Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Ενα βραδι που ΄βρεχε μονοτερμα, πηγαινοντας προς το χωριο ξεμεινα με το αγροτικο στην ερημια. Δεν ειχα και κινητο μαζι να παρω κανα φιλο να ερθει να με παρει κι εκανα οτοστοπ. Μετα απο κανα μισαωρο σταματαει ενα αμαξι με 2 μουναρες μεσα. Με ρωτουν που παω, τους λεω και μου λενε ελα να σε παμε εμεις.
Τη συνεχεια τη φανταζεσαι............

100 ευρω για καινουργια τρομπα βενζινης;  :S

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
και γαμω τα τοπικς το συγκεκριμενο, αλλα να μην λεμε μαλακιες, ΠΟΛΥ πολυπλοκο θεμα....Ολες οι αποψεις μεχρι στιγμης λενε και μεγαλες αληθειες, αλλα εχουν και ενδιαφερον!

Προσωπικα, στα 36 μου, τον τελευταιο καιρο πασχιζω να αντεξω πολλες απτις 'παρεες' του περιγυρου μου!

Από ένα σημειο και μετα, εάν καποιος εχει ζησει καποιες φασεις στην ζωη του (όχι τπτ ακραιο, απλα να χει λιγη πειρα από ανθρώπινες σχεσεις δλδ) δεν ΜΠΟΡΕΙ να προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τις μαλακιες και τα εντελως ρηχα 'λαιτ' θεματα που συζητάνε οι γυρω του!

Πχ. δεν αντεχω να είμαι σε μια παρεα γκρουβαλους και να συζητάνε τα ιδια και τα ιδια για δουλειες, κουτσομπολια, σορβαιβορ, περαστικούς κωλους, και ποιο αμαξι πηρε ο ταδε-Ξερναω!

Απτην άλλη, εχουμε και τους παντρεμένους...εχω υπαρξει αφελης και ζηλεψα 2 περιπτώσεις καποτε, κι εχω μπει κι εγω ο ιδιος σε σκεψεις!
Πλεον, δεν δυναμαι να ζηλεψω αυτά τα τερατουργήματα που ονομασαν 'οικογενεια' μερικοι! Ξερναω!

Εχω και παρεες ζευγάρια-πως? βγαινουν μεταξυ τους, νερόβραστοι ολοι, η φλωρια παει συννεφο, οι ανδρες προσεχουν μην πουν καμμια 'απρεπεια', και οι κοπελες προσεχουν να φαινονται 'σεμνες' μην τις παρουν χαμπαρι τι ψωλοκοπανες είναι! Ενδιαφέρονται δε και να με 'αποκαταστησουν', με κατι μπαζα......-Ξερναω!

Κατι αλλοι παλι, κοντευουν τα 40, και κυνηγάνε κατι 20χρονα...δεν μιλαμε για τιποτα γαμιαδες, αλλα για κατι καημενους που πιασαν μια δεκαρα και νομιζουν ότι θα γυρισουν πισω στον χρονο να παρουν την επιβεβαιωση που δεν πηραν τοτε...Ξερναω!

Τα μονα ατομα που κανω παρεα ευκολα τελικα, είναι κατι αντικοινωνικα οντα, κι αυτό επειδή δεν τρωμε ο ενας τον αλλον πολύ στην μαπα......

Τελικα η ιδια η ζωη σε κατανταει αντικοινωνικο, κι εν τελει, κυνικο μαγκες!

tumblr_nogeczmv9k1tgck26o1_1280.jpg

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
283
Πόντοι
36
Και με τους γνωστους τιποτα παλι δεν ειναι σιγουρο...
Γνωστος μου( οχι φιλος) χωρισμενος  στα 50+ με 2 μεγαλα παιδια, [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μου ελεγε ξανα και ξανα οτι εχει μια παντρεμενη συναδελφο του [/size][/size][/size]πολυ ομορφη και εντυπωσιακη και οταν βγαινουν εξω για φαγητο ολοι τον κοιτανε με την λογικη τι γκομενα κυκλοφορει.
Μια μερα παω στη δουλεια του ελπιζοντας οτι θα την δω και κατα τυχη ερχεται και αυτη στο γραφειο.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Οντως ηταν αρκετα καλο κομματι στα 30+,ελευθερη που ψαχνοταν[/size][/size][/size],ξανθια,καθαρο προσωπο και με λεπτο σωμα. Μιλησαμε μερικα λεπτα και φανηκε ενταξει τυπος. Τον ρωτησα τι ειπε αυτη μετα για εμενα και μου ειπε οτι ειπε πολυ καλα λογια.
Οταν του ελεγα του γνωστου μου να κανονισει να βγουμε εξω και οι τρεις μας (μιας και εβγαιναν ηδη ως συναδελφοι) μου εκανε νερα και το επαιζε δυσκολος προφασιζομενος ολο δικαιολογιες.Ζηλευε? Δεν ξερω. Σαμποταρε παντως την ολη προσπαθεια. Εφαγε delete (και για αλλους λογους) και τελος.
Αρα μην υπερεκτιμαμε και τους γνωστους που μπορει να αποκτησουμε.

URL]]

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εδω πασχίζουμε να ξεφορτωθούμε κοσμο και κοσμακι να βαλουμε κι αλλους στη πλατη μας? Κακα τα ψεμματα οσο μεγαλωνει καποιος καταλαβαινει οτι χωριο δε κανεις με κανεναν σχεδον. Ολοι μεχρι τα 30 μας ειχαμε φιλους και γνωστους και εντονη κοινωνικη ζωη. Απ τα 30 και μετα αλλαζουν πολλα. Ο καθενας για τη πάρτι του μετα. Πανε τα πολλα πολλα με πολλούς.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
Δεν ειναι παντα ευκολο να βρεθει η πρωην στα νεα περιβαλλοντα και να κανει την χαλαστρα που λες....
Αρα εκει ισχυει οτι δηλωσεις, χωρισμενος ή μακροχρονιοσχεσακιας αλλα πλεον μονος, και τέλειωσες.
Το θεμα ειναι το status αυτο πως το εκλαμβανουν οι γκομενες.

περιμενεις τωρα κι εσυ να δεις λογικη απτο τι αντιλαμβάνεται η κάθε καημενη κυρα-σουλα!
Ο,τι τους πεις αντιλαμβάνονται, φτανει να κανεις τον κοπο να τους το πεις όμως, γιατι αν περιμενουμε να αντιληφθουν από μονες τους κατι σωστα, παει η μπαλα τυπε!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Εδω πασχίζουμε να ξεφορτωθούμε κοσμο και κοσμακι να βαλουμε κι αλλους στη πλατη μας? Κακα τα ψεμματα οσο μεγαλωνει καποιος καταλαβαινει οτι χωριο δε κανεις με κανεναν σχεδον. Ολοι μεχρι τα 30 μας ειχαμε φιλους και γνωστους και εντονη κοινωνικη ζωη. Απ τα 30 και μετα αλλαζουν πολλα. Ο καθενας για τη πάρτι του μετα. Πανε τα πολλα πολλα με πολλούς.

Οτι πιο σωστο εχει γραφτει....
Ισχυει απολυτα δυστυχως η ευτυχως...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

η και πιο νωρις, πχ μετα τα 25

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Οχι οχι... μεχρι τα 30 ειναι γεματη η κοινωνικη ζωη του ανθρωπου... μετα συρρικνωνεται η εξαφανιζεται εντελως! Εχει δικιο ο τυπος...
ετσι ειναι τι να κανουμε;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οχι οχι... μεχρι τα 30 ειναι γεματη η κοινωνικη ζωη του ανθρωπου... μετα συρρικνωνεται η εξαφανιζεται εντελως! Εχει δικιο ο τυπος...
ετσι ειναι τι να κανουμε;;

Κι εμένα μετά τα 25 άρχισε να εξαφανίζεται.Αν πας μέχρι 30,είσαι τυχερός.

theofilos sexidis

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Like
10
Πόντοι
0
συμφωνω κ γω...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.650
Πόντοι
266
Τα αδιεξοδα αυτα φυσικα, ειναι για την Ελλαδα και αλλες δυτικες χωρες....
Φιλιππινες-Ταυλανδη κλπ, ανεξαρτητως της ηλικιας του αντρα, οι γυναικες δεν κοιταζουν ηλικιες, και στην πεφτουν χαλαρα....
Εκει, η κοινωνικη & ερωτικη ζωη, δεν τελειωνει ποτε....
Γι'αυτο και πολλοι οταν παρουν συνταξη, πανε να μεινουν εκει.
Οχι μονο για σεξοτουρισμο οπως πολλοι νομιζουν.
Αλλα για την αισθηση οτι αρεσουν, οτι τους προσεχουν, οτι εχουν επιλογες....
Αλλιως ζεις οταν εισαι ετσι, κι αλλιως να νιωθεις ενα τιποτε στις δυτικες κοινωνιες....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν διοριστεις στα 50 σε τουριστικο νησι -ροδος και παρεις παραλληλα διαζυγιο μια καινουρια αρχη σε όλα, το εκανε ενας συνάδελφος βρηκε και μια 23χρονη γκομενα, χτυπησε τατου, εβαψε μαλλια, γραφτηκε γυμναστηριο, δευτερα νειατα κάθε μερα εξω με τους ελευθερους συναδελφους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.650
Πόντοι
266
αν διοριστεις στα 50 σε τουριστικο νησι -ροδος και παρεις παραλληλα διαζυγιο μια καινουρια αρχη σε όλα, το εκανε ενας συνάδελφος βρηκε και μια 23χρονη γκομενα, χτυπησε τατου, εβαψε μαλλια, γραφτηκε γυμναστηριο, δευτερα νειατα κάθε μερα εξω με τους ελευθερους συναδελφους.

Ελα ρε φιλε, παιζουν τετοια σκηνικα;;;;;
Ροδος ειναι το καλυτερο μερος στην Ελλαδα, τα παντα ολα...
Και οπως το λες, θα ξεκινησε κοινωνικο κυκλο απο το 0, σε καινουριο μερος.
Φαινεται οτι τα μερη με πολυ κοσμο και τουρισμο, διευκολυνουν πολυ και τις γνωριμιες....μπορει να μας πει κι ο glock γι'αυτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Κοινωνικος κυκλος σημαινει σεξ. Τελεια.

Αυτος ειναι ο λογος που στη φοιτητικη περιοδο πεφτουν τα περισσοτερα γαμισια. Οσοι εγκλωβιζονται σε 1-2 κολλητους δε γαμανε.

Βεβαια αυτο σημαινει οτι και η γυναικα που εχει κοινωνικο κυκλο θα σου ριξει κερατο.

Η γυναικα εχει παντα μεγαλυτερο κοινωνικο κυκλο και κανει περισσοτερες σεξογνωριμιες.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Πρωτη φορα που συμφωνω με δουκα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κοινωνικος κυκλος σημαινει σεξ. Τελεια.

Αυτος ειναι ο λογος που στη φοιτητικη περιοδο πεφτουν τα περισσοτερα γαμισια. Οσοι εγκλωβιζονται σε 1-2 κολλητους δε γαμανε.

Βεβαια αυτο σημαινει οτι και η γυναικα που εχει κοινωνικο κυκλο θα σου ριξει κερατο.

Η γυναικα εχει παντα μεγαλυτερο κοινωνικο κυκλο και κανει περισσοτερες σεξογνωριμιες.

Η φοιτητική ζωή είναι και λίγο παραμύθι.Δε νομίζω ότι γαμάνε πολλοί.Όταν ήμουν φοιτητής,είχα δυσκολευτεί πολύ να γνωρίσω άτομα.Και οι γκόμενες έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους,ελάχιστες ήταν αυτές που μας μιλούσαν.Γενικά οι παρέες ήταν τα αγόρια με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Τώρα εαν αλλάξαν τα πράγματα δεν ξέρω,αλλά μερικά χρόνια πριν αυτή ήταν η κατάσταση.

Και ο κοινωνικός κύκλος δεν σημαίνει απαραίτητα σεξ με πολλές.Απλά σου ανεβάζει τις πιθανότητες να βρεις κάποια για σχέση/γάμο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Δυστυχως οπου μα οπου εχω συναναστραφει με κοσμο και κοινωνικους κυκλους (σχολες, σχολεια, δουλειες, δραστηριοτητες κλπ) εχω παρατηρησει αυτο το αξιωμα:

Οι αντρες κανουν παρεα με τους αντρες και οι γυνσικες με τις γυναικες!!
Λες και ειναι νομος!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
TYΠΟΙ...ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...
οι εξυπνοι/πονηροι. ξερουν απο τα 17 τους οτι ετσι παει το πραγμα κοινωνικοτητα=επαφες=συμφερον κτλ.
και αρπαζουν καθε ευκαιρια+κανουν παρεα απο τοτε με οποιον εχουν συμφερον σημερα η μελλοντικα.
---------
παντα ειχα φιλους η γνωστους, και 2-3 πολυ κολητους,απο δουλεια πχ συναντας 25 ατομα με 1 θα κολησεις.
δεν γινεται νασαι παρεα με ολους.
---
η μαλακια που με δερνει ομως απο τα 14...ποτε δεν εκανα φιλο η εστω γνωστο για το συμφερον, η να μου γνωρισει το ταδε μουνι...
τελικα μακροχρονια καταλαβα οτι ετσι ειναι η ζωη.
καπου στα 28-32 εχασα ολες επαφες, αλλοι φιλοι φυγαν απο αθηνα,αλλοι εξω,και αν βαλω κ παντρεμενους με 2 δουλειες που να βρει χρονο ασε που σαν εργενη σε βλεπει αλλιως.
-------
εχω μονο ενα κολητο απο εφηβεια τον οποιο βλεπω πολυ σπανια, δεν παλευεται κ πολυ,στα 18 ηταν γαμω τα ατομα για χαβαλε/πλακα/γκομενες/
και 2-3 φιλοι απο παιδικη ηλικια.
ολοι οι υπολοιποι δεν υπαρχουν ουτε καν τηλεφωνο η s.media.
-----------
πολυ δυσκολα κανω νεες φιλιες κ αυτες που γιναν μερικοι εχουν οικογενεια,
αλλοι τελειως "βαρος" το οποιο δεν με απασχολουσε ποτε, αλλα τωρα εχω το δικο μου βαρος-
βρεθηκα κ εξωτερικο εκει ακομη χειροτερα, θα σε "ζυγισουν 100 φορες" θα τσεκαρουν αν θα σαι ΧΡΗΣΙΜΟΣ Η ΟΧΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ  με τον μεσο ορο, εχω κρατησει φιλιες ακομη..και στην διαδρομη μου εκανα αρκετες.
---------------------------------
αυτος που εγραψε το ΤΟΠΙΚ ΞΕΡΝΑΩ....ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ...
αυτος ειναι κ ο λογος που μετα τα 30 αρχισα να κοβω την φαση=δεν παω καπου αν δεν περασω καλα.
---
βγαινεις ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ-
ΘΑΨΙΜΟ
ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ....
ψευτικοι ανθρωποι 100%...
παραμυθια απο αντρες και γαμω τις ανασφαλειες απο γυναικες,
ΚΑΠΟΥ απο ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΣ..."τι σκατα κανω εδω περα"????
που σκατα με ξερουν?---
οποτε οπως λεει κ το τραγουδι ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.(παλιοι φιλοι η τιποτα)-
καθε ατακα να δειξουν οτι ειναι πιο εξυπνοι, τα ξερουν ολα.
μετα οπως ειπε κ ο τυπος...
ξερεις ναυαγια ζευγαρια, κ σολο αντρες /γυναικες...κ οταν ειναι εξω ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.
-----------
ΕΝΑΣ λογος που ξεκινησα το σπορ απο το 15 κ μετα δυνατα ηταν...
δεν γαμιεται θα παω εκει το 20ρι, παρα σε μια ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom