Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙς ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ...
-δεν πρεπει ποτε να λες ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.
-ΝΑ εχουν παντα συμφερον οι αλλοι απο σενα.
-να εισαι ενα ειδος καβατζας.(δανεικα,εξοδο αναγκης-μπαρ-καφε-)η απλα να σου λενε τα ψυχολογικα τους,
γιατι δεν μιλας αλλου.
-να μην λες γενικα ΟΧΙ-
ΚΤΛ,ΚΤΛ....
ΑΝ ανατρεξετε πισω αντικειμενικα παντα θα δειτε το 80% της παρεας που κανατε δεν εχει κανενα νοημα-το ιδιο σκεφτονται κ οι αλλοι για εσας.
Απο την αλλη ομως το να εισαι και cool  με την παρτη σου,εχει μια ωραια αισθηση...
δεν συμετεχεις στο καρναβαλι.
συνηθως οι μεγαλες πικρες-καρφωματα,ρουφιανιες κτλ...ερχονται απο κοινωνικο κυκλο η γνωστους.
οποτε..

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Η φοιτητική ζωή είναι και λίγο παραμύθι.Δε νομίζω ότι γαμάνε πολλοί.Όταν ήμουν φοιτητής,είχα δυσκολευτεί πολύ να γνωρίσω άτομα.Και οι γκόμενες έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους,ελάχιστες ήταν αυτές που μας μιλούσαν.Γενικά οι παρέες ήταν τα αγόρια με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Τώρα εαν αλλάξαν τα πράγματα δεν ξέρω,αλλά μερικά χρόνια πριν αυτή ήταν η κατάσταση.

Και ο κοινωνικός κύκλος δεν σημαίνει απαραίτητα σεξ με πολλές.Απλά σου ανεβάζει τις πιθανότητες να βρεις κάποια για σχέση/γάμο.
αδερφε ακριβως ετσι δεν γαμανε οι φοιτητες περισσοτερο απο καποιον αλλον εκτος εξαιρεσεων . ημουν λαρισα 4 χρονια και το εβλεπα και απο παρεες οσοι ειχαν σχεση γαμαγανε οι αλλοι εργοχειρο . πολλοι και πολλες πηγαιναν πολεις τους σκ και αργιες οποτε δεν δενονταν .και επισης λιγοι φοιτητες ειχαν λεφτα .πως να εχεις επιτυχιες οταν δεν αιζουν φραγκα .μιλαω για το γενικο κανονα υπηρχαν και εξαιρεσεις

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Απ τα 30-35 μου και μετα εδιωξα απο διπλαμου ολα τα παρασσιτα που μου επιναν το αιμα...»φιλους» και γνωστους... μιλαμε για κυκλους ανω των 10 ατομων ο καθενας....
Σημερα στα 41 μου εχω μονο τη γκομενα κι ενα πραγματικο φιλο που κρατησα απο το σχολειο... δε τον πολυβλεπω βεβαια γιατι εχει τα θεματα του αλλα ξερω οτι θα ειναι εκει οταν τον χρειαστω οπως κι εγω βεβαια...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δυστυχως οπου μα οπου εχω συναναστραφει με κοσμο και κοινωνικους κυκλους (σχολες, σχολεια, δουλειες, δραστηριοτητες κλπ) εχω παρατηρησει αυτο το αξιωμα:

Οι αντρες κανουν παρεα με τους αντρες και οι γυνσικες με τις γυναικες!!
Λες και ειναι νομος!!!
Στο προηγουμενο ποστ δεν εγραψες οτι συμφωνεις μαζι μου; :idiot:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αδερφε ακριβως ετσι δεν γαμανε οι φοιτητες περισσοτερο απο καποιον αλλον εκτος εξαιρεσεων . ημουν λαρισα 4 χρονια και το εβλεπα και απο παρεες οσοι ειχαν σχεση γαμαγανε οι αλλοι εργοχειρο . πολλοι και πολλες πηγαιναν πολεις τους σκ και αργιες οποτε δεν δενονταν .και επισης λιγοι φοιτητες ειχαν λεφτα .πως να εχεις επιτυχιες οταν δεν αιζουν φραγκα .μιλαω για το γενικο κανονα υπηρχαν και εξαιρεσεις

Κι εγώ έφευγα ΣΚ και αργίες ακριβώς γι'αυτό.Ή πήγαινα σε φίλους μου απ'το σχολείο που σπούδαζαν σε άλλες πόλεις.Δεν είναι ότι δεν είχα καθόλου παρέα στη σχολή μου,αλλά είναι αυτό που λες ότι δεν υπήρχε δέσιμο.Άλλος είχε σχέση,άλλος ήταν όλη μέρα στον υπολογιστή,άλλος δεν είχε λεφτά,δεν ήταν άτομα που λες θα βγούμε για γκόμενες κλπ.Γι'αυτό και δεν έχω κρατήσει κι επαφές με κανέναν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Η φοιτητική ζωή είναι και λίγο παραμύθι.Δε νομίζω ότι γαμάνε πολλοί.Όταν ήμουν φοιτητής,είχα δυσκολευτεί πολύ να γνωρίσω άτομα.
ειναι και στο ατομο....πιο πολυ παντως παιζει φρεντ ζοουν

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΑΠΟ την αλλη μαγκες και το διωξιμο η να κεινεις πορτες δεν ειναι κ τοσο εξυπνο.
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ-ΓΑΛΗΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
ειναι τραγικο πχ 15-28 να μην εχεις παρεα να βγεις, οταν πχ ερχονταν Σ/Κ.. κ επρεπε να απορριψω μια προταση για να παω αλλου η την ιδια μερα σε 2 συμβαντα διαφορετικες ωρες.
----------
σωστα μου χε πει μια μιλφ οταν ημουν πιτσιρικας...ο καθενας ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
και σωστα ειχε πει καποιος δες τον εαυτο σου σαν προιον ολοι θα εχουν αποψη κτλ για σενα.
---------
θεωρω την ΑΤΑΚΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΑ αλλα ΙΣΧΥΕΙ.
-----
ΣΤΑ πιο μικρα πραγματα..πας κλαμπ δεν περιμενεις ουρα, πας εξω για φαι θα φας οτι καλυτερο.
--
υπαρχει κ το αλλο Η ΦΘΟΡΑ τυποι, καπου βαριομαστε, η θεωρουμε δεδομενα ολα.
οπως ειπα να σουταρουμε ολους δεν ειναι κ 100% οκ-
και να μην ανοιγουμε εστω πορτες στο καινουργιο, δεν γινεται να απορριπτεις κατι που δεν εχει συμβει ακομη.
-------------
η ζωη δεν ειναι μικη για να ειναι θλιβερη, αλλα η υπεραναλυση, το ολα η τιποτα δεν οδηγει παντα στο καλυτερο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΑΠΟ την αλλη μαγκες και το διωξιμο η να κεινεις πορτες δεν ειναι κ τοσο εξυπνο.
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ-ΓΑΛΗΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
ειναι τραγικο πχ 15-28 να μην εχεις παρεα να βγεις, οταν πχ ερχονταν Σ/Κ.. κ επρεπε να απορριψω μια προταση για να παω αλλου η την ιδια μερα σε 2 συμβαντα διαφορετικες ωρες.

Πάντως είναι περίεργο,όταν πηγαίναμε σχολείο ήμασταν με τους φίλους μας πρωί βράδυ μαζί και δεν βαριόμασταν ποτέ.

Όταν μεγαλώνουμε,τα ίδια άτομα χάνουμε κάθε επαφή μεταξύ μας.Να βλέπεις κάποιον παλιό κολλητό μετά από καιρό και να νιώθεις ότι μιλάς σε κάποιον άγνωστο.

Πρέπει συνεχώς να βρίσκουμε τρόπο να ανανεώνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο.Γιατί όντως είναι άσχημο να φτάσεις σε σημείο να μην έχεις παρέα να βγεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η φοιτητική ζωή είναι και λίγο παραμύθι.Δε νομίζω ότι γαμάνε πολλοί.Όταν ήμουν φοιτητής,είχα δυσκολευτεί πολύ να γνωρίσω άτομα.Και οι γκόμενες έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους,ελάχιστες ήταν αυτές που μας μιλούσαν.Γενικά οι παρέες ήταν τα αγόρια με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Τώρα εαν αλλάξαν τα πράγματα δεν ξέρω,αλλά μερικά χρόνια πριν αυτή ήταν η κατάσταση.

Και ο κοινωνικός κύκλος δεν σημαίνει απαραίτητα σεξ με πολλές.Απλά σου ανεβάζει τις πιθανότητες να βρεις κάποια για σχέση/γάμο.

καλα τα λες τυπε.λιγοι γαμανε κ πολυ(αυτοι π εχουν σχεση δηλαδη),κ επειδη οι Ελλεηνιδες τους βλεπουν να εχουν καποια γκομενα για να τους χαλασουν τη σχεση η απο ζηλεια για την αλλη, τους καθονται.Τι να λεμε τωρα εποχες 2007-08 μου ελεγαν παιδια φοιτητες(Θεσσαλονικη ημουν) να παμε Βουλγαρια για γκομενοδουλειες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πάντως είναι περίεργο,όταν πηγαίναμε σχολείο ήμασταν με τους φίλους μας πρωί βράδυ μαζί και δεν βαριόμασταν ποτέ.

Όταν μεγαλώνουμε,τα ίδια άτομα χάνουμε κάθε επαφή μεταξύ μας.Να βλέπεις κάποιον παλιό κολλητό μετά από καιρό και να νιώθεις ότι μιλάς σε κάποιον άγνωστο.

Πρέπει συνεχώς να βρίσκουμε τρόπο να ανανεώνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο.Γιατί όντως είναι άσχημο να φτάσεις σε σημείο να μην έχεις παρέα να βγεις.

Τυπε σαν τα σχολικα χρονια δεν εχει  :heavymetalbig: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2:

:heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κι εγώ έφευγα ΣΚ και αργίες ακριβώς γι'αυτό.Ή πήγαινα σε φίλους μου απ'το σχολείο που σπούδαζαν σε άλλες πόλεις.Δεν είναι ότι δεν είχα καθόλου παρέα στη σχολή μου,αλλά είναι αυτό που λες ότι δεν υπήρχε δέσιμο.Άλλος είχε σχέση,άλλος ήταν όλη μέρα στον υπολογιστή,άλλος δεν είχε λεφτά,δεν ήταν άτομα που λες θα βγούμε για γκόμενες κλπ.Γι'αυτό και δεν έχω κρατήσει κι επαφές με κανέναν.

type πιστευω σαν τους φιλους που κανεις οταν εισαι 12-17χρονων δεν ξανακανεις πλεον μετα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου  :sunglasses:

Συνημμένα

• money-watering-hero.jpg
    money-watering-hero.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μέσω κύκλου γνωρίζεις συνήθως μπάζα αν δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός.Αν μια μέτρια γκόμενα επενδύσει άπειρες ώρες στη δημιουργία του κύκλου τελικά θα τη συμπαθούν περισσότερο από εσένα και θα σου την πασάρουν.Ο κύκλος είναι για κοινωνικά άτομα.Πρέπει να μπλέκεις σε δραστηριότητες κτλ.
Με ξερό καμάκι γαμάς γκόμενες που ούτε στον ύπνο σου δε θα έβλεπες μέσω κύκλου δε θα είχες ποτέ πρόσβαση σε τέτοια ποιότητα αντικειμενικά και αναπτύσσεις abudance mentality,οι γκόμενες σου φαίνονται αναλώσιμες και απεριόριστες.Μέσω κύκλου εστιάζεις στις 3-4 γαμήσιμες και μπορεί να κολλήσεις μήνες ή χρόνια με αυτές.
Βέβαια το 90% των αντρών γαμάει μέσω κύκλου,συνήθως όμως γκόμενες πολύ κατώτερες.Οι Ελληνίδες απαιτούν γνωριμία μέσω κύκλου για να ελέγχουν την κατάσταση.Συνήθως κυνηγώντας Ελληνίδες κατέληγα να κάνω πολύ χρήσιμες γνωριμίες με άντρες που χρησίμευαν για άλλους λόγους όχι για γκόμενες.Οι άντρες όμως που ελέγχουν άλλους άντρες τους αναγκάζουν να τους φέρνουν τις γκόμενες να τις γαμήσουν οι ίδιοι.Το παίγνιο για να ελέγχεις γκόμενες είναι διαφορετικό από το να ελέγχεις άντρες.Αν δεν μπορείς να ελέγξεις άντρες το social circle game δε συμφέρει.Θα κάνουν πουστιές,θα σε διαβάλουν,θα έχεις πονοκεφάλους.Οι άντρες βλέπουν διαφορετικά την αξία σου σε σχέση με τις γκόμενες.Αλλο να είσαι ψηλά στην κλίμακα των αντρών και άλλο στην κλίμακα εκτίμησης των γκομενών.

Για εμένα συνήθως οι άντρες λέγανε οτι με βλέπουν με γκόμενες πολύ ανώτερες εμφανισιακά από εμένα που είναι αδικαιολόγητο.Θεωρούσαν οτι κάτι κάνω,οτι δημιουργώ πολύ καλή ατμόσφαιρα με τις γκόμενες κτλ.
Οταν χτυπάγαμε μαζί 2-3 καμάκια σε κλαμπ ακόμα και με Ελληνίδες,είχαμε πάντα επιτυχία.Η διαφορά των Ελληνίδων με τις ξένες είναι οτι οι Ελληνίδες τα κάνανε στα κρυφά(δαχτύλιασμα σε σκοτεινές γωνίες κτλ) ενώ οι ξένες φάτσα φόρα δεν τις ενδιέφερε να σώσουν την υπόληψή τους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Εξακολουθει να ισχυει ο 'κανονας' που ξεραμε απο παλια (Ελλαδα/εξωτερικο?),
οτι αν δεις γυναικα να βγαινει μονη ή με φιλες Σαββατο βραδυ, ειναι σχεδον σιγουρα ελευθερη/διαθεσιμη;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Εξακολουθει να ισχυει ο 'κανονας' που ξεραμε απο παλια (Ελλαδα/εξωτερικο?),
οτι αν δεις γυναικα να βγαινει μονη ή με φιλες Σαββατο βραδυ, ειναι σχεδον σιγουρα ελευθερη/διαθεσιμη;

Μονη της εννοεις σε παρεα? Αν ειναι αντρες/γυναικες σε μια παρεα και καποια ειναι μονη της τοτε ναι ειναι ελευθερη.. σε γυναικοπαρεα δεν ισχυει παιζει να χουν κι ολες γκομενο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Μονη της εννοεις σε παρεα? Αν ειναι αντρες/γυναικες σε μια παρεα και καποια ειναι μονη της τοτε ναι ειναι ελευθερη.. σε γυναικοπαρεα δεν ισχυει παιζει να χουν κι ολες γκομενο

Ναι, ελεγα και για την περιπτωση γυναικοπαρεας.
Οκ, θα μου πεις μπορει να εχει τον γκομενο σε αλλη πολη, αλλα πχ την πετυχεις σταθερα ενα-δυο σαββατοβραδο στο ιδιο στεκι, και με γυναικοπαρεα, τι στο καλο κανουν,
βγαινουν να πνιξουν τον καημο που ειναι οι γκομενοι μακρια;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι, ελεγα και για την περιπτωση γυναικοπαρεας.
Οκ, θα μου πεις μπορει να εχει τον γκομενο σε αλλη πολη, αλλα πχ την πετυχεις σταθερα ενα-δυο σαββατοβραδο στο ιδιο στεκι, και με γυναικοπαρεα, τι στο καλο κανουν,
βγαινουν να πνιξουν τον καημο που ειναι οι γκομενοι μακρια;

Ακριβώς.Γκόμενοι σε άλλη πόλη/χώρα ή φαντάροι,πρώην γκόμενοι που ακόμα δεν τους έχουν ξεπεράσει ή κολλημένες σε κάποιον συγκεκριμένο από τον κύκλο τους στο στυλ 'ή με αυτόν ή με κανέναν'.

Γάμησέ τα ρε φίλε...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Οι περισσοτερες περνανε πολυ διαστημα μονες και αγαμητες