Νέα

Τριήμερα και μέρη που δεν αντέχεις πάνω από 5 μέρες αλλά αξίζει να πας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγες/ πας τριήμερα;

• Ναι

• Όχι

• Δεν παίζει σαλιο

• Βαριέμαι τον κόσμο

• Μένω στην εξοχη

• Αντε γαμηθείτε όλοι σας τεμπέληδες με τα τριήμερα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Θάσος εκπληκτικό πράσινο νησί ,καλή φαγητό ,καλύτερα το Σεπτέμβριο.Λήμνος για φτηνή διαμονή φτηνό ψάρι ξεκούραση ,όχι πολυκοσμία.Παξούς για ποιότητα ησυχία χλίδα με σκάφος...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Aν δεν το ανέφερε κανείς ακόμα, Λιμένι Λακωνίας. Τρομερά νερά για μπάνιο, και πραγματικό αραλίκι... μείον οτι δεν είναι και ο νούμερο 1 μουνομαγνήτης, οπότε... αν πάτε για παιχνίδι, μάλλον δε θα σας αρέσει.
Για αυτο δεν το ανέφερε κάνεις μάλλον....
Καλύτερα Αρχάγγελο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Μακριά βρε φίλε.

Μέχρι να φτάσεις εκεί θα πρέπει να φύγεις.
Με τον νέο δρόμο, είναι 4 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά και απο Αχλαδόκαμπο, με καλό οδηγό και καλό αμάξι, το έκανες μέχρι 5 ώρες. Θυμάμαι, πιτσιρικάς, να χρονομετράμε με το γέρο μου τη διαδρομή, με ένα Mitsubishi Lancer του 1978 και να κάνουμε τη διαδρομή Σπάρτη-Ομόνοια σε 4 ώρες και 20 λεπτά... τώρα, πως γλυτώσαμε και ζω ακόμα, μάλλον θα μείνει στα ανεξήγητα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Aν δεν το ανέφερε κανείς ακόμα, Λιμένι Λακωνίας. Τρομερά νερά για μπάνιο, και πραγματικό αραλίκι... μείον οτι δεν είναι και ο νούμερο 1 μουνομαγνήτης, οπότε... αν πάτε για παιχνίδι, μάλλον δε θα σας αρέσει.
μανη ερωτας μπανιο αμπελο λιμενι διαμονη κυριμαι γερολιμενα δυο φαγητα ενα στην ταβερνα στην αλυπα ενα στου τακη στο λιμενι και πισω

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Με τον νέο δρόμο, είναι 4 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά και απο Αχλαδόκαμπο, με καλό οδηγό και καλό αμάξι, το έκανες μέχρι 5 ώρες. Θυμάμαι, πιτσιρικάς, να χρονομετράμε με το γέρο μου τη διαδρομή, με ένα Mitsubishi Lancer του 1978 και να κάνουμε τη διαδρομή Σπάρτη-Ομόνοια σε 4 ώρες και 20 λεπτά... τώρα, πως γλυτώσαμε και ζω ακόμα, μάλλον θα μείνει στα ανεξήγητα
Εμείς από Σπάρτη είχαμε ακόμα 40 λεπτά τουλάχιστον....
Από του Χάρου τα δόντια γλυτώσαμε 3-4 φορές.
Μετά το Γύθειο όλοι οδηγούσαν λες και είμαστε σε Ράλι....Σε κωλόδρομους ...

:confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Η μάνα σας δεν φώναζε;

Η δικιά μου μας τα είχε κάνει τούμπανο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Εμείς από Σπάρτη είχαμε ακόμα 40 λεπτά τουλάχιστον....
Από του Χάρου τα δόντια γλυτώσαμε 3-4 φορές.
Μετά το Γύθειο όλοι οδηγούσαν λες και είμαστε σε Ράλι....Σε κωλόδρομους ...

:confused:
'Αστο... ειδικά εκεί στο camping, έκανες το σταυρό σου, τρία τάματα και ένα ευχέλαιο, για να γλυτώσεις
Η μάνα σας δεν φώναζε;

Η δικιά μου μας τα είχε κάνει τούμπανο.
Μεγάλη ιστορία... είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα.
Θέλω να πιστέυω για τη γονιδιακή τάση που έχω κληρονομήσει να ξενοπηδάω όπου βρώ, και όχι για την οδήγηση, γιατί θα μου χαλάσει την εικόνα που έχω για το συγχωρεμένο

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
'Αστο... ειδικά εκεί στο camping, έκανες το σταυρό σου, τρία τάματα και ένα ευχέλαιο, για να γλυτώσεις

Μεγάλη ιστορία... είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα.
Θέλω να πιστέυω για τη γονιδιακή τάση που έχω κληρονομήσει να ξενοπηδάω όπου βρώ, και όχι για την οδήγηση, γιατί θα μου χαλάσει την εικόνα που έχω για το συγχωρεμένο

Ωραία ιδέα μου έδωσες.

Άνοιξα σχετικο θέμα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μακριά βρε φίλε.

Μέχρι να φτάσεις εκεί θα πρέπει να φύγεις.
Όταν λες μακριά;
Γύθειο είναι κάτω από 3 ώρες και το μεγαλύτερο κομμάτι είναι από Εθνική.
Πόσα χρόνια έχεις να πας προς τα εκεί;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Λιμένι πολύ στα πανω του. Του εκανε μεγαλη διαφημιση το σηριαλ με τα τοπία της Μάνης. Όμορφο γραφικό χωριό, με πολύ ωραία ξενοδοχεία γύρω γυρω. Αν εξαιρέσεις τη φασαρία από τις γεννήτριες όλα τα αλλα υπέροχα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Λιμένι πολύ στα πανω του. Του εκανε μεγαλη διαφημιση το σηριαλ με τα τοπία της Μάνης. Όμορφο γραφικό χωριό, με πολύ ωραία ξενοδοχεία γύρω γυρω. Αν εξαιρέσεις τη φασαρία από τις γεννήτριες όλα τα αλλα υπέροχα.

Τι εννοείς φασαρία;

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Τι εννοείς φασαρία;
Έπινα καφεδάκι χαζεύοντας το λιμανακι και ξαφνικά παίρνει μπρος η γεννήτρια. Και όχι μόνο του μαγαζιού. Πηρε και του διπλανού μαγαζιού. Και ρώτησα τα παιδιά στο μπαρ και μου είπαν πως είναι συνηθισμένο φαινόμενο να πέφτει η ταση γι'αυτό έχουν ολοι γεννήτριες. Παρόλο που το χωριό είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο κανονικά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Tριήμερο δε ξέρω

Πάντως μία εκδρομούλα καμιά Κυριακή Ναύπλιο καλά πιστεύω θα είναι. Ειδικά αν έχει κάποιος και αμάξι.

Άμα φύγει η κωλόζεστη θα πάρω το Κτελ και θα πάω
Ναύπλιο είναι καλό και για μονοήμερο.
Πολλά χρόνια πήγαινα για ένα καφέ και ένα μπάνιο και πίσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!