Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Θάσος εκπληκτικό πράσινο νησί ,καλή φαγητό ,καλύτερα το Σεπτέμβριο.Λήμνος για φτηνή διαμονή φτηνό ψάρι ξεκούραση ,όχι πολυκοσμία.Παξούς για ποιότητα ησυχία χλίδα με σκάφος...
Για αυτο δεν το ανέφερε κάνεις μάλλον....Aν δεν το ανέφερε κανείς ακόμα, Λιμένι Λακωνίας. Τρομερά νερά για μπάνιο, και πραγματικό αραλίκι... μείον οτι δεν είναι και ο νούμερο 1 μουνομαγνήτης, οπότε... αν πάτε για παιχνίδι, μάλλον δε θα σας αρέσει.
Που είναι αυτό;Για αυτο δεν το ανέφερε κάνεις μάλλον....
Καλύτερα Αρχάγγελο.
ΛακωνίαΠου είναι αυτό;
Μακριά βρε φίλε.Λακωνία
Με τον νέο δρόμο, είναι 4 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά και απο Αχλαδόκαμπο, με καλό οδηγό και καλό αμάξι, το έκανες μέχρι 5 ώρες. Θυμάμαι, πιτσιρικάς, να χρονομετράμε με το γέρο μου τη διαδρομή, με ένα Mitsubishi Lancer του 1978 και να κάνουμε τη διαδρομή Σπάρτη-Ομόνοια σε 4 ώρες και 20 λεπτά... τώρα, πως γλυτώσαμε και ζω ακόμα, μάλλον θα μείνει στα ανεξήγηταΜακριά βρε φίλε.
Μέχρι να φτάσεις εκεί θα πρέπει να φύγεις.
μανη ερωτας μπανιο αμπελο λιμενι διαμονη κυριμαι γερολιμενα δυο φαγητα ενα στην ταβερνα στην αλυπα ενα στου τακη στο λιμενι και πισωAν δεν το ανέφερε κανείς ακόμα, Λιμένι Λακωνίας. Τρομερά νερά για μπάνιο, και πραγματικό αραλίκι... μείον οτι δεν είναι και ο νούμερο 1 μουνομαγνήτης, οπότε... αν πάτε για παιχνίδι, μάλλον δε θα σας αρέσει.
Εμείς από Σπάρτη είχαμε ακόμα 40 λεπτά τουλάχιστον....Με τον νέο δρόμο, είναι 4 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά και απο Αχλαδόκαμπο, με καλό οδηγό και καλό αμάξι, το έκανες μέχρι 5 ώρες. Θυμάμαι, πιτσιρικάς, να χρονομετράμε με το γέρο μου τη διαδρομή, με ένα Mitsubishi Lancer του 1978 και να κάνουμε τη διαδρομή Σπάρτη-Ομόνοια σε 4 ώρες και 20 λεπτά... τώρα, πως γλυτώσαμε και ζω ακόμα, μάλλον θα μείνει στα ανεξήγητα
Με τον νέο δρόμο, είναι 4 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά και απο Αχλαδόκαμπο, με καλό οδηγό και καλό αμάξι, το έκανες μέχρι 5 ώρες. Θυμάμαι, πιτσιρικάς, να χρονομετράμε με το γέρο μου τη διαδρομή, με ένα Mitsubishi Lancer του 1978 και να κάνουμε τη διαδρομή Σπάρτη-Ομόνοια σε 4 ώρες και 20 λεπτά... τώρα, πως γλυτώσαμε και ζω ακόμα, μάλλον θα μείνει στα ανεξήγητα
'Αστο... ειδικά εκεί στο camping, έκανες το σταυρό σου, τρία τάματα και ένα ευχέλαιο, για να γλυτώσειςΕμείς από Σπάρτη είχαμε ακόμα 40 λεπτά τουλάχιστον....
Από του Χάρου τα δόντια γλυτώσαμε 3-4 φορές.
Μετά το Γύθειο όλοι οδηγούσαν λες και είμαστε σε Ράλι....Σε κωλόδρομους ...
Μεγάλη ιστορία... είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα.Η μάνα σας δεν φώναζε;
Η δικιά μου μας τα είχε κάνει τούμπανο.
'Αστο... ειδικά εκεί στο camping, έκανες το σταυρό σου, τρία τάματα και ένα ευχέλαιο, για να γλυτώσεις
Μεγάλη ιστορία... είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα.
Θέλω να πιστέυω για τη γονιδιακή τάση που έχω κληρονομήσει να ξενοπηδάω όπου βρώ, και όχι για την οδήγηση, γιατί θα μου χαλάσει την εικόνα που έχω για το συγχωρεμένο
Όταν λες μακριά;Μακριά βρε φίλε.
Μέχρι να φτάσεις εκεί θα πρέπει να φύγεις.
Όταν λες μακριά;
Γύθειο είναι κάτω από 3 ώρες και το μεγαλύτερο κομμάτι είναι από Εθνική.
Πόσα χρόνια έχεις να πας προς τα εκεί;
Λιμένι πολύ στα πανω του. Του εκανε μεγαλη διαφημιση το σηριαλ με τα τοπία της Μάνης. Όμορφο γραφικό χωριό, με πολύ ωραία ξενοδοχεία γύρω γυρω. Αν εξαιρέσεις τη φασαρία από τις γεννήτριες όλα τα αλλα υπέροχα.Aν δεν το ανέφερε κανείς ακόμα, Λιμένι Λακωνίας. Τρομερά νερά για μπάνιο, και πραγματικό αραλίκι... μείον οτι δεν είναι και ο νούμερο 1 μουνομαγνήτης, οπότε... αν πάτε για παιχνίδι, μάλλον δε θα σας αρέσει.
Λιμένι πολύ στα πανω του. Του εκανε μεγαλη διαφημιση το σηριαλ με τα τοπία της Μάνης. Όμορφο γραφικό χωριό, με πολύ ωραία ξενοδοχεία γύρω γυρω. Αν εξαιρέσεις τη φασαρία από τις γεννήτριες όλα τα αλλα υπέροχα.
Έπινα καφεδάκι χαζεύοντας το λιμανακι και ξαφνικά παίρνει μπρος η γεννήτρια. Και όχι μόνο του μαγαζιού. Πηρε και του διπλανού μαγαζιού. Και ρώτησα τα παιδιά στο μπαρ και μου είπαν πως είναι συνηθισμένο φαινόμενο να πέφτει η ταση γι'αυτό έχουν ολοι γεννήτριες. Παρόλο που το χωριό είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο κανονικά.Τι εννοείς φασαρία;
Ναύπλιο είναι καλό και για μονοήμερο.Tριήμερο δε ξέρω
Πάντως μία εκδρομούλα καμιά Κυριακή Ναύπλιο καλά πιστεύω θα είναι. Ειδικά αν έχει κάποιος και αμάξι.
Άμα φύγει η κωλόζεστη θα πάρω το Κτελ και θα πάω
Ε οχι και κατω απο τρεις ωρες...Όταν λες μακριά;
Γύθειο είναι κάτω από 3 ώρες και το μεγαλύτερο κομμάτι είναι από Εθνική.
Πόσα χρόνια έχεις να πας προς τα εκεί;