Νέα

Τριήμερα και μέρη που δεν αντέχεις πάνω από 5 μέρες αλλά αξίζει να πας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πηγες/ πας τριήμερα;

• Ναι

• Όχι

• Δεν παίζει σαλιο

• Βαριέμαι τον κόσμο

• Μένω στην εξοχη

• Αντε γαμηθείτε όλοι σας τεμπέληδες με τα τριήμερα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Εγώ έχω ένα σοβαρό "πρόβλημα". Κια δεν το λέω για πλάκα: Θεωρώ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, του να πάω κάπου για κάποιες μέρες ως πεταμένα λεφτά. Γνωρίζω ότι είναι "άρρωστο" αυτό. Ίσως το κόλλησα από τον φάδερ, που θεωρεί κάτι άχρηστο το να κάνεις ένα τέτοιο "δώρο" στον εαυτό σου. Δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά αν και αυτά παίζουν, πλέον καθοριστικό ρόλο.
Ποια είναι η γνώμη σας επ αυτού
Τα ταξιδια ειναι αναψυχη. Αν το βλεπεις ψυχαναγκασμό απλα μην το κανεις.
Αν ενα ταξιδι κοστιζει ακριβα μην το κανεις. Διαλεξε low budget μέρη.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Πρώτο πόδι,Καλλιθέα,Πευκοχώρι κλπ κάθεσαι άνετα και 10+ μέρες

Αν μπορείς εννοείται
.1 πόδι εμετός.μαζι με παραλία Κατερίνης τα χειρότερα μερη στην Ελλάδα για διακοπες

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
.1 πόδι εμετός.μαζι με παραλία Κατερίνης τα χειρότερα μερη στην Ελλάδα για διακοπες
Ένα καλοκαίρι είχα ξεμείνει Αθήνα, τα πάντα κλεισμένα και τα νεύρα μου στη τσίτα.

Λέω θα κλείσω κ όπου βγει.

Λέω στη δικιά μου έκλεισα ένα φοβερό 4* πάνω στη θάλασσα.

Που μου λέει;

Ολύμπιες ακτές της λέω

Που είναι μου κάνει;

Δεν ξέρω.

Πήγαμε, δεν κάναμε τίποτα 7 ημέρες πέρα από 2 εκδρομές για την κουλτούρα.

Φαΐ, σεξ, πισίνα, τάβλι, θάλασσα (μπροστά στο ξενοδοχείο, όλη άμμος με δικές μας ξαπλώστρες).

Ήταν ίσως από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.274
Πόντοι
3.656

Σαν μέρος μια χαρά είναι το 1ο πόδι,θάλασσες φοβερές,νυχτερινή ζωή,μας το χαλάει που δεν έχει ξέμπαρκες τουρίστριες και γενικά βορειοευρωπαίες

Παραλία έχει σκατά θάλασσα,πολλή γυφτιά απο Βαλκάνια,αλλά βλέπεις και καλά κορμιά

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.372
Πόντοι
6.236
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
72
Πόντοι
0
Λόγω της δουλειάς μου, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχω αράξει σε βίλες, σε πεντάστερα, σε σκάφη, σε κότερα etc. Παντού. Η πρόταση μου δεν αφορά μόνο όλους όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες: πάρτε μια σκηνή και πηγαίνετε 4 μέρες (Δευτέρα-Πέμπτη) όχι ΣΚ στην παραλία Βύθουρη στην Εύβοια. Ιδανικός μήνας: Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Αρκετές παρέες solo νέτων. Με ευχαριστείτε τον Οκτώβριο.

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Λόγω της δουλειάς μου, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχω αράξει σε βίλες, σε πεντάστερα, σε σκάφη, σε κότερα etc. Παντού. Η πρόταση μου δεν αφορά μόνο όλους όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες: πάρτε μια σκηνή και πηγαίνετε 4 μέρες (Δευτέρα-Πέμπτη) όχι ΣΚ στην παραλία Βύθουρη στην Εύβοια. Ιδανικός μήνας: Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Αρκετές παρέες solo νέτων. Με ευχαριστείτε τον Οκτώβριο.
Μου φαίνεται θα πιάσω δουλειά σε εταιρεία Τραπ μουσικής

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Σαν μέρος μια χαρά είναι το 1ο πόδι,θάλασσες φοβερές,νυχτερινή ζωή,μας το χαλάει που δεν έχει ξέμπαρκες τουρίστριες και γενικά βορειοευρωπαίες

Παραλία έχει σκατά θάλασσα,πολλή γυφτιά απο Βαλκάνια,αλλά βλέπεις και καλά κορμιά
Πέρσι κολυμπούσα στα Νέα Μουδανιά και έτσι όπως πήγαινα στις πιο πέρα παραλίες πέρασα από ένα ξενοδοχείο τίγκα στους Άγγλους, οπότε δε θα έλεγα ότι έρχονται μόνο από Βαλκάνια

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936

1655726593811.jpeg

Γιώργο; Εσυ;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Aν δεν το ανέφερε κανείς ακόμα, Λιμένι Λακωνίας. Τρομερά νερά για μπάνιο, και πραγματικό αραλίκι... μείον οτι δεν είναι και ο νούμερο 1 μουνομαγνήτης, οπότε... αν πάτε για παιχνίδι, μάλλον δε θα σας αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom