Νέα

Τρίο με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Micho00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 446
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Καλησπέρα,

Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε μια χαλαρη/ελευθερη σχέση με μια κοπέλα που περνάμε πολύ ωραία, δοκιμάζουμε πράγματα στο σεξ κλπ. Θελουμε λοιπόν να κάνουμε τρίο με μια ακόμα κοπέλα. Δεν θελουμε όμως επι πληρωμή.
Εκείνη το πρότεινε σε μια φίλη της που ευγενικά αρνήθηκε και μια άλλη φίλη της που πιθανολογεί ότι θα ψηνόταν ζει στο εξωτερικό, όποτε άκυρη και αυτή η περίπτωση.

Εγώ έχω μια φίλη/γνωστη που θα ήθελα να της προτείνω γιατί έχω και καπως την οικειότητα και λογικά θα το κάνω. Με αυτή ποτέ δεν έχουμε κανει τίποτα το ερωτικο μεταξύ μας. Βέβαια δεν ξέρω την αντίδραση της.

Σχετικά με άλλες γνωστές μου κοπελες που γνωρίζω αλλά που δεν υπάρχει πολύ μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας, πιστεύετε υπάρχει τρόπος να προταθεί κάτι τέτοιο έτσι στο ξεκουδουνο και να υπάρξουν και πιθανότητες να γίνει κάτι;

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Με τη σύντροφό μου ψαχνομαστε για 4αδα, αλλά ανταλλαγή δεν παίζει... Μόνο οι γυναίκες μεταξύ τους. Εάν θες στείλε μηνυμα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.242
Πόντοι
3.846
Αν αρχίσεις και ρωτάς όποια βρεις μπροστά σου αν θέλει τρίο μόνο άκυρα θα εισπράξεις. Υποτίθεται ότι έχεις ψυχολογήσει την κάθε κοπέλα τι ρόλο βαράει πριν της το προτείνεις.

OP
OP
M

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Αν αρχίσεις και ρωτάς όποια βρεις μπροστά σου αν θέλει τρίο μόνο άκυρα θα εισπράξεις. Υποτίθεται ότι έχεις ψυχολογήσει την κάθε κοπέλα τι ρόλο βαράει πριν της το προτείνεις.
Συμφωνώ. Αλλά θα σου πω ότι έχω μια γνωστή που την έχω ψυχολογήσει ότι μπορεί και να δεχόταν αλλά αυτή είναι μια γνωστή που μιλάμε αραιά και που…έχουμε να μιλησουμε μήνες. Της στέλνω μήνυμα και της προτεινω ή είναι εντελώς κουκουρουκου;

newera365

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Like
707
Πόντοι
80
Αν ενδιέφερετε κανείς για 4αδα ας στειλει(είμαστε ζευγάρι )

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.242
Πόντοι
3.846
Αν νομίζεις ότι θα δεχτεί στείλε της. Τι έχεις να χάσεις; Να κάνετε άλλο τόσο να ξαναμιλήσετε;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.453
Πόντοι
446
Αν ενδιαφέρεσαι για πούτσες… είσαι στο σωστό μέρος τυπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom