dimitris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Τα ταξιδια ειναι αναψυχη. Αν το βλεπεις ψυχαναγκασμό απλα μην το κανεις.Εγώ έχω ένα σοβαρό "πρόβλημα". Κια δεν το λέω για πλάκα: Θεωρώ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, του να πάω κάπου για κάποιες μέρες ως πεταμένα λεφτά. Γνωρίζω ότι είναι "άρρωστο" αυτό. Ίσως το κόλλησα από τον φάδερ, που θεωρεί κάτι άχρηστο το να κάνεις ένα τέτοιο "δώρο" στον εαυτό σου. Δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά αν και αυτά παίζουν, πλέον καθοριστικό ρόλο.
Ποια είναι η γνώμη σας επ αυτού
.1 πόδι εμετός.μαζι με παραλία Κατερίνης τα χειρότερα μερη στην Ελλάδα για διακοπεςΠρώτο πόδι,Καλλιθέα,Πευκοχώρι κλπ κάθεσαι άνετα και 10+ μέρες
Αν μπορείς εννοείται
Ένα καλοκαίρι είχα ξεμείνει Αθήνα, τα πάντα κλεισμένα και τα νεύρα μου στη τσίτα..1 πόδι εμετός.μαζι με παραλία Κατερίνης τα χειρότερα μερη στην Ελλάδα για διακοπες
.1 πόδι εμετός.μαζι με παραλία Κατερίνης τα χειρότερα μερη στην Ελλάδα για διακοπες
Ποσοι από εδώ διάβασαν τσιμπουκακι;
Εδώ είμαι παλιοσειρά...δίνω το παρόν, καθημερινά, στο site.@Ωρίων που χάθηκες βρε φιλαράκι;
Ναι τύπε.Εδώ είμαι παλιοσειρά...δίνω το παρόν, καθημερινά, στο site.
Εσύ πού χάθηκες; Πήγες Σ/Κ Νότια Πελοπόννησο;
Ξέρεις πόσοι θα googlάρουν που ακριβώς βρίσκεται το ειδυλλιακό μέρος "Κουργιό" στη Β. Ήπειρο;Ναι τύπε.
Είχα πάει Βορεια Ήπειρο, στο κουργιό.
Κουργιό ρε ατσγκόνια!Ξέρεις πόσοι θα googlάρουν που ακριβώς βρίσκεται το ειδυλλιακό μέρος "Κουργιό" στη Β. Ήπειρο;
ΤΙΠΟΤΑΚουργιό ρε ατσγκόνια!
Τι δε καταλαβαίνεις α; Ταραβάνια!
Μου φαίνεται θα πιάσω δουλειά σε εταιρεία Τραπ μουσικήςΛόγω της δουλειάς μου, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχω αράξει σε βίλες, σε πεντάστερα, σε σκάφη, σε κότερα etc. Παντού. Η πρόταση μου δεν αφορά μόνο όλους όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες: πάρτε μια σκηνή και πηγαίνετε 4 μέρες (Δευτέρα-Πέμπτη) όχι ΣΚ στην παραλία Βύθουρη στην Εύβοια. Ιδανικός μήνας: Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Αρκετές παρέες solo νέτων. Με ευχαριστείτε τον Οκτώβριο.
χαχα booking agent σε international artist agency είμαι αλάνι μου (djs house-techno) όχι τραπΜου φαίνεται θα πιάσω δουλειά σε εταιρεία Τραπ μουσικής
Πέρσι κολυμπούσα στα Νέα Μουδανιά και έτσι όπως πήγαινα στις πιο πέρα παραλίες πέρασα από ένα ξενοδοχείο τίγκα στους Άγγλους, οπότε δε θα έλεγα ότι έρχονται μόνο από ΒαλκάνιαΣαν μέρος μια χαρά είναι το 1ο πόδι,θάλασσες φοβερές,νυχτερινή ζωή,μας το χαλάει που δεν έχει ξέμπαρκες τουρίστριες και γενικά βορειοευρωπαίες
Παραλία έχει σκατά θάλασσα,πολλή γυφτιά απο Βαλκάνια,αλλά βλέπεις και καλά κορμιά
Ο'τι και να είσαι έχεις γαμάτη ζωήχαχα booking agent σε international artist agency είμαι αλάνι μου (djs house-techno) όχι τραπ
Λόγω της δουλειάς μου, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχω αράξει σε βίλες, σε πεντάστερα, σε σκάφη, σε κότερα etc. Παντού. Η πρόταση μου δεν αφορά μόνο όλους όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες: πάρτε μια σκηνή και πηγαίνετε 4 μέρες (Δευτέρα-Πέμπτη) όχι ΣΚ στην παραλία Βύθουρη στην Εύβοια. Ιδανικός μήνας: Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Αρκετές παρέες solo νέτων. Με ευχαριστείτε τον Οκτώβριο.