δεν υπάρχουν!Αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.Κάτι θα βρεθεί..(όσο περνάει ο καιρός απαισιόδοξος είμαι)...Εδω σε ορισμένες χαμογελάς διακριτικά και ευγενικά με αφορμή κάτι το πρωί και σε κοιτάνε περίεργα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συμφωνώ φίλε..Αλλα δυστυχώς επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά προτιμώ να βρω μια γκόμενα να φεύγουν τα χοντρά (ακόμα κι αυτό δύσκολο έχει γίνει ή κατι δε γίνεται σωστά) και οποτε μπορώ να γαμαω και κανα cg (Σημ δεν εχω παει ποτέ με cg,τωρα θελω να το ξεκινησω το αθλημα,οσο μπορεσω οικονομικα-πολλα 150 ευρώ θεωρώ κατα μ.ο.). Δυστυχώς έχουν το πάνω χέρι σε πολλά θέματα.

Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.Λεφτά μπορεί να έχουν για να πάνε,αλλά πολλοί σιχαίνονται ή θέλουν παραπάνω πράγματα από ξερό σεξ (που οι πουτάνες δεν τα προσφέρουν)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.Λεφτά μπορεί να έχουν για να πάνε,αλλά πολλοί σιχαίνονται ή θέλουν παραπάνω πράγματα από ξερό σεξ (που οι πουτάνες δεν τα προσφέρουν)

Οι γνωστοί τρόμπες.
Σπάνια βρίσκεις τέτοιους άνω των 45.
Είτε έχουν πεθάνει από τη μαλακία είτε είναι σε άσυλα.

Έχουν άπειρους λόγους να κλαίνε, για τις περιουσίες που έχασαν και δεν είναι πλούσιοι , με αποτέλεσμα να μην τους κάθεται η ξαδέλφη της Αμπρόζιο , που είναι το λιγότερο που θα ήθελαν από γκόμενα στη ζωή.

Και με κάποια μεταπτυχιακά στην κβαντομηχανική βέβαια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Eσυ μην τυχον δεν βρεις παλι καποιο προβλημα σε όποια λυση σού προταθει

Θα παθεις τιποτα
Αν δεις την ιδια κοπελα εικοσι πρωινά συνεχομενα, και σε δει κι εκεινη, αν πεις ενα "καλημερα" την εικοστη πρωτη φορα δεν θα σου πει κι εκεινη?

Ετσι γνωριζουν κοσμο ρε τύπε
Εσυ εχεις κολλησει να φτιαξεις κυκλο για να σου κανουν προξενιο
Ξεκολλα τα μυαλα σου
Σωστη παρατήρηση και συμβουλή για να ανοίξεις κουβέντα με γκόμενα.
Προσθέτω το εξής :
Αν έχουμε κοιμηθεί αργά δεν θα ξυπνήσουμε φρέσκοι και ορεξατοι και δεν θα έχουμε όρεξη για κουβέντα με γκόμενα.
Αν κοιμηθούμε νωρίς το προηγούμενο βράδυ, τα πρωινά θα είμαστε ξεκούραστοι και με καλή διάθεση για επικοινωνία.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κοινωνικος κυκλος....ο μοναδικος ισως τροπος για να κανεις σχεση στην Ελλαδα....
και ειναι θεμα που ποναει....
αν εχεις κυκλο...
τι κυκλο εχεις....
αν εχει γυναικες....
τι γυναικες τυχαινει να εχει....
αν σου γνωριζουν....
αν εσυ μπορεις να σταθεις γενικοτερα σε μιλημενες γνωριμιες....
και ουτω καθεξης....

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.101
Πόντοι
446
Eσυ μην τυχον δεν βρεις παλι καποιο προβλημα σε όποια λυση σού προταθει

Θα παθεις τιποτα

Ετσι γνωριζουν κοσμο ρε τύπε
Εσυ εχεις κολλησει να φτιαξεις κυκλο για να σου κανουν προξενιο
Ξεκολλα τα μυαλα σου
:kneel: :kneel:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Όχι φίλε,δεν ισχύει ότι ψάχνονται όσο ψαχνόμαστε εμείς.Αυτές και αντέχουν παραπάνω χωρίς σεξ,αλλά και απορρίπτουν συνεχώς άντρες ακόμα και όταν είναι ελεύθερες.Πράγμα που δεν ισχύει με μας,αφού κάθε ελεύθερος παρακαλάει να βρει γκόμενα ότι να'ναι.

Αν τους την πέφτουν ναυάγια σαν και του λόγου σου τι θες να κάνουν; Να τρέξουν να προλάβουν;
Προφανώς και θα πάει η χιλόπιτα σύννεφο.

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Τελικά που καταλήγουμε συντροφοι;;Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι αύξησης κοινωνικού κυκλου;;(συνοπτικά)..αν μπορούμε να πούμε με ταμπέλες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τελικά που καταλήγουμε συντροφοι;;Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι αύξησης κοινωνικού κυκλου;;(συνοπτικά)..αν μπορούμε να πούμε με ταμπέλες

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

Χρημα, να εισαι ανετος και να εργαζεσαι για κατι δικο σου και οχι σκλαβος.

Να μην εισαι κομπλεξικος και να μη κανεις σαν αγαμητη ψυχωτικια φεμινιστρια επειδη καποιος ειναι σε πιο πανω επιπεδο απο εσενα, να μη βγαζεις κακια και ζηλεια στους γυρω σου επειδη καταφεραν κατι που δεν εχεις καταφερει.

Να φροντιζεις την εμφανιση σου και να μην εισαι σαν μαλακας ντυμενος ή 200 κιλα παιδοβουβαλος πλαδαρος φλωρος.

Να διαβαζεις και κανα βιβλιο και να ξερεις να μιλας για να μπορεις να σταθεις μεσα σε καλους και με αξια κυκλους.

Να εχεις διαγωγη, να μην εισαι κουτσομπολα της παρεας και να μην εισαι δειλος.

Να εχεις αγωγη σαν ανθρωπος γενικοτερα οταν εισαι μαζι με αλλους ανθρωπους και να ξερεις να σεβεσαι τον εαυτο σου και τους γυρω σου.

Αρχικα ξεκινα με αυτα και τα υπολοιπα θα ερθουν και θα τα καταλαβεις απο μονος σου σιγα σιγα οσο ζυμωνεσαι μεσα στη κοινωνια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Και κυριως, το πιο σημαντικο να καταλαβεις οτι στοχος ολων αυτων δεν ειναι οι γκομενες.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.269
Πόντοι
456
Ένας καλός τρόπος να κάνεις γνωριμίες και να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, είναι να κάνεις παρέα με χοντρές ή γναίκες που δεν θες να γαμήσεις.

Το τελευταίο καιρό κάνει παρέα με μια χοντρούλα, που σαν άτομο είναι κομπλέ, αλλά δεν μου βγάζει να την γαμήσω. Έχω γνωρίσει ένα σωρό φίλες της, και έχω γαμήσει μια. Το κακό είναι ότι η χοντρούλα με γουστάρει (μου το έχει πει πολλές φορές), και με ψιλο σαμποτάρει στο να την πέσω στις φίλες της

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.269
Πόντοι
456
Αν είσαι 30-35-40 στην Ελλάδα και δεν έχεις δική σου οικογένεια ή μια μόνιμη σχέση,κοινωνικά είσαι στον πάτο.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κανένα χόμπι που να σε βοηθάει να γνωρίζεις γυναίκες.Άσε που σ'αυτές τις ηλικίες σχεδόν όλες είναι παντρεμένες.

Νομίζω ότι μόνο η φυγή στο εξωτερικό μπορεί να σε σώσει εαν ξεμείνεις μόνος.

Έχω γνωστό, που στα 30κατι του, παντρεύτηκε μια γκόμενα, και έκανε 2 παιδιά. Η τύπισα πάχυνε απότομα, και τώρα ο τυπάς δουλεύει όλη μέρα για να αντεπεξέλθει, και έχει και μια χοντρή να του βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Στον πάτο της κοινωνίας δεν σε πάει ο γάμος (ή μάλλον η έλλειψη γάμου). Σε πάει το πόσα χρήματα βγάζεις και η φήμη σου. Ο μέσος άντρας στο Ελλαδιστάν, που δουλέυει για 500-600 ευρω οχτάωρο, δεν έχει καμία φήμη, και παρακαλάει 150 γκόμενες για να του κάτσει μια (και αν), ΕΙΝΑΙ στον πάτο της κοινωνίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom