Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τώρα τί κοινωνικός κύκλος και κουραφέξαλα,ο ελεύθερος όπου πάει,πάει να βρει γυναίκα.Δηλαδή θα πρέπει να ντρέπεται να το λέει;

Οι γκόμενες δεν έχουν ανάγκη,γνωρίζουν άντρες οπουδήποτε,στο ίντερνετ,στη δουλειά,στο δρόμο,παντού τις παρακαλάνε.Και από φίλες επίσης έχουν ένα σωρό.Γι'αυτό και πάνε σε όλα αυτά τα χόμπι μόνο για το αντικείμενο.Ενώ ο άντρας τί όρεξη να έχει να παίρνει τα βουνά ή να μαθαίνει χορούς αν στο μυαλό του δεν έχει μόνο πως να γλυτώσει τη μοναξιά;
Ρε τύπε, αυτη την λογικη που εχεις δεν την καταλαβαινω. Οι γυναικες λεει γνωριζουν οποιον θελουν οποτε θελουν ενω οι αντρες μενουν μπακουρια. Οι γυναικες αυτες, με αντρες δεν τα φτιαχνουν? Αρα ιδιος αριθμος ανδρων δεν μπαινει στο παιχνιδι? Αρα πώς γινεται οι γυναικες να εχουν ενα σωρο αντρες αλλά οι αντρες να ειναι μονοι? Δεν καταλαβαινω.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ψαχνω αντρα να παντρευτω, οποιος ενδιαφερεται να μ στηλει πμ
θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας το γνωστο first come first served :)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε τύπε, αυτη την λογικη που εχεις δεν την καταλαβαινω. Οι γυναικες λεει γνωριζουν οποιον θελουν οποτε θελουν ενω οι αντρες μενουν μπακουρια. Οι γυναικες αυτες, με αντρες δεν τα φτιαχνουν? Αρα ιδιος αριθμος ανδρων δεν μπαινει στο παιχνιδι? Αρα πώς γινεται οι γυναικες να εχουν ενα σωρο αντρες αλλά οι αντρες να ειναι μονοι? Δεν καταλαβαινω.

Συνήθως...

Κάθε μια έχει 30 στην αναμονή και γαμιέται επί τόπου με όποιον θέλει!

Κάθε ένας δεν έχει ουτε μία όμως για να γαμήσει επιτόπου!

Κι όμως...είναι εφικτό!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μπορούν να γνωρίσουν πολύ πιο εύκολα από εμάς,αυτό εννοώ.Έχουν επιλογές.Τους την πέφτουν.Τις ζητάνε να βγουν.Πόσοι άντρες έχουν αυτές τις επιλογές;

Ένας δηλαδή που πάει γράφεται σε σχολή χορού,πες μου αν θα το έκανε εαν κάθε μέρα μπορούσε να βγαίνει έστω ένα ραντεβού με γκόμενα.Εγώ λεω κανένας δεν θα το έκανε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τώρα τί κοινωνικός κύκλος και κουραφέξαλα,ο ελεύθερος όπου πάει,πάει να βρει γυναίκα.Δηλαδή θα πρέπει να ντρέπεται να το λέει;

Οι γκόμενες δεν έχουν ανάγκη,γνωρίζουν άντρες οπουδήποτε,στο ίντερνετ,στη δουλειά,στο δρόμο,παντού τις παρακαλάνε.Και από φίλες επίσης έχουν ένα σωρό.Γι'αυτό και πάνε σε όλα αυτά τα χόμπι μόνο για το αντικείμενο.Ενώ ο άντρας τί όρεξη να έχει να παίρνει τα βουνά ή να μαθαίνει χορούς αν στο μυαλό του δεν έχει μόνο πως να γλυτώσει τη μοναξιά;

Τυπε, παντως κατι πρεπει να κανεις πολυ λαθος. Εγω οταν ημουν Θεσσαλονικη εκανα απειρες παρεες και γνωριζα κοσμο καθημερινα. Βολευει πολυ το πως ειναι στημενη η πολη. Ειναι και αλλιως ο κοσμος, πιο λαρτζ στις γνωριμιες.
Εσυ δεν εχεις καθολου γνωστους, εστω να ξεκινησεις καποιες παρεες και να δικτυωθεις;
Θα ηθελες να μας περιγραψεις μια τυπικη σου ημερα, μηπως μπορεσουμε και σε βοηθησουμε, πχ στην περιπτωση που κανεις κατι πολυ καθος και δεν το αντιλαμβανεσαι; (συνηθιζεται αυτο απο πολλους)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συνήθως...

Κάθε μια έχει 30 στην αναμονή και γαμιέται επί τόπου με όποιον θέλει!

Κάθε ένας δεν έχει ουτε μία όμως για να γαμήσει επιτόπου!

Κι όμως...είναι εφικτό!

Ακριβώς αυτό συμβαίνει.Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε Αλεξ μεχρι τωρα ειχα το ρολο της ερωμενης..
δωσε καμια συμβουλη για το ρολο της συζυγου! λολ
Δυο πραγματα πρεπει να κανει μια παντρεμενη γυναικα και αρκούν

Να ανοιγει τα ποδια για να γαμιεται με χαρα, και να μην σπαει αρχιδια

Ολα τα αλλα βρισκονται

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε, παντως κατι πρεπει να κανεις πολυ λαθος. Εγω οταν ημουν Θεσσαλονικη εκανα απειρες παρεες και γνωριζα κοσμο καθημερινα. Βολευει πολυ το πως ειναι στημενη η πολη. Ειναι και αλλιως ο κοσμος, πιο λαρτζ στις γνωριμιες.
Εσυ δεν εχεις καθολου γνωστους, εστω να ξεκινησεις καποιες παρεες και να δικτυωθεις;
Θα ηθελες να μας περιγραψεις μια τυπικη σου ημερα, μηπως μπορεσουμε και σε βοηθησουμε, πχ στην περιπτωση που κανεις κατι πολυ καθος και δεν το αντιλαμβανεσαι; (συνηθιζεται αυτο απο πολλους)

Κανεις και πουθενά δεν μπορεί να γνωρίζει κόσμο καθημερινά.Εκτός αν είναι επώνυμος και έρχεται κόσμος και του μιλάει.Ή δουλεύει στο πιο κεντρικό μπαρ της πόλης.

Βασικά δεν ξέρω και από που προκύπτει ότι στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος είναι πιο ανοιχτός.Αυτός είναι άλλος ένας μύθος όπως πχ το περι ερωτικής πόλης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ολα τα αλλα βρισκονται

Να μαγειρεύει όχι;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Ολα τα αλλα βρισκονται

το πρωτο και το δευτερο το κανω με περισσεια χαρα!

εμενα με προβληματιζουν οι δουλειες του σπιτιου..δε μπορω να γινω νοικοκυρα με τπτ..
νταξει να μαγειρευω το ευχαριστιεμαι αλλα για τα υπολοιπα ειτε 50-50 ειτε οικιακη βοηθο

επισης θελω το χωρο μου και την ησυχια μου καποιες στιγμες..θελω ενα δωματιο στο σπιτι μονο δικο μου..

επισης θελω να βγαινω και να πηγαινω διακοπες με τις φιλες μου

επισης θελω να ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του κ αυτος μαζι μου αλλιως δε προχωραω σαυτο το απενενοημενο διαβημα..

και τελοςς δε νομιζω να βρεθει ποτε αυτος ο ανδραςς..θα μεινω στο ραφι..αν και κανω καταπληκτικο σεξ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
το πρωτο και το δευτερο το κανω με περισσεια χαρα!

εμενα με προβληματιζουν οι δουλειες του σπιτιου..δε μπορω να γινω νοικοκυρα με τπτ..
νταξει να μαγειρευω το ευχαριστιεμαι αλλα για τα υπολοιπα ειτε 50-50 ειτε οικιακη βοηθο

επισης θελω το χωρο μου και την ησυχια μου καποιες στιγμες..θελω ενα δωματιο στο σπιτι μονο δικο μου..

επισης θελω να βγαινω και να πηγαινω διακοπες με τις φιλες μου

επισης θελω να ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του κ αυτος μαζι μου αλλιως δε προχωραω σαυτο το απενενοημενο διαβημα..

και τελοςς δε νομιζω να βρεθει ποτε αυτος ο ανδραςς..θα μεινω στο ραφι..αν και κανω καταπληκτικο σεξ!
Αν τα κανεις και τα δυο με χαρα εισαι η ιδανικη συζυγος.

Νοικοκυρα θα γινεις μονο αν σου το βγει μεσω του συναισθηματος για τον αντρα σου, μην το υποτιμας αυτο.

Χώρο και ησυχια θελουμε ολοι, δεν ειναι παραδοξο ούτε τρελό

Διακοπές με τις φιλες σου οκ, αλλά κι αυτος διακοπες με τους φιλους του να υποθεσω. Αν και νομιζω οτι αν εισαι ερωτευμενη δεν θα το θελεις πια.

Ο τρελος ερωτας δεν ειναι παντα το καλυτερο διαβατηριο για επιτυχημενο γαμο παντως.

Γυναικες που κανουν καλο σεξ δεν μενουν ποτέ στο ραφι.

Απαντησα σε ολα νομιζω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κανεις και πουθενά δεν μπορεί να γνωρίζει κόσμο καθημερινά.Εκτός αν είναι επώνυμος και έρχεται κόσμος και του μιλάει.Ή δουλεύει στο πιο κεντρικό μπαρ της πόλης.

Βασικά δεν ξέρω και από που προκύπτει ότι στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος είναι πιο ανοιχτός.Αυτός είναι άλλος ένας μύθος όπως πχ το περι ερωτικής πόλης.

ειναι πιο μικρη η πολη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom